ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.214
- Πόντοι
- 7.786
αυτα φιλε ειναι ωραια μουνακια και εγω εχω την ιδια απορια θελω να τα παρω και τα δυο
αυτα φιλε ειναι ωραια μουνακια και εγω εχω την ιδια απορια θελω να τα παρω και τα δυο
δεν αντεξα και πηγα διδυμου 20 πριν λιγο για διπυρηνο τσιμπουκι απο μπουρναζογκομενες, δυστηχως στη θεση τους ηταν μια αλλη αδιαφορη για τα γουστα μου, ουτε καν προγραμμα ρωτησα, εφυγα κατευθειαν
καρφι για πιπινου 118 που ηθελα να παρω τη βικυ
βικυ και λανα εργαζοντουσαν , βγαινουν για σαλοναρισμα αλλα με αυτα τα κρεμ εσωρουχα η βικη δεν μαρεσε καθολου (την πρωτη φορα που την ειχα δει μου ετρεχαν τα σαλια)
αντιθετα μου αρεσε πολυ η λανα , κατακαυλωσα στο δωματιο και το ευχαριστηθηκα οσο λιγες φορες πολυ καυλωσα ρε παιδια μαζι της ... θα ξαναεπαναλαβω σιγουρα
δυνατος παιχτης!!δεν υπαρχει προβλημα
εμενα η γυναικες μου αρεσουνε και το στοιχημα
μια μικρη βολτα απο φιλιππιδου 11 α ηταν η γνωστη κατερινα η ξανθια στο πανω η ρομινα και η ηλεκτρα παω να πιω κατι και συνεχιζω ξεχασα και φωκαιας 7 η γνωστη αντζυ που δινει κολαρακι συνεχεια φυλης 86 α η γνωστη τινα και φυλης 71 λιλη και 71 α η αλινα και η χριστιννα
μια μικρη βολτα απο φιλιππιδου 11 α ηταν η γνωστη κατερινα η ξανθια στο πανω η ρομινα και η ηλεκτρα παω να πιω κατι και συνεχιζω ξεχασα και φωκαιας 7 η γνωστη αντζυ που δινει κολαρακι συνεχεια φυλης 86 α η γνωστη τινα και φυλης 71 λιλη και 71 α η αλινα και η χριστιννα