Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (10 μέλη και 199 επισκέπτες)

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Καλησπερα.
Απογευματινη  βαρδια..

Διδυμου 20,  2 κοπελες, Ναντια μελαχρινη ουκρανη(κατι μου θυμιζει!!!. οποιος ξερει βοηθαει)
η τσατσα ειπε καινουργια κοπελα με 3αρι σφιχτο στηθος,δοκιμασθη
και Βαλεντινα ξανθια μεγαλοκοπελα.(ελπιζω να μην εχω κανει λαθος στα ονοματα)

Διδυμου 18 ,            Αλιονα η γνωστη με γεματα δωματια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
πριν λίγο βόλτα με συντροφιά την βροχή γι αυτό και την περιορισα σε 16 μόνο σπιτάκια.
Στο Διδύμου 20 τιμησα την Νάντια καινούργια στον οίκο αλλά έχει κλείσει κοντά 6 χρονια στους οίκους, καστανή νταρντανα με μακρύ μαλλί 3.5αρι βυζι ,θα ακολουθήσει κριτική, μαζί της δούλευε και η μιλφογκιλφ Βερόνικα από Διδύμου 16

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Χτες μετα απο 5 περιπου χρονια ξαναγαμησα μεταξουργειο. Αφου εχω χιλιογαμησει τη βασιλισσα της φυλης, ειπα να παω να γαμησω και τη βασιλισσα του μεταξουργειου συμφωνα με τα λεγομενα καποιων συναγωνιστων, Ροντικα. Τελικα τζιφος, δεν βρηκα την ιασονος 11 οπου μπορει να πετυχαινα τη Ροντικα. Τι στο διαολο απο τα νουμερα 3 4 της ιασονος, πηγαινε κατευθειαν στο 13 και εγω να ψαχνω σαν χαζος στο δρομο το νουμερο 11  >:(. Μετεξεταστεος λοιπον στο μαθημα του μεταξουργειου. Εκνευρισμενος που δεν το βρηκα, ξεκινησα για μια μινι τσαρκα σε μαγαζια που θυμομουν οτι εφερνε καλα κομματια. Ειδα δυο τρεις καλες παρουσιες που μου αρεσαν. Ειδα την Αντριαννα στο κολωνου 30β πρωτος οροφος, υφος καρδιναλιου  και σταριλικι. Ειδα τη Ντορινα στην ιασονος 19 οροφος(15ευρω εδω) οπου και θα περναγα αλλα πολυ θλιμμενο υφος και μελαγχολια, λιγο ακομα και θα εβαζε τα κλαματα  :-. Τελικα περασα με Νατασσα κολωνου 30β δευτερος οροφος.

high voltage

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Κριτικές
33
Like
2.954
Πόντοι
2.591
Και δυο λογια για τον αγωνα. Με τη ξανθια Νατασσα λοιπον 26 ετων απο ... καλα νταξει, μετριο προς συμπαθητικο προσωπο αλλα με ωραιο σωμα που το εντυνε σαν ασπρο ολοσωμο φορεμα το λευκο της δερμα και που με εκανε να περασω στα ενδοτερα του οικου, γιατι ηθελα πολυ να το αγγιξω. Μπαινοντας στο δωματιο η Νατασσα μου ριχνει ενα χαμογελο με το που με βλεπει, ερχεται κοντα μου και με το χερι της με σπρωχνει και με κολλαει στον τοιχο. -'Θα με γαμησει η θα τη γαμησω αναρωτηθηκα  :s&m_1:'. Να μου παιζει τον πουτσο εκει στα ορθια να φιλιομαστε να της χουφτωνω κωλο και βυζια. Καπου εκει να σκυβει να μου παρει πιπα και εγω ακομα ορθιος κολλημενος στον τοιχο να της χαιδευω στοργικα το κεφαλι και να της λεω -΄τι ωραια που το ρουφας μωρο μου,ετσι ρουφα τον σαν καλη και ομορφη κοπελα που εισαι'. Αρχιδια ωραια τον ρουφαγε  :rolleyes:, εντονα και αγαρμπα αλλα γουσταρα πολυ που την εβλεπα  ετσι σκυμενη με ανοιχτα τα ποδια και τον πουτσο στο στομα. Μετα απο μονη της στεκεται στην ακρη του κρεβατιου σε ιεραποστολικη, κρατοντας τα ποδια της με τα χερια προς τα πανω και ανοιχτα, μια χαρα λεω θα αποφυγουμε και τις πολλες επαφες με τα βρωμοσεντονα του μεταξουργειου. Ετριψα για αρκετη ωρα την κλειτοριδα της με τον πουτσοκεφαλο πριν της τον χωσω, και χαιδεψα το πεντακαθαρο φρεσκοξυρισμενο ροζε  μουνακι της. Τη γαμησα δυνατα, παθιασμενα σε δυο ακομα στασεις, με τα φιλια να δινουν και να παιρνουν σε λαιμο και προσωπο, και το τελος μας βρηκε στα τεσσερα να χυνω βαθια μεσα της, οσο μπορουσα πιο βαθια, και κουμπωμενος πανω στο κορμι της να βλεπομαστε προσωπο με προσωμο απο τον καθρεφτη του δωματιου.
Κλεινοντας, κοιτα να δεις που υπαρχει και γαμησι στο 10αρικο και μαλιστα αξιοπρεπεστατο.

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Μπορεις να μας πεις σε ποια βαρδια ηταν η Νατασσα?
Ευχαριστω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
και στο 10 ευρω γαμησι μπορεις να περασεις καλα αν βρεις την καταληλη κορασιδα    και αν ψαχνεις το  βρισκεις 

himalayan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
3
Πόντοι
0
Ωχ ξεχασα να το αναφερω. Ολες οι κοπελες που ειδα ηταν στη πρωτη βαρδια.
φιλε η ροδικα που εψαχνες ειναι Κολωνου 11 οχι Ιασωνος και την εχω πετυχει απογευματινη βαρδια

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χτες μετα απο 5 περιπου χρονια ξαναγαμησα μεταξουργειο. Αφου εχω χιλιογαμησει τη βασιλισσα της φυλης, ειπα να παω να γαμησω και τη βασιλισσα του μεταξουργειου συμφωνα με τα λεγομενα καποιων συναγωνιστων, Ροντικα. Τελικα τζιφος, δεν βρηκα την ιασονος 11 οπου μπορει να πετυχαινα τη Ροντικα. Τι στο διαολο απο τα νουμερα 3 4 της ιασονος, πηγαινε κατευθειαν στο 13 και εγω να ψαχνω σαν χαζος στο δρομο το νουμερο 11  >:(. Μετεξεταστεος λοιπον στο μαθημα του μεταξουργειου. Εκνευρισμενος που δεν το βρηκα, ξεκινησα για μια μινι τσαρκα σε μαγαζια που θυμομουν οτι εφερνε καλα κομματια. Ειδα δυο τρεις καλες παρουσιες που μου αρεσαν. Ειδα την Αντριαννα στο κολωνου 30β πρωτος οροφος, υφος καρδιναλιου  και σταριλικι. Ειδα τη Ντορινα στην ιασονος 19 οροφος(15ευρω εδω) οπου και θα περναγα αλλα πολυ θλιμμενο υφος και μελαγχολια, λιγο ακομα και θα εβαζε τα κλαματα  :-. Τελικα περασα με Νατασσα κολωνου 30β δευτερος οροφος.

Κολωνού 11 όροφος είναι η Ροδικα Πορνε μου!

ΥΓ. η Αντριαννα στο Κολωνού 30β όροφος κάνει καλό γαμησι
   Πορνε μου, να την δοκιμάσεις. Άσε που είναι πρώην
   εργαζόμενη στα μοντελαδικα Διδυμου 7β κλπ.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
αν εχεις το καλο μπατζετ  και ανετο χρονο γαμας καλα και στις δυο πιατσες φυλης και μεταξουργειο    και εχεις και στανταρακια μετραει αυτο

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
και ποια ειναι η βασιλισσα της φυλης ρε αδερφε?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
την ντιαννα πρεπει να λεει απο φυλης 65   η την αννα ιλονα  εκει μου παει το μυαλο 

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Τα δυο 7αρια της -Διδυμου δοκιμασα την προηγούμενη κ την προ-προηγουμενη εβδομάδα με θετικές εντυπώσεις.

Στο 7α ή σχευτικα καινούργια , , ρωσίδα, αλλά μάλλον πρέπει να είναι από τα βάθη της ρωσικής αυτοκρατορίας,λογω ψηλών ζυγωματικων κ σχιστων ματιών. Ψηλή, με ωραίο στητο σώμα, μεσαίο βυζι, καλός κωλος, μαύρισμα φουλ σε όλο το σώμα που την έκανε πολύ σέξυ. Στα ενδοτερα, πολύ θετική,χαμογελαστη κ ευγενική, υπάκουη σε όλες τις εντολές. Δυστυχώς δεν κάνει 69,ουτε με μουνι,ουτε με κώλο, περοτι πήρε την στάση τελικα,γελαγε γιατί γαργαλιωταν.... ή πίπα ήταν μάλλον αεροπιπα, αλλα στο πίσωκολλητό στήθηκε καλά κ κουνιόταν σωστά. Ένα μήνα στην Ελλαδα δηλωσε, μιλώντας αρκετά καλά ελληνικά.

Στο 7β ή Εμιλυ, στον αντιποδα της προηγούμενης,με λευκό δερμα-μπλε ματια, πιο κοντή λεπτή,μελαχρινη κ πιο νεανική με προκλητικό, αυθαδικο βλέμμα. Πολύ θετική κ υπάκουη κ αυτή μέσα, με ωραία τριγωνικά βυζια κ στρογγυλό κώλο. Κάνει καλύτερη πιπα, επιτελεί 69 με μουνι κ κώλο, κ παιρνει πρωτοβουλίες. Εξαιρετικη στο από πάνω όπου έχει πραγματικά εντυπωσιακό ρυθμο κ είχε φέρει το προσωπο της στο ένα εκατοστό από το δικό μου (πιθανόν να δέχεται κ φιλιά, αλλά δεν το δοκιμασα). Καλό στήσιμο στο πίσωκολλητό κ το πλαγιαστο.

Αυτά :-)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στο 7β ή Εμιλυ, στον αντιποδα της προηγούμενης,με λευκό δερμα-μπλε ματια, πιο κοντή λεπτή,μελαχρινη κ πιο νεανική με προκλητικό, αυθαδικο βλέμμα. Πολύ θετική κ υπάκουη κ αυτή μέσα, με ωραία τριγωνικά βυζια κ στρογγυλό κώλο. Κάνει καλύτερη πιπα, επιτελεί 69 με μουνι κ κώλο, κ παιρνει πρωτοβουλίες. Εξαιρετικη στο από πάνω όπου έχει πραγματικά εντυπωσιακό ρυθμο κ είχε φέρει το προσωπο της στο ένα εκατοστό από το δικό μου (πιθανόν να δέχεται κ φιλιά, αλλά δεν το δοκιμασα). Καλό στήσιμο στο πίσωκολλητό κ το πλαγιαστο.

Αυτά :-)

Ξερεις αν δεχεται τριψιμο της πουτσας στα κωλομερια και χυσιμο πανω στα κωλομερια;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Τα δυο 7αρια της -Διδυμου δοκιμασα την προηγούμενη κ την προ-προηγουμενη εβδομάδα με θετικές εντυπώσεις.

Στο 7α ή σχευτικα καινούργια , , ρωσίδα, αλλά μάλλον πρέπει να είναι από τα βάθη της ρωσικής αυτοκρατορίας,λογω ψηλών ζυγωματικων κ σχιστων ματιών. Ψηλή, με ωραίο στητο σώμα, μεσαίο βυζι, καλός κωλος, μαύρισμα φουλ σε όλο το σώμα που την έκανε πολύ σέξυ. Στα ενδοτερα, πολύ θετική,χαμογελαστη κ ευγενική, υπάκουη σε όλες τις εντολές. Δυστυχώς δεν κάνει 69,ουτε με μουνι,ουτε με κώλο, περοτι πήρε την στάση τελικα,γελαγε γιατί γαργαλιωταν.... ή πίπα ήταν μάλλον αεροπιπα, αλλα στο πίσωκολλητό στήθηκε καλά κ κουνιόταν σωστά. Ένα μήνα στην Ελλαδα δηλωσε, μιλώντας αρκετά καλά ελληνικά.

Σε ποιά βάρδια δουλεύει ;

Προχτές το απογευμα πέρασα στο Φυλής 54 ισόγειο, το απόγευμα
με τη Ρωσίδα Έλενα . Πλούσιο στήθος και ωραίο δέρμα.
Καλή περίπτωση .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και στο 10 ευρω γαμησι μπορεις να περασεις καλα αν βρεις την καταληλη κορασιδα    και αν ψαχνεις το  βρισκεις 

ναι αλλα για να το βρεις .... θελει χρονο , κοπο και λιγο χρημα που θα φυγει στις "δοκιμες" μεχρι μαζεψεις τα στανταρακια σου !

αυτα βεβαια φυσικα οταν καποιος αναζητα και ποιοτητα , αναμεσα στην ομορφια και στις παρεχομενες υπηρεσιες !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αποψε τριτη βαρδια τιμηθηκε η τανυα ! στο μαραθωνος 59 !
παιδια η κοπελα εχει αναλογιες μοντελο και ειναι νεαρη (19 χρονων)!

στα ενδωτερα απλο προγραμμα , αλλα με ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ !!! την ειχα ξανατιμησει παλιοτερα χωρις ιδιαιτερες εντυπωσεις περαν της ομορφιας της, το ομορφο κορμι και τις βυζαρες που διαθετει !

πριν λιγες μερες επισης ετιμηθηκαν και αλλες κορασιδες αλλα για αυτες τα αναφερω καποια αλλη στιγμη!  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom