Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (6 μέλη και 75 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ώστε η Σάρα ήταν στο Φυλής 86 στο ισόγειο;Δεν μπήκα εκεί γιατί γίνται πολύ σκληρό pressing.Aλλά έτσι και το γνώριζα θα έμπαινα γιατί την έψαχνα.

Ήταν όμως άκρως καυλωτικό pressing.... :hi:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ώστε η Σάρα ήταν στο Φυλής 86 στο ισόγειο;Δεν μπήκα εκεί γιατί γίνται πολύ σκληρό pressing.Aλλά έτσι και το γνώριζα θα έμπαινα γιατί την έψαχνα.

Όπως και εγω δε γνώριζα ότι ήταν η Τζούλια από δ27 πρωινή στο πιπίνου 65....καιρό τη ψάχνω....δε την έχω δοκιμάσει..αλλά ήμουν αποφασισμένος..

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Κορυφαία ενημέρωση!!! Πραγματικά φίλε μπράβο.Πολύ καλή.Αν ανέφερες και κάτι για τα βυζια τους
θα ήσουν ο καλύτερος. πχ για εμας τους βυζολάγνους δεν δίνεται καμία πληροφορία στην συγκεκριμένη ενημέρωση για τα μεγέθη των βυζιών. Απλά είναι μια μικρή παρατηρηση απο μένα αν ειναι δεκτη. Απλα μου κάνει εντυπωση. τα ξέχασες τα βυζια?δεν στην λεω σε καμια περιπτωση απλα μου φανηκε περιεργο διοτι εκανες καταπληκτικη δουλεια!!! απο μενα μπραβο
Ευχαριστώ. Στις ενημερώσεις μου δεν αναφέρω μέγεθος βυζιών, στις κριτικές μου αναφέρω αν είναι μεγάλο,μικρό.Και αυτό γιατί δεν είμαι πολύ ειδικός με τα νούμερα αλλά και γιατί αν εστιάσω σε αυτό την προσοχή μου θα χάσω άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.Πάντα όμως αν δω κάτι που να ξεχωρίζει θα το αναφέρω.Όπως εχθές που έγραψα για μία μιλφ που εργαζόταν στο Διδύμου 18 ισόγειο απογευματινή και είχε μεγάλα σιλικονάτα βυζιά.Γύρω στο 4 νούμερο πρέπει να ήταν.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλα αυτά τα παιδιά τα οποία ενημερώνουν!!
Δεν χρειάζεται να λέμε ποιοι είναι, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι...
Είναι εκείνοι οι οποίοι δεν κοιτάνε τη πάρτη τους μόνο, είναι εκείνοι οι οποίοι είναι σε θέση να καταλαβαίνουν και να αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι δεν έχουν τη πολυτέλεια να βολτάρουν καθημερινά. Είναι εκείνοι οι οποίοι σκέφτονται ομαδικά και συνεισφέρουν στο σύνολο.
Είναι εκείνοι οι οποίοι δεν πληρώνονται με χρήματα για κάτι τόσο σημαντικό που κάνουν.
Η πληρωμή τους λοιπόν ας είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!  :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
εγω σημερα ειχα  τοσες καυλες και παρα οτι ηταν πρωι πηγαινα  ανετα και για τριτο γαμησακι ο παλιος  γασπαρης επεστρεψε θα γαμαω απο δυο οταν κατεβαινω στα σπιτακια  η  τρεις   κοπελες  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
κλεοβουλε στο 67 ειδες εκτος απο την λαουρα    ειδες την   σισι  και   την  μαρια  που δουλευε στο μαγαζι αυτο με  την  λαουρα    και στο 84 ορωφο η κοπελα εκτος απο αλεξανδρα εχει και δευτερο ονομα μονικα ειναι η  μελαχρινη   ρουμανα   κοπελα  

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
κλεοβουλε στο 67 ειδες εκτος απο την λαουρα    ειδες την   σισι  και   την   μαρια  που δουλευε στο μαγαζι αυτο με  την  λαουρα    και στο 84 ορωφο η κοπελα εκτος απο αλεξανδρα εχει και δευτερο ονομα μονικα ειναι η  μελαχρινη   ρουμανα   κοπελα  

Ναι το διόρθωσα...στον όροφο δε τη λέγανε Μαρία αλλά Αλεξάνδρα...το διόρθωσα διαβάζοντας την ενημέρωση του προφέσσορα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
εγω σημερα ειχα  τοσες καυλες και παρα οτι ηταν πρωι πηγαινα  ανετα και για τριτο γαμησακι ο παλιος  γασπαρης επεστρεψε θα γαμαω απο δυο οταν κατεβαινω στα σπιτακια  η  τρεις   κοπελες  
:new_shocked: Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
πινω πολλα υγρα  περπαταω    εχω  χασει  10 κιλα    και  κανω  σεξ  και οταν βλεπω ομορφες γυναικες τανες και  κανονικες  που εχω φιλες  τις    γαμαω 

todor

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2006
Like
381
Πόντοι
21
Ευχαριστώ. Στις ενημερώσεις μου δεν αναφέρω μέγεθος βυζιών, στις κριτικές μου αναφέρω αν είναι μεγάλο,μικρό.Και αυτό γιατί δεν είμαι πολύ ειδικός με τα νούμερα αλλά και γιατί αν εστιάσω σε αυτό την προσοχή μου θα χάσω άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.Πάντα όμως αν δω κάτι που να ξεχωρίζει θα το αναφέρω.Όπως εχθές που έγραψα για μία μιλφ που εργαζόταν στο Διδύμου 18 ισόγειο απογευματινή και είχε μεγάλα σιλικονάτα βυζιά.Γύρω στο 4 νούμερο πρέπει να ήταν.
ωραίος φίλε.πραγματικός professorx!! μια χαρα!! καλες βόλτες να εχουμε!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
τωρα live επιγραμματικά

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Αγάπη η μελαχρινή νταρντανα με τα πολλά τατου, απλό 20 ευρω ακα 30.

Ιωαννίνων 3 όροφος Μελισα η μαυρουλα με ακα τελειωτικό και κωλο.

Διδύμου 7α Χριστίνα η πιπινομουναρα απλό προγραμμα και καθόλου βελτίωση.

Διδύμου 7β Εμιλη με ακα και αυταρχικό.

Διδύμου 8α Νατάσα με ακα τελειωτικο και μία ακόμη στο δωμάτιο.

Διδύμου 16 η μιλφ Ντιανα και η γκιλφ Μόνικα αμφότερες σε ακα τελειωτικο, η μονικα κανει μασάζ και πρωτοεμφανιστηκε στο Αλξαμενους 117.

Διδύμου 18β Βαλεντινα με ακα τελειωτικό.

Διδύμου 18α Αλιονα επέστρεψε χθες το απογευμα ακόμα έχει τα πολλά παραπανισια κιλά και το μαλλί πια σε ξανθό καρέ, με ακα τελειωτικό.

Διδυμου 20 & 22 κλειστά.

Διδυμου 27 Ναταλι μέ ακα τελειωτικό και κωλο.

Αλκιβιαδου 16α Πατριτσια μέ ακα τελειωτικό.

Αλκιβιαδου 16β Σαμπρινα με ακα τελειωτικό και κωλο,έκανε πρόοδο στα ελληνικά της ,μου είπε τι κάνεις μωρό μου .

Αλκιβιαδου 16γ Γκαμπι με ακα τελειωτικό και κωλο .

Περγάμου 27 Εύα και Ειρήνη με ακα τελειωτικο.

Αλκαμενους 117 Νίκη με ακα τελειωτικο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
n.smirni76, professorx, κλεοβουλος βορεαλης 

giphy.gif

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας.
Εκτακτη καταδρομική απογευματινή να δοκιμάσω κάποιες καινούριες κοπέλες.
Διδυμου 27 σε ντουέτο δύο κοπέλες η Βαλεντίνα και η Ρενάτα. Η Βαλεντίνα είναι απο Βουλγαρία και έχει εργαστεί και σαν Τζούλια στο Αλκιβιάδου 16Β και προσφάτως στο Φυλής 109 στον όροφο.Είναι λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω και σιλικονάτα στήθη.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η Ρενάτα είναι Ρωσόφωνη,με μακριά καστανόξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με κωλάρα.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι με εξτρά χρήματα.
Στο Ιουλιανού 71 η καινούρια κοπέλα που είχα δει και εχθές.Την λένε Ελένη, είναι ψηλή,γεματούλα,με βυζάρες και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο μετά την ενημέρωση του Κλεόβουλου κατευθύνθηκα για να πετύχω την Σάρα.Πρόκειται για κοπέλα απο Μολδαβία,κανονικών κιλών με λίγη κοιλίτσα,μακριά καστανομελί μαλλιά και βυζιά τριαμισάρια.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.Δοκιμάστηκε με καλές εντυπώσεις αν εξαιρέσουμε κάποια αρνητικά σημεία τα οποία και θα αναφέρω στην κριτική.
Στο Φυλής 84 στον όροφο συνέχισε η Αλεξάνδρα.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο τέλος δοκίμασα και την Ειρήνη,κοπέλα λεπτή,με μακριά ξανθά μαλλιά,νοστιμούλα.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Ήταν η τέταρτη συνολικά συνεύρεση για σήμερα συνολικά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι αντικειμενικός. Σε γενικές γραμμές πάντως η κοπέλα ήταν καλή και το προσπάθησε αρκετά.
Καλά να περνάτε.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Στο Διδύμου 18 το ισόγειο ήταν η Σοφία,μιλφ,με καρέ ξανθά μαλλιά και μεγάλες βυζάρες σιλικονάτες τις οποίες και είχε ακάλυπτες προς άγρα πελατών.Σε ελεύθερο στοματικό και ισπανικό.
Διδυμου 27 σε ντουέτο δύο κοπέλες η Βαλεντίνα και η Ρενάτα. Η Βαλεντίνα είναι απο Βουλγαρία και έχει εργαστεί και σαν Τζούλια στο Αλκιβιάδου 16Β και προσφάτως στο Φυλής 109 στον όροφο.Είναι λεπτή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω και σιλικονάτα στήθη.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Η Ρενάτα είναι Ρωσόφωνη,με μακριά καστανόξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με κωλάρα.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι με εξτρά χρήματα.

τωρα live επιγραμματικά

Διδύμου 18α Αλιονα επέστρεψε χθες το απογευμα ακόμα έχει τα πολλά παραπανισια κιλά και το μαλλί πια σε ξανθό καρέ, με ακα τελειωτικό.

Διδυμου 27 Ναταλι μέ ακα τελειωτικό και κωλο.

Στο Διδύμου 18 το ισόγειο απόγευμα Παρασκευής ήταν άλλο μιλφ και όχι η Αλιόνα.Πρέπει να μπερδεύτηκες.Και αυτή είχε σιλικονάτα βυζιά και καρέ ξανθά μαλλιά.
Σε ποια Ναταλύ αναφέρεσαι με ακά τελειωτικό και κώλο; Μήπως εννοείς κάποιο άλλο σπίτι; Γιατί εγώ το απόγευμα που πέρασα είδα αυτές τις κοπέλες που αναφέρω.
Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Στο Διδύμου 18 το ισόγειο απόγευμα Παρασκευής ήταν άλλο μιλφ και όχι η Αλιόνα.Πρέπει να μπερδεύτηκες.Και αυτή είχε σιλικονάτα βυζιά και καρέ ξανθά μαλλιά.
Σε ποια Ναταλύ αναφέρεσαι με ακά τελειωτικό και κώλο; Μήπως εννοείς κάποιο άλλο σπίτι; Γιατί εγώ το απόγευμα που πέρασα είδα αυτές τις κοπέλες που αναφέρω.
Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση.
Καλησπέρα χθες το απόγευμα στο Διδύμου 18α στις 2030 δούλευε η Αλιονα
Στο Διδυμου 27 Τζούλια ήθελα να γράψω μου το έβγαλε το αυτόματο κείμενο, επίσης την Ελένη στο Ιουλανου 71 την είδα σαν Άννα την Τρίτη στο Διδυμου 27 και της άλλαξαν το όνομα
Καλά να περνάς συναγωνιστη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom