Επισκέπτης
Είναι η Φλόρη "χόμπιτ" που δούλευε στη Φωκαίας παλιά;
Όχι φίλε, καμία σχέση. Είναι η Φλόρη από Λεωνίδου 28, Ιάσωνος 20, Κολωνού 27 και Κολωνού 32. Πολλές αναμνήσεις, την αγαπώ.
Είναι η Φλόρη "χόμπιτ" που δούλευε στη Φωκαίας παλιά;
Το σαμιαμιδι που ειναι σαν 14χρονο αλβανάκι?Όχι φίλε, καμία σχέση. Είναι η Φλόρη από Λεωνίδου 28, Ιάσωνος 20, Κολωνού 27 και Κολωνού 32. Πολλές αναμνήσεις, την αγαπώ.
Το σαμιαμιδι που ειναι σαν 14χρονο αλβανάκι?
Απόγευμα στη Φυλής.
54 δεξιά...Ορόρα το ξανθό κοντοπούτανο με τις βυζάρες.
Απόγευμα στη Φυλής.
Φυλής 54 νέο...Άννα η ξανθιά με το όμορφο πρόσωπο,ωραίο βυζακι,καλό κωλαράκι, μοντελέ κορμάκι.
54 δεξιά...Ορόρα το ξανθό κοντοπούτανο με τις βυζάρες.
54 αριστερά... Βαλέρια καστανή,ψηλή,ωραίο κορμί,φορούσε ανύπαρκτο μπικινακι!
66 δεξιά...Ναταλία η ξανθιά γεματούλα με γλυκό πρόσωπο και καλές βυζάρες.
72 αριστερά... Μαρίνα ψηλή μελαχροινή,γλυκοπρόσωπη, με ωραίο αδύνατο σώμα.
59 κάτω...Αντίνα η ξανθιά σιλικονάτη μιλφ.
Βανέσα κοντή κοκκινομάλλα αδυνατούλα
59 επάνω... Κατερίνα η μελαχροινή μουνάρα.
65 επάνω... Σόνια η μελαχροινή γλυκοπρόσωπη μικρή.Βγήκε ύστερα από 15 λεπτά γυμνόστηθη στο σαλόνι και μου έκανε εντύπωση,άραγε τόσο στητό βυζί είναι φυσικό;
65 κάτω... Ντιάνα η μουνάρα.
67...Λάουρα μελαχροινή αδύνατη και ωραίος κώλος και καλές βυζάρες.
86 κάτω...Μαριάννα ωραία ξανθιά αδύνατη κορμάρα και Λάουρα ξανθιά γεματούλα με βυζάρες.
69 α και β κλειστά.
71 κάτω... Αντζελίνα η ξανθιά σιλικονάτη κορμάρα με το ωραίο πρόσωπο.
Διδύμου 7 αριστερά...κλειστό
7 δεξιά...Αλεξάνδρα μελαχροινή γλυκοπρόσωπη γεματούλα.
16...Αλίκη καστανή αδύνατη γκιλφ
18 κάτω...Χριστίνα ψηλή μελαχροινή νταρντανομίλφ.
Βαλεντίνα κοντή, αδύνατη, ωραίο κορμάκι με όχι κακό πρόσωπο.
18 επάνω... Κατερίνα η Σέρβα.
20...Άννα η μελαχροινή μιλφ με το τρομακτικό πρόσωπο αλλά με ωραίο αδύνατο κορμί.
22...Μαρία μιλφ με κόκκινο κοντό μαλλί,τατουαζάτη και με κωλάρα.
Μέχρι τα μεσάνυχτα είναι η απογευματινή βάρδια.Μέχρι ποιά ώρα παίζει αυτή στη βάρδια;
Το σαμιαμιδι που ειναι σαν 14χρονο αλβανάκι?
Ποιές είναι οι άλλες δύο,και τι τις έκανες και είπες;
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ που δουλευουν φωκαιας με συμπαθουν οι περισοτερες αλλα λογω δουλειας δεν προλαβαινω να γαμησω τις κοπελες που θελω και τις αφηνω και παραπονιουνται οταν με βλεπουν αλλα τα καταφερνω και μου κανουν καλο σεξ οταν παω μαζι τους
ηλικια?Στο Φωκαίας 25α συνεβρέθηκα με μια ιερόδουλη που η τσατσά μου την παρουσιάσε ως ''Πολωνέζα''.Όνομα δεν ρώτησα. Δεν μοιάζει για Πολωνέζα, σαν Τατάρα είναι, αρκέτα εμφανίσιμη, αλλά μέσα δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Παρασύρθηκα και πέρασα επείδη φόραγε δερμάτινα, ζαρτιέρες και έχει κόμωση με φράτζα. Εχει και πολλά τατού. Μοιαζει κίνκυ οπως ντύνεται αλλά δεν είναι καθόλου. Στα της πράξης σκέτη παγοκολώνα. Δεν ξέρω γιατί κάνει αυτό το επάγγελμα αλλά δεν θα πρεπε να το κάνει. Μην παρασυρθήτε και περάσετε οπως εγώ.
Γύρω στα 25. Αιμιλία τη λένε μόλις μου το πε συναγώνιστης με πμ. Επιβεβαίωσε και αυτός πως πρόκειται περί φολάρας.ηλικια?