Χαλλόοοοοοοο,
πηγαίνοντας για τ΄σαρκα σήμερα στην Φυλής ξεκίνησα με το
Διδυμου 27 με την ροζ πόρτα...
μπήκα μέσα νοιώθοντας άσχημα που πατούζα το φρεσκοσφουγγαρισμένο πάτωμα και ζήτησα συγγνώμη από την τσατσά η οποία μου απάντησε
Τσατσά: Only greek
Εγώ: Im greek
Τσατσά: I know, Only greek
Εγώ: Έλληνας είμαι
Τσατσά: ΟΝLY GREEK!!!
Εγώ(συνέχιζα να είμαι ευγενέστατος): Im greek
και η τσατσά μου έδειξε το σαλονάκι να καθήσω.
να κάπως έτσι ήμουν όταν μου φώναζε η παπάρω
τέσπα μετά από λίγο λέω μωρέ δεν γαμιέται να ασπρίσει που θα κάτσω να της δώσω και λεφτά και σηκώνομαι και φεύγω πριν βγει η κοπέλα.
Το
66Α ήταν κλειστό
ενώ στο
66Δ δούλευε η Άντζελα ή Άντα με ύψος κάπου στο 1.70, όχι παραπάνω κιλά, μακρύ μαύρο μαλλί με κώλο στο πρόγραμμα...ένα καβλάκι από βουλγαρία τέλος πάντων σύμφωνα με τα δικά μου γούστα.
στο
54Α ήταν μια Νάντια νομίζω, δεν έκατσα να την δώ.
στο
65 αριστερά ήταν μια καστανούλα γύρω στο 1.60 με μέτριο πρόσωπο και ωραίο κωλαράκι αλλά δν με ενθουσίασε.
στο
74 στο υπόγειο κάναν συντήριση στα air conditioners οπότε προσωρινά ήταν οφφ το μαγαζάκι.
Πήρα την απόφασή μου και πήγα στο
66Δ για να τιμήσω τον κώλο από την Βουλγαρία
Η κοπέλα ευγενέστατη, τσιμπούκι πάνω από τον μέσο όρο με προφυλακτικό, λίγο μεγάλα μουνόχειλα, όχι τίποτα ακραίο. Ξεκίνημα με προκαταρτικά όπου αυτή με φίλαγε και σούξου μούξου μέχρι να μου γίνει κάγκελο και μετά μου φοράει καπότα με χέρια και ξεκινάει να παίζει κλαρίνο.
Επόμενη στάση ανάποδο cowgirl και μετά στα τέσσερα μουνί και λίγο δάχτυλο στον κώλο που δν φάνηκε να της αρέσει και μετά μπήκα μέσα στην σφιχτή της κωλοτρυπίδα. Σιγά σιγά στην αρχή προσπαθούσα να προσαρμόσω τον προκτό της ώστε να της τον βάζω όλο μέσα αλλά ψιλοπόναγε χαλάλι όμως δεν γάμαγα καμιά χοάνη. Το τέλος ήρθε από την πίσω πόρτα τέλος πάντων, είπαμε 2-3 λόγια και έφυγε ανοίγοντας την πόρτα ενώ ήμουν τσιτσίδι και μέσα υπήρχαν συναγωνιστές που την περιμέναν.
Υ.Γ. ευχαρηστώ όποιον μου απάντησε χτες στις ερωτήσεις μου