Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (9 μέλη και 93 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Μετά την Κυριακάτικη πρωινή εξομολόγηση ανέβηκα στην Ανίτα να ξανακολαστώ,ώστε να έχω υλικό να μου συγχωρεθεί την επόμενη Κυριακή!Να'ναι καλά το κορίτσι που μας περιποιείται και μας ξαλαφρώνει!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Γεια σου professorx και ευχαριστούμε για τις ενδελεχείς και συνεχείς ενημερώσεις.
Αυτή η Έρρικα είναι η Βουλγάρα που δούλευε παλιά στο Λιοσίων 73; Τσολιάς η κυρία,τι να λέει μέσα;Καλό Σαββατοκύριακο επίσης.
Λογικά αυτή πρέπει να είναι. Στο μαγαζί αυτό είχε κάνει παλιά μεταγραφή και η Λάουρα απο το Λιοσίων 73. Επιδόσεις δεν γνωρίζω για την Έρρικα καθώς δεν την έχω πάρει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
πριν από λίγο μετά από βόλτα στα σπιτακια της Φωκαιας κυρίως τιμησα στο Φωκαίας 7 υπόγειο ευθεία την Χριστίνα την "κορινθια"... καστανή κοντή με ωραίο κορμακι 2.5αρι βυζι, θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
_7_υπόγειο_ευθεία_(2).jpg
_7_υπόγειο_ευθεία_(3).jpg

_7_υπόγειο_ευθεία_(4).jpg
_7_υπόγειο_ευθεία_(6).jpg

_7_υπόγειο_ευθεία_(7).jpg
_7_υπόγειο_ευθεία.jpg

_7_υπόγειο_ευθεία_(5).jpg
_7_υπόγειο_ευθεία_(9).jpg

_7_υπόγειο_ευθεία_(8).jpg
_7_υπόγειο_ευθεία_(10).jpg

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καταθεση τις προαλλες στο κολωνου 11 ισογειο τριτη βαρδια σε μια μαρια ξανθια ....

15 ευρω τα εκλαψα ...  ηρθε εκανε μερικα κουνηματα και περασε το προφυλακτικο χωρις να εχει κανει ουτε ενα προκαταρκτικο και απο αποσταση εκανε πιπα μαζι με χερι σε πεσμενο εργαλειο ....

εκεινη περιμενε οτι ετσι καποιος φυσιολογικος ανθρωπος θα πρεπει να λειτουργησει με αυτο το τροπο ...
κατι το οποιο δεν γινετε να συμβει , της ζητησα αποχωρησει απο το δωματιο ευγενικα ....

η ξανθια τσατσα γνωστη απο τα φωκαιας 27 , 24 και φιλλιπιδου φυσικα δεν εκανε καποια κινηση να επιστρεψει τα 15 ευρω μου , της το ειπα ευγενικα οτι δεν εγινε κατι και μηπως μου τα δωσει δοκιμασουμε καποια αλλη στιγμη αλλα εκανε πως δεν ακουει !

[size=15pt]
15 ευρω μειον ....
[/size]

βεβαιως πηγα αλλου αργοτερα και ανεκαμψα την αποτυχημενη συνευρεση !  

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φυσικα υπαρχουν αλλοι συναγωνιστες που λειτουργουν διαφορετικα , αλλα υπαρχουμε και εμεις που θελουμε μια ερωτικη πραξη να γινετε σωστα !!!  ;)
και γυναικες οι οποιες λειτουργουν τυποποιημενα με γνωμονα το ευκολο κερδος απο εμας δεν ειναι δυνατον να γινουν αποδεκτες !
πιστευω οτι καταλαβαινετε τι προσπαθω να πω !

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Τι να κάνουμε γιατρέ μου; το σπορ έχει τα ρίσκα του και τις αποτυχίες του στον αγώνα για την ανεύρεση καινούργιων αστεριών,αλλιώς θα πηγαίναμε συνέχεια στα στανταράκια,το οποίο καταντά κάποια στιγμή σαν να πηγαίνεις με τη γυναίκα σου...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Τι να κάνουμε γιατρέ μου; το σπορ έχει τα ρίσκα του και τις αποτυχίες του στον αγώνα για την ανεύρεση καινούργιων αστεριών,αλλιώς θα πηγαίναμε συνέχεια στα στανταράκια,το οποίο καταντά κάποια στιγμή σαν να πηγαίνεις με τη γυναίκα σου...

ναι ορθα ομιλεις , αλλα ειπα να κανω μια κινηση να ενημερωσω μηπως και γλυτωσει καποιος απο αυτους που επιζηταν τα ιδια με μενα να κλαψουν και εκεινη τα 10 , 15 ή 20 ευρω τους !

βεβαια υπσρχει ρισκο  αλλα τα στανταρακια παντα χρειαζονται  

το ρισκο το παιρνουμε οταν κανουμε νεες αναζητησεις ! και ευτυχως εχουμε αυτο το θρεντ που μπορουμε και παραθετουμε οχι μονο το αν περναμε καλα αλλα και το οταν δεν περναμε καλα !

βεβαιως και με τα στανταρακια μερικες φορες υπαρχει ρισκο , αλλα ειναι ελαχιστο με εν σχεση των νεων αναζητησεων !

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
βεβαια   δεν πρεπει να αποδεχομαστε αυτες τις γυναικες    για αυτο  προσεχουμε για να μην φαμε φολα      ευτυχως που ειδοποησες  γιατρε  η τσατσα  αυτη που ειπες η ξανθια ηταν πολυ βλαμμενη ολο τουρμπο σεξ ελεγε  για τις κοπελες  και  χτυπαγε πορτα στο 12  λεπτο 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
βεβαια   δεν πρεπει να αποδεχομαστε αυτες τις γυναικες    για αυτο  προσεχουμε για να μην φαμε φολα      ευτυχως που ειδοποησες   γιατρε  η τσατσα  αυτη που ειπες η ξανθια ηταν πολυ βλαμμενη ολο τουρμπο σεξ ελεγε  για τις κοπελες  και  χτυπαγε πορτα στο 12   λεπτο  

ναι το λεω και εγω δεν εχει τυχει ποτε περασω με κοπελα που να εργαζετε μαζι της και να περασω καλα ή η κοπελα δεν θα αποδιδε ή θα μου βαραγε τις πορτες ... μαλλον με θελει για παρτη της απο οτι καταλαβαινω και ζηλευει οταν με βλεπει να θελω να παω με αλλες ....

για παραδειγμα στο φιλιππιδου παλιοτερα οταν θελησα περασω πρωτη φορα με την αννυ την πορνοσταρ (αυτη με το αγελαδισιο βλεμα χααχαχαχαχχ) μου την εστειλε μου κανει πιπα με προφυλακτικο χωρις κανενα προκαταρκτικο (οταν εκεινη κανει ακα τελειωτικο) , φυσικα δεν λειτουργησα και στην προσπαθεια μηπως και λειτουργησω σιγα σιγα περασε η ωρα κατα εκτιμηση της και ξεκινησε βαρα πορτες ... (εκει κλαψαμε ενα 20αρικο )
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Καλησπερα..ξερει κανεις ποιες ωρες δουλευει η Ευα Φυλης 109??

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
καταθεση τις προαλλες στο κολωνου 11 ισογειο τριτη βαρδια σε μια μαρια ξανθια ....

15 ευρω τα εκλαψα ...  ηρθε εκανε μερικα κουνηματα και περασε το προφυλακτικο χωρις να εχει κανει ουτε ενα προκαταρκτικο και απο αποσταση εκανε πιπα μαζι με χερι σε πεσμενο εργαλειο ....

εκεινη περιμενε οτι ετσι καποιος φυσιολογικος ανθρωπος θα πρεπει να λειτουργησει με αυτο το τροπο ...
κατι το οποιο δεν γινετε να συμβει , της ζητησα αποχωρησει απο το δωματιο ευγενικα ....

η ξανθια τσατσα γνωστη απο τα φωκαιας 27 , 24 και φιλλιπιδου φυσικα δεν εκανε καποια κινηση να επιστρεψει τα 15 ευρω μου , της το ειπα ευγενικα οτι δεν εγινε κατι και μηπως μου τα δωσει δοκιμασουμε καποια αλλη στιγμη αλλα εκανε πως δεν ακουει !

[size=15pt]
15 ευρω μειον ....
[/size]

βεβαιως πηγα αλλου αργοτερα και ανεκαμψα την αποτυχημενη συνευρεση ! 
τι κατάθεση λες τότε αφού δεν γσμησες και δεν εχυσες

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Η Βικτόρια στο μεγ Αλεξ 22 το ώρες πάει ?ητανε μια άλλη Ρωσίδα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom