Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (50 μέλη και 303 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στα προχθεσινά νυχτερινά να προσθέσω ότι στο Ρεμούνδου 21 όροφος ήταν η Μιρέλα, η ψηλή καστανή με τις ωραίες γεμάτες βυζάρες που δούλευε παλιά στο Κολωνού 11 ισόγειο και κατόπιν πέρασε και από Φυλής 71.

Το ισόγειο της Ρεμούνδου 21 ήταν κλειστό.
:kneel: :kneel: :kneel:
200.gif

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Πριν από λιγο
Αγκυρας
1 δυο εντυπωσιακες παρουσιες,η μαριαννα και η Barbie
H μαριαννα αν και εχουν περασει πολλα χρονια,εξακολουθει να παραμενει σεξι και εντυπωσιακη,πιτσιρικα ηταν ακρως ερωτικη και αισθησιακη,ενώ η Barbie με σκουρου χρωματος περουκα ηταν τουμπανο πραγματικα
12α η γεματουλα ευα,λιγο μεγαλη στην ηλικια,όπως μου ειπε η υπηρεσια
Μαλλον η ευα από περγαμου 27 πρεπει να ηταν
Αχαρνων 85 δυο μεγαλοκοπελες,αλισα,η gilf με το κοντο καστανοξανθο μαλλι και το λευκο φορεμα παντα,καλο σωμα,μετριο προσωπο και η σοφια,ξανθια νταρντανα με βυζαρες,γνωστη από πολλους οικους με πολύ καλες εντυπωσεις από συναγωνιστες
Την εχω δει αγκυρας 12β,τροφωνιου 13,βεργας 6
Στο σαλονι ειχαμε ωραια συνομιλια και το φλερταρισμα μαζι της ηταν απο τις πιο ωραιες στιγμες της βολτας
Φωκαιας
24 αννυ η πορνοσταρ,ξανθια με σεξι κορμι,επισης ευχαριστιο το καυλαντισμα
27 οροφος η σιμονα,λεπτη μελλαγχροινη πολύ γλυκια κοπελα που πισω από το ανεκφραστο υφος της δειχνει μια κοπελα που θελει πολύ ν αγαπηθει αλλα και ν αγαπησει
27 υπογειο χριστινα η βουλγαρα με φουλ προγραμμα,ωραιο κορμι
Βέργας
2 η ξανθιά γεμάτη mlf σοφία από το ισόγειο του 6 στ οποιο δούλευε η μαριαννα
Ξανθιά περιποιημένη προgilf με πλούσιο στήθος από Περγάμου 27 παλιότερα
3 αριστερά η ελλη,απουσίαζε η καιτη
Δεξιά η Τζένη,ξανθιά ζουμερή mlf και στον όροφο η μινιόν λεπτή ξανθιά χρυσα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πριν από λιγο
Αγκυρας
1 δυο εντυπωσιακες παρουσιες,η μαριαννα και η Barbie
H μαριαννα αν και εχουν περασει πολλα χρονια,εξακολουθει να παραμενει σεξι και εντυπωσιακη,πιτσιρικα ηταν ακρως ερωτικη και αισθησιακη,ενώ η Barbie με σκουρου χρωματος περουκα ηταν τουμπανο πραγματικα
12α η γεματουλα ευα,λιγο μεγαλη στην ηλικια,όπως μου ειπε η υπηρεσια
Μαλλον η ευα από περγαμου 27 πρεπει να ηταν
Αχαρνων 85 δυο μεγαλοκοπελες,αλισα,η gilf με το κοντο καστανοξανθο μαλλι και το λευκο φορεμα παντα,καλο σωμα,μετριο προσωπο και η σοφια,ξανθια νταρντανα με βυζαρες,γνωστη από πολλους οικους με πολύ καλες εντυπωσεις από συναγωνιστες
Την εχω δει αγκυρας 12β,τροφωνιου 13,βεργας 6
Στο σαλονι ειχαμε ωραια συνομιλια και το φλερταρισμα μαζι της ηταν απο τις πιο ωραιες στιγμες της βολτας
Φωκαιας
24 αννυ η πορνοσταρ,ξανθια με σεξι κορμι,επισης ευχαριστιο το καυλαντισμα
27 οροφος η σιμονα,λεπτη μελλαγχροινη πολύ γλυκια κοπελα που πισω από το ανεκφραστο υφος της δειχνει μια κοπελα που θελει πολύ ν αγαπηθει αλλα και ν αγαπησει
27 υπογειο χριστινα η βουλγαρα με φουλ προγραμμα,ωραιο κορμι
Βέργας
2 η ξανθιά γεμάτη mlf σοφία από το ισόγειο του 6 στ οποιο δούλευε η μαριαννα
Ξανθιά περιποιημένη προgilf με πλούσιο στήθος από Περγάμου 27 παλιότερα
3 αριστερά η ελλη,απουσίαζε η καιτη
Δεξιά η Τζένη,ξανθιά ζουμερή mlf και στον όροφο η μινιόν λεπτή ξανθιά χρυσα

ΠΑΝΤΑ ΩΡΑΙΟΣ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Για όσους την ψάχνουν η μικρή μελαχροινή Χριστίνα με το (σχεδόν) καρέ μαλλί από Ιάσωνος 46 δουλεύει στο Κολωνού 11 όροφος.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πρωινή στο Ρεμούνδου 21 όροφος η Αλεξάνδρα από Αγίου Πέτρου.
Χωματιανού 11Β πάνω η σχεδόν μόνιμη Αντριάνα.
Χωματιανού 11Α κάτω καινούργια κοπέλα η Νίνα, πάρα πολύ κοντή με ατσούμπαλο σώμα και σέξι γυαλάκια. Περίεργη.
Μαραθώνος δεξιά η ουκρανή Γιάννα πάντα τούμπανο, στη μέση η ρωσσίδα Βίκυ.
Κων/πόλως 166 υπόγειο η Ντιάνα και ισόγειο ένα νταρντανομιλφ ρώσσικο με κυτταρίτιδα η Σοφί με ακάποτο τελειωτικό.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ωραία ή αισθησιακή οπτική γωνία που βλέπεις και ή ανάγνωση του ανέκφραστου ύφους της κοπέλας που κανείς.Εγώ θα γίνω λιγο πιο πεζός και θα έλεγα το ίδιο αν συναντούσα την κοπελα σε αλλο χωρο όπου δεν θα υπήρχε ή συναλλαγή. Εμένα το ανέκφραστο ύφος της υποδηλώνει την αγωνία της για τον αν θα περάσει κάποιος υποψήφιος πελάτης στο δωμάτιο.Ωραια ενημερωση

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.979
Πόντοι
22.785
......

........  :think: Υπεριώδιππος.........

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
...Εμένα το ανέκφραστο ύφος της υποδηλώνει την αγωνία της για τον αν θα περάσει κάποιος υποψήφιος πελάτης στο δωμάτιο.

Έγραψες Αόρατε! :rockon:  :rockon: :rockon:

Είδες και περιέγραψες την (ισχύουσα) ωμή πραγματικότητα και όχι την αισθησιακή ονείρωξη που κάποιοι θα ήθελαν να ισχύει στο θολό μυαλό τους...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ωραία ή αισθησιακή οπτική γωνία που βλέπεις και ή ανάγνωση του ανέκφραστου ύφους της κοπέλας που κανείς.Εγώ θα γίνω λιγο πιο πεζός και θα έλεγα το ίδιο αν συναντούσα την κοπελα σε αλλο χωρο όπου δεν θα υπήρχε ή συναλλαγή. Εμένα το ανέκφραστο ύφος της υποδηλώνει την αγωνία της για τον αν θα περάσει κάποιος υποψήφιος πελάτης στο δωμάτιο.Ωραια ενημερωση
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο,για την ακρίβεια μάλλον ισχύουν και τα δυο  
Εσύ την είδες σαν επαγγελματία και πολύ καλά έκανες,εγώ απλά όπως ένα οποιοδήποτε φυσιολογικό κορίτσι
Ωραία η παρουσία σου στο σαιτ και ωραίες ενημερώσεις   :)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Έγραψες Αόρατε! :rockon:  :rockon: :rockon:

Είδες και περιέγραψες την (ισχύουσα) ωμή πραγματικότητα και όχι την αισθησιακή ονείρωξη που κάποιοι θα ήθελαν να ισχύει στο θολό μυαλό τους...
Η ωμή πραγματικότητα ειναι να περνάς στο δωματιο όταν επισκεπτεσαι αυτούς τους χώρους
Το ποιος λοιπόν έχει θολο μυαλό αστο να το κρίνουν αυτοί που διαβαζουν

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Τι να γίνει,ανθρώπινο είναι,τυχαίνει καμιά φορά να συγχέουμε τους ρόλους μας,αλλά πρέπει να επανερχόμαστε στην τάξη το συντομότερο δυνατόν με τις λιγότερες απώλειες...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ξερουμε αν δουλευει ακομη η καθριν απο φυλης 71 3η βραδυνη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom