Και εσυ φιλε μετα απο τοσα χρονια το θυμηθηκες?
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
Ελα ντε, Σωστός...
Και εσυ φιλε μετα απο τοσα χρονια το θυμηθηκες?
Δεν ηξερες δεν ρωταγες?
Δωσε καμια περιγραφη της λεπτομερη καλυτερα μπας και ξερει καποιος κατι!Τωρα με το μια Βικυ καπου καποτε δεν θα δεις φως ;)Ρε παίδες κάποτε στην οδό Αγησιλάου 26 & Κολωνού γωνία(δίπλα υπάρχει παρκινγκ)υπήρχε μιά Βίκυ(μασίφ γυναίκα) η οποία ήταν καταπληκτική.Εδώ και 3-4 χρόνια δεν είναι είναι σε αυτό το σπίτι,την έχω χάσει και δεν μπορώ να την βρώ.Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?
Thanks
Μηπως εννοεις αυτο το θωρηκτο που δουλευε σε ενα ισογειο που σκυλοβρωμαγε?Δωσε καμια περιγραφη της λεπτομερη καλυτερα μπας και ξερει καποιος κατι!Τωρα με το μια Βικυ καπου καποτε δεν θα δεις φως ;)
Μηπως εννοεις αυτο το θωρηκτο που δουλευε σε ενα ισογειο που σκυλοβρωμαγε?
Το ιδιο σπιτι λεμε αλλα αυτη που λες δεν την ξερω,ασε που εχω να παω απ'τον καιρο του Νωε!Οχι-οχι, αντιθέτως ήταν ηπερβοληκά καθαρή.
Λοιπόν θυμάμε ότι ήταν κάπως συντηριτική, δεν έκαμνε στοματικό ούτε με προφυλακτικό, και έβαζε πάντα δύο προφηλακτικά.
Είχε φαρδιά λεκάνη και γεμάτη και ζουμερή κολάρα και πολύ ωραίο πόδι.Πρέπει να ήταν καμιά 35ριά με κοντό μαλάκι και θυληκό πρόσωπο, δέν ήταν πολύ ψυλή.
Το σπίτι ήταν αυτό
Το ιδιο σπιτι λεμε αλλα αυτη που λες δεν την ξερω,ασε που εχω να παω απ'τον καιρο του Νωε!
Εννοουσα οτι το σπιτι βρωμαγε, οχι αυτη! ;)
παιδες γραψτε καμια διευθυνση να παω τωρα να γαμησω κανενα κωλο
Φιλε Παντοπωλα,Ἡ ζωὴ συνεχίζεται...
Ἐχθὲς Σάββατον 13/12 22.00 -23.30:
Φυλῆς 200 ἡ ὑψηλὴ ροδόχρους Ρωσσὶς Σοφία. Κατάθεσις – θετικαὶ ἐντυπώσεις.
Φυλῆς 134 ὑπόγειον ἡ Κάρμεν, νεαρὰ βαθύχροος μειδιοῦσα καὶ συμπαθὴς.
Φυλῆς 109 ἰσόγειον μελαγχροινὴ βραχύσωμος μὲ σφαιρικὰ στήθη καὶ ἀντιπαθὴς εἰρωνευομένη ὑπηρεσία.
Φυλῆς 67 ξανθὴ αἰδήμων καθ΄ὅτι ἡ διέλευσὶς της ἐκ τοῦ χώρου ὑποδοχῆς διήρκεσε 0,3’’.
Φυλῆς 84 κάτω συμπαθὴς Ρωσσὶς τὺπου «Ματρούσκα» ὡς ὑπηρεσία καὶ ἐργαζομένη μελαγχροινὴ μὲ ὑπέροχα ὀπίσθια.
Φυλῆς 59 ἄνω ἡ ἀσταθὴς Ἕλενα καὶ 178 Ἀθίγγανοι.
Καὶ μία παρατήρησις πρὸς ὁρισμένους συναδέλφους: Αἱ ἐν τοῖς πορνειοῖς ὑπηρεσίαι δὲν εἶναι ἐφοριακοὶ ἤ δικαστικοὶ ὥστε νὰ δικαιολογῆται ἡ δουλοπρέπεια. Ἐὰν συμπεριφέρονται ἀγενῶς ἠμποροῦμε νὰ ἀνταποδίδωμεν ἐλευθέρως.
Καὶ μία παρατήρησις πρὸς ὁρισμένους συναδέλφους: Αἱ ἐν τοῖς πορνειοῖς ὑπηρεσίαι δὲν εἶναι ἐφοριακοὶ ἤ δικαστικοὶ ὥστε νὰ δικαιολογῆται ἡ δουλοπρέπεια. Ἐὰν συμπεριφέρονται ἀγενῶς ἠμποροῦμε νὰ ἀνταποδίδωμεν ἐλευθέρως.
Aπο ιεροδουλες δεν μου εχει τυχει...ακομα...αλλα ειναι πολλες υπηρεσιες κυριως Σοβιετικης προελευσης που πραγματικα αποτρεπουν τον πελατη να επισκευθει για δευτερη φορα τον χωρο τους!Αυτες χανουν ;) ας δουλεψουν οπως πρεπει..τα μισα λεφτα ειναι δικα τους σχεδον!Μια καλη συμπεριφορα τσατσας μπορει να σε ψησει να γαμησεις και μετρια κοπελα...Ας βαλουν μυαλο!!Εχουν πυκνωσει τα ειρωνικα σχολια και απο τις ιεροδουλες στα στουντιο , οταν αντιληφθουν οτι δεν θα παρω..
Λετε ο εκνευρισμος να οφειλεται στην οικονομικη υφεση;
Aπο ιεροδουλες δεν μου εχει τυχει...ακομα...αλλα ειναι πολλες υπηρεσιες κυριως Σοβιετικης προελευσης που πραγματικα αποτρεπουν τον πελατη να επισκευθει για δευτερη φορα τον χωρο τους!Αυτες χανουν ;) ας δουλεψουν οπως πρεπει..τα μισα λεφτα ειναι δικα τους σχεδον!Μια καλη συμπεριφορα τσατσας μπορει να σε ψησει να γαμησεις και μετρια κοπελα...Ας βαλουν μυαλο!!
Eτσι ακριβως ειναι farkeli!
Πηγα τις προαλλες σε ενα στουντιο,ξεχασμενο απο πολλους,χωρις λεφτα πανω μου, κι ενω η κοπελα ηταν μουναρος με το που ρωτησα ευγενεστατα ποτε ξαναδουλευει η κοπελα γιατι μου αρεσει, η τσατσα μονο απο το χερι δεν με πηρε να με βγαλει εξω απο το στουντιο!Και μονο απο την σκατοσυμπεριφορα της υπηρεσιας μιας και ξερω οτι απο το πενηνταρικο θα παρει κι αυτη ενα σεβαστο ποσο δεν προκειται να ξαναπαω εκει!Ας βαλουν μυαλο