Οι πρωινές καύλες εκτονώθηκαν στη Βίκυ στο Ιάσονος 2 πάνω,άμα θέλει το κορίτσι αποβάλλει μέσα στο δωμάτιο το σχετικό τουπέ στο σαλονάρισμα, γίνεται πολύ δοτική και καυλιάρα,και βγαίνει λίγο εκτός προγράμματος,με προφύλαξη πάντα!Μελανό σημείο η νεαρή σχετικά και καλοστεκούμενη τσατσά,που χτύπησε πόρτα σχεδόν στο πεντάλεπτο , ευτυχώς η Βίκυ την έγραψε στη μουνάρα της και δεν με άγχωσε,παρόλα τα τρία συνολικά χτυπήματα στην πόρτα,προτιμώντας να κάτσει να το απολαύσουμε μαζί!Οι βρωμοτσατσάδες μόλις καταλάβουν από το σαλόνι ότι θα ''παίξει'' γαμησάρα μέσα,βγάζουν όλον τον κομπλεξισμό τους σπεύδοντας να το χαλάσουν όσο τις περνάει από το χέρι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 14.615
Ποστάρισμα στις 9:20.Οι πρωινές καύλες εκτονώθηκαν στη Βίκυ στο Ιάσονος 2 πάνω,άμα θέλει το κορίτσι αποβάλλει μέσα στο δωμάτιο το σχετικό τουπέ στο σαλονάρισμα, γίνεται πολύ δοτική και βγαίνει λίγο εκτός προγράμματος,με προφύλαξη πάντα!Μελανό σημείο η νεαρή σχετικά και καλοστεκούμενη τσατσά,που χτύπησε πόρτα σχεδόν στο πεντάλεπτο , ευτυχώς η Βίκυ την έγραψε στη μουνάρα της και δεν με άγχωσε,παρόλα τα τρία συνολικά χτυπήματα στην πόρτα,προτιμώντας να κάτσει να το απολαύσουμε μαζί!Οι βρωμοτσατσάδες μόλις καταλάβουν από το σαλόνι ότι θα ''παίξει'' γαμησάρα μέσα,βγάζουν όλον τον κομπλεξισμό τους σπεύδοντας να το χαλάσουν όσο τις περνάει από το χέρι...
Τι ώρα γάμησες;
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 14.615
Μα ο spougenas έχει ορκιστεί ότι έχει κόψει τις πουτάνες....
Αύριο θα ανέβει και special κριτική από Adult Theater όπου πήγαμε
σήμερα, μαζί με τον σκληροπυρηνικό μύστη Spougena ...
...
Μία ώρα νωρίτερα.Είμαι πρωινός τύπος...Ποστάρισμα στις 9:20.
Τι ώρα γάμησες;
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μία ώρα νωρίτερα.Είμαι πρωινός τύπος...
κ γω κ γω
αλλα πολυ πρωινος εισαι φιλε
εγω κατα τις 10 κ κατι ξεκιναω
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 14.615
Αυτή είναι η οδός Μάγερ....
Θελω να μοιραστω μια εμπειρια που ειχα, κι επειδη δεν υπαρχει το αναλογο θρεντ, θα την μεταφερω εδω μιας κ ειναι παραπλησιο.
Λοιπον μετα απο τσαρκα που εκανα, κατεβαινοντας την Αχαρνων προς Αθηνα, στριβω στο τελευταιο φαναρι πριν την πλατεια βαθης, δεξια κ στο υψος του παλαι ποτε amnezia, ...
...
Στο τέλος της, που διασταυρώνεται με την Καρόλου, ενώ ήμουν μόνος μου στο αυτοκίνητο σταματημένος στο φανάρι, έχω δεχθεί δύο φορές επίθεση για ληστεία.
Την πρώτη φορά από τρεις, την δεύτερη από έναν.
Ευτυχώς οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και τα παράθυρα κλειστά.
Πολύ επικίνδυνο σημείο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
εγω. γαμαω σε ολες τις βαρδιες. οταν υπαρχει η καταληλη κοπελα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω. γαμαω σε ολες τις βαρδιες. οταν υπαρχει η καταληλη κοπελα
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.860
- Πόντοι
- 5.975
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ rules!!!εγω. γαμαω σε ολες τις βαρδιες. οταν υπαρχει η καταληλη κοπελα
Θα το εχω στα υποψιν αυτο, αν κ περναω αρκετα συχνα απο εκει κ δεν μου εχει τυχει ποτε κατι αναλογο. Πιστευω γενικως στο κεντρο μπορει να σου τυχει το οτιδηποτε, ετσι οπως εχουν γινει ολα μπουρδελο.Αυτή είναι η οδός Μάγερ.
Στο τέλος της, που διασταυρώνεται με την Καρόλου, ενώ ήμουν μόνος μου στο αυτοκίνητο σταματημένος στο φανάρι, έχω δεχθεί δύο φορές επίθεση για ληστεία.
Την πρώτη φορά από τρεις, την δεύτερη από έναν.
Ευτυχώς οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και τα παράθυρα κλειστά.
Πολύ επικίνδυνο σημείο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
να ξερετε συμβουλη η καυλα για γαμησι δεν εχει ωραριο αν εισαι καυλομενος και υπαρχει η καταλληλη κοπελα φουλ επιθεση
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 237.073
- Πόντοι
- 46.232
τωρα live
Αλκιβιαδου 16α Ντενισα από το 16γ μελαχρινη με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο κωλο και αυταρχικο.
Αλκιβιαδου 16β Συλβια ξανθια με μαλλι λαχανο φρατζα οπως παντα, πιο χοντρη από ποτέ με 3.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και κωλο.
Αλκιβιαδου 16γ Σονια μελαχρινη μιλφογκικφ με κανονικο σωμα και τις απιθανες βυζαρες, με ακα τελειωτικο.
Ιουλιανου 71 Γκαλινα απο Μεταξουργείο (Κολοκυνθους 63,38,Κολωνου 47οροφος κλπ) ξανθοκαστανη πολυ χοντρη μιλφογκιλφ με 4αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και Βαλεντινα καστανοξανθη πολυ λεπτη μιλφ με 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, κανουν και παρτουζα με 30 ευρω.
Αλκιβιαδου 16α Ντενισα από το 16γ μελαχρινη με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ακα τελειωτικο κωλο και αυταρχικο.
Αλκιβιαδου 16β Συλβια ξανθια με μαλλι λαχανο φρατζα οπως παντα, πιο χοντρη από ποτέ με 3.5αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και κωλο.
Αλκιβιαδου 16γ Σονια μελαχρινη μιλφογκικφ με κανονικο σωμα και τις απιθανες βυζαρες, με ακα τελειωτικο.
Ιουλιανου 71 Γκαλινα απο Μεταξουργείο (Κολοκυνθους 63,38,Κολωνου 47οροφος κλπ) ξανθοκαστανη πολυ χοντρη μιλφογκιλφ με 4αρια βυζια, με ακα τελειωτικο και Βαλεντινα καστανοξανθη πολυ λεπτη μιλφ με 1.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο, κανουν και παρτουζα με 30 ευρω.
Αγκύρας 12Α, η Βανέσσα πρώην στουντιοκόριτσο, βουλγάρα μιλφ ... με θητεία στο Δ20 και Παιωνίου που την είχα τιμήσει πριν αρκετό καιρό, ΤΟΥΜΠΑΝΟ εμφανισιακά
[/quote]
ωπα φιλε επειδη μολις το ειδα,δε λες μια Βανεσσα βουλγαρα πουχει περασει απο Πειραιως - Κηφισου 30?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Ακολουθεί το πρόγραμμα της μεθαδονης πρωταΜα ο spougenas έχει ορκιστεί ότι έχει κόψει τις πουτάνες.
Χρονια πολλα σε όλους
Ωραιος ο smirni,καλημέρα
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 14.615
Την είδα πριν λίγο.τωρα live
...
Ιουλιανου 71 Γκαλινα απο Μεταξουργείο (Κολοκυνθους 63,38,Κολωνου 47οροφος κλπ) ξανθοκαστανη πολυ χοντρη μιλφογκιλφ με 4αρια βυζια, με ακα τελειωτικο ...
...
Αυτά τα βυζιά εμένα μου φαίνονται 5ρια plus.
Φόραγε κομπινεζόν, προφανώς για να καλύψει το ότι από τη μέση και κάτω είναι σαν πολική άρκτος (όχι από μεταμφίεση λόγω Απόκρεω, αλλά από λίπος, λόγω Φύσης).
Στο πολυκατάστημα multiplex Βέργας 3, άνω, Λόλα.
Ψηλή Ουκρανή, μαύρο μαλλί, πάλλευκη επιδερμίς.
Ψεύδιζε στο "σ" (το λέει "ξ"), οπότε τηνε γάμησα.
Καθαρή, καλή στον αγώνα, κώλος king size, μουνί τροφαντό με καλή αίσθηση κόλπου, βυζί 2ρι.
Κύριοι, σήμερα είναι η Εθνική Εορτή των νεοελλήνων μασκαράδων.
Είναι η μόνη ημέρα θρησκευτικού χαρακτήρα, που είναι τόσο κοντά στο Διονυσιακό - Αριστοφανικό - παγανιστικό - πουτανικό στοιχείο.
Σπεύσατε να γαμήσετε, το απαιτεί η μέρα, και τα μπουρδέλα είναι άδεια!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ξερει κανενας συναγωμιστης καποια κοπελα που να κανει γλυφοκωλι!?
Τα χουμε ξαναπει φιλε
υπαρχει κ το αναλογο thread
Πωλινα
αλιονα
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 14.615
Η Αλιόνα κάνει και βιολογικό καθαρισμό νυχιών στα πόδια.Τα χουμε ξαναπει φιλε
υπαρχει κ το αναλογο thread
Πωλινα
αλιονα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Η Αλιόνα κάνει και βιολογικό καθαρισμό νυχιών στα πόδια.
το χω διαβασει αυτο
αλλα εμενα δεν μου ετυχε >
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις