DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.661
- Πόντοι
- 41.129
λιγο προσοχη αν πατε στο ΜΑ22 ισογειο και ειναι η ρωσσιδα ξανθια χοντρουλα 60αρα
ρε τη πατε και γαματε.. ελεος
λιγο προσοχη αν πατε στο ΜΑ22 ισογειο και ειναι η ρωσσιδα ξανθια χοντρουλα 60αρα
το ξωτικο ειναι αυτο πιθανοτατα
Γλωσσόφιλα,πέσανε;μολις γυρισα απο Αντριαννα Ιασωνος 20γ... η κοπελα το αξιζει το 15ευρω 100% ξεσκιστηκαμε στο πηδημα,γραφω κριτικη..
Ωραίο όνομα,τύπε.....χαιρομαι που περνας καλα με το ατελειωτο αυτο μωρο.Απλα να επισημανω οτι την λενε Erotica(ονομα και πραγμα)
μολις γυρισα απο Αντριαννα Ιασωνος 20γ... η κοπελα το αξιζει το 15ευρω 100% ξεσκιστηκαμε στο πηδημα,γραφω κριτικη..
Γλωσσόφιλα,πέσανε;
Ωραίο όνομα,τύπε.....
[/quote
]σ εχω σε μεγαλη εκτιμηση (για διαφορους λογους).την αλλη φορα μπες σε δωματιο με καλο φωτισμο και δες τι πρασινογατοματαρες εχει.
και παρα πολυ φιλοτιμη.ειχα γαμησει 2 φορες πριν και δε μπορουσα να χυσω και το χε παρει κατακαρδα.φοβαμαι να ξαναπαω μηπως φαω φολα
απο αντιδραση.χυνει και γρηγορα αμα ειναι απο πανω.μου θυμησε τη ναταλη τη πουτσοφαγο αλλα χωρις το σαδισμο.
Γλωσσόφιλα,πέσανε;
ξανθο πανεμορφο μοντελο
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε'συ.....ε όχι και μοντέλο ρε φίλε η Μαρία τσάμπα τι λέμε μαιμουδάκι ???
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε'συ.....
Είπαμε το μαϊμουδάκι είναι στο 11....
Άλλη Μαρία είναι στο 15.....
και οι 2 μαιμούδες είναι
η μια απλά στο 11 που τώρα κατάλαβα ποια λέτε αν και είναι ακόμα χειρότερη φατσικά τουλάχιστον γαμιέται καλά από ότι μου έχει πει συναγωνιστής.
xxx,να σε ενημερώσω ότι ήρθαν και στην Ελλάδα τα micro bikini!
Πιστεύω ότι εσύ και ο DEVITO είστε οι μόνοι που μπορείτε να αναλάβετε την προώθηση των συγκεκριμένων μαγιό προκειμένου να πείσετε τις τσούρκες να τα φορούν εν ώρα εργασίας-έχοντας ως όπλο την (αδιαμφισβήτη) γοητεία σας αλλά και τα γλωσσόφιλα...
xxx,να σε ενημερώσω ότι ήρθαν και στην Ελλάδα τα micro bikini!
Πιστεύω ότι εσύ και ο DEVITO είστε οι μόνοι που μπορείτε να αναλάβετε την προώθηση των συγκεκριμένων μαγιό προκειμένου να πείσετε τις τσούρκες να τα φορούν εν ώρα εργασίας-έχοντας ως όπλο την (αδιαμφισβήτη) γοητεία σας αλλά και τα γλωσσόφιλα...