kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Δεν εννοώ ακαποτο γαμησι αρχηγε Γλωσσοφιλα και τελειωτικο στο στοματακι θέλω. Θα με βοηθήσει κανένας καλός συναγωνιστης?
πετρο η γκαμπυ εχει θεμα με το βλεμα της κοιταζει αλλου για αυτο την λενε ακεντραριστη και η λεξη ρομαντικο χρειαζεται μια προσοχη
ιδεα για παρτουζα αυτηΕκτός του ότι το δουλεύουν μαζί το τσαρδί, σε εμφάνιση και ομιλία άνετα τις περνάς και για δίδυμες.
και για αλλες εχω διαβασει στις ενημερωσεις..η μισελ απο κολωνου το αρνειται οτι ειναι αδερφη με την εστελ απο φωκαιας.και κατι για αδερφες κου ειχα διαβασειοποια από τις δυο ρωτήσεις θα σου πει ότι η άλλη είναι αδερφη της. πολλα χρονια γνωστο στην πιατσα ότι είναι αδερφες.
τι να πω μαλλον δεν ισχυει για μισελ και εστελ γιατι επεμενα και ηταν κατηγορηματική..ειχα σκοπο να προτεινω ενα 200αρι σε χοτελι για μια ωρα αλλα δενη κου δενν ηταν αδερφες φιλες ηταν για μισελ και εστελ το ειχα διαβασει και εγω οτι ηταν αδερφες
Δηλαδή θα τα πετσώσεις και τα δύο,και το βράδυ θα ρίξεις κι άλλα τεμάχια;Δεν κρατιέσαι με τίποτα βρε Γιώργο,σαν λιοντάρι σε περίοδο αναπαραγωγής γαμάς!απλως φιλε οι περισσοτερες προσπαθουν να αποφυγουν καποια πραγματα που γνωριζουμε για αυτες φιλε τωρα ειμαι σε παραλια με δυο ξασνθια μουνια το βραδακι μετα το μπασκετ κατω στα σπιτακια της ηδονης
Eισαι Θεος!!!απλως φιλε οι περισσοτερες προσπαθουν να αποφυγουν καποια πραγματα που γνωριζουμε για αυτες φιλε τωρα ειμαι σε παραλια με δυο ξασνθια μουνια το βραδακι μετα το μπασκετ κατω στα σπιτακια της ηδονης
Δηλαδή θα τα πετσώσεις και τα δύο,και το βράδυ θα ρίξεις κι άλλα τεμάχια;Δεν κρατιέσαι με τίποτα βρε Γιώργο,σαν λιοντάρι σε περίοδο αναπαραγωγής γαμάς!
απλως φιλε οι περισσοτερες προσπαθουν να αποφυγουν καποια πραγματα που γνωριζουμε για αυτες φιλε τωρα ειμαι σε παραλια με δυο ξασνθια μουνια το βραδακι μετα το μπασκετ κατω στα σπιτακια της ηδονης
ωραιος σμυρνη