TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Εχει παρει καποιος την Τζουλιανα απο Φωκαιας 17α?
Εχει παρει καποιος την Τζουλιανα απο Φωκαιας 17α?
Ναι , την μελαχρινη που δουλευει τα πρωινα.μετρια σιγουρα δεν αξιζει
την ρουμανα εννοεις ετσι την μελαχροινη ?
Ναι , την μελαχρινη που δουλευει τα πρωινα.
Και εγω για φολα την εκοψα! ;)
Ναι , τσιτσιδη.Μια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο , μικρο στητο βυζακι , μακρυ μαυρο μαλλι και σωμα με πιασηματακια και καλοσχηματισμενο καυλιαρικο κωλι! Στο προσωπο μοιαζει λιγο με την Μαρια με τις βυζαρες , που επισης δουλευε σε αυτον τον οικο.εγω βραδυ την πετυχαινω μηπως λεμε αλλη ? δεν νομιζω ομως
τοπλες δεν σαλοναρει ?
Ναι , τσιτσιδη.Μια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο , μικρο στητο βυζακι , μακρυ μαυρο μαλλι και σωμα με πιασηματακια και καλοσχηματισμενο καυλιαρικο κωλι! Στο προσωπο μοιαζει λιγο με την Μαρια με τις βυζαρες , που επισης δουλευε σε αυτον τον οικο.
τωρα live
Φόλα του κερατά. Μόνη επιδίωξή της πως θα κλέψει σε χρόνο για να φύγει. Βέβαια κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε τελειώσει, γρήγορα, για να μην έχει και συνέπειες όταν τελειώσει ο χρόνος. Απορώ όμως πως η τσατσά που την δουλεύει και δεν χτυπάει πόρτα, αυτή γιατί "τρέχει" σαν διάολος. Προφανώς για το επόμενο 20ρικο. Εγώ πάντως ΔΕΝ την ξαναπαίρνω.Ναι , τσιτσιδη.Μια νεαρη κοπελα με ομορφο προσωπο , μικρο στητο βυζακι , μακρυ μαυρο μαλλι και σωμα με πιασηματακια και καλοσχηματισμενο καυλιαρικο κωλι! Στο προσωπο μοιαζει λιγο με την Μαρια με τις βυζαρες , που επισης δουλευε σε αυτον τον οικο.
Φόλα του κερατά. Μόνη επιδίωξή της πως θα κλέψει σε χρόνο για να φύγει. Βέβαια κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε τελειώσει, γρήγορα, για να μην έχει και συνέπειες όταν τελειώσει ο χρόνος. Απορώ όμως πως η τσατσά που την δουλεύει και δεν χτυπάει πόρτα, αυτή γιατί "τρέχει" σαν διάολος. Προφανώς για το επόμενο 20ρικο. Εγώ πάντως ΔΕΝ την ξαναπαίρνω.
συνεχεια live
Διδυμου 20 Αλισια ξανθια ρομαντική γκρανι με πιασιματα 2-2.5αρι βυζι, με ακα τελειωτικο.
Διδυμου 16 Αλικη καστανο γκρανι με καρε μαλλι παχουλη με 2αρια αρια βυζια, απλό προγραμμα και Βερονικα ξανθια μιλφογκιλφ κανονικό σώμα κοιλιτσα 2αρι βυζι, με ακα.
Μαπα το καρπουζι φιλε... πεταμενο εικοσαριΕχει παρει καποιος την Τζουλιανα απο Φωκαιας 17α?
σημερα μιας αναζητουσα δυο εμπειρες γυναικες να με κανουν νιωσω λιγο ομορφα,
το ενστικτο μου ειπε παω με αλικη και αννα , μιλφακια και τα δυο , εμπειρες γυναικες !
περγαμου 27 λοιπον , διπλα και απο το μετρο σταση αττικη!
τα λογια περιττευουν ! μιλφακια , θερμα με μεγαλη εμπειρια !!!
αυτα για την εμπειρια μου με τις εν λογω, χωρις απαραιτητα και η δικια σας να ειναι ειναι αναλογη !
Πριν από μια ωρα στη "μικρη φυλης" είχαμε :
Φωκαιας 17 κατω - Η Τζουλιαννα, με μαυρα ισια μαλλια, ζουμερο σωματακι, ωραιο προσωπακι, και στηθος. Πολύ καλο το μωρο.
Φωκαιας 17 πανω - Η Ελενη η αιγυπτια.
Φωκαιας 19 - Μια ξανθια με καλο σωμα, ονοματι Αννα.
Φωκαιας 25 πανω - Η γατουλα Λουιζα.
Φωκαιας 27 υπογ.- Η μελαχρινη Βιολετα.
Φωκαίας 27Β - Η ξανθουλα επισης ζουμερη Καρολινα, με τελειωτικο στο στομα.
Φωκαιας 27 οροφος - Η Σιμονα.
Φωκαιας 24 λαβύρινθος - Η Αλινα με τελειωτικο κι αυτή στο στομα.
Αυτά. Καλο μεσημερι σε ολους.
Στο Κολωνού 53 σε ντουέτο ήταν η ώριμη Αναστασία,σώμα με πιασιματάκια και μακριά μαύρα μαλλιά.Μαζί της ήταν η Κατερίνα,κοντή,με ξανθά σγουρά μαλλιά αφανέ στο ύψος των ώμων και πιασιματάκια και αυτή.Σε ελεύθερο στοματικό και οι 2 κοπέλες.
=======
Ορθώς. Απλά να αναφέρουμε, οτι η Αναστασία δεν κάνει διπλο με την Κατερίνα, κατά δήλωσή της, επειδή σιχαίνεται, καθότι η Κατερίνα λεει, παιρνει εκεί συνέχεια, Πάκηδες, Αφγανους, Αφρικανους κλπ.. --- Οκ ! Εξοχη ενημέρωση , όπως πάντα, professorx
το πρωτο !Παρτουζίτσα τις πήρες, ή τις "εξετασες" χωριστα την κάθε μια ?
Kαλή Χρονιά σε όλους!
Έκτακτη βόλτα στην τρίτη βάρδια στο Μεταξουργείο και πέριξ.
...............
Καλό ξημέρωμα να έχετε!
Εμ τοτε πρέπει να βάλης και καμμιά κριτική ,ευλογημένε !το πρωτο !