Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Η αληθεια ειναι οτι οταν παιζει ντιγκγουιντ σε ενα καναλι, κανενας δεν κανει ζαπινγκ στο αλλο, ουτε απο περιεργεια. ;)
για τη κιρα λετε απο βεργας
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑμαγκες για να ειμαστε εδω μεσα ολοι εχουμε μια λοξα ,αλλοι μεγαλυτερη αλλοι μικροτερη , το γιατι ο καθενας περναει την μερα του στα μπουρδελα και ποσο δεν μας ενδιαφερει ,αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οτι ενηρωνουνε και ετσι εχουμε μια ιδεα ολοι για το τι και πως κινειται στους δρομους , ξερουμε ποιες κοπελες ειναι καλες κτλ .
ας πουμε εμενα με ενοχλει που στο βεργας 3 που γαμουσα εχω ξενερωσει γιατι ειδα σε ολες τις κοπελες που περναγα και περναγα καλα εμπαιναν πακιστανοι .
ο αλλος θα πει κατι αλλο ,ετσι μαθαινονται πραγματα και οντως οταν θελουμε να μαθουμε κατι αμεσως ρωταμε εκει δε μας πειραζει ....ξεκοληστε το κεφαλι σας .
εμενα με ενδιαφερει αν εχει η λειλα δουλεια κατω οχι η κιρα (που εχω ακουσει καλα λογια) ,αμα ειναι να παμε και να περιμενουμε 10 ατομα να γαμησουν για να μπουμε χεστα και δε μενουμε και κοντα οχι τπτ αλλο .Στο βέργας γινεται λαϊκο προσκύνημα???? έχω ακουσει για μια καλη περιπτωση εκει για αυτην λέτε????
από φυλης 200 για Γιάννα εχει περάσει κανεις?
Digweed FTWΗ αληθεια ειναι οτι οταν παιζει ντιγκγουιντ σε ενα καναλι, κανενας δεν κανει ζαπινγκ στο αλλο, ουτε απο περιεργεια. ;)
τώρα που είναι φρέσκια και αθώα είναι πολύ καλή για τρυφερές καταστάσεις .Δεν είναι για δυνατούς ,και άγρια γαμήσια ,εγώ την έχω πάρει αρκετές φορές αλλά τώρα είμαι επαρχία μέχρι να ξαναέρθω θα έχει γίνει επαγγελματίας πλέον.για τη κιρα λετε απο βεργας
Επίσης χθες τη νύχτα επιγραμματικά στο Μεταξουργείο...
Κολ.15β: Η Χριστίνα η ψηλή μελαχροινή εντυπωσιακή με τα σκιστά μάτια και την κορμάρα.
Και στην Ιάσωνος...
Ιασ.20 όροφος: Κλασσικά η Μόνικα η μελαχροινή κοντοπούτανη πιτσιρίκα [size=10pt]που όταν την βλέπω σε νυχτερινή βάρδια πάει και δεν πάει από την κούραση...[/size]
πορνο-εγκυκλοπεδιαDigweed FTW
Την πηρα χτες το βραδυ μεθυσμενος με μετριες εντυπωσεις. ειναι ομως μουναρος. ανεβασα και μια καμενη κριτικη
Θα σας πω κατι για την Μονικα, αλλα δεν θα δωσω εκταση παρολο που μπορω να γραψω αρκετα για το συγκεκριμενο θεμα. Η κοπελα δουλευει 2 βαρδιες ενω η ιδια ειχε συνεννοηθει για 1 βαρδια (6ωρο μαξ, οχι 12ωρο). Οποιος εχει παει απο τον οικο, θα εχει παρατηρησει οτι η κοπελα εχει συνεχεια πελατες, της πουτανας, δεν βαζει κωλο κατω.
δεν ειναι αναγκη να γραψω δημοσια λεπτομεριες, απλα ας πουμε οτι δεν μπορει να κανει κατι γι αυτο, προς το παρον.