Λες να ξαναγυρίσει στη δουλειά σημαντική ή εξέλιξη καθώς την γνωρίζω από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της από τότε που ήταν Αλκιβιαδου▪Φωκαίας 24:
Η Βιολέτα η μελαχροινή ζουμερή Μολδαβή με το γλυκό πρόσωπο.
Με φουλ πρόγραμμα.
Στον οίκο έμπαινε και η παλαιά γνωστή Ναταλία με τα ωραία πολύ χαρακτηριστικά σκιστά μάτια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Λες να ξαναγυρίσει στη δουλειά σημαντική ή εξέλιξη καθώς την γνωρίζω από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της από τότε που ήταν Αλκιβιαδου
Έχει πολύ καλή σχέση με τη Βιολέτα!
Και έχεις δίκιο,ήταν μιά πάρα πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή-θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα.
Ήταν με τζην σορτσάκι και με κάποια παραπανίσια κιλά αλλά και πάλι ξεχώριζε!
Παιδιά δεν το κατάλαβα,τι θάψιμο είναι αυτό στην Ιονέλα... >
Όποιος θέλει πάει και πληρώνει στο στούντιο!
Εδώ δουλέυει στούντιο,η πρώην Μισέλ/Σάντρα από Φυλής...84-6...
Ίσα-ίσα που η Ιονέλα,είναι ευγενέστατη...και καλή μέσα!
Τιμάει τα χρήματα της και όπως ξαναέγραψα,έχει φτιάξει ωραίο κορμί...
Δεν νομίζω να έπιασε κανέναν από τον λαιμό,να περάσει δωμάτιο.....
Συμφωνώ billy απολυτα με την τοποθετηση σου δεν έχει παρά να κάνει οποιοσδήποτε μια γύρα σε διάφορα στούντιο να δει τι μετριότητα επικρατεί τουλάχιστον η Ιονελλα έχει και μια αλφα εμφάνιση σε σχέση με όλα αυτά τα τσουτσεκια που υπάρχουν και θελουν50€
Έτσι...θείτσες απαξιωμένες...φάλαινες και μπάζα...Συμφωνώ billy απολυτα με την τοποθετηση σου δεν έχει παρά να κάνει οποιοσδήποτε μια γύρα σε διάφορα στούντιο να δει τι μετριότητα επικρατεί τουλάχιστον η Ιονελλα έχει και μια αλφα εμφάνιση σε σχέση με όλα αυτά τα τσουτσεκια που υπάρχουν και θελουν50€
Να μην αρχίσουμε να γράφουμε τώρα και έχουμε κλάματα....
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Η κοπελα δεν ειναι φολα .Δεν δειχνει ομως ιδιαιτερη συμμετοχη για να χαρακτηριστει vfm .Οι υπηρεσιες της κινουνται στον μεσο ορο της Φυλης.Ειναι μεγαλη καυλα παντως να της σκιζεις τον κωλο!Παιδιά δεν το κατάλαβα,τι θάψιμο είναι αυτό στην Ιονέλα... >
Τον τελευταιο καιρο ειχε αδυνατισει
Οντως ειναι ευγενικη πουτανα και σεβεται τον πελατη.
Απλως καποιος που την εχει παρει στο 20ρικο , σιγα να μην παει να δωσει 50 ευρω! Θα περιμενει να γυρισει , (αν γυρισει) , στο 20ρικο.Ειναι λογικο.
Πολυ καλη επιλογη η Νατα! Ιδρωνει την φανελα!Λες να ξαναγυρίσει στη δουλειά σημαντική ή εξέλιξη καθώς την γνωρίζω από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της από τότε που ήταν Αλκιβιαδου
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Η Φυλης εχει καταντησει σαν το Μεταξουργειο! Ολες οι φυλες της Ασιας τριγυρνανε σαν ορδες στα μπουρδελα της περιοχης! Σε καποια τους διωχνουν , σε καποια τους ανακοινωνουν υπεραπλα προγραμματα , σε καποια τους παρακαλανε για να περασουν στο δωματιο!Ρε παιδες οφ τοπικ τι γινεται στην πλατεια βικτωριας δλδ θλιβερη κατασταση ευχομαι μια λυση και για τους ανθρωπους αυτους αλλα και για μας που ζουμε σε αυτη την χωρα τι να πω.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Η κοπελα δεν ειναι φολα .Δεν δειχνει ομως ιδιαιτερη συμμετοχη για να χαρακτηριστει vfm .Οι υπηρεσιες της κινουνται στον μεσο ορο της Φυλης.Ειναι μεγαλη καυλα παντως να της σκιζεις τον κωλο!
Απλως καποιος που την εχει παρει στο 20ρικο , σιγα να μην παει να δωσει 50 ευρω! Θα περιμενει να γυρισει , (αν γυρισει) , στο 20ρικο.Ειναι λογικο.
Ακριβώς !! ;)
Οφείλω να ομολογήσω όμως πως είναι σκέτη απόλαυση να της παίρνεις την κωλότρυπα .
Που διαφωνείς σε αυτά που έγραψα....Η κοπελα δεν ειναι φολα .Δεν δειχνει ομως ιδιαιτερη συμμετοχη για να χαρακτηριστει vfm .Οι υπηρεσιες της κινουνται στον μεσο ορο της Φυλης.Ειναι μεγαλη καυλα παντως να της σκιζεις τον κωλο!
Τον τελευταιο καιρο ειχε αδυνατισει
Οντως ειναι ευγενικη πουτανα και σεβεται τον πελατη.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Δεν διαφωνω Την αποψη μου εγραψα.Που διαφωνείς σε αυτά που έγραψα....
Δεν διαφωνω Την αποψη μου εγραψα.
Το παρακάτω που παρακαλάνε τα ορκ,το είδα και εγώ προχθές... :S
Η Φυλης εχει καταντησει σαν το Μεταξουργειο! Ολες οι φυλες της Ασιας τριγυρνανε σαν ορδες στα μπουρδελα της περιοχης! Σε καποια τους διωχνουν , σε καποια τους ανακοινωνουν υπεραπλα προγραμματα , σε καποια τους παρακαλανε για να περασουν στο δωματιο!
Περαστικα σου φιλε... ολα καλα να πανε σου ευχομαι.και τα χλαμυδια τα ιδια συμπτωματα εχουν...ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση vibramycin (δοξυκυκλινη μονουδρικη) η οποια κανει για χλαμυδια, ουριθριτιδα και γραφει και για γονοροια/βλενορροια μη επιπλεγμενη κσαι για συφιλη για οσους δεν κανει να παρουν πενικιληνη...οποτε πιστευω να ειμαι καλυμενος
Καλημέρα βέργας3 κάτω δεξιά ωραιοτατο μιλφακι Άννα ΡωσσοΟυκρανη δοκιμάστηκε μόλις τώρα πολύ καλό χαρούμενο παιχνιδιάρικο τίμια επιλογή συνενόηση μόνο με τη γλώσσα του σώματος πολύ καλή και η υπηρεσία που ίσως και λόγω της ώρας δεν ενόχλησε
blackRaven
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
:S
Καταδρομική στη Φυλής και σε ολίγα από τα πέριξ πριν από δύο ώρες.
Ω
Στα μοντελάδικα της Διδύμου,στο 7α είναι η Άννα-Ιλόνα και στο 7β η Ξένια.
Την Τζωρτζια απο το Διδυμου 7β την χασαμε ή διακοπιζεται ακομη ???
giorgos2226
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 19
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 4.577
Εγω το γραφω για να ξερουν οι υπολοιποι και να προσεχουν να μην την πατησουν και αυτοι...αλλα εσυ το χεις πουτσα το μυαλο...Σου απάντησαμε στα παράνομα εξτραδάκια πιρφόρε για το τι φταίει στην περίπτωσή σου και τι να κάνεις από εδώ και πέρα .Δεν χρειάζεται να μας τα σπας σε όλα τα θρεντ με την μαλακία σου
Εντάξει φιλέ περαστικά ακολούθησε την αγωγή που σου έγραψε ο Γιατρός και άλλη φορά καλιτερα απέφευγε τα ακαποτα τσιμπουκια μια συμβουλή που μου είχε δώσει αφροδισιολογος γνωστός μου ήταν με το που τελειώνει κάθε φορά άμεσο πλύσιμο επίμονο με νερό μειώνει τις πιθανότητες στα μικρόβια να προσβάλουνΕγω το γραφω για να ξερουν οι υπολοιποι και να προσεχουν να μην την πατησουν και αυτοι...αλλα εσυ το χεις πουτσα το μυαλο...
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Βολτα σήμερα το βράδυ στο Μεταξουργειο μετά από 10 χρόνια...Πραγματικά απορώ ρε παιδιά πως πάτε και πηδάτε εκεί...μιλάμε η βρώμα και η δυσωδία είναι μικρές λέξεις για να περιγράψουν την κατάσταση...είπα να πάω να πηδήξω την Ζάνα μετά από 10 χρόνια...με το που μπήκα στο ελλεινό αυτό μπουρδέλο με έπιασε μια αηδία...η Ζάνα στο δωμάτιο...2 λεπτά αργότερα μπαίνουν 3 βρωμιάρηδες αλλοδαποί (προφανως νεες αφίξεις τίγκα στα νοσήματα) η βρώμα που εξέπεμπαν οι μασχάλες τους με έκαναν να αποχωρήσω με ελαφρά πηδηματάκια...όσο για την τσατσά δεν τους είπε τίποτα...δηλαδή η Ζάνα θα τους έπαιρνε κανονικά...ΈΛΕΟΣ...κανονικά αν είχαμε σοβαρό κράτος θα έπρεπε να ρίξουν NAPALM και να ξεκάσουν με βαριά χημικά όσους έχουν πηδήξει εκεί μπας και σωθεί κανένας. Επισκέφτηκα άλλα 2-3 σπιτάκια όπου η μυρωδια απλυσιάς και κλανίλας έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία της. Σκούπισα τα χέρια μου με αντισυπτικό μαντηλάκι μπήκα στο αμάξι ανατριχιασμένος με αυτά που είδα και έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου να μην ξαναπατήσω ποτέ σε αυτή την βρωμοπεριοχή...Όχι ρε πούστη μου 10 ευρώ δεν δίνω αλλά θα έπρεπε να με πληρώσουν αδρά για να πηδήξω σε εστία χολέρας...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.008
- Πόντοι
- 22.785
........Παιδιά δεν το κατάλαβα,τι θάψιμο είναι αυτό στην Ιονέλα... >
........ Νά προσθέσω ότι τή στήθος της είναι ή Θεία Μετάληψη !!
Βολτα σήμερα το βράδυ στο Μεταξουργειο μετά από 10 χρόνια...Πραγματικά απορώ ρε παιδιά πως πάτε και πηδάτε εκεί...μιλάμε η βρώμα και η δυσωδία είναι μικρές λέξεις για να περιγράψουν την κατάσταση...είπα να πάω να πηδήξω την Ζάνα μετά από 10 χρόνια...με το που μπήκα στο ελλεινό αυτό μπουρδέλο με έπιασε μια αηδία...η Ζάνα στο δωμάτιο...2 λεπτά αργότερα μπαίνουν 3 βρωμιάρηδες αλλοδαποί (προφανως νεες αφίξεις τίγκα στα νοσήματα) η βρώμα που εξέπεμπαν οι μασχάλες τους με έκαναν να αποχωρήσω με ελαφρά πηδηματάκια...όσο για την τσατσά δεν τους είπε τίποτα...δηλαδή η Ζάνα θα τους έπαιρνε κανονικά...ΈΛΕΟΣ...κανονικά αν είχαμε σοβαρό κράτος θα έπρεπε να ρίξουν NAPALM και να ξεκάσουν με βαριά χημικά όσους έχουν πηδήξει εκεί μπας και σωθεί κανένας. Επισκέφτηκα άλλα 2-3 σπιτάκια όπου η μυρωδια απλυσιάς και κλανίλας έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία της. Σκούπισα τα χέρια μου με αντισυπτικό μαντηλάκι μπήκα στο αμάξι ανατριχιασμένος με αυτά που είδα και έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου να μην ξαναπατήσω ποτέ σε αυτή την βρωμοπεριοχή...Όχι ρε πούστη μου 10 ευρώ δεν δίνω αλλά θα έπρεπε να με πληρώσουν αδρά για να πηδήξω σε εστία χολέρας...
Δεν είσαι,καλτ φίλε...
........
........ Νά προσθέσω ότι τή στήθος της είναι ή Θεία Μετάληψη !!
Τα σέβη μου φίλτατε/μέγιστε...
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 6.925
Αιφνίδια στάση στην Κολωνού το πρωί, στο 30 κάτω η Μόνικα η χυμώδης πιτσιρίκα ολόγυμνη στο σαλόνι, ομοίως και η Βαννέσα στο 2ο όροφο επίσης ολόγυμνη, στον δε 1ο η Ελένη με την Αδριάννα μόλις βγαίναν γελαστές από παρτούζα. Στο 32 υπόγειο στυλιάρι με ωραίο στηθάκι και ίσιο μαλλί
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις