Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (34 μέλη και 250 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πριν από λίγο

Αγκυρας 12α δυο κοπέλες,η καιτη από Ρεμούνδου 21 γλυκιά ξανθιά με κωλαρα και η λανα εξίσου εντυπωσιακή busty ξανθιά με πολύ σεξουαλικο μαύρο fishnet
Όσον αφορά το 1 πρέπει να είδες την λανα
Για το 2 δεν την έχω πάρει αλλά φαίνεται να υπάρχει θετική εικόνα συνολικά από συναγωνιστες
Ειναι πιο γεματουλα η λανα από την καιτη

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Όσον αφορά το 1 πρέπει να είδες την λανα
Για το 2 δεν την έχω πάρει αλλά υπάρχει θετική εικόνα γενικότερα
Τώρα που το λες πράγματι, το όνομα ήταν Λάνα!
Ευχαριστώ.

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Μαλακια εκανα, επρεπε το τελευταιο γαμησι να το ριξω στην ζουμερη Αουρελια αποψε...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα σε όλους νυχτερινή περιστροφή λίγο μετά τα μεσάνυχτα φεύγοντας από το σπίτι παρακολουθουσα πως υπήρχε πιθανότητα συμφωνίας έστω μικρή οι εξελίξεις συγκλονιστικές αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΑΤΜ που να μην έχει ανθρώπους να σηκώνουν χρήματα ψυχραιμία μην επικρατήσει πανικός διχασμός κατά τα αλλά στην πιάτσα είδα τα εξής

Φυλης134Β Κασσάνδρα χοντρουλα με μακρι μαλλί
Φυλης134Α Άννα μιλφ Μελαχρινή Αλβανιδα ήταν δωμάτιο
Φυλης134 Ψηλή καστανή κοπέλα καλιγραμμη με πολυ ωραίο σωματακι
Περγαμου1 Έρρικα νεαρή ψηλή νταρντανα όμορφη σωματαρα με πιασιματα ευχάριστη ευδιαθετη στο σαλόνι πολλά υποσχόμενη μου άρεσε πολύ ο ωραίος τρόπος της για μένα ή αποκάλυψη της βραδιάς
Φυλης54Β Ωρωρα νεαρή τσαχπινα κοπέλα
Φωκαιας25Β Τζούλια νεαρή Μελαχρινή αδύνατη κοπελίτσα ευχάριστη,ευδιαθετη στο σαλόνι
Ρεμουνδου21 Χριστίνα ψηλή με καστανό μαλλί

Αυτά ας είμαστε όλοι ψύχραιμοι αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο τόπος καλη δύναμη καλό ξημέρωμα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τι κλίμα επικρατεί στο μετάξι ;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.824
Πόντοι
41.447
Καλημέρα σε όλους νυχτερινή περιστροφή λίγο μετά τα μεσάνυχτα φεύγοντας από το σπίτι παρακολουθουσα πως υπήρχε πιθανότητα συμφωνίας έστω μικρή οι εξελίξεις συγκλονιστικές αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΑΤΜ που να μην έχει ανθρώπους να σηκώνουν χρήματα ψυχραιμία μην επικρατήσει πανικός διχασμός κατά τα αλλά στην πιάτσα είδα τα εξής

Φυλης134Β Κασσάνδρα χοντρουλα με μακρι μαλλί
Φυλης134Α Άννα μιλφ Μελαχρινή Αλβανιδα ήταν δωμάτιο
Φυλης134 Ψηλή καστανή κοπέλα καλιγραμμη με πολυ ωραίο σωματακι
Περγαμου1 Έρρικα νεαρή ψηλή νταρντανα όμορφη σωματαρα με πιασιματα ευχάριστη ευδιαθετη στο σαλόνι πολλά υποσχόμενη μου άρεσε πολύ ο ωραίος τρόπος της για μένα ή αποκάλυψη της βραδιάς
Φυλης54Β Ωρωρα νεαρή τσαχπινα κοπέλα
Φωκαιας25Β Τζούλια νεαρή Μελαχρινή αδύνατη κοπελίτσα ευχάριστη,ευδιαθετη στο σαλόνι
Ρεμουνδου21 Χριστίνα ψηλή με καστανό μαλλί

Αυτά ας είμαστε όλοι ψύχραιμοι αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνάει ο τόπος καλη δύναμη καλό ξημέρωμα

ωραια ενημερωση να σαι καλα αδερφέ και σε εσενα καλη δυναμη
Δυστυχως ειμαι απαισιοδοξος και πιστευω πως απο εδω και περα θα δουμε πολυ κακο εργο  :-
μακαρι να διαψευστω  :(

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν είναι καθόλου ευχάριστες οι τελευταίες εξελίξεις ιδιαίτερα αν κλείσουν από Δευτέρα οι τράπεζες. Ήδη πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν γίνει επιθετικοί.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ρε παιδιά σας παρακαλώ, λύστε μου την απορία, αυτή η Ντιάνα στο φυλής 65, είαναι η Ντιάνα που δούλευε στο ίδιο μαγαζί συνήθως πρωινά τον Νοέμβριο του 14; Την αποκαλούσατε τότε η Ντιάνα το στουντιοκόριτσο. Αυτή είναι; η άλλη Ντιάνα αυτή; Ευχαριστώ!!

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δεν είναι καθόλου ευχάριστες οι τελευταίες εξελίξεις ιδιαίτερα αν κλείσουν από Δευτέρα οι τράπεζες. Ήδη πολλοί από τους συνανθρώπους μας έχουν γίνει επιθετικοί.
Τι εννοείς πως έχουν γίνει επιθετικοί;
Λόγω ιδεολογίας;
Λόγω έλλειψης λεφτών;
Έχεις δει να υπάρχουν εντάσεις στον δρόμο;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Δυστυχώς υπάρχουν εντάσεις σε ουρές Στα ΑΤΜ κάτι αναλογο με αυτό που συνεβαινε όταν απεργουσαν τα βενζιναδικα.Είμαστε παρορμητικός λαος.Τα συναισθήματα ανάμεικτα όπως επίσης και ο προβληματισμός για τον πρωθυπουργό που ή ενέργεια του αποτελεί διάψευση των προσδοκιών που μας είχε δημιουργήσει προεκλογικά συγνώμη που είμαι εκτός θέματος και ενημέρωσης αν ο διαχειριστης αφαιρέσει την παράθεση θα το κατανοησω απολυτα

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Δυστυχώς υπάρχουν εντάσεις σε ουρές Στα ΑΤΜ κάτι αναλογο με αυτό που συνεβαινε όταν απεργουσαν τα βενζιναδικα.Είμαστε παρορμητικός λαος.Τα συναισθήματα ανάμεικτα όπως επίσης και ο προβληματισμός για τον πρωθυπουργό που ή ενέργεια του αποτελεί διάψευση των προσδοκιών που μας είχε δημιουργήσει προεκλογικά συγνώμη που είμαι εκτός θέματος και ενημέρωσης αν ο διαχειριστης αφαιρέσει την παράθεση θα το κατανοησω απολυτα
:rockon: ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ για τη πατρίδα, μας κυβερνά μια παρέα ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΑΛΗΤΩΝ του 4 - 5% .......
ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
κομμα του 4-5% χαρη στον αχρηστο τον γαπ πηρε την εξουσια κ κανει ηλιθιοτητες.τι περιμενει κανεις απο πρωην κουκουεδες-σταλινιστες..ρουμανια θα μας κανουν..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τραβατε στο αντιστοιχο θεμα να τα πειτε

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε παιδιά σας παρακαλώ, λύστε μου την απορία, αυτή η Ντιάνα στο φυλής 65, είαναι η Ντιάνα που δούλευε στο ίδιο μαγαζί συνήθως πρωινά τον Νοέμβριο του 14; Την αποκαλούσατε τότε η Ντιάνα το στουντιοκόριτσο. Αυτή είναι; η άλλη Ντιάνα αυτή; Ευχαριστώ!!

Γιατί την ψάχνεις έτσι φίλε;Έχω την εντύπωση (για να μη πω τη βεβαιότητα) πως ναι, αυτή είναι.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Έχει ανοιχτει ενότητα για το θέμα δημοψήφισμα στις απαντήσεις του φόρουμ αρχική σελίδα μάλιστα έχει τεθεί και σε ψηφοφορία.
Επιστροφή λοιπόν στην ενημέρωση θα ήθελα να πω για μια κοπέλα που συνάντησα χτες στην μεταμεσονύκτια βόλτα μου στο Περγαμου1 την Έρρικα και όπως αναφέρα στην ενημέρωση αποτέλεσε για μένα την αποκάλυψη της βραδιάς καθώς ήταν νέα όμορφη ψηλή νταρντανα με καλό σώμα και είχε πολύ θετική αύρα και διάθεση στο σαλόνι αφήνοντας μου πολύ καλή εντύπωση πως αν περάσω στο δωμάτιο θα είναι πολύ ευχάριστη ή εμπειρία μαζί της.Είχε ωραίο τρόπο δηλαδή χωρίς αυτά τα ψεύτικα φτιασιδωτα καυλαντισματα που συναντάμε σε πολλά σαλόνια μαγαζιών που καταλήγουν πολλές φορές σε φολα.Πολύ καλή και ενδιαφέρουσα περίπτωση ή Έρρικα μάλιστα μου είπε ότι θα είναι και πρωινά εκει

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο φίλε Αόρατε για την Ερρίκα!

Πολύ ιδιαίτερη και αρκετά ενδιαφέρουσα εμφανισιακά αποτελεί καλή περίπτωση για όσους τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος.

Κάποια απογεύματα δουλεύει στο Ρεμούνδου 21 ισόγειο-εκεί την πρωτοείδα στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε.

Μάλιστα δοκιμάστηκε-και γράφτηκε και κριτική-από τον Πορνομασόνο Σπουγκένα!  :hi:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Έχει ανοιχτει ενότητα για το θέμα δημοψήφισμα στις απαντήσεις του φόρουμ αρχική σελίδα μάλιστα έχει τεθεί και σε ψηφοφορία.
Επιστροφή λοιπόν στην ενημέρωση θα ήθελα να πω για μια κοπέλα που συνάντησα χτες στην μεταμεσονύκτια βόλτα μου στο Περγαμου1 την Έρρικα και όπως αναφέρα στην ενημέρωση αποτέλεσε για μένα την αποκάλυψη της βραδιάς καθώς ήταν νέα όμορφη ψηλή νταρντανα με καλό σώμα και είχε πολύ θετική αύρα και διάθεση στο σαλόνι αφήνοντας μου πολύ καλή εντύπωση πως αν περάσω στο δωμάτιο θα είναι πολύ ευχάριστη ή εμπειρία μαζί της.Είχε ωραίο τρόπο δηλαδή χωρίς αυτά τα ψεύτικα φτιασιδωτα καυλαντισματα που συναντάμε σε πολλά σαλόνια μαγαζιών που καταλήγουν πολλές φορές σε φολα.Πολύ καλή και ενδιαφέρουσα περίπτωση ή Έρρικα μάλιστα μου είπε ότι θα είναι και πρωινά εκει

να φανταστείς την Έρρικα μου την σύστησε η υπηρεσία του Φυλής 134Α, κατά την έξοδο μου από το σαλόνι και ενώ ΄ήμουν ο μόνος εκεί, μου ανέφερε αν ξέρω που είναι το περγάμου 1 και πως εκεί θα σου αρέσει μια νέα κοπέλα που έχει, θα περάσεις καλά μου είπε ... και όντως πήγα την τσέκαρα και μετά από λίγες μέρες την πήρα !!! :hi:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Γιατί την ψάχνεις έτσι φίλε;Έχω την εντύπωση (για να μη πω τη βεβαιότητα) πως ναι, αυτή είναι.

Αγαπητέ φίλε dude007 πρέπει να ξέρεις ότι εγώ ήμουν ένας απ τους ποιο συχνούς πελάτες της στα studio τότε. Αν αυτό που λες ισχύει πέφτω απ τα σύννεφα διότι δεν ήξερα τίποτα για να έχω την επιλογή. Φαντάζομε κανείς πελάτης δεν ήξερε τίποτα τότε. Το θεωρώ λίγο κοροϊδία...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom