Μετάξι,ημερολόγιου φόλας στην νυχτερινή περιήγηση,συνέχεια...
Μετά το Ιάσωνος 2α είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με τα πιπίνια.Στο Κολωνού 15 δεξιά ήταν δύο ξανθά στυλιάρια,Μαρία και Άννα,πέρασα με τη Μαρία.Λίγο χάιδεμα,πίπα μισού λεπτού και το άφησε μόνη της,της ζήτησα να έρθει από πάνω,το έβαλε μέσα της και περίμενε την... επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος!Μόνη της κατέβηκε και πήρε θέση για ιεραποστολικό,με είχε κλειδώσει και δεν μπορούσα να κουνηθώ,μου έπεσε κι έφυγα κι από εκεί.
Στο Κολωνού 23 ήταν η Μπιάνκα,ξανθιά κοντούλα με κανονικό κορμί,κατευθείαν πέρασμα προφυλακτικού σε πεσμένο πέος,προσπαθούσε να το ανορθώσει με συνδυασμό άγαρμπης πίπας και μαλακίας φραπέ,με τα πολλά μισοσηκώθηκε,προσπάθησα μήπως το σώσω στη συνέχεια,αλλά ήτανε στραβό το κλίμα και εγκατέλειψα άδοξα την αναζήτηση της πορνοηδονής...
Συμπέρασμα πρώτο:Ποτέ βόλτα Σάββατο βράδυ,παρόλο που την έχω ξαναπατήσει,δεν έβαλα μυαλό...
Συμπέρασμα δεύτερο:Άμα βλέπεις ότι δεν σε πάει,άσ’το μέχρι να... ξαναγυρίσει το χαρτί!Ξεκίνησε η μέρα στραβά το μεσημέρι με την Ντιάνα στο Κολωνού 30 2ο όροφο,και πήγαν... στον κουβά συνολικά 40 ευρώπουλα!
Σε κάποια άλλα που είδα:
Ιάσωνος 10 κάτω η γνωστή τελευταία Κάτια,έσπρωχνε με γλωσσόφιλα έναν Πακιστανό στο δωμάτιο!
Στο πάνω η ψηλή νταρντάνα με ψυχρό βλέμμα Ντιάνα.
Ιάσωνος 20 δεξιά ήταν η κοντή ασχημούλα Έσρα.
Ιάσωνος 27 η μιγάδα Βαλεντίνα,με τον κλασσικό σφιχτό ανορθωμένο κώλο που χαρακτηρίζει τη φυλή.
Ιάσωνος 30 πάνω η κοντύλω Άντζελα,και μια άλλη που ήταν στο δωμάτιο.
Κολωνού 11 ισόγειο η Μόνικα με το άβυζο αδύνατο κορμί και το πονηρό μουτράκι,στον όροφο μια σοκολατόχρωμη με πεσμένα βυζιά και ασιατικά χαρακτηριστικά.Στο υπόγειο μια σκουρόχρωμη τσουπωτή με μακρύ ξανθό μαλλί.
Κολωνού 15 αριστερά η ψηλή μελαχροινή με κανονικό κορμί Πάολα.
Κολωνού 23 υπόγειο η ''Άννα Κου'',με 15€ ίσως έσωζα τη βραδιά...
Κολωνού 27 α το μαυριδερό υπερστυλιάρι Χριστίνα,μακρύ ίσιο μαλλί και ωραίο μουτράκι.Στο υπόγειο μια εντελώς λευκόδερμη άβυζη γεματούλα με γαλανά μάτια και ντροπαλό σαλονάρισμα,την είχα δει παλιότερα στο Λεωνίδου 28 στον όροφο.
Τέλος,Κολωνού 30 ισόγειο η milf Μαρία,ξηλή Ρωσόφωνη ξανθιά με τσουπωτό κορμί και γαλανά μάτια,μάλλον έπρεπε να εμπιστευτώ τις κριτικές και να μπω εκεί να δοκιμάσω την τύχη μου...