Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω την επάνοδο της μιλφογκίλφ Μαργαρίτας στο Ιάσονος 2 πάνω στην πρώτη πρωινή βάρδια.Η συνάντηση πριν από λίγες μέρες μετά από τρεις περίπου μήνες που απουσίαζε,κύλησε σε θερμό κλίμα...
Το διαχώρισα ως ''πρώτη πρωινή'' εννοώντας ότι ξεκινά στις 06:00,για να πιάνει πελατεία είτε αυτούς που πάνε για δουλειά,είτε τους ξενύχτηδες. ;) Ανακοινώνεται αυταρχικό για τους μερακλήδες,επιδόσεις σ'αυτό δεν γνωρίζω,μην παρεξηγηθώ...
Εγω εγραψα για το πιπινακι που δουλευει στο υπογειο.Εκτος και αν ρωτας για την μιλφαρα που δουλευε στη μεταμεσονυχτια αλλαγη στο ισογειο.Για αυτην δεν ξερω κατι.
Καποιος γνωστης ας βοηθησει.ΝΑ πω το γουστο μου και αμα υπαρχει ας μου πειτε...Θελω να ναι πιτσιρικα ετσι με γλυκο προσωπακι.(και να μην ειναι μικρη οκ.αλλα να χει το προσωπο)Αυτοοο.Εκτος απο την Σονια που την εχω παρει 10 φορες τουλαχιστον !
Η Σύλβια είναι και στο πόστο της στα ΚΤΕΛ κάθε βράδυ. "Σκοτώνεται" στην δουλειά η κοπελιά. Την πέτυχα 3 συνεχόμενα βράδια κατά τις 22:00 που έτυχε να περνάω από τα ΚΤΕΛ (τελευταία φορά τη Δευτέρα το βράδυ).
Παιδιά κάνει πολύ αποστειρωμένο γαμήσι η Σόνια εγώ μπήκα με όλη μου την ψυχή γιατί με αρρώστησε εμφανισιακά αλλά έφαγα γερή φόλα. . . Είχε ενα κόλλημα να μην ακουμπάω την ποτακα την οποία ακουμπούσα άθελά μου, από συνήθεια και αρρώσταινε .. .Παίζει να μου άλλαξε και 5 ποτεςκα. . Φόλα ολκής !!!!!!!!
Μ Α Κ Ρ Ι Α