Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (30 μέλη και 228 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
▪Φωκαίας 24:
Η Βιολέτα η μελαχροινή ζουμερή Μολδαβή με το γλυκό πρόσωπο.
Με φουλ πρόγραμμα.
Στον οίκο έμπαινε και η παλαιά γνωστή Ναταλία με τα ωραία πολύ χαρακτηριστικά σκιστά μάτια.
Λες να ξαναγυρίσει στη δουλειά σημαντική ή εξέλιξη καθώς την γνωρίζω από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της από τότε που ήταν Αλκιβιαδου

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Λες να ξαναγυρίσει στη δουλειά σημαντική ή εξέλιξη καθώς την γνωρίζω από παλιά και είχα περάσει καλά μαζί της από τότε που ήταν Αλκιβιαδου

Έχει πολύ καλή σχέση με τη Βιολέτα!

Και έχεις δίκιο,ήταν μιά πάρα πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή-θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Ήταν με τζην σορτσάκι και με κάποια παραπανίσια κιλά αλλά και πάλι ξεχώριζε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παιδιά δεν το κατάλαβα,τι θάψιμο είναι αυτό στην Ιονέλα... >:(
Όποιος θέλει πάει και πληρώνει στο στούντιο!
Εδώ δουλέυει στούντιο,η πρώην Μισέλ/Σάντρα από Φυλής...84-6... :helpplea:

Ίσα-ίσα που η Ιονέλα,είναι ευγενέστατη...και καλή μέσα!
Τιμάει τα χρήματα της και όπως ξαναέγραψα,έχει φτιάξει ωραίο κορμί... :fuck2:
Δεν νομίζω να έπιασε κανέναν από τον λαιμό,να περάσει δωμάτιο..... :effemine:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Συμφωνώ billy απολυτα με την τοποθετηση σου δεν έχει παρά να κάνει οποιοσδήποτε μια γύρα σε διάφορα στούντιο να δει τι μετριότητα επικρατεί  τουλάχιστον η Ιονελλα έχει και μια αλφα εμφάνιση σε σχέση με όλα αυτά τα τσουτσεκια που υπάρχουν και θελουν50€

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συμφωνώ billy απολυτα με την τοποθετηση σου δεν έχει παρά να κάνει οποιοσδήποτε μια γύρα σε διάφορα στούντιο να δει τι μετριότητα επικρατεί  τουλάχιστον η Ιονελλα έχει και μια αλφα εμφάνιση σε σχέση με όλα αυτά τα τσουτσεκια που υπάρχουν και θελουν50€
Έτσι...θείτσες απαξιωμένες...φάλαινες και μπάζα... :hi:
Να μην αρχίσουμε να γράφουμε τώρα και έχουμε κλάματα....

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Η κοπελα δεν ειναι φολα :woldman:.Δεν δειχνει ομως ιδιαιτερη συμμετοχη για να χαρακτηριστει vfm :woldman:.Οι υπηρεσιες της κινουνται στον μεσο ορο της Φυλης.Ειναι μεγαλη καυλα παντως να της σκιζεις τον κωλο! :zfuck:
Τον τελευταιο καιρο ειχε αδυνατισει :wanker:
Οντως ειναι ευγενικη πουτανα και σεβεται τον πελατη.
Απλως καποιος που την εχει παρει στο 20ρικο , σιγα να μην παει να δωσει 50 ευρω! :rockon: Θα περιμενει να γυρισει , (αν γυρισει) , στο 20ρικο.Ειναι λογικο.
:hi:

Πολυ καλη επιλογη η Νατα! :wanker: Ιδρωνει την φανελα! :hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ρε παιδες οφ τοπικ τι γινεται στην πλατεια βικτωριας δλδ θλιβερη κατασταση ευχομαι μια λυση και για τους ανθρωπους αυτους αλλα και για μας που ζουμε σε αυτη την χωρα τι να πω.
Η Φυλης εχει καταντησει σαν το Μεταξουργειο! :s&m_3: Ολες οι φυλες της Ασιας τριγυρνανε σαν ορδες στα μπουρδελα της περιοχης! :rockon: Σε καποια τους διωχνουν , σε καποια τους ανακοινωνουν υπεραπλα προγραμματα , σε καποια τους παρακαλανε για να περασουν στο δωματιο! :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Η κοπελα δεν ειναι φολα :woldman:.Δεν δειχνει ομως ιδιαιτερη συμμετοχη για να χαρακτηριστει vfm :woldman:.Οι υπηρεσιες της κινουνται στον μεσο ορο της Φυλης.Ειναι μεγαλη καυλα παντως να της σκιζεις τον κωλο! :zfuck:
Απλως καποιος που την εχει παρει στο 20ρικο , σιγα να μην παει να δωσει 50 ευρω! :rockon: Θα περιμενει να γυρισει , (αν γυρισει) , στο 20ρικο.Ειναι λογικο.

Ακριβώς !!  ;)

Οφείλω να ομολογήσω όμως πως είναι σκέτη απόλαυση να της παίρνεις την κωλότρυπα .

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τον τελευταιο καιρο ειχε αδυνατισει :wanker:
Οντως ειναι ευγενικη πουτανα και σεβεται τον πελατη.
Που διαφωνείς σε αυτά που έγραψα.... :think: :think: :think:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν διαφωνω :hi: Την αποψη μου εγραψα.
Το παρακάτω που παρακαλάνε τα ορκ,το είδα και εγώ προχθές... :S

Η Φυλης εχει καταντησει σαν το Μεταξουργειο! :s&m_3: Ολες οι φυλες της Ασιας τριγυρνανε σαν ορδες στα μπουρδελα της περιοχης! :rockon: Σε καποια τους διωχνουν , σε καποια τους ανακοινωνουν υπεραπλα προγραμματα , σε καποια τους παρακαλανε για να περασουν στο δωματιο! :rockon:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
και τα χλαμυδια τα ιδια συμπτωματα εχουν...ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση vibramycin (δοξυκυκλινη μονουδρικη) η οποια κανει για χλαμυδια, ουριθριτιδα και γραφει και για γονοροια/βλενορροια μη επιπλεγμενη κσαι για συφιλη για οσους δεν κανει να παρουν πενικιληνη...οποτε πιστευω να ειμαι καλυμενος
Περαστικα σου φιλε... ολα καλα να πανε σου ευχομαι.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα βέργας3 κάτω δεξιά ωραιοτατο μιλφακι Άννα ΡωσσοΟυκρανη δοκιμάστηκε μόλις τώρα πολύ καλό χαρούμενο παιχνιδιάρικο τίμια επιλογή συνενόηση μόνο με τη γλώσσα του σώματος πολύ καλή και η υπηρεσία που ίσως και λόγω της ώρας δεν ενόχλησε

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
:S
Καταδρομική στη Φυλής και σε ολίγα από τα πέριξ πριν από δύο ώρες.

Ω

Στα μοντελάδικα της Διδύμου,στο 7α είναι η Άννα-Ιλόνα και στο 7β η Ξένια.

Την Τζωρτζια απο το Διδυμου 7β την χασαμε ή διακοπιζεται ακομη ???

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.446
Πόντοι
4.577
Σου απάντησαμε στα παράνομα εξτραδάκια πιρφόρε για το τι φταίει στην περίπτωσή σου και τι να κάνεις από εδώ και πέρα  :jerking: :jerking:.Δεν χρειάζεται να μας τα σπας σε όλα τα θρεντ με την μαλακία σου  :rockon: :rockon:
Εγω το γραφω για να ξερουν οι υπολοιποι και να προσεχουν να μην την πατησουν και αυτοι...αλλα εσυ το χεις πουτσα το μυαλο... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Εγω το γραφω για να ξερουν οι υπολοιποι και να προσεχουν να μην την πατησουν και αυτοι...αλλα εσυ το χεις πουτσα το μυαλο... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Εντάξει φιλέ περαστικά ακολούθησε την αγωγή που σου έγραψε ο Γιατρός και άλλη φορά καλιτερα απέφευγε τα ακαποτα τσιμπουκια μια συμβουλή που μου είχε δώσει αφροδισιολογος γνωστός μου ήταν με το που τελειώνει κάθε φορά άμεσο πλύσιμο επίμονο με νερό μειώνει τις πιθανότητες στα μικρόβια να προσβάλουν

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Βολτα σήμερα το βράδυ στο Μεταξουργειο μετά από 10 χρόνια...Πραγματικά απορώ ρε παιδιά πως πάτε και πηδάτε εκεί...μιλάμε η βρώμα και η δυσωδία είναι μικρές λέξεις για να περιγράψουν την κατάσταση...είπα να πάω να πηδήξω την Ζάνα μετά από 10 χρόνια...με το που μπήκα στο ελλεινό αυτό μπουρδέλο με έπιασε μια αηδία...η Ζάνα στο δωμάτιο...2 λεπτά αργότερα μπαίνουν 3 βρωμιάρηδες αλλοδαποί (προφανως νεες αφίξεις τίγκα στα νοσήματα) η βρώμα που εξέπεμπαν οι μασχάλες τους με έκαναν να αποχωρήσω με ελαφρά πηδηματάκια...όσο για την τσατσά δεν τους είπε τίποτα...δηλαδή η Ζάνα θα τους έπαιρνε κανονικά...ΈΛΕΟΣ...κανονικά αν είχαμε σοβαρό κράτος θα έπρεπε να ρίξουν NAPALM και να ξεκάσουν με βαριά χημικά όσους έχουν πηδήξει εκεί μπας και σωθεί κανένας. Επισκέφτηκα άλλα 2-3 σπιτάκια όπου η μυρωδια απλυσιάς και κλανίλας έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία της. Σκούπισα τα χέρια μου με αντισυπτικό μαντηλάκι μπήκα στο αμάξι ανατριχιασμένος με αυτά που είδα και έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου να μην ξαναπατήσω ποτέ σε αυτή την βρωμοπεριοχή...Όχι ρε πούστη μου 10 ευρώ δεν δίνω αλλά θα έπρεπε να με πληρώσουν αδρά για να πηδήξω σε εστία χολέρας...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.008
Πόντοι
22.785

........

........ Νά προσθέσω ότι τή στήθος της είναι ή Θεία Μετάληψη !! :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βολτα σήμερα το βράδυ στο Μεταξουργειο μετά από 10 χρόνια...Πραγματικά απορώ ρε παιδιά πως πάτε και πηδάτε εκεί...μιλάμε η βρώμα και η δυσωδία είναι μικρές λέξεις για να περιγράψουν την κατάσταση...είπα να πάω να πηδήξω την Ζάνα μετά από 10 χρόνια...με το που μπήκα στο ελλεινό αυτό μπουρδέλο με έπιασε μια αηδία...η Ζάνα στο δωμάτιο...2 λεπτά αργότερα μπαίνουν 3 βρωμιάρηδες αλλοδαποί (προφανως νεες αφίξεις τίγκα στα νοσήματα) η βρώμα που εξέπεμπαν οι μασχάλες τους με έκαναν να αποχωρήσω με ελαφρά πηδηματάκια...όσο για την τσατσά δεν τους είπε τίποτα...δηλαδή η Ζάνα θα τους έπαιρνε κανονικά...ΈΛΕΟΣ...κανονικά αν είχαμε σοβαρό κράτος θα έπρεπε να ρίξουν NAPALM και να ξεκάσουν με βαριά χημικά όσους έχουν πηδήξει εκεί μπας και σωθεί κανένας. Επισκέφτηκα άλλα 2-3 σπιτάκια όπου η μυρωδια απλυσιάς και κλανίλας έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία της. Σκούπισα τα χέρια μου με αντισυπτικό μαντηλάκι μπήκα στο αμάξι ανατριχιασμένος με αυτά που είδα και έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου να μην ξαναπατήσω ποτέ σε αυτή την βρωμοπεριοχή...Όχι ρε πούστη μου 10 ευρώ δεν δίνω αλλά θα έπρεπε να με πληρώσουν αδρά για να πηδήξω σε εστία χολέρας...
:coffee:
Δεν είσαι,καλτ φίλε... :hi:

........

........ Νά προσθέσω ότι τή στήθος της είναι ή Θεία Μετάληψη !! :rockon:

Τα σέβη μου φίλτατε/μέγιστε... :kneel:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Αιφνίδια στάση στην Κολωνού το πρωί, στο 30 κάτω η Μόνικα η χυμώδης πιτσιρίκα ολόγυμνη στο σαλόνι, ομοίως και η Βαννέσα στο 2ο όροφο επίσης ολόγυμνη, στον δε 1ο η Ελένη με την Αδριάννα μόλις βγαίναν γελαστές από παρτούζα. Στο 32 υπόγειο στυλιάρι με ωραίο στηθάκι και ίσιο μαλλί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom