Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 125 άτομα (11 μέλη και 114 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Στην Ιάσωνος...
Ιάσωνος 31 υπόγειο:
Η Ελένη η χήρα με το σχετικά καλό αδύνατο σώμα.
Καλησπέρα ωραίος Dude στο υπόγειο θα λείψει για λίγες μέρες ή Μελαχρινή Αγελαδιτσα νταρντανα Λολίτα παλαιό όνομα της από όταν δούλευε πέρυσι Ιασωνος1Α,Β τώρα την φωνάζουν
Κατερίνα νομίζω πέρασα χτες για ξεπατωμα μαζί της καθώς χύνει σαν βρύση στο γαμησι σε λίγες μέρες πιστεύω να επανέλθει για οποίον ενδιαφέρεται

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα παληκαρια αυτη την ωρα live απο μεταξι περιστροφη στα παρακατω μαγαζια

Μεγαλου αλεξανδρου22 οροφος η ξανθια κοπελιτσα με το σγουρο μαλλι kαλο σωματακι βιαστικη στο σαλονι
Μεγαλου αλεξανδρο17 μια μελαχρινη γκιλφ με κοντο μαλι σχετικα ψηλη κανονικο σωμα που οταν βγηκε απο το δωματιο ηταν σαν να ειχε ξυπνησει μετα απο ωρες...
Μεγαλου Αλεξανδρου25 αριστερα Βικυ μελαχρινη αλβανιδα ηταν δωματιο δεξια Ντονα μελαχρινη με ωραιο σωμα φουλ προγραμματακι πολυ αξιολογη περιπτωση
Ιασωνος43 μια ξανθια χοντρη με κοντο μαλλι,εμανουελλα η φυλακοβια, και αλλη μια με καστανο μαλλι μακρι κανονικη σε σωμα και φατσα συμπαθητικη
Ιασωνος37Β ενα κοντοπουτανο ομορφο ξανθο καυλακι με κοντο μαλλι ως τους ωμους πολυ καλο σωμα και κωλαρακι
Ιασωνος37Α Συλβανα το μελαμψο κοντοπουτανο τσιγγανακι ξενερωμενο με σημαδια κοπωσης στο σαλονι
Ιασωνος30Α Βανεσσα ξανθο με πιο μακρι μαλλι επισης κοντο αδυνατο μετρια φατσα
Ιασωνος27Α Λανα η ξανθια μιλφαρα Ρωσσιδα με τα σεξι μαυρα εσωρουχα πολυ ανεβασμενη
Ιασωνος19 πανω Nατασσα ξανθια αδυνατη που ειχε δουλεψει πιο παλια Λεωνιδιου28 ισογειο
Λεωνιδιου28 οροφος Αγγελικη μελαχρινη με κανονικο σωμα ο τσατσος Ελληνας που δουλευε προσφατα στα Αχιλλεως@μαραθωνος,Βεργας3 την παρουσιασε ως Ελληνιδα μετρια παρουσια
Ιασωνος10 κατω Αλινα μελαχρινη αδυνατη κοπελα συμπαθητικη παρουσια μικρο στηθος,Κατερινα ψηλη νταρντανα μελαχρινη
Ιασωνος2Β Ευα νεαρη αδυνατη κοπελα μακρι μαλλι φουλ προγραμμα
Κολωνου11 οροφος Μαρινα κοντοπουτανο μιλφ μελαμψο με καστανο μαλλι τατου στην πλατη πολυ καλο στησιμο σωματακι αξιολογοτατη περιπτωση
Κολωνου15 δεξια Αννα το πολυ αδυνατο στυλιαρι που δουλευε παλιοτερα στα Ι.20Γ,37Β

αυτα και απο μεταξι οπου υπυρχε κοσμος αναμεικτος μπορω να πω με αραβες πακιστανους αλλα και πολλα νεαρα παιδια κυριλε σε παρεες η βραδια κυλαει ησυχα καλο ξημερωμα σε ολους

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
χθες γρηγορη συναντηση με κομπρα , πιτσι και μιλλεπετροζα ...

οι πρωτοι ηταν σαν ερωτευμενα πιτσουνακια .... μαλλον ο κομπρα ενεδωσε στην προσκληση του πιτσι .... για τον τριτο δεν ξερω .... ακομη αν εγινε το τριο  !!!

ευτυχισμενοι να ειναι με τον νεο τους ερωτα .... η πιτσι με την κομπρα !!!!  :gay:

εγω αποχωρησα και πηγα να συνουσιαστω με την αγαπημενη μου κορασις !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
dude τρομερη ενημερωση .... αλλα γιατι δεν αναφερεις και ποιες απο αυτες δεν αξιζουν ? αφου κανεις που κανεις τον κοπο ?

θα μπορουσες βαζεις ενα διακριτικο διπλα απο καθε ονομα ... για να μην γραφεις πολλα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

οι πρωτοι ηταν σαν ερωτευμενα πιτσουνακια .... μαλλον ο κομπρα ενεδωσε στην προσκληση του πιτσι .... για τον τριτο δεν ξερω .... ακομη αν εγινε το τριο  !!!

ευτυχισμενοι να ειναι με τον νεο τους ερωτα .... η πιτσι με την κομπρα !!!!  :gay:

εγω αποχωρησα και πηγα να συνουσιαστω με την αγαπημενη μου κορασις !!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:o

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

:coffee:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν έχω λόγια...κανονικά πρέπει να πάρει "μπουρδελιακό μετάλλιο",ο @Dude007!!!  :hi:
60 μπουρδέλα ενημέρωση,καθημερινή... :kneel: :kneel: :kneel:

giphy.gif

Πολύ σωστά, το αξίζει. Αρκεί να μην καταντήσει σαν τον Μπομπ Ντύλαν. Τροβαδούρος της αριστεράς στα νιάτα του και χριστιανός στα γηρατειά του!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο τα Κεραμικού ήταν όλα κλειστά και σκούπιζε απέξω ο τσα2,Τσαουσόπουλος. :2funny: :effemine:

Έτσι ανέβηκα Κ.30 πάνω και έσκισα Ανδριανάκι...
Τώρα βρωμάω τσουρκοάρωμα όμως. :)
Το δωμάτιο ήταν σούπερ...καλύτερο από τα μισά της Φυλής. :hi:

cSQ5I4S.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ιάσωνος 19 πάνω ένα μπαζο,η Χριστίνα...
Πάκι έβγαλε το δεκάρικο αέρα και πέρασε. €

:sunglasses:

Κάτω ήταν η κ.Νίκη...άρχισε το μπλαμπλα και λάκισα... :cheesy:

fE71slu.jpg

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Πριν λίγο τα Κεραμικού ήταν όλα κλειστά και σκούπιζε απέξω ο τσα2,Τσαουσόπουλος. :2funny: :effemine:

Έτσι ανέβηκα Κ.30 πάνω και έσκισα Ανδριανάκι...
Τώρα βρωμάω τσουρκοάρωμα όμως. :)
Καλό το Ανδριανάκι;Λάθος... διάγνωση έκανα τελικά;(Μπορεί βέβαια να... ανέβηκε βλέποντάς σε)!  ;)
Η Νατάσσα δουλεύει;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
βεβαια ενημερωθηκα οτι ο πιτσιλιστης γνωστος πλεον και ως κροσντρεσερ εψηνε τον κομπρα τον τιμησει !

κάτσε αυτό δεν το κατάλαβα  :think: :S

ο πιτσιλιστής είναι πλέον κροσντρέσερ και έψησε τον κόμπρα να τον ...μήσει ?  :S  :fuck2:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Τι ακούν τ'αυτάκια μου,και βλέπουν τα ματάκια μου... :o

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Εξωθεσμικος συναγωνιστής  ανέφερε προ ολιγου-   στο Αγκύρας  12 :  Ειρήνη και Μαρία  " για σήμερα"
Η μία λέει ξανθη γκιλφ, κοντή, πολυ χοντρή με πολυ μεγάλα :tits:   :o
και η άλλη  ψηλή (Μαρία?)  του φάνηκε σαν την σκουρα μιλφ Μαρία της Αλκ 113 με τα κοντα μαλλιά..
Ο  φιλος δεν πέρασε . Η τσα2 ευγενής. Χμμ...Γνωριζωμεν ινφος   για το  αυτο   ...αταιριαστο ντουο ?!  ….Dude ?!!  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
χυστες μου ! απογευματινη βαρδια στη φυλης παιζει τιποτα σε πιπινι με κωλο και 69 ;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Xριστινακι  Φωκαιας  27 υπογειο-- αλλά  ειναι προμιλφ+..  :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom