Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (15 μέλη και 208 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Της είπα να της φέρω κανένα χάπι για τον πόνο πιο δυνατό,

τη πιρφοριες είναι αυτές ρε τυπε...  :s&m_3:

και το καλοκαιρι να της φτιαχνεις λεμοναδα και να της πηγαίνεις στο μπουρδελο να πινει να μη ζεσταινεται

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Αν και είχα αρκετόν καιρό να τιμήσω τη milf Άντζελα στο Κολωνού 48,με περιποιήθηκε δεόντως κρατώντας τις υπηρεσίες της σε ψηλό επίπεδο!Πάνω απ'όλα όμως έχει θετική αύρα και είναι καλόκαρδη!
Δουλεύει επίσης  η πιο νεαρή και μουνάρα Βαλέρια,δύο φορές στο παρελθόν δεν ταιριάξαμε καλά,ίσως τη δοκιμάσω πάλι κάποια άλλη στιγμή.

Επισκέπτης
Ξέρετε ποιες μέρες δουλεύει η μουνάρα ξανθιά ψηλή Άννα του Φυλής 54Α ;;; ευχαριστω

Επισκέπτης
Την έχω γαμήσει πολλές φορές και είναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αν και είχα αρκετόν καιρό να τιμήσω τη milf Άντζελα στο Κολωνού 48,με περιποιήθηκε δεόντως κρατώντας τις υπηρεσίες της σε ψηλό επίπεδο!Πάνω απ'όλα όμως έχει θετική αύρα και είναι καλόκαρδη!
Δουλεύει επίσης  η πιο νεαρή και μουνάρα Βαλέρια,δύο φορές στο παρελθόν δεν ταιριάξαμε καλά,ίσως τη δοκιμάσω πάλι κάποια άλλη στιγμή.

Η γνωστή από Μ. Αλεξάνδρου 15 έτσι ??? Έχω τεράστια ανάγκη να της πιτσιλίσω το στόμα  :wanker:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ρε τύπε είσαι καλό παιδί αλλά είσαι μαλάκας. Από τις 10 καταθέσεις που κάνεις στα μπουρδέλα τις 8 τελειώνεις μόνος σου. Απορώ πώς γίνεται να σε θεωρούν μεγάλο μύστη όταν αυτό που κάνεις είναι η ύψιστη παραδοχή ανικανότητας και πυρφορίας.
Η αγεφύρωτη διαφορά που έχεις με τον κ. Ζεν Κρεμπιέ, είναι ότι αυτός υποκρίνεται ότι αγαπάει τα πουτανάκια, ενώ στην πραγματικότητα δεν τα αγαπά, και εσύ υποκρίνεσαι ότι δεν τα αγαπάς, ενώ στην πραγματικότητα τα αγαπάς.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Η χθεσηνη ηλιολουστη μερα ηταν ενας φορος τιμης στην πορνοαεργια!!!
Περπατιμα και φουλ καυλαντα με αποσπαση 2 τηλεφωνων σε μια θαλασα απο χυλοπιτες :wanker:

Εχοντας αποκτησει ενα ΖΕΝ περιβλημα δεν με ακουμπουσε τιποτα και δεν με χαλαγε τιποτα :erection: :erection:

Καποια στιγμη μετα απο οφθαλμικο γυαλισμα κινησα για μινι τσαρκουλα.......
Στα στα τσαρδια της ΧΩματιανου λοιπων...
Στο β μια κοπελα με καλο σωμα και οριακα υποφερτο πρωσοπο μου ελεγε γλυκολογα προσπαθωντας  να με τουμπαρει, οταν καταλαβε οτι δεν εβαλε το ξυνο της πρωσοπιο
Στο α ηταν μια Μπεκη... Μπετη?!... τεσπα καλο σωμα και πρωσοπο καλουτσικο.... εδωσα το μπλε μαγνιτισμενος απο τον ελαφρα κιταριδιασμενο κωλο της που εβλεπα απο τον καθρεπτη :erection:
Μολις μπενει στο δωμα ειδα το κανονικο της πρωσοπιο και τα ματια της καρφωθικαν στο καυλι μου....
Εγω Ελα τι κολλησες?
Αυτη Το πουτσα σου
εγω ναι τι?
αυτη πολυ μεγαλο!!
εγω  :think: εεε οκ τι να κανω να τον κοψω η να φυγω??!!
αυτη ... να φυγεις
εγω   ....μαλιστα :jerking:
Ντυνομαι βγαινω εξω τσιμπαω το μπλε και ζηταω και ενα 5ευρο που γδυθικα και ντηθηκα τζαμπα!!!
Μετα απο αρνηση της τσατσας περασα εξω ....ΖΕΝ    

Στο δρομο θυμιθηκα οτι ειχα περασει σουπερ με την Εβελινα Στο Διδιμου 22 και αρχισα ν κινουμε πρως τα εκει...
Εβελινα δεν βρηκα αλλα βρηκα μια Μαρια με πολλα ταττου κοντο καυλοκουρεμα και κωλαραα!!! Μιλφακι απο τα λιγα!!!
Απλα θα πω ενα πραμα    ΑΚΑ  ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑΑΑΑ  που με εκανε να μουγκριζω χυνωντας μεσα στο στομα της!!!!
Και καλο παιδι θα ελεγα!
Μετα κουβεντουλα και ενω μαζευομουνα της εδωσα  καποιες οδηγιες για το πως προτιμω να ειναι η πιπα πρως το τελος!
Αυτα για τωρα..... ΝΑ δινετε για να περνετε! :hi: :orchestra: :orchestra:
Μιλαμε για τελοι βαρδιας βου! :hi:

dismorfian

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
1
Παιωνίου 47 χθες πολύ αργά βρισκόταν η καστανή Γιάννα σε απλό πρόγραμμα.
Ο σκύλος κοιμόταν χορτάτος ενώ η Γιάννα πεινούσε για εικοσάρικα.
Δεν τηρεί προδιαγραφές ούτε καν δεκάρικου, οπότε η πείνα θα συνεχιστεί.
Έφυγα παίρνοντας μαζί μου την απορία για ποιον λόγο δεν βρισκόταν στο τσαρδί
η ξανθιά Μαριάννα με τις μπουτάρες και το βλέμμα γεμάτο ρομαντικές υποσχέσεις.  :sunglasses:

Λίγο πριν στο Μεταξουργείο στην Μ.Αλεξάνδρου ισχυρός καυγάς μεταξύ φυλακόβιων
είχε σαν αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί ο κάδος της οδού και να έχουμε τσιρίδες κοριτσιών
που επέστρεφαν απο το  Γκάζι. Έτσι ειπώθηκε τουλάχιστον. Μεγάλες στιγμές.
Η εξαδέλφη μου Ουρανία ένιωσε ανασφάλεια και τηλεφωνώντας με μάλωσε
που πηγαίνω σε τέτοια σημεία. Της εξήγησα ότι δεν μπορεί να καταλάβει και τσαντίστηκε.

Υ.Γ Ο Ζεν έχει "συλληφθεί" μόνο μία φορά να τίθεται δέσμιος σε πουτανοκαψούρα
και για ολίγα λεπτά. Απελευθερώθηκε γρήγορα όμως με κίνηση νίντζα
κι αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος που έχει κερδίσει την συμπάθειά μου.
Ας αφήσω όμως αυτό το βροντερό νήμα στην ησυχία του.

:hi:

Επισκέπτης
Η αγεφύρωτη διαφορά που έχεις με τον κ. Ζεν Κρεμπιέ, είναι ότι αυτός υποκρίνεται ότι αγαπάει τα πουτανάκια, ενώ στην πραγματικότητα δεν τα αγαπά, και εσύ υποκρίνεσαι ότι δεν τα αγαπάς, ενώ στην πραγματικότητα τα αγαπάς.

Είναι απλά δύο αντίθετες θεωρίες. Θα απαντήσω στο νόμο του Picker.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
[size=11pt]Κυψέλη, Πλατεία Αττικής, Λιοσίων[/size]

10:53-12:30

Δροσοπούλου 97, κλειστό.
Καλλιφρονά 12, κλειστό.
Φυλής 200, η Ιζαμπέλλα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγαλούτσικο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε 69.
Αγίου Πέτρου 7, κλειστό.
Περγάμου 1, ισόγειο, η θηριώδης νεαρή Αΐντα, με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Σε 69, ισπανική. 'Οροφος, κλειστός.
Ρεμούνδου 21 δεξιά (όροφος), κλασικά η αδύνατη Ελόνα — κλασικά εμφανίστηκε με τερλίκια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο), η Ουκρανή Λαρίσα, με μαύρο μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλή και γεροδεμένη μ' ένα ταττού στον αριστερό μηρό. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, 69, μασάζ, ισπανική.
Ρεμούνδου 20, κλειστό.
Αλκαμένους 117, κλειστό λόγω λαϊκής.
Αλκαμένους 113, το ίδιο.
Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο), η Ειρήνη, με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, μετριότατο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, "τετράγωνη" και η 'Αννα, με ίσιο κοντό μαύρο μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γεμάτη. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, 69.
Πιπίνου 118, κλασικά η Λάνα. 'ΟΛΑ εκτός πρωκτικού. Η Χριστίνα επιστρέφει 22 Φεβρουαρίου.
Λεωφ. Ιωνίας 12, κλειστό.
Κωνσταντινουπόλεως 206, η νεαρή 'Αννα —από Κων/πόλεως 166 ημιυπόγειο—, με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, αψηλούτσικη και καλοσχηματισμένη. Ανακοίνωσε απλό.
Παρασίου 36, η ξανθιά Μαρία και η μελαχρινή τσουπωτή (μικρομεσαίο στήθος) Μπέτυ. Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Κνίδου 18, κλειστό.
Τροφωνίου 11, ισόγειο, η μεγάστηθη Τζούλια, με τα τατουάζ. 'Οροφος, η μελαχρινή Τζοάννα, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο με θεματάκι στο αριστερό μάτι, μεσαίο στήθος, κοιλίτσα, γεματούλα. ΚΩΛΟΣ.
Τροφωνίου 13, ισόγειο, η γκιλφ 'Ολγα — από Βέργας 6. Σε απλό. 'Οροφος, κλασικά η Μπέτυ. Σε απλό.
Παιωνίου 47 ("σκυλόσπιτο"), η κοντοφάρδουλη μελαχρινή Κων/να.
Βέργας 3, ισόγειο δεξιά, η Μαριάννα, με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, αψηλή, αδύνατη και καλοφτιαγμένη. Σε απλό. Ισόγειο αριστερά, η μελαχρινή 'Ελλη (ΚΩΛΟΣ) και η ξανθωπή Βικτώρια — η δεύτερη από Αχιλλέως 48—, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. 'Οροφος, η αψηλή και νταρντανοειδής Λολα (ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ) και η μαυροσγουρομάλλα Καίτη, σε απλό.
Βέργας 2, η Ανδριάνα —από Φυλής 136—, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, σοβαρό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, αψηλή με κανονικό κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα, 69.
Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο), η μελαχρινή Νικόλ —η Νικολέτα από Λιοσίων 79 ισόγειο—, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά πιασμένο σε αλογοουρά, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλομέτριο ανάστημα, ωραίο καμπυλωτό σωματάκι (ταττού στον αριστερό καρπό). Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
Πληρώθηκε...

DSC00495.jpg

DSC00488.jpg

DSC00493.jpg

Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η γνωστή βυζαρού μιλφ Μαριάννα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
Λιοσίων 79 δεξιά (ισόγειο), κλειστό.
Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο), κλειστό.
Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος), κλασικά η Ελληνογερμανίδα μιλφ Αλεξάνδρα — από Κων/νου Σχοινά 2. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, 69.
Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο), η ξανθιά μιλφογκίλφ Σοφία — από Βέργας 6. ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ, ισπανική, 69.
Λιοσίων 73Α, κλειστό.
Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος), κλειστός.
Λιοσίων 76 αριστερά (ισόγειο), κλειστό.
Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο), κλειστό.
Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος), κλασικά η νεαρή Ανδριάνα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο σώμα, 69.

Ωραιότατος για μια ακόμη φορά ο κ. Τζούρας.
Σας ευχαριστώ.

Επίσης μέσα στη βδομάδα πληρώθηκε...

Η Γιάννα —απ' το Ακομινάτου 2 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο)—, μία νεαρή Ρωσίδα με ίσιο καστανόμαυρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρομεσαίο στήθος, μέτριο ύψος, σώμα με καμπύλες (όχι χοντρή). Σε απλό.

DSC00479.jpg

DSC00476.jpg

DSC00484.jpg

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Πριν από 2 ωρίτσες περιπου σε μερικα "επιλεκτικα" σπιτακια, είχαμε τα εξης :

Φυλης 71 ισογειο - Η Λαουρα(φραουλιτσα).
Φυλης 69 ισογειο - Η Χριστινα, πρωτη φορα την ειδα, μαλλον newcomer, μελαχρινη, με ωραιο προσωπο, και σωμα. Αρκετα καλη θα ελεγα.
Φυλης 65 ισογειο - Η "παγοκολωνα" ξανθια Αντζελίνα, όπως παντα τσιτσιδη.
Φυλης 65 οροφος  - Η Νατασα, και άλλη μια που δεν εχω ξαναδει, Τζουλια, με σγουρο μαλλι πιασμενο αλογοουρά, καλο προσωπο, και σωμα κι αυτή.
Φυλης 84 οροφος  - Το ξανθο αλογο Λινα, που ειπαμε και λιγο τα "ρωσσικα" μας.

Φυλης 66α - Η επισης νεα πιτσιρικα Χριστινα. Εδώ εχουμε να κανουμε μ' ένα πολύ ωραιο μωρο, που αν προσεξει βεβαια, θα μαζεψει ολο το χαρτι. Πιστευω ότι το πρωην στουντιοκοριτσο Ντιανα, από το Φυλης 65 ισογειο, βρηκε καλο ανταγωνιστη πλεον...Εγω τις κατατάσσω στο ιδιο υψηλο επιπεδο, από θεμα εμφανισης τουλάχιστον.....

Φωκαιας 25 ισογειο - Η Αννα η πολωνεζα.
Φωκαιας 27 υπογειο - Η Βιολετα, που δε μ' αφηνε να φυγω...
Φωκαιας 27 αριστερα - Η Ρομπερτα, και η Χριστινα.

Αυτά τα ολιγα....Καλο weekend σε ολους.....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Παιωνίου 47 χθες πολύ αργά βρισκόταν η καστανή Γιάννα σε απλό πρόγραμμα.
Ο σκύλος κοιμόταν χορτάτος ενώ η Γιάννα πεινούσε για εικοσάρικα.
Δεν τηρεί προδιαγραφές ούτε καν δεκάρικου, οπότε η πείνα θα συνεχιστεί.
Έφυγα παίρνοντας μαζί μου την απορία για ποιον λόγο δεν βρισκόταν στο τσαρδί
η ξανθιά Μαριάννα με τις μπουτάρες και το βλέμμα γεμάτο ρομαντικές υποσχέσεις.  :sunglasses:

Λίγο πριν στο Μεταξουργείο στην Μ.Αλεξάνδρου ισχυρός καυγάς μεταξύ φυλακόβιων
είχε σαν αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί ο κάδος της οδού και να έχουμε τσιρίδες κοριτσιών
που επέστρεφαν απο το  Γκάζι. Έτσι ειπώθηκε τουλάχιστον. Μεγάλες στιγμές.
Η εξαδέλφη μου Ουρανία ένιωσε ανασφάλεια και τηλεφωνώντας με μάλωσε
που πηγαίνω σε τέτοια σημεία. Της εξήγησα ότι δεν μπορεί να καταλάβει και τσαντίστηκε.

Υ.Γ Ο Ζεν έχει "συλληφθεί" μόνο μία φορά να τίθεται δέσμιος σε πουτανοκαψούρα
και για ολίγα λεπτά. Απελευθερώθηκε γρήγορα όμως με κίνηση νίντζα
κι αυτός ήταν ο δεύτερος λόγος που έχει κερδίσει την συμπάθειά μου.
Ας αφήσω όμως αυτό το βροντερό νήμα στην ησυχία του.

ρε νούμερο πάλι πιάτσα ήσουν?? Δεν σε έχουν βαρεθεί οι πουτάνες να σε βλέπουν?? Περίεργο που δεν σε πέτυχα !!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Η χθεσηνη ηλιολουστη μερα ηταν ενας φορος τιμης στην πορνοαεργια!!!
Περπατιμα και φουλ καυλαντα με αποσπαση 2 τηλεφωνων σε μια θαλασα απο χυλοπιτες :wanker:

Εχοντας αποκτησει ενα ΖΕΝ περιβλημα δεν με ακουμπουσε τιποτα και δεν με χαλαγε τιποτα :erection: :erection:

Καποια στιγμη μετα απο οφθαλμικο γυαλισμα κινησα για μινι τσαρκουλα.......
Στα στα τσαρδια της ΧΩματιανου λοιπων...
Στο β μια κοπελα με καλο σωμα και οριακα υποφερτο πρωσοπο μου ελεγε γλυκολογα προσπαθωντας  να με τουμπαρει, οταν καταλαβε οτι δεν εβαλε το ξυνο της πρωσοπιο
Στο α ηταν μια Μπεκη... Μπετη?!... τεσπα καλο σωμα και πρωσοπο καλουτσικο.... εδωσα το μπλε μαγνιτισμενος απο τον ελαφρα κιταριδιασμενο κωλο της που εβλεπα απο τον καθρεπτη :erection:
Μολις μπενει στο δωμα ειδα το κανονικο της πρωσοπιο και τα ματια της καρφωθικαν στο καυλι μου....
Εγω Ελα τι κολλησες?
Αυτη Το πουτσα σου
εγω ναι τι?
αυτη πολυ μεγαλο!!
εγω  :think: εεε οκ τι να κανω να τον κοψω η να φυγω??!!
αυτη ... να φυγεις
εγω   ....μαλιστα :jerking:
Ντυνομαι βγαινω εξω τσιμπαω το μπλε και ζηταω και ενα 5ευρο που γδυθικα και ντηθηκα τζαμπα!!!
Μετα απο αρνηση της τσατσας περασα εξω ....ΖΕΝ    

Στο δρομο θυμιθηκα οτι ειχα περασει σουπερ με την Εβελινα Στο Διδιμου 22 και αρχισα ν κινουμε πρως τα εκει...
Εβελινα δεν βρηκα αλλα βρηκα μια Μαρια με πολλα ταττου κοντο καυλοκουρεμα και κωλαραα!!! Μιλφακι απο τα λιγα!!!
Απλα θα πω ενα πραμα    ΑΚΑ  ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑΑΑΑ  που με εκανε να μουγκριζω χυνωντας μεσα στο στομα της!!!!
Και καλο παιδι θα ελεγα!
Μετα κουβεντουλα και ενω μαζευομουνα της εδωσα  καποιες οδηγιες για το πως προτιμω να ειναι η πιπα πρως το τελος!
Αυτα για τωρα..... ΝΑ δινετε για να περνετε! :hi: :orchestra: :orchestra:
Μιλαμε για τελοι βαρδιας βου! :hi:

παίχτηκε τέτοιο σκηνικό? :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:offtopic:

Αφού κοιμόσασταν είπε ο άλλος. Βάρα στον σταυρό.  :2funny:

Σαν άλλα ζόμπι κατευθυνθήκαμε αργά το βράδυ σε φυλής και disney on foot ... δεν είμαστε ψοφίμια σαν του λόγου σου ρε άσχετε μπουρδελιάρη, που το μόνο που κάνεις είναι καυλάντα με τους υπηρέτες!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom