zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Κααααλά. Όταν γυρίσει θα την ξανατιμήσω.Από 50€ ξεκίνησε ο τσα2 με το μουστάκι/καράφλας,αλλά μόλις λακίσαμε είπε ότι θα παίξει δωράκι όταν/αν επιστρέψουμε...
Κααααλά. Όταν γυρίσει θα την ξανατιμήσω.Από 50€ ξεκίνησε ο τσα2 με το μουστάκι/καράφλας,αλλά μόλις λακίσαμε είπε ότι θα παίξει δωράκι όταν/αν επιστρέψουμε...
Τι 100 και 90 λες ρε που ζείς;;; Βγάλε ένα 50ρικο και πές θέλω φούλ πρόγραμμα αλλιώς τον πούλο...
πλακα κανεις;;;;; τωρα θα σ πει ειναι στουντιο εδω. για ακαπελα 69 και κωλο θα θελει κανα 100ρι σιγουρα αντε να τ παει 90
Και εγώ,γιατί με καύλωσε...Κααααλά. Όταν γυρίσει θα την ξανατιμήσω.
Και πάλι διπλοπληρώνεις και βάλε αυτά που παρείχε στη Φυλής!Τι 100 και 90 λες ρε που ζείς;;; Βγάλε ένα 50ρικο και πές θέλω φούλ πρόγραμμα αλλιώς τον πούλο...
Κόκκινο χαλί θα σου στρώσουν ;)
Ε δεν είναι ακριβώς έτσι... Το στούντιο σου παρέχει καλύτερο χώρο και περισσότερο χρόνο...Και πάλι διπλοπληρώνεις αυτά που παρείχε στη Φυλής!
Τι 100 και 90 λες ρε που ζείς;;; Βγάλε ένα 50ρικο και πές θέλω φούλ πρόγραμμα αλλιώς τον πούλο...
Κόκκινο χαλί θα σου στρώσουν ;)
τωρα οσον αφορα το χωρο και τον χρονο δικιο εχεις αλλα ξερουμε καλα πολλα απλα να εχουν φοβερα δωματια και κοπελες που καθονται αρκετα μαζι σου εν συγκρισει με αλλες...Ε δεν είναι ακριβώς έτσι... Το στούντιο σου παρέχει καλύτερο χώρο και περισσότερο χρόνο...
Πήγαινε κάνε αυτό που σου είπα και θα δείς. ;) Στο 50ρικο θα πάρεις ΣΙΓΟΥΡΑ ελεύθερο στοματικό και 69. Άν είσαι τυχερός μπορεί και πρωκτικό.αυτο που λες δεν νομιζω να γινεται. το θεωρω απιθανο. σιγα μην κατσει η αλλη τωρα να κανει αυτα που εκανε τοτε για ενα 50αρι. αλλωστε πηγε εκει για την κονομα καθαρα. αν ηταν θα εμενε στο απλο. ετσι πιστευω
Μπορείς να μας πεις αν πρόσεξες κάποια αλλαγή στον χώρο,που να δικαιολογεί τις μέρες που παρέμενε κλειστό;Επίσης,ποιά είχε υπηρεσία;
Μικρή βόλτα χθες τη νύχτα στο Μεταξουργείο όπου είδαμε τα κάτωθι...
Και μια γρήγορη ματιά στη νυχτερινή Φωκαίας...
dude007 ο χρυσός οδηγός της καύλας !!!
Κορίτσια όπως η Ιονέλα δεν μπορούν ούτε βίζιτες να είναι ( είχε προσπαθήσει κάποτε κ πήγε άπατο), ούτε σε στούντιο ξαφνικά για τον λαό που τις έσκιζε ''τα βάρδουλα'' στο 20αρι..
μόνο σε μπουρδέλο...είναι μια συνταγή που σίγουρα θα την επαναφέρει μόρτες...
Η Ιονέλα ...
...
Οκ. Έσβησα τη φώτο για ευνόητους λόγους.Όχι ξανθιά ηταν...
Πρώτα από όλα περαστικά σου παίχτη! Γράψε την εμπειρία σου και στα παράνομα εξτράκια αν θέλεις.ΠΡΟΣΟΧΉ !!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!
Οι τελευταιες μου επισκεψεις σε οικο ηταν 1) με την Αντριαννα απο Περγαμου (πιο παλια διδύμου)η οποια θα έφευγε σε κάποιο νησί μεχρι τον Δεκέμβρη και με την 2) Εύα απο Ευνειδων...και με της 2 έκανα ΑΚΑ ΠΙΠΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΌ και πριν 2 μερες εμφάνισα συμπτώματα παρόμοια με βλεννόρροια και χλαμυδια εκτος και αν ειναι απο καποιο αλλο μικροβια....μια μερα πριν ειχα περασει με την βαλερια απο μαραθωνος με πολι λιγο ακα τσιμπουκι αλλα ειναι αδύνατον να εκδηλωθούν συμπτωματα την ιδια μερα...αρα δεν ειναι απο αυτην...
Επισης ειχα κανει ακα κ με μια Νικα αν θυμαμαι καλα το ονομα απο Αλκαμενους αλλα εχει περασει μηνας περιπου