Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 403 άτομα (34 μέλη και 369 επισκέπτες)

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κανεις;;;;; τωρα θα σ πει ειναι στουντιο εδω. για ακαπελα 69 και κωλο θα θελει κανα 100ρι σιγουρα αντε να τ παει 90
Τι 100 και 90 λες ρε που ζείς;;;  :2funny: :2funny: :2funny: Βγάλε ένα 50ρικο και πές θέλω φούλ πρόγραμμα αλλιώς τον πούλο...
Κόκκινο χαλί θα σου στρώσουν  ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.690
Πόντοι
10.686
Τι 100 και 90 λες ρε που ζείς;;;  :2funny: :2funny: :2funny: Βγάλε ένα 50ρικο και πές θέλω φούλ πρόγραμμα αλλιώς τον πούλο...
Και πάλι διπλοπληρώνεις και βάλε αυτά που παρείχε στη Φυλής!

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0

αυτο που λες δεν νομιζω να γινεται. το θεωρω απιθανο. σιγα μην κατσει η αλλη τωρα να κανει αυτα που εκανε τοτε για ενα 50αρι. αλλωστε πηγε εκει για την κονομα καθαρα. αν ηταν θα εμενε στο απλο. ετσι πιστευω

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.097
Πόντοι
506
γεια σας συναγωνιστες.ειχα ξαναρωτησει πριν λιγο καιρο αλλα δεν πειρα καποια απαντηση.ξερεται αν υπαρχει καποιο γιαπονεζακι σε καποιο σπιτι?

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
Ε δεν είναι ακριβώς έτσι... Το στούντιο σου παρέχει καλύτερο χώρο και περισσότερο χρόνο...
τωρα οσον αφορα το χωρο και τον χρονο δικιο εχεις αλλα ξερουμε καλα πολλα απλα να εχουν φοβερα δωματια και κοπελες που καθονται αρκετα μαζι σου εν συγκρισει με αλλες...

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
αυτο που λες δεν νομιζω να γινεται. το θεωρω απιθανο. σιγα μην κατσει η αλλη τωρα να κανει αυτα που εκανε τοτε για ενα 50αρι. αλλωστε πηγε εκει για την κονομα καθαρα. αν ηταν θα εμενε στο απλο. ετσι πιστευω
Πήγαινε κάνε αυτό που σου είπα και θα δείς.  ;) Στο 50ρικο θα πάρεις ΣΙΓΟΥΡΑ ελεύθερο στοματικό και 69. Άν είσαι τυχερός μπορεί και πρωκτικό.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μπορείς να μας πεις αν πρόσεξες κάποια αλλαγή στον χώρο,που να δικαιολογεί τις μέρες που παρέμενε κλειστό;Επίσης,ποιά είχε υπηρεσία;  :hi:

:hi:

Στο (νέο) Ιάσωνος 31, με μια πρώτη (αλλά πρόχειρη) δεν είδα κάποια αξιοπρόσεκτη αλλαγή -ενδεχομένως στα ενδότερα των δωματίων να είναι τα σπουδαία.

Όσον αφορά την υπηρεσία, ήταν η γνωστή ξανθιά  που γνωρίζω ότι την συμπαθείς ιδιαιτέρως!!!  :orchestra:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Κορίτσια όπως η Ιονέλα δεν μπορούν ούτε βίζιτες να είναι ( είχε προσπαθήσει κάποτε κ πήγε άπατο), ούτε σε στούντιο ξαφνικά για τον λαό που τις έσκιζε ''τα βάρδουλα'' στο 20αρι..

μόνο σε μπουρδέλο...είναι μια  συνταγή που σίγουρα θα την επαναφέρει μόρτες...  :offtopic:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κορίτσια όπως η Ιονέλα δεν μπορούν ούτε βίζιτες να είναι ( είχε προσπαθήσει κάποτε κ πήγε άπατο), ούτε σε στούντιο ξαφνικά για τον λαό που τις έσκιζε ''τα βάρδουλα'' στο 20αρι..

μόνο σε μπουρδέλο...είναι μια  συνταγή που σίγουρα θα την επαναφέρει μόρτες...  :offtopic:

:hi:

Σωστότατος και καθόλου  :offtopic:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η Ιονέλα έχει περάσει απ' όλες της θέσεις της δουλειάς, καθότι ξεκίνησε ως πιατσόβια στην Καποδιστρίου. Μιλάμε για 2008, ίσως και πιο πριν. Μάλιστα τότε με υπέρ απλό πρόγραμμα, στην πορεία έβαλε τον κώλο. Αργότερα μεταπήδησε στα μπουρδέλα, δούλεψε και με τηλέφωνο σαν κολ γκέρλ, ξαναγύρισε στα μπουρδέλα και τώρα προφανώς δοκιμάζει στούντιο. Σε κάθε περίπτωση είναι σωστή επαγγελματίας και τα τιμάει τα λεφτά της, άλλο αν σε κάποιους φαίνεται ακριβή.

Θυμάμαι μια φορά, 2009, περπατούσα την 3ης Σεπτεμβρίου με κατεύθυνση προς Πολυτεχνείο. Αφού πέρασα την πλατεία Λαυρίου, πέτυχα στο απέναντι πεζοδρόμιο την Ιονέλα παρέα με μια φίλη της, επίσης Ρουμάνα, αλλά ΜΟΥΝΑΡΑ. Της έκανα νόημα, πέρασα απέναντι και την ρώτησα να δουλεύει κι αυτή. Θυμάμαι μίλησε μαζί της (δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά ή αγγλικά) και μου είπε πως όχι, την φιλοξενεί στο σπίτι της, αλλά αν θέλω μπορώ να πληρώσω και να την πείσει να της πάρω και τις δύο. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν ντυμένες για πιάτσα, αλλά για έξοδο, ήταν και κάπως βράδυ... Η άλλη ήταν τόσο μουνάρα που δέχθηκα, της μίλησε κανένα δεκάλεπτο και ανεβήκαμε και οι τρεις. Τις πήρα και τις 2, μάλιστα η Ιονέλα μου είπε ότι δεν θα έκανε κώλο μπροστά στην φίλη της και το δέχτηκα. Την μουνάρα δεν την ξανάδα ποτέ, όταν πέτυχα την Ιονέλα ξανά, και την ρώτησα, μου είπε ότι είχε φύγει για Ιταλία.

giorgos2226

Μέγας
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.446
Πόντοι
4.577
ΠΡΟΣΟΧΉ !!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Οι τελευταιες μου επισκεψεις σε οικο ηταν 1) με την Αντριαννα απο Περγαμου (πιο παλια διδύμου)η οποια θα έφευγε σε κάποιο νησί μεχρι τον Δεκέμβρη και με την 2) Εύα απο Ευνειδων...και με της 2 έκανα ΑΚΑ ΠΙΠΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΌ και πριν 2 μερες εμφάνισα συμπτώματα παρόμοια με βλεννόρροια και χλαμυδια εκτος και αν ειναι απο καποιο αλλο μικροβια....μια μερα πριν ειχα περασει με την βαλερια απο μαραθωνος με πολι λιγο ακα τσιμπουκι αλλα ειναι αδύνατον να εκδηλωθούν συμπτωματα την ιδια μερα...αρα δεν ειναι απο αυτην...
Επισης ειχα κανει ακα κ με μια Νικα αν θυμαμαι καλα το ονομα απο Αλκαμενους αλλα εχει περασει μηνας περιπου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
το θεμα της ιονελας ολοι σχεδον την ειχαμε γαμησει στο 20 ευρω στο στουντιο πηγε για περισσοτερσ λεφτσ ο χρονος θα δειξει  αν θα πετυχει η θα ξαναγυρισει στα μπουρδελλα στο 50 ευρω να γαμησεις την ιονελσ ειναι στην επιλογη του καθε πελατη πελατη αν θα δωσει τα λεφτα αυτα διοτι υπαρχουν στα στουντιο καλυτερες κοπελες

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Όχι ξανθιά ηταν...
Οκ. Έσβησα τη φώτο για ευνόητους λόγους.
Την Ιονέλα την έχω γαμήσει 2 φορές μία πρίν χρόνια στη Λαυρίου και μία πρίν κανα χρόνο στο Φωκαίας 27 αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος αλλά οκ υποκειμενικά είναι όλα...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
ΠΡΟΣΟΧΉ !!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Οι τελευταιες μου επισκεψεις σε οικο ηταν 1) με την Αντριαννα απο Περγαμου (πιο παλια διδύμου)η οποια θα έφευγε σε κάποιο νησί μεχρι τον Δεκέμβρη και με την 2) Εύα απο Ευνειδων...και με της 2 έκανα ΑΚΑ ΠΙΠΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΌ και πριν 2 μερες εμφάνισα συμπτώματα παρόμοια με βλεννόρροια και χλαμυδια εκτος και αν ειναι απο καποιο αλλο μικροβια....μια μερα πριν ειχα περασει με την βαλερια απο μαραθωνος με πολι λιγο ακα τσιμπουκι αλλα ειναι αδύνατον να εκδηλωθούν συμπτωματα την ιδια μερα...αρα δεν ειναι απο αυτην...
Επισης ειχα κανει ακα κ με μια Νικα αν θυμαμαι καλα το ονομα απο Αλκαμενους αλλα εχει περασει μηνας περιπου
Πρώτα από όλα περαστικά σου παίχτη! Γράψε την εμπειρία σου και στα παράνομα εξτράκια αν θέλεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom