Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 841 άτομα (25 μέλη και 816 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
δεν μου ξέφυγε απλά δεν ανέβηκα στον όροφο
η Λάνα έχει τιμηθεί πάρα πολλές φορές στο Μεταξουργείο
και πάντα με πολύ καλές εντυπώσεις σε όσα σπιτακια και αν την έχω πετύχει.

Συγχωρέστε με για το λάθος μου  :hi:
Εμένα στο σαλόνι μου βγάζει μια ψυχρότητα
μέσα είναι πιο θερμή ? 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
Ετοιμαζομαι σιγα σιγα για τσαρκα φυλης οποιος γουσταρει να στειλει μηνυμα θα ειμαι εκει 6,30 το απογευμα

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
έγραψα ότι την πίεσαν ...εννοείται ότι αν δεν θέλει δεν θα κάνει
δεν μπορώ να το γράψω δημόσια , επίσης δεν θα στο γράψω ούτε σε πμ διότι δεν
σε έχω γνωρίσει προσωπικα και έχω "καεί" πιο παλιά απο διάφορους "ανώνυμους"...
Ok no problem! Απολύτος σεβαστή η απόφαση σου παρόλο που προσωπικά είμαι απόλυτα εχέμυθος και δεν συγκατάλέγομαι στους "ανώνυμους".

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
ξερει κανεις για αντζελα ρουμανα φυλης 71 ισογειο ητανε καιρο εφυγε δια παντοσ και αυτη ξερει κανεις τι απεγινε?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.076
Πόντοι
7.885
Ετοιμαζομαι σιγα σιγα για τσαρκα φυλης οποιος γουσταρει να στειλει μηνυμα θα ειμαι εκει 6,30 το απογευμα

Μύστη γάσπαρη σήμερα το απόγευμα θα είναι ιδανικά για χαλαρή τσάρκα αφού όλοι θα έχουν στηθεί να δουν το παιχνίδι στο λυόμενο  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Και μιας και δεν βρήκα τον χρόνο να γράψω ενημέρωση νομίζω ότι αξίζει να αναφέρω ότι εχθές στο απόγευμα επι της Αλκιβιάδους 16Β εργαζόταν μαύρη κοπέλα.Το όνομα αυτής Σάρα απο Κούβα.
Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων.Με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.Λογικά μάλλον είναι αυτή που εργαζόταν και στο Brazil house της Κων/πόλεως και προσφάτως και στο Ιωαννίνων 3.Αυτοί που ψάχνουν μαυρούλες ας τσεκάρουν μήπως την πετύχουν και σήμερα το απόγευμα.

Άλλο ένα αξιομνημόνευτο είναι και η κοπέλα που ανάφερε ο Venom στον όροφο του Φυλής 84.Ντυμένη σαν μάγισσά,ψηλή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά που μάλλον ήταν περούκα,μαύρα εσώρουχα και μαύρο καπέλο μάγισσα.Στον ένα της μηρό έφερε και τατού.Σε απλό πρόγραμμα.Μου έκανε κλικ αλλά δεν πέρασα λόγω προγράμματος.

Μία άλλη κοπέλα που μου έκανε κλικ ήταν και η Άννα απο Βουλγαρία στον όροφο του Φυλής 71.ωηλή,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά και ελαφρώς φαρδιά μέση.Μιλάει καλά Ελληνικά και κάνει και αυτή κανονικό πρόγραμμα.

Αυτά προς το παρόν καλές Απόκριες και καλά Κούλουμα!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.990
Πόντοι
6.925
Ειδα τωρα  το  λουλουδάτο " ελληνο-ουκρανικό"  :cheesy:  κρέβατι του Φωκαίας 27 κατω. και  θυμήθηκα πώς ήταν παλιά εκεί  :- εις εποχάς  της  μαύρης  Κλάρας με την επικινδυνη  χρυσόσκονη.. :priest:

Τι μου θυμίσατε ... σαν τον χιτώνα του Ηρακλή ... για να βγει από πάνω σου ξεκόλλαγες σάρκες

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
661
Πόντοι
371
Παιδιά ξέρουμε αν δουλεύει ή Άννυ πορνοστάρ σήμερα απόγευμα ή γενικά απόγευμα??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
Τι μου θυμίσατε ... σαν τον χιτώνα του Ηρακλή ... για να βγει από πάνω σου ξεκόλλαγες σάρκες  
====
Ετσι ακριβώς... :) ;) Τώρα  στο πολυ μικρο δωματιο= το Νo 3,   εχουν βάλει  ενα πιο ευρύχωρο  κρεβάτι. Το πολυ  αστειο  που γινεται εκει στη 2η βαρδια, οπως μου έχουν πει δύο εξωθεσμικοί, και το έχω  σχεδόν ακούσει και εγώ  πέρσι , είναι το εξής :
Η γριά  κοντη  τσατσα  λέει συνήθως  σε οποιον  μπαινει ενα   στανταρ παραμύθι:
'"Το Χριστινακι, απο πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή.. κλπ : (αμφότεροι.. Αλβανοι βέβαια , αλλά αυτό  δεν έχει σημασία). Αν την ώρα εκεινη μπει και δευτερος μέσα , Ελληνας, και ακουσει/  καταλάβει οτι ειναι μόνο η Χριστίνα και ρωτήσει ποια/ ποιες  είναι στο επάνω, η τσατσά θέλει  να τον  καραμουζιάσει,  αλλά  κολλάει/  μπερδεύεται και  ακούγεται  το αμίμητο >  "Το Χριστινακι, απο πατέρα Έλληνα και μητέρα,  άντε να γαμήσεις  επάνω"  :cheesy:

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Έχει χαθεί σχεδόν μήνα τώρα ..... Μην πω κ παραπάνω ...
κ εχω παθει Ζημιά μεγάλη ...
Ή την έκανε για άλλου ή κάπου γλενταει κ θα γυρίσει όταν τελειώσουν τα φράγκα ...
Από το φθινόπωρο κ μετά ήταν άστατη ...
πακετο!!εγω να δεις ζημια...ευχαριστω για την ενημερωση συναγωνιστη..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
Εκανα βολτιτσα και γαμησα τρεις φορες το πρωτο γαμησακι εγινε στην ξανθια κοπελα την καρολινα η κοπελα ηταν αρκετα καλη. εκατσα δωματιο ενα τεταρτο ισως την ξαναγαμησω απλως λιγο η καυλα ελειπε!μετα πηγα και ειδα στο φωκαιας 25 την γνωστη αλινα απο φωκαιας 24 μετα πηγα φωκαιας 27 στον ορωφο ειδα την χριστινα την βουλγαρα η δευτερη καταθεση εγινε στο φωκαιας 27 ισογειο στην τζανινα μου εκανε εντυπωση το!σωμα της ηταν πολυ. ωραιο ηταν πολυ ευγενικη και με καλη συμπεριφορα δουλευε μαζι της η σιμονα.  η τζανινα μου εβγαλε αρκετη καυλα εκατσε δωματιο πανω απο 15 λεπτα η τριτη καταθεση εγινε στην ξανθια την ολγα απο.  Φωκαιας 24 μαζι της δουλευε η γκαμριελλα η ολγα
ειναι πολυ καυλιαρα εκατσα δωματιο 20 λεπτα. Στο δωματιο η ολγα μου εδωσε και φιλακια θα γραψω και κριτικες για τις τρεις καταθεσεις. Καλη καθαρα δευτερα να εχετε φιλοι μου

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Εκανα βολτιτσα και γαμησα τρεις φορες  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: το πρωτο γαμησακι εγινε στην ξανθια κοπελα την καρολινα η κοπελα ηταν αρκετα καλη. εκατσα δωματιο ενα τεταρτο ισως την ξαναγαμησω απλως λιγο η καυλα ελειπε!μετα πηγα και ειδα στο φωκαιας 25 την γνωστη αλινα απο φωκαιας 24 μετα πηγα φωκαιας 27 στον ορωφο ειδα την χριστινα την βουλγαρα η δευτερη καταθεση εγινε στο φωκαιας 27 ισογειο στην τζανινα μου εκανε εντυπωση το!σωμα της ηταν πολυ. ωραιο ηταν πολυ ευγενικη και με καλη συμπεριφορα δουλευε μαζι της η σιμονα.  η τζανινα μου εβγαλε αρκετη καυλα εκατσε δωματιο πανω απο 15 λεπτα η τριτη καταθεση εγινε στην ξανθια την ολγα απο.  Φωκαιας 24 μαζι της δουλευε η γκαμριελλα η ολγα
ειναι πολυ καυλιαρα εκατσα δωματιο 20 λεπτα. Στο δωματιο η ολγα μου εδωσε και φιλακια θα γραψω και κριτικες για τις τρεις καταθεσεις. Καλη καθαρα δευτερα να εχετε φιλοι μου
[move] :rockon: :rockon: :rockon: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ = SEX MACHINE  :rockon: :rockon: :rockon: [/move]

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
με την σαρα απο φωκαιας 27 κατω εχει περασει κανεις; να πει μια γνωμη
προχθες επαθα πλακα μαζι της; εμφανισιακα ειναι διαδοχος της μονικας νιου!!
αλλα επειδη ειχα μονο ενα 20αρικο φοβηθηκα την φολα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
διημερο σκληρου πορνιασματος !

το σκηνικο ? ερημωμενες πιατσες , ελαχιστος κοσμος αλλα πολλες διαθεσιμες γυναικες !

υπηρξε πληθος συνουσιασεων !

οι σκληροι πορνοι γλενταγαν τον πιτσιλιστη ντυμενο cd (cross dresser) που απο οτι φαινετε παει το κανει επαγγελμα ο μυστης !

ετσι ακομη και αυτοι απεχαν απο την διαδικασια ...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
εντυπωση μου προκαλεσε το λαικο προσκυνημα που γινοταν στην παολινα !

παροτι παντου ησυχια , σε ελαχιστα οικηματα υπηρχε μια σταδιακη ροη συνουσιασεων αλλα αρκετα μικρη και σε αραια διαστηματα , εκει μονο χαρτακι με αριθμο προτεραιοτητας δεν μοιραζαν!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
διημερο σκληρου πορνιασματος !

το σκηνικο ? ερημωμενες πιατσες , ελαχιστος κοσμος αλλα πολλες διαθεσιμες γυναικες !

υπηρξε πληθος συνουσιασεων !

οι σκληροι πορνοι γλενταγαν τον πιτσιλιστη ντυμενο cd (cross dresser) που απο οτι φαινετε παει το κανει επαγγελμα ο μυστης !

ετσι ακομη και αυτοι απεχαν απο την διαδικασια ...
:bottom: :bottom: :bottom:

Γιατράρα, ο Πίτσι είναι σκληροπυρηνικός πόρνος και τιθασευτής της πιάτσας!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.220
Πόντοι
7.786
η σαρα μου αρεσει και εμενα την εχω σαν στοχο θελω να το παρω και αυτ. ο το μωρακι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom