Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (45 μέλη και 306 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το ερώτημα είναι.. πηγαίνει κανένας Λιοσίων να καταθέσει σε αυτές τις θειτσες; :grin:
Για να βρίσκονται εκει φίλε μου όλο και κάποιοι θα πηγαίνουν.
Δενγραφουν όλοι βλεπεις............

;) ;) ;) ;) ;)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Σε μερικους ακομη οικους στη φυλης
84 οροφος δυο κοπελες,η πληθωρικη ξανθια λαουρα από το ισογειο του 86,τον οροφο του 109 και φωκαιας 25β με το φουλ προγραμμα και η αννα
Η αννα είναι  λεπτο  μελαγχροινο μπιμπελο με γλυκο προσωπο,αδυνατο κορμακι και  πολυ μικρο πισινο
86 οροφος η λωρα,μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με καλο σχετικα λεπτο κορμι και μετριο προσωπο
86 ισογειο η μελαγχροινη μαγια με το σεξι στεγνο κορμι και η μαριαννα  για την οποια διαβαζω εδώ και μερες
Λεπτη ξανθια σχετικα ψηλη,πολύ δυνατη  και ελκυστικη  παρουσια, μου αρεσε
Πραγματικα η ολη παρουσια της δειχνει μια ηρεμη δυναμη και πιθανον να το επιχειρησω να περασω στο δωματιο μαζι της
Καλυμνου 48 οροφος δυο ξανθια mlf,η κατερινα με το κοντο ξανθο μαλλι και η χριστινα,πιο ψηλη και νταρντανε σαν παρουσιαστικο
Αυτή που μου εκανε όμως τεραστια εντυπωση ηταν η κατερινα
Γοητευτικη,περιποιημενη,αρχοντικη,ωραιο κορμι για την ηλικια της,πραγματικα  της βγαζω το καπελο καθως αν και είναι χρονια στη δουλεια είναι παντα προσεγμενη και περιποιημενη
Κωνσταντινουπολεως 166 ισογειο η ξανθια μετα-mlf μελινα,σωμα με αρκετα πιασιματακια και ηλικια καπως πιο προχωρημενη σε σχεση με τον ορο mlf
Ωστοσο προσχαρη παρουσια και η ολη συμπεριφορα και αυρα της  υποδηλωνει αλλα και υποσχεται ένα χαλαρο και απροβληματιστο πηδημα
:kneel: :kneel: :kneel:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
▪Ιωαννίνων 3 δεξιά:
Η μαυρούλα Μελίσα με τον απίστευτο κώλο και η ξανθιά-σχετικά αδύνατη-γνωστή μιλφογκιλφ Βανέσα...
Ανακοινώθηκε και για τις δύο κοπέλες πρωκτικό με 30 ευρώ.

προς ενημέρωση των ρομαντικών καταδρομέων του site η Μελίσα έδειξε σοβαρά σημάδια ρομαντισμού..ίσως το έχει μεγάλη ανάγκη..

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Μαυρουλα? απιστευτος κωλος??! πρωκτικο??!!!.... για να παω να στοχευσω μια! :grin: θενκς Ντουντ :hi:

γυρισα λοιπον :) οΝτως απιστευτη κωλαρα :rockon: :rockon: !! Η κοπελα δεκτικοτατη σε ολα (παραληλες δακτυλοσκοπισεις κ.τ.λ.π ;) ) νιμου μοσχομυριστο και βαλβιδι ονειρο. Πιπουλα ακα ρουφιχτη αλλα σθντομη λογο υπερμετρης καυλας απο μερους μου :grin: ! Η κοπελα κινειτε στο gfe style... δεν την κοβω για υψηλες στροφες καθως την πονεσα σε καποια φαση απο μπροστα :-. Το δε σουφρι μετα απο λιγη αγαπη, φροντιδα και προδερμ εγινε σαν μουνι :rockon:
πραγματικα το κατευχαριστηθηκα! :grin:
Προτινετε ανεπιφιλακτα σε αγανακτισμενους πλυν ρομαντικους χοντροψωλιδες εραστες του κωλαντερου!
Αυτα τα λιγα! :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
γυρισα λοιπον :) οΝτως απιστευτη κωλαρα :rockon: :rockon: !! Η κοπελα δεκτικοτατη σε ολα (παραληλες δακτυλοσκοπισεις κ.τ.λ.π ;) ) νιμου μοσχομυριστο και βαλβιδι ονειρο. Πιπουλα ακα ρουφιχτη αλλα σθντομη λογο υπερμετρης καυλας απο μερους μου :grin: ! Η κοπελα κινειτε στο gfe style... δεν την κοβω για υψηλες στροφες καθως την πονεσα σε καποια φαση απο μπροστα :-. Το δε σουφρι μετα απο λιγη αγαπη, φροντιδα και προδερμ εγινε σαν μουνι :rockon:
πραγματικα το κατευχαριστηθηκα! :grin:
Προτινετε ανεπιφιλακτα σε αγανακτισμενους πλυν ρομαντικους χοντροψωλιδες εραστες του κωλαντερου!
Αυτα τα λιγα! :grin:

Είναι τρελλός ο Πορνομάγειρας!  :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
προς ενημέρωση των ρομαντικών καταδρομέων του site η Μελίσα έδειξε σοβαρά σημάδια ρομαντισμού..ίσως το έχει μεγάλη ανάγκη..
Θα γνωρίσει μεγάλες πιένες το τσαρδί... :wanker:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ευχαριστω, ο χαρακτηρισμος σου με τιμαει :grin: Ευχαριστω επισης και για τον εντοπισμο της ρομαντικης αυτης κωλαρας παυλα κορασιδας! :grin: :rockon: :hi:

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολη την παρεα...επειδη σχολαω στις 23:00 ξερει κανεις κανα μπουρδελο που ειναι ωριμη?50 ετων και ανω?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπερα σε ολη την παρεα...επειδη σχολαω στις 23:00 ξερει κανεις κανα μπουρδελο που ειναι ωριμη?50 ετων και ανω?
Περνά μια βόλτα από Τροφωνιου13 ισόγειο θα βρεις λογικά την Ελένη με το πολύ καλό σώμα και βυζια για την ηλικία της

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
περασμα απο ιασ 46α για να δω την καινιυρια χριστινα αλλα δεν δουλευει εκει σημερα μια αλλη ξεδοντιαρα ρουμανοτσιγγανα που δουλευε εκει δε μπορουσε να αρθρωσει λεξη να μου πει που θα δουλευει

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Μίνι μπουρδελότσαρκα εν μέσω καύσωνα...
Τροφωνίου 13Α Μπέτυ
Τροφωνίου 11Α Κλεοπάτρα με τα τεράστια βυζιά αλλά με μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 16Α Η Άννα με την κυταριδοκωλάρα της και μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 18Α Κατερίνα επίσης με μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 18Β Μαρία από την Βραζιλία της Αλβανίας
Διδύμου 20 Μια νεαρή χοντρούλα
Αλκαμένους 113 Η καυλοΝίκη όπυ θα είναι μέχρι το βράδυ παρέα με μια χοντρούλα μιλφ ονόματι Ειρήνη (για μένα η Ειρήνη δεν αξίζει) έγινε πολύ καλή κατάθεση !

Συμβουλή: Αν είσαι οδοντίατρος έχεις έτοιμες πελάτισσες ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια βόλτα και να αφήσεις την κάρτα σου !

captain mortimer 7

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
Επιδη ειμαι πολυ κασκαντερ θα περασω μια βολτα.μεχρι80 σπρωχνο ευκολα.γριες με τριχωτο μουνι η αδυναμια μου

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Το έγραψε κι ο @Billy 13 νωρίτερα, κατά κάποιον περίεργο τρόπο όλες έχουν την πελατεία τους!  :think: :think:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Επιστροφή της Γιάννας στο μαραθωνος 59 το ισόγειο τώρα το μεσημέρι για όποιον ενδιαφέρεται

ΑΡΧΟΝΤΙΚΕ μου Xilnik έχεις από εμένα ένα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ Respect ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ Διαστάσεων !!!

Υ.Γ. Ομολογώ οτι την έχω ΠΕΛΩΡΙΑ Ανάγκη, γιατί έχω αηδιάσει με τα μοντελο-απλά προγράμματα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο....τέλος πρώτης αρχές δεύτερης βάρδιας........ :helpplea:

Ιάσωνος

20 αριστερά - Καρίνα (στυλιάρι...ψηλή με μικρό βυζάκι...γυφτοειδές)

10 κατω - Χριστίνα (μπάζο,χοντρή)

19 πάνω - Άλλα

30 πάνω - Τζέσικα

Κολωνού

32 γωνία - Μελίσα

11 πάνω - Άννα (στυλιάρι) & Άννα (γυφτοειδές μπάζο)

11 υπόγειο - Ζωή (στυλιάρι) & μία στο δωμάτιο

15 αριστερά - Νικόλ & μία στο δωμάτιο

15 δεξιά - Σάρα & μία στο δωμάτιο

Συνάντηση με Karampinas...τα είπαμε λίγο για το άθλιο επίπεδο της περιοχής.... :kneel:

IXGSH3h.jpg

Ευτυχώς που είδαμε 2 μουνάκια/στυλιάρια Κινεζάκια.... :wanker: :wanker: :wanker:

Mim2RRM.jpg

Διδύμου

7A - Άννα (Ιλόνα)

Φυλής

56 - Πατρίτσια

66Α - Ρενάτα

Συνάντηση με Πατριάρχη/Άγιο Παντελεήμων (μεγάλη η χάρη του).... :hi:

Όλες οι κορασίδες,είχαν κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα...με αποτέλεσμα να ξενερώσουμε και να επιστρέψουμε στη βάση μας άπραγοι...με συνοπτικές διαδικασίες.... :orchestra:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom