spyros21athens
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2015
- Like
- 897
- Πόντοι
- 81
Καλημέρα παλικάρια... Μια ερώτηση.. Υπάρχει κάποιο site που ένα έχει όλα τα μπουρδελα της Αθήνας με τις ώρες τα κορίτσια και με φοτο τους?? Για στούντιο ξέρω υπάρχει
Καλημέρα παλικάρια... Μια ερώτηση.. Υπάρχει κάποιο site που ένα έχει όλα τα μπουρδελα της Αθήνας με τις ώρες τα κορίτσια και με φοτο τους?? Για στούντιο ξέρω υπάρχει
[size=11pt]Ποιοί δεν περνούν ποτέ?
Κάποιες γλώσσες λένε π.χ. για το Σωτήρωφ ότι δεν περνάει ποτέ...
Είναι αλήθεια? [/size]
κοίτα πιτσιρικο πρώτον επειδή ο sotirof είναι γνωστός μου και δεύτερον και κυριότερο επειδή δεν γράφει πια εδώ και είναι ανφερ να τον αναφέρεις, φήμες να μην μεταφέρεις,επίσης το ποστ που έκανα πήγαινε για άλλους και πιο συγκεκριμένα για ένα γνωστό δίδυμο...
[size=11pt]Το πιτσιρικάς πώς προέκυψε? Ξέρεις την ηλικία μου, ενώ δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά?
Πρώτον, με τον Σωτήρωφ είμαστε γνωστοί. Τα ίδια που γράφω εδώ θα τα πω και μπροστά του με την πρώτη ευκαιρία.
Δεύτερον, φήμες θα μεταφέρω ανοικτά, εφόσον θέλω να είμαι ειλικρινής και ευθύς απένταντι στην μπουρδελοκοινότητα.
Τρίτον, τα μισόλογα για ''ένα γνωστό δίδυμο'' δεν ωφελούν κανένα.
Τα σέβη μου
[/size]
Μύστη φανούρη δώσε μας και τις λεπτομέρειες από την κατάθεσή σου στο Φ40 που λες ότι την ιδιοκτήτρια βάνα .Έχουμε ανάγκη και μια κριτική αν μπορείς να μας περιγράψεις την καλτίλα της φάσης
αδερφέ ξέρεις κανένα?? Άμα δεν επιτρέπεται δημόσια πες μου σε πμναι και φυσικα και υπαρχει!
Μάλλον είναι βάκιλος του Κοχ.:S Γρίππη, ἐλπίζω...
μικρε τότε γράψε όλα όσα σου έχουν μεταφέρει και όχι τα μισά, αυτά, καλές βόλτες[size=11pt]Το πιτσιρικάς πώς προέκυψε? Ξέρεις την ηλικία μου, ενώ δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά?
Πρώτον, με τον Σωτήρωφ είμαστε γνωστοί. Τα ίδια που γράφω εδώ θα τα πω και μπροστά του με την πρώτη ευκαιρία.
Δεύτερον, φήμες θα μεταφέρω ανοικτά, εφόσον θέλω να είμαι ειλικρινής και ευθύς απένταντι στην μπουρδελοκοινότητα.
Τρίτον, τα μισόλογα για ''ένα γνωστό δίδυμο'' δεν ωφελούν κανένα.
Τα σέβη μου
[/size]
...παιχταρά είσαι κορυφαίος!!...μιλάμε για γαμάτη ενημέρωση!...πάντα τέτοια!!...xexexe!!...χθεσινοβραδινη επισκεψη στο ιασωνοσ 30...με την μαυρουλα τζουλια....ολα καλα
Μάλλον είναι βάκιλος του Κοχ.
[size=11pt]Τύπε, ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα [/size]Επισης να πω οτι στο μπουρδελο που δουλευει η Σονια η μελαχροινη απεναντι απο το 65β στον οροφο ηταν μια τετραδα συναγωνιστων που μιλουσαν με πολυ παθος για τα κοριτσια και τις τσαρκες...κατα τις 23:15....
μπαα στη προκειμενη περιπτωση οχι...δεν ειχα και καθολου χρονο για συζητηση αλλα πιστευω ευκολα θα μπορουσα να μαθω ποιοι user ηταν κρινονταε απο τη συζητηση τους.αλλα δεν ταιριαζε η στιγμη[size=11pt]Τύπε, ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα [/size]
[size=11pt]Την είδες κι εσύ την τετράδα? Τόσο μπαμ έκανε?[/size]Μπα υπηρχε οντως η ζωηρη τετραδα και διαβαζει το σαιτ...
[size=11pt]Τύπε, μήπως ένας εξ αυτών έσπρωξε το μεγάλο στακτοδοχείο προς το μέρος σου πριν βγει η Σόνια για σαλονάρισμα? [/size]μπαα στη προκειμενη περιπτωση οχι...δεν ειχα και καθολου χρονο για συζητηση αλλα πιστευω ευκολα θα μπορουσα να μαθω ποιοι user ηταν κρινονταε απο τη συζητηση τους.αλλα δεν ταιριαζε η στιγμη
αυτος με το κομπολοι νομιζω.αλλα δεν καταλαβα καλα αν ησασταν 4 η 5 γιατι ο ενας καθοταν χωρια απο σας[size=11pt]Τύπε, μήπως ένας εξ αυτών έσπρωξε το μεγάλο στακτοδοχείο προς το μέρος σου πριν βγει η Σόνια για σαλονάρισμα? [/size]
[size=11pt]Μόνο τέσσερα μέλη της ομάδας καταδρομών είμαστε εκείνη την ώρα .αυτος με το κομπολοι νομιζω.αλλα δεν καταλαβα καλα αν ησασταν 4 η 5 γιατι ο ενας καθοταν χωρια απο σας
ναι φιλος φυσικα. αν θες πες μου ποια μελη ειχατε κατεβει[size=11pt]Μόνο τέσσερα μέλη της ομάδας καταδρομών είμαστε εκείνη την ώρα .
Άλλη φορά να μας χαιρετήσεις...
[/size]