Σεξοσφώρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Λεφτά πήρες;Φυλής 40 πρίν από λίγο Σάντρα.
Εμφάνιση 8/10
Υπηρεσίες 1/10
Το κορίτσι δεν θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά και την κάνει όσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ μπορεί.
Την έδιωξα στα πέντε λεπτά.
Προσοχή λοιπόν.
Ξενερωμα του κερατά όταν σου λέει για τον χρόνο.Σήμερα γάμησα τη Μπιάνκα στο Ιάσωνος 1Γ. Ώρα 00:30
Η κοπέλα είναι κοντή με κανονικό σώμα, λευκή επιδερμίδα,
καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και ωραία γεμάτα βυζιά.
Είναι 20 χρονών. Στο δωμάτιο ήταν δεκτική σε όλα, η πίπα
της ήταν καλούτσικη και στα στησίματα δεν έκλεβε. [size=20pt]Μου υπενθύμισε
ότι έχουμε περιορισμένο χρόνο[/size] και την έγραψα στα αρχίδια μου
Καλή Κυριακή σε όλους
Είσαι τόσο πολύ αγαπούλης με την Αθηνά, που ακόμα και ψωλή αν είχε η Αθηνά, πάλι κάτι θα έβρισκες για την εκθειάσεις.Φυσικό είναι και ένα μουνί με τρίχες, αλλά λιγότερο αποδεκτό. Αν πετύχει η αυξητική επέμβαση στο μαστό το αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο απο ένα μαστό που έχει κρεμάσει. Π.χ.κάτι ανάλογο :
Λεφτά πήρες;
Δεν τα ζήτησα καν.Δεν είχα όρεξη για καυγά.
Λεφτά πήρες;
Έπρεπε να ζητήσεις τουλάχιστον τα μισά.Δεν τα ζήτησα καν.Δεν είχα όρεξη για καυγά.
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες! Με το large μέγεθος σε ξεκώλιασε;Σου φέρθηκε βίαια,ή με... στοργή και προδέρμ;
Πηγα στην Κατερίνα στην δίδυμου μάγκες..μου ξεφτίλισε το κωλαρακι!!
αντε και εις ανωτερα.την επομενη φορά βαλε εναν ψωλαρα να σου 'δουλέψει ' την κωλοτρυπα.Τι εγινε;καβλωσατε αγοράκια;;της ειπα να γίνει η αφέντρα μου..αν και δεν μπήκε καλα στο πετσί του ρόλου με δάχτυλωσε καλα..έφτυνε το δαχτυλάκι της και το έβαζε στην τρυπουλα μου..κι οταν στέγνωνε το έβγαζε και μου έδινε να το γλειψω και το ξανάχωνε και με πήδαγε γρηγορα..
Ποια ειναι αυτη? ειναι αυτη που ειναι στο φωκαιας 9 η΄ αλλη?Πρωινη γυριστρουλα με το Βανακι με οδηγο τον τιτανομεγιστο ΣΚΡΟΥΝΤΖ!
Φωκαιας 7 Λιλη η χοντρη με τις βυζαρες?