Καλημέρα,Καλύτερα φάε το 20άρικό σου σε παγωτά να δροσιστείς κιόλας.
να ρωτήσω- η Σοφία είναι αδύνατη ξανθιά κοντό μαλλί γύρω στα 40????
Καλημέρα,Καλύτερα φάε το 20άρικό σου σε παγωτά να δροσιστείς κιόλας.
Στα προχθεσινά νυχτερινά να προσθέσω ότι στο Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η Μιρέλα, η ψηλή καστανή με τις ωραίες γεμάτες βυζάρες που δούλευε παλιά στο Κολωνού 11 ισόγειο και κατόπιν πέρασε και από Φυλής 71.
Το ισόγειο της Ρεμούνδου 21 ήταν κλειστό.
ευχαριστω φιλεAγκύρας 12,πια..
Πριν από λιγο
Αγκυρας
1 δυο εντυπωσιακες παρουσιες,η μαριαννα και η Barbie
H μαριαννα αν και εχουν περασει πολλα χρονια,εξακολουθει να παραμενει σεξι και εντυπωσιακη,πιτσιρικα ηταν ακρως ερωτικη και αισθησιακη,ενώ η Barbie με σκουρου χρωματος περουκα ηταν τουμπανο πραγματικα
12α η γεματουλα ευα,λιγο μεγαλη στην ηλικια,όπως μου ειπε η υπηρεσια
Μαλλον η ευα από περγαμου 27 πρεπει να ηταν
Αχαρνων 85 δυο μεγαλοκοπελες,αλισα,η gilf με το κοντο καστανοξανθο μαλλι και το λευκο φορεμα παντα,καλο σωμα,μετριο προσωπο και η σοφια,ξανθια νταρντανα με βυζαρες,γνωστη από πολλους οικους με πολύ καλες εντυπωσεις από συναγωνιστες
Την εχω δει αγκυρας 12β,τροφωνιου 13,βεργας 6
Στο σαλονι ειχαμε ωραια συνομιλια και το φλερταρισμα μαζι της ηταν απο τις πιο ωραιες στιγμες της βολτας
Φωκαιας
24 αννυ η πορνοσταρ,ξανθια με σεξι κορμι,επισης ευχαριστιο το καυλαντισμα
27 οροφος η σιμονα,λεπτη μελλαγχροινη πολύ γλυκια κοπελα που πισω από το ανεκφραστο υφος της δειχνει μια κοπελα που θελει πολύ ν αγαπηθει αλλα και ν αγαπησει
27 υπογειο χριστινα η βουλγαρα με φουλ προγραμμα,ωραιο κορμι
Βέργας
2 η ξανθιά γεμάτη mlf σοφία από το ισόγειο του 6 στ οποιο δούλευε η μαριαννα
Ξανθιά περιποιημένη προgilf με πλούσιο στήθος από Περγάμου 27 παλιότερα
3 αριστερά η ελλη,απουσίαζε η καιτη
Δεξιά η Τζένη,ξανθιά ζουμερή mlf και στον όροφο η μινιόν λεπτή ξανθιά χρυσα
Ωραία ή αισθησιακή οπτική γωνία που βλέπεις και ή ανάγνωση του ανέκφραστου ύφους της κοπέλας που κανείς.Εγώ θα γίνω λιγο πιο πεζός και θα έλεγα το ίδιο αν συναντούσα την κοπελα σε αλλο χωρο όπου δεν θα υπήρχε ή συναλλαγή. Εμένα το ανέκφραστο ύφος της υποδηλώνει την αγωνία της για τον αν θα περάσει κάποιος υποψήφιος πελάτης στο δωμάτιο.Ωραια ενημερωση27 οροφος η σιμονα,λεπτη μελλαγχροινη πολύ γλυκια κοπελα που πισω από το ανεκφραστο υφος της δειχνει μια κοπελα που θελει πολύ ν αγαπηθει αλλα και ν αγαπησει
...Εμένα το ανέκφραστο ύφος της υποδηλώνει την αγωνία της για τον αν θα περάσει κάποιος υποψήφιος πελάτης στο δωμάτιο.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο,για την ακρίβεια μάλλον ισχύουν και τα δυοΩραία ή αισθησιακή οπτική γωνία που βλέπεις και ή ανάγνωση του ανέκφραστου ύφους της κοπέλας που κανείς.Εγώ θα γίνω λιγο πιο πεζός και θα έλεγα το ίδιο αν συναντούσα την κοπελα σε αλλο χωρο όπου δεν θα υπήρχε ή συναλλαγή. Εμένα το ανέκφραστο ύφος της υποδηλώνει την αγωνία της για τον αν θα περάσει κάποιος υποψήφιος πελάτης στο δωμάτιο.Ωραια ενημερωση
Η ωμή πραγματικότητα ειναι να περνάς στο δωματιο όταν επισκεπτεσαι αυτούς τους χώρουςΈγραψες Αόρατε!
Είδες και περιέγραψες την (ισχύουσα) ωμή πραγματικότητα και όχι την αισθησιακή ονείρωξη που κάποιοι θα ήθελαν να ισχύει στο θολό μυαλό τους...
...το ανέκφραστο ύφος της υποδηλώνει την αγωνία της για τον αν θα περάσει κάποιος υποψήφιος πελάτης στο δωμάτιο...
Πρωι τυπε η απογευμα?Για όσους την ψάχνουν η μικρή μελαχροινή Χριστίνα με το (σχεδόν) καρέ μαλλί από Ιάσωνος 46 δουλεύει στο Κολωνού 11 όροφος.
Όποιος μπαίνει δωμάτιο,βγαίνει με γυαλισμένη πίσω οπή... :-*Μαραθώνος δεξιά η ουκρανή Γιάννα πάντα τούμπανο.
Πρωι τυπε η απογευμα?
ξερουμε αν δουλευει ακομη η καθριν απο φυλης 71 3η βραδυνη