Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 242 άτομα (32 μέλη και 210 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Αυτο που με εντυπωσιασε πιο πολυ ηταν στο Ι37 πανω, οπου ηταν 2 τσουρκοπιπινια οπου το 1 το ελεγαν Μαρια, ενω το αλλο δεν το θυμαμαι. Μου αρεσε το μελαχροινο πιο πολυ αλλα και το ξανθο καλο ηταν. Ξερουμε κατι για αυτες;;; Ειχαν κι αυτες μια νευρικη κινηση και μου μυρισαν φολα, και δεν εχω και καλες εμπειριες απο εκεινο το μαγαζι.

το αλλο το ξανθο που λες το εχω παρει στο λεων 28 ισογειο, ενα κιλο κρεμα στο μουνι δεν κλεβει στο γαμησι αλλα ολο με εκοβε και μου ελεγε πιο σιγα οχι τοσο γρηγορα ποναω κλπ κλπ....πριν κανα 4μηνο αυτα, μπορει να εχει φτιαξει τωρα ποιος ξερει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Όσοι κάνετε βόλτα ή γαμάτε στην πρωινή βάρδια μέχρι και τις 21:00 το απόγευμα είστε πραγματικά ήρωες  :S :S :rockon: :rockon:.Εγώ 100 μέτρα περπατάω τέτοιες ώρες και νιώθω μια αηδία και είμαι έτοιμος να ξεράσω  :tickedoff: :headbang:
Φωτοφοβία έχεις; :)

kolonoskopos

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα χύστες!!! Ξέρει μήπως κανείς αν η Ντιάννα/Μπιάνκα δουλεύει σήμερα; Ευχαριστώ!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
το αλλο το ξανθο που λες το εχω παει στο λεων 28 ισογειο, ενα κιλο κρεμα στο μουνι δεν κλεβει στο γαμησι αλλα ολο με εκοβε και μου ελεγε πιο σιγα οχι τοσο γρηγορα ποναω κλπ κλπ....πριν κανα 4μηνο αυτα, μπορει να εχει φτιαξει τωρα ποιος ξερει.

ΑΑΑ ειναι η γυφτοβουλγαρα η μαρια που δουλευε στο λεωνιδου 28;; την εχω παρει κι εγω αν ειναι αυτη. Μια που ειχε φουλ κρεμα, και ολη την ωρα εκανε λες και τη σφαζουν! Η μεγιστη ξεπετα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Μάλλον είσαι καλό λαγωνικό και (σωστά) τις μυριστηκες τις δύο τσουρκοφόλες!  :orchestra:  :orchestra:

Αφου κανουν μπαμ ρε συ... Ουτε μαντικες ικανοτητες χρειαζεσαι, ουτε την πολλη εξυπναδα για να τις καταλαβεις. Μονο 2-3 φολες να εχεις φαει στη μπουρδελοκαριερα σου, αυτες τις εχεις για πρωινο.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Βολτα χθες στην 3η βαρδια του μεταξουργειου για να δω τη νεαρη Νικολ (που ετσι ονομασε ο Billy13) και την Αλα στο Ι19πανω.

Τη Νικολ δεν την ειδα πουθενα. στα 15αρια της Κολωνου ηταν 1 παχουλη στο δεξι, και αριστερα μια ομορφη προμιλφ μικροσωμη με στητο βυζι αλλα ψιλοπεριεργο προσωπο, στο 11 πανω παναγια μου βοηθα, στο κατω η Ζωη με μια αλλη αδιαφορη, η Ζωη εχει χαλασει καπως.

Στο Ι 19 πανω ειδα την Αλα αλλα δε με ενθουσιασε. Θεωρω οτι μυριζει φολα απο χιλιομετρα, αν και για τα 10 ευρω αξιζει ενα ρισκο

Στο Ι 10 κατω ηταν 2 κοπελες, οπου η μια η καστανοξανθη μπορω να πω οτι μου αρεσε, αλλα λιγο μακρυα απο τα γουστα μου.

Αυτο που με εντυπωσιασε πιο πολυ ηταν στο Ι37 πανω, οπου ηταν 2 τσουρκοπιπινια οπου το 1 το ελεγαν Μαρια, ενω το αλλο δεν το θυμαμαι. Μου αρεσε το μελαχροινο πιο πολυ αλλα και το ξανθο καλο ηταν. Ξερουμε κατι για αυτες;;; Ειχαν κι αυτες μια νευρικη κινηση και μου μυρισαν φολα, και δεν εχω και καλες εμπειριες απο εκεινο το μαγαζι.

Κατα τ'αλλα λογω καλοκαιριου, μου φαινεται οτι εχουν μαζεψει ολη τη σαβουρα και ολα τα γυφτακια απο τη γυρω περιοχη. Επιπεδο... οντως θυμιζει μεταξουργειο.
Στο Ιάσονος 10 κάτω μπορεί να είδες την καινούργια πιπίνα Αλίνα,με την οποία πέρασα πριν από λίγο για δεύτερη φορά.
Θα ξαναπώ την άποψή μου για τις δύο παραπάνω,που έχω δοκιμάσει λίγες φορές:μην περιμένετε... παπάδες από κοριτσάκια ούτε εικοσάχρονα που τα φέρανε χτες από τη Μολδαβία,δεν έχουνε μάθει ακόμα δέκα λέξεις να συνεννοούνται στοιχειωδώς με τους ντόπιους Έλληνες,και τα πετάξανε στον... λάκκο των λεόντων να τα καταγαμήσουνε όλες οι... φυλές του Ισραήλ στο Μετάξι!Με μένα τουλάχιστον δείχνουν ότι τους αρέσει,(τηρουμένων των αναλογιών πάντα!),δεν κλέβουν,το αντίθετο μάλιστα,με τραβάνε πάνω τους για να τον παίρνουν όσο πιο βαθιά γίνεται.Για επίπεδο προκαταρκτικών και πίπες θα συμφωνήσω ότι υστερούν,αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας με 10€...

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Στο Ιάσονος 10 κάτω μπορεί να είδες την καινούργια πιπίνα Αλίνα,με την οποία πέρασα πριν από λίγο για δεύτερη φορά.
Θα ξαναπώ την άποψή μου για τις δύο παραπάνω,που έχω δοκιμάσει λίγες φορές:μην περιμένετε... παπάδες από κοριτσάκια ούτε εικοσάχρονα που τα φέρανε χτες από τη Μολδαβία,δεν έχουνε μάθει ακόμα δέκα λέξεις να συνεννοούνται στοιχειωδώς με τους ντόπιους Έλληνες,και τα πετάξανε στον... λάκκο των λεόντων να τα καταγαμήσουνε όλες οι... φυλές του Ισραήλ στο Μετάξι!Με μένα τουλάχιστον δείχνουν ότι τους αρέσει,(τηρουμένων των αναλογιών πάντα!),δεν κλέβουν,το αντίθετο μάλιστα,με τραβάνε πάνω τους για να τον παίρνουν όσο πιο βαθιά γίνεται.Για επίπεδο προκαταρκτικών και πίπες θα συμφωνήσω ότι υστερούν,αλλά μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας με 10€...

καλα τα λες, αλλα το χειροτερο ειναι οταν θελουν να σε ξεπεταξουν στο 5λεπτο για να παρουν τον επομενο. Προκαταρκτικα και τρελη συμμετοχη δεν περιμενω στο 10αρικο. ουτε φυσικα να μεινω και 20 λεπτα μεσα, αλλα τουλαχιστον θα ηθελα να θελουν να με κανουν να ξαναπαω! ειμαι της λογικης οτι ενας που θα παει και θα περασε καλα, θα ξαναπαει, Κατι που σημαινει οτι μελλοντικα κερδιζει περισσοτερο απο το να βγει η φημη της φολας-ξεπετας κλπ! (συγνωμη για το offtopic)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
καλα τα λες, αλλα το χειροτερο ειναι οταν θελουν να σε ξεπεταξουν στο 5λεπτο για να παρουν τον επομενο. Προκαταρκτικα και τρελη συμμετοχη δεν περιμενω στο 10αρικο. ουτε φυσικα να μεινω και 20 λεπτα μεσα, αλλα τουλαχιστον θα ηθελα να θελουν να με κανουν να ξαναπαω! ειμαι της λογικης οτι ενας που θα παει και θα περασε καλα, θα ξαναπαει, Κατι που σημαινει οτι μελλοντικα κερδιζει περισσοτερο απο το να βγει η φημη της φολας-ξεπετας κλπ! (συγνωμη για το offtopic)

αφού οι περισσότερες είναι αναλώσιμες στα τσαρδιά του Μεταξουργείου ... σήμερα είναι, άυριο φεύγουν για Ρουμανίες, Βουλγαρίες ... οπότε στο μουνί τους αν θα ξανά πας, θα βρουν άλλον πυρφόρο από τους τόσους που σκάνε στα σαλόνια καθημερινά!! :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

▪Φυλής 200:
Η Τάνια.Η γνωστή ξανθιά με το σγουρό μαλλί και την προκλητικά ζουμερή κωλάρα...
Με ωραία μαύρα εσώρουχα!

▪Πιπίνου 65:
Η Μαρία ή Μάντα η γνωστή σκουρόδερμη ρομαντική μελαχροινή.

▪Φυλής 136:
Η Ντάρια.
Κοντούλα μελαχροινή πιτσιρίκα με νόστιμο προσωπάκι με σκιστά μάτια...
Κορμί όμορφα ζουμερό,όχι ατσούμπαλο...
Πρόκειται για την Ντάρια από Φυλής 109α και Λιοσίων 73α.

▪Φυλής 134:
Η γνωστή ξανθιά Τζέσικα με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο σώμα.

Τα υπόλοιπα μεγάλα νούμερα της Φυλής ήταν κλειστά.

▪Αχαρνών 85:
"Έχουμε την Άντζελα,την ξέρετε;" με ρώτησε η υπηρεσία-δασκάλα από Περγάμου 27.
"Όχι" ψέλισα εγώ με το φόβο μη μού βγάλει την βέργα...
"Πώς να την ξέρετε αφού είναι ολοκαίνουρια κοπέλα" έσπευσε να μου ανταπαντήσει χαρούμενη...
"Είναι στο δωμάτιο και σε μισό λεπτό θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε...",με ενημέρωσε...
Ένοιωσα ευτυχισμένος...
Τι τιμή,σκέφτηκα...
Ακριβώς σε μισό λεπτό (καλά,τί έχουν μεταξύ τους;Ενδοεπικοινωνία σαν αυτή που έχουν οι διαιτητές και οι επόπτες στα γήπεδα;;; ) βγήκε η κοπέλα...
Πράγματι ολοκαίνουρια....
Η μιλφ Τζούλια η πορνοστάρ από Εξηκίου 18....

▪Χωματιανού 11 ισόγειο:
Το μελαχροινό κοντοπούτανο πιτσιρίκι Νίνα με τα γυαλάκια που όσο μπόι της λείπει το έχει πάρει σε κώλο...

▪Χωματιανού 11 όροφος:
Η Αντριάννα η γνωστή πιτσιρίκα με το ωραίο κορμάκι...
Στητό στηθάκι,μπάνικο κωλαράκι...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
▪Χωματιανού 11 ισόγειο:
Το μελαχροινό κοντοπούτανο πιτσιρίκι Νίνα με τα γυαλάκια που όσο μπόι της λείπει το έχει πάρει σε κώλο...

▪Χωματιανού 11 όροφος:
Η Αντριάννα η γνωστή πιτσιρίκα με το ωραίο κορμάκι...
Στητό στηθάκι,μπάνικο κωλαράκι...

την είδα χθες τη Νίνα ... απορώ πως θα είναι μέσα, πάντως και τσάμπα θα το σκεφτόμουνα να μπω, όχι πως δεν θα έμπαινα όμως  :rolleyes:
δίπλα αυτή η αντριάννα κλασική αλβανιάρα της διπλανής πόρτας, τίποτε το ιδιαίτερο

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Διδύμου 18Α Κατερίνα επίσης με μαυρισμένα δόντια
18 ισόγειο η Κατερίνα από μύρων,μονης προδρομου και αλκιβιαδου 18γ
Αρκετά βελτιωμένη εμφανισιακά,έχει χάσει κιλά,έχει βάλει σιλικονατα στήθη
εφαγα φλασια τωρα...

δηλαδή αυτή η τσουρκιαση δεν εχει ορια!η άλλη πηγε κι εβαλε σιλικονες στα βυζια και τα δοντια της δεν τα φτιαξε :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:

καταλαβαίνετε για τι επιπεδο :uglystupid: μιλαμε...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Δεν ήθελα να το πω slavyanka από ευγένεια αλλά έτσι ακριβώς ειναι
Έχει φτιάξει αρκετά αλλα αυτός ο σπασμένος πλάγιος τομέας(πλάγιο μπροστινό δόντι) έβγαζε ματι
Όταν έφυγα από εκεί με όλη την καλή διάθεση να περάσω,αυτο σκεφτόμουν και αυτό με απετρεψε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τώρα live...Μεταξουργείον....με @Dude007 & @dmtrsxxx... :kneel:

Ιάσωνος

20α - Τζανινα

20β -  Σαρα με ελεύθερο τσιμπούκι

20γ - Μανταλένα

19 οροφος - Αλα, το σαλόνι άδειο καθώς μάθαμε από την υπηρεσία ότι τα Πακιστάνια έχουν Ραμαζάνι και δεν γαμάνε.

30 όροφος - Βαννεσα  δεν άντεξε ο ΧΧΧ και της χούφτωσε τον κώλο στο σαλόνι  :kissass:

Λεωνίδου 28 - Ντιανα γυφτοειδές αδιάφορη

UWzeVsJ.jpg

Ιάσωνος

37 όροφος - Ροζαλιντα με φουλ

33 - Μαρία σκιστοματα με λατιν κωλάρα

44 - Αλισια

46β - Μαρια η ξαδερφη της εμανουελας

46α - Αντρεα με μαυρο μαλλι γλυκο προσωπο γεματουλα

Μ.Αλεξάνδρου

28 - Τζουλια γεματουλα με μαλλι κλεοπατρας

25 - Βικυ και Μαρία

Kολωνού

11 όροφος - Άννα η μελαχροινή αδύνατη.

11 ισόγειο - η Χριστίνα με το μαύρο κοντό σχεδόν καρέ μαλλί.Αδύνατη.

15α - Νικόλ

15β - Άντζελα κοντή μελαχροινή αδύνατη / Άννα καστανόξανθη με ψιλοζουμερό σώμα.

32β - Μόνικα η μικρούλα  :pipa2: και Χριστίνα η ψηλή καύλα .  :zfuck:

bMYj8e0.jpg

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
φωκαιας πριν απο λιγο ,κατεβηκα για την λαρισα αλλα δεν ...

φωκαιας 27 ισογειο σιμονα
φωκαιας 27 οροφος  αννυ πορνοσταρ
φωκαιας 27 υπογειο χριστινα ουκρανεζα
φωκαιας 25 κατω λουιζα
φωκαιας 25 πανω ελενα ,δεν την ειχα ξαναδει ψιλοσαπια μου φανηκε με ακα και κωλο .
μπηκα και στο 9 γωνια με φυλης μπας και το σωσω με το βανεσακι αλλα ματαια ητανε μια με καλο κορμι αλλα δεν συγκρατησα ονομα ξενερωσα και πηρα τον πουλο .

αν καποιος γνωριζει αν δουλευει το βραδυ η λαρισα ας μου πει μη ξανακατεβαινω τσαμπα   :hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Για μενα ειναι το καλυτερο μουνι της πιατσας.  :wanker:
Σκεψου οτι εχω παει σιγουρα πανω απο 30 φορες, παρολο που κανει απαξιωμενο απλο προγραμμα χωρις γλωσσοφιλα  :shit:
Αν τύχαινε να είμαστε κολλητοί στο σχολείο,το σίγουρο είναι ότι οι γκόμενες δεν θα ήταν λόγος για να τσακωθούμε,ότιδήποτε άλλο ίσως...

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Λίγο πριν την λήξη της 2ης βαρδιας.

-Φωκαίας 25 ισόγειο Λουίζα.
-Φωκαίας  19 οροφος, Ξένια, και ισόγειο Ιονέλα
-Φωκαίας 27 υπόγειο, Χριστίνα, αδυνατη ξανθιά
-Φωκαίας  27 ισόγειο, Σιμόνα
-Φωκαίας  27 οροφος, Άννα Πορνοσταρ
-Φωκαίας 24, Σοφία μιλφ με φουλ, και  Χριστίνα μιλμ, με φουλ επίσης
-Φυλης  66α  Ρενατα
-Φυλής 56 Ορόρα
-Διδύμου 7αριστερά Πατρίτσια
-Φυλής  86 ισόγειο Μαριανα, Μάγια

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Θέλω μία έμπειρη συμβουλή.
Ποια θεωρείτε καλύτερη για παρτούζα (3η βάρδια) Μετάξι.
Για σήμερα  :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom