Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (24 μέλη και 276 επισκέπτες)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
καλησπερα σημερα μετα απο βολτα στο μεταξι.στο  ιασωνος 20α  γινοτανε λαικο προσκυνημα σε μια μελαχρινη πιτσιρικα ,δεν μποερσα να την δω και πολυ καλα  με τοσο κοσμο...ρωταω την υπηρεσια πως την λενε την κοπελα?
αντιντα νου λεει...ξερει κανεις τιποτα για τι κοριτσι?

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Στο Κολωνού 30 1ος όροφος βρήκα την Ντιάνα,μου το κράταγε... μανιάτικο που πρόσφατα αποχώρησα λόγω της αγενούς συμπεριφοράς της τσατσάς,και μου μήνυσε μέσω της υπηρεσίας ότι δεν ήθελε να περάσω!Φυσικά αποχώρησα χαμογελαστός,και κατέθεσα στη Σιμόνα στο Ιάσονος 19 κάτω.Νομίζουν μερικές ότι θα βρουν τον Picker τους να τις παρακαλάει,για να ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή τους και τις μετοχές τους!''Μ'αυτό το πλευρό να κοιμούνται!'',ας κρατήσουν τους μαυρούληδες για πελάτες... :uglystupid:
σωστος....ιδιαιτερως για το .......χαμογελαστος

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Ξανα-μανα μετακινηση της μιλφο Ριτας,η οποια απο σημερα απογευμα θαναι Τροφωνιου 11

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εκανα μια βολτα χτες βραδυ πολλα κλειστα ομως τα κοριτσια λειπουν τα ιδια που ξερετε ειχε
Φωκαιας ας πουμε απο κατω προς τα πανω με σειρα μαγια,γκαμπυ,ανκα,τζοαννα (δεν την ειχα ξαναδει ειναι η αληθεια) και τζουλιαννα
και Φυλλης τα ιδια
Τυπε σε πιο νουμερο ηταν Μαγια ? Ειναι η μαυρομαλα με το μοντελε κορμι η αλλη?

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
καλημερα και χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξει βαρδια η λειπει η Αλιονα γιατι περασα χθες το απογευμα και ηταν μια αλλη

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Τυπε σε πιο νουμερο ηταν Μαγια ? Ειναι η μαυρομαλα με το μοντελε κορμι η αλλη?

Η καστανόξανθη Μάγια ήταν το απόγευμα παρέα με την τσίτσιδη Γκάμπυ στο 24. Στο 27 υπόγειο η Χριστίνα με 3 δωμάτια ως συνήθως και στο 27 πάνω η Σιμόνα που ενώ ανακοινώνει τελειωτικό (υπονοώντας στο στόμα)δεν το προσφέρει λέγοντας ότι εννοούσε τελειωτικό στο σώμα. Κατά τα άλλα δεν έκανε προκαταρκτικά παρά μόνο κάτι αγκαλίτσες, πίπα ολίγων δευτερολέπτων και δεν συμμετείχε ιδιαίτερα στο σεξ.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
καλημερα και χρονια πολλα καλη χρονια σε ολους γνωριζει κανεις αν εχει αλλαξει βαρδια η λειπει η Αλιονα γιατι περασα χθες το απογευμα και ηταν μια αλλη
Αδελφέ εν Πόρναις Καλή Χρονιά με υγεία,καύλες και τα ρέστα.Και εγώ πέρασα και είδα μια άλλη,προς έκπληξή μου.Πέρα απο το ότι δεν μου γέμισε το μάτι,την ρώτησα για την Αλιόνα και δεν ήξερε ή καλύτερα έκανε πως δεν ήξερε.Δεν ήταν η υπηρεσία που είναι με την Αλιόνα,άλλωστε.Αυτή την ξέρω και θα μου έλεγε πάραυτα.Λογικά μπορεί να έχει πάει κανένα ταξίδι στην πατρίδα της ή μπορεί να έτυχε κάτι έκτακτο.Θα επιστρέψει,πάντως.Δεν παρατάει το επάγγελμα της πουτσοδαμάστριας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.069
Πόντοι
22.785
.........

....... Kαλημέρα φίλοι μου & καλή πολύ καλή χρονια !!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.783
Πόντοι
5.267
τυπε αν αλλαξε βαρδια η σταματησε θα χε βουηξει το μπου και η πιατσα οποτε λογικα θα πηγε ρουσια να δει τα παιδια

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Αδελφέ εν Πόρναις Καλή Χρονιά με υγεία,καύλες και τα ρέστα.Και εγώ πέρασα και είδα μια άλλη,προς έκπληξή μου.Πέρα απο το ότι δεν μου γέμισε το μάτι,την ρώτησα για την Αλιόνα και δεν ήξερε ή καλύτερα έκανε πως δεν ήξερε.Δεν ήταν η υπηρεσία που είναι με την Αλιόνα,άλλωστε.Αυτή την ξέρω και θα μου έλεγε πάραυτα.Λογικά μπορεί να έχει πάει κανένα ταξίδι στην πατρίδα της ή μπορεί να έτυχε κάτι έκτακτο.Θα επιστρέψει,πάντως.Δεν παρατάει το επάγγελμα της πουτσοδαμάστριας.
Ευχαρισρω συναδελφε η αλλη που ηταν στην θεση της νομιζω λεγοταν Χριστινα σε φουλ απο οτι ειπε η τσατσα αλλα και μενα δεν μου γεμιζε το ματι. Καμια αλλη προταση για σκληροπυρηνικο μιλφοειδες ???

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Προ ημερών στο κολωνου 32β επηδησα μια μικρά ονόματι Μαρία.ξανθούλα αλβανιδουδα.μικρό βυζι.κωλαρακι θεσπεσιο και μεσουλα καυλσ. :fuck1:.ξερεις κανεις ποιες βαρδιες δουλευει;καινουρια ειτ εκει;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Άξιζε τον κόπο η μισάωρη υπομονή για την milf Άντζελα στο Κολωνού 48,μέχρι να μπει σε μένα,αφού είχε τρία δωμάτια σε αναμονή!Κεφάτη,και όπως πάντα πολύ καλή στις υπηρεσίες της!Φαίνεται ότι ξεκίνησε καλά το πορνοέτος..

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Ευχαρισρω συναδελφε η αλλη που ηταν στην θεση της νομιζω λεγοταν Χριστινα σε φουλ απο οτι ειπε η τσατσα αλλα και μενα δεν μου γεμιζε το ματι. Καμια αλλη προταση για σκληροπυρηνικο μιλφοειδες ???
Να πάς στην Πωλίνα.Καλυμνου 48 το αριστερό όπως τα βλέπεις.Αλλά να πάς λίγο νωρίς,γιατί εργάζεται πρώτη βάρδια.Δεν βιάζεται,ξέρει να πηδιέται και είναι επίσης άξια πουτσοδαμάστρια.Όσο για την Χριστίνα στο Διδύμου 18 πραγματικά πρέπει να είναι φόλα.Δεν ξέρω σίγουρα,βέβαια,αλλά η βαρεμάρα στο ύφος σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.

z750

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
32
Πόντοι
1
Την ξερω την Πωλινα την εχω παρει κατι αλλο??

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.119
Πόντοι
7.865
Την ξερω την Πωλινα την εχω παρει κατι αλλο??
Δεν έχω κάτι που να βλέπεται και να κατέχει το άθλημα.Είτε λείπουν,είτε τα παράτησαν.Δυστυχώς οι καλές είναι διακοπές.Ωραία ήταν να πας Ιζαμπέλα στο Αλκιβιάδου 16Α και να σε κάνει άλογο.Λείπει.Η Αλιόνα λείπει.Η Ντιάνα απο Μαγνησίας λείπει.Η Νανά είναι για πολύ σκληροπυρηνικούς μερακλήδες μπαμπογριολάγνους.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Προ ημερών στο κολωνου 32β επηδησα μια μικρά ονόματι Μαρία.ξανθούλα αλβανιδουδα.μικρό βυζι.κωλαρακι θεσπεσιο και μεσουλα καυλσ. :fuck1:.ξερεις κανεις ποιες βαρδιες δουλευει;καινουρια ειτ εκει;
Κοιταξε Κολωνου 15 στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δεν έχω κάτι που να βλέπεται και να κατέχει το άθλημα.Είτε λείπουν,είτε τα παράτησαν.Δυστυχώς οι καλές είναι διακοπές.Ωραία ήταν να πας Ιζαμπέλα στο Αλκιβιάδου 16Α και να σε κάνει άλογο.Λείπει.Η Αλιόνα λείπει.Η Ντιάνα απο Μαγνησίας λείπει.Η Νανά είναι για πολύ σκληροπυρηνικούς μερακλήδες μπαμπογριολάγνους.

δυστυχως ιζαμπελαρα το φεβρουαριο γυρναει >:(

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Καλή χρόνια σε όλους τους μπουρδελιαρηδες! Έφαγα μια φλασια και ψάχνω ένα πιπινι ονόματι Ανδριάνα. Δούλευε Φώκαιας στο μπουρδέλο με τα σκαλιά. Είναι γύρω στα 19 με τρομερό σώμα.ήταν περίπου πριν ένα χρόνο.. Έχει κανένας κανένα νέο;
Ιασωνος 20γ αριστερο στη βραδυνη αλλαγη
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom