καταλαβα οποτε καλα εκανα κ δεν μπηκα ty dudeΚαλύτερα φάε το 20άρικό σου σε παγωτά να δροσιστείς κιόλας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για να βρίσκονται εκει φίλε μου όλο και κάποιοι θα πηγαίνουν.Το ερώτημα είναι.. πηγαίνει κανένας Λιοσίων να καταθέσει σε αυτές τις θειτσες;
Δενγραφουν όλοι βλεπεις............
;) ;) ;) ;) ;)
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Σε μερικους ακομη οικους στη φυλης
84 οροφος δυο κοπελες,η πληθωρικη ξανθια λαουρα από το ισογειο του 86,τον οροφο του 109 και φωκαιας 25β με το φουλ προγραμμα και η αννα
Η αννα είναι λεπτο μελαγχροινο μπιμπελο με γλυκο προσωπο,αδυνατο κορμακι και πολυ μικρο πισινο
86 οροφος η λωρα,μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με καλο σχετικα λεπτο κορμι και μετριο προσωπο
86 ισογειο η μελαγχροινη μαγια με το σεξι στεγνο κορμι και η μαριαννα για την οποια διαβαζω εδώ και μερες
Λεπτη ξανθια σχετικα ψηλη,πολύ δυνατη και ελκυστικη παρουσια, μου αρεσε
Πραγματικα η ολη παρουσια της δειχνει μια ηρεμη δυναμη και πιθανον να το επιχειρησω να περασω στο δωματιο μαζι της
Καλυμνου 48 οροφος δυο ξανθια mlf,η κατερινα με το κοντο ξανθο μαλλι και η χριστινα,πιο ψηλη και νταρντανε σαν παρουσιαστικο
Αυτή που μου εκανε όμως τεραστια εντυπωση ηταν η κατερινα
Γοητευτικη,περιποιημενη,αρχοντικη,ωραιο κορμι για την ηλικια της,πραγματικα της βγαζω το καπελο καθως αν και είναι χρονια στη δουλεια είναι παντα προσεγμενη και περιποιημενη
Κωνσταντινουπολεως 166 ισογειο η ξανθια μετα-mlf μελινα,σωμα με αρκετα πιασιματακια και ηλικια καπως πιο προχωρημενη σε σχεση με τον ορο mlf
Ωστοσο προσχαρη παρουσια και η ολη συμπεριφορα και αυρα της υποδηλωνει αλλα και υποσχεται ένα χαλαρο και απροβληματιστο πηδημα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 113062
Επισκέπτης
▪Ιωαννίνων 3 δεξιά:
Η μαυρούλα Μελίσα με τον απίστευτο κώλο και η ξανθιά-σχετικά αδύνατη-γνωστή μιλφογκιλφ Βανέσα...
Ανακοινώθηκε και για τις δύο κοπέλες πρωκτικό με 30 ευρώ.
προς ενημέρωση των ρομαντικών καταδρομέων του site η Μελίσα έδειξε σοβαρά σημάδια ρομαντισμού..ίσως το έχει μεγάλη ανάγκη..
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Μαυρουλα? απιστευτος κωλος??! πρωκτικο??!!!.... για να παω να στοχευσω μια! θενκς Ντουντ
γυρισα λοιπον οΝτως απιστευτη κωλαρα !! Η κοπελα δεκτικοτατη σε ολα (παραληλες δακτυλοσκοπισεις κ.τ.λ.π ;) ) νιμου μοσχομυριστο και βαλβιδι ονειρο. Πιπουλα ακα ρουφιχτη αλλα σθντομη λογο υπερμετρης καυλας απο μερους μου ! Η κοπελα κινειτε στο gfe style... δεν την κοβω για υψηλες στροφες καθως την πονεσα σε καποια φαση απο μπροστα :-. Το δε σουφρι μετα απο λιγη αγαπη, φροντιδα και προδερμ εγινε σαν μουνι
πραγματικα το κατευχαριστηθηκα!
Προτινετε ανεπιφιλακτα σε αγανακτισμενους πλυν ρομαντικους χοντροψωλιδες εραστες του κωλαντερου!
Αυτα τα λιγα!
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
;)προς ενημέρωση των ρομαντικών καταδρομέων του site η Μελίσα έδειξε σοβαρά σημάδια ρομαντισμού..ίσως το έχει μεγάλη ανάγκη..
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
γυρισα λοιπον οΝτως απιστευτη κωλαρα !! Η κοπελα δεκτικοτατη σε ολα (παραληλες δακτυλοσκοπισεις κ.τ.λ.π ;) ) νιμου μοσχομυριστο και βαλβιδι ονειρο. Πιπουλα ακα ρουφιχτη αλλα σθντομη λογο υπερμετρης καυλας απο μερους μου ! Η κοπελα κινειτε στο gfe style... δεν την κοβω για υψηλες στροφες καθως την πονεσα σε καποια φαση απο μπροστα :-. Το δε σουφρι μετα απο λιγη αγαπη, φροντιδα και προδερμ εγινε σαν μουνι
πραγματικα το κατευχαριστηθηκα!
Προτινετε ανεπιφιλακτα σε αγανακτισμενους πλυν ρομαντικους χοντροψωλιδες εραστες του κωλαντερου!
Αυτα τα λιγα!
Είναι τρελλός ο Πορνομάγειρας!
Θα γνωρίσει μεγάλες πιένες το τσαρδί...προς ενημέρωση των ρομαντικών καταδρομέων του site η Μελίσα έδειξε σοβαρά σημάδια ρομαντισμού..ίσως το έχει μεγάλη ανάγκη..
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστω, ο χαρακτηρισμος σου με τιμαει Ευχαριστω επισης και για τον εντοπισμο της ρομαντικης αυτης κωλαρας παυλα κορασιδας!
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
ηετσ!! Σωστη προβλεψη!Θα γνωρίσει μεγάλες πιένες το τσαρδί...
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολη την παρεα...επειδη σχολαω στις 23:00 ξερει κανεις κανα μπουρδελο που ειναι ωριμη?50 ετων και ανω?
Περνά μια βόλτα από Τροφωνιου13 ισόγειο θα βρεις λογικά την Ελένη με το πολύ καλό σώμα και βυζια για την ηλικία τηςΚαλησπερα σε ολη την παρεα...επειδη σχολαω στις 23:00 ξερει κανεις κανα μπουρδελο που ειναι ωριμη?50 ετων και ανω?
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Καλη η ελενη την εχω παρει ξανα καμια αλλη παιζει?
Ripper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 604
- Πόντοι
- 311
Μίνι μπουρδελότσαρκα εν μέσω καύσωνα...
Τροφωνίου 13Α Μπέτυ
Τροφωνίου 11Α Κλεοπάτρα με τα τεράστια βυζιά αλλά με μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 16Α Η Άννα με την κυταριδοκωλάρα της και μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 18Α Κατερίνα επίσης με μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 18Β Μαρία από την Βραζιλία της Αλβανίας
Διδύμου 20 Μια νεαρή χοντρούλα
Αλκαμένους 113 Η καυλοΝίκη όπυ θα είναι μέχρι το βράδυ παρέα με μια χοντρούλα μιλφ ονόματι Ειρήνη (για μένα η Ειρήνη δεν αξίζει) έγινε πολύ καλή κατάθεση !
Συμβουλή: Αν είσαι οδοντίατρος έχεις έτοιμες πελάτισσες ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια βόλτα και να αφήσεις την κάρτα σου !
Τροφωνίου 13Α Μπέτυ
Τροφωνίου 11Α Κλεοπάτρα με τα τεράστια βυζιά αλλά με μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 16Α Η Άννα με την κυταριδοκωλάρα της και μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 18Α Κατερίνα επίσης με μαυρισμένα δόντια
Διδύμου 18Β Μαρία από την Βραζιλία της Αλβανίας
Διδύμου 20 Μια νεαρή χοντρούλα
Αλκαμένους 113 Η καυλοΝίκη όπυ θα είναι μέχρι το βράδυ παρέα με μια χοντρούλα μιλφ ονόματι Ειρήνη (για μένα η Ειρήνη δεν αξίζει) έγινε πολύ καλή κατάθεση !
Συμβουλή: Αν είσαι οδοντίατρος έχεις έτοιμες πελάτισσες ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια βόλτα και να αφήσεις την κάρτα σου !
captain mortimer 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Καλη η ελενη την εχω παρει ξανα καμια αλλη παιζει?
αμα εισαι μαγκας μερακλης κασκαντερ και ετοιμος για το επομενο expendables ..ντιανα δευτερη βαρδια εκει ;)
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Επιδη ειμαι πολυ κασκαντερ θα περασω μια βολτα.μεχρι80 σπρωχνο ευκολα.γριες με τριχωτο μουνι η αδυναμια μου
HotVenom
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επιστροφή της Γιάννας στο μαραθωνος 59 το ισόγειο τώρα το μεσημέρι για όποιον ενδιαφέρεται
ΑΡΧΟΝΤΙΚΕ μου Xilnik έχεις από εμένα ένα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ Respect ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ Διαστάσεων !!!
Υ.Γ. Ομολογώ οτι την έχω ΠΕΛΩΡΙΑ Ανάγκη, γιατί έχω αηδιάσει με τα μοντελο-απλά προγράμματα...
Πριν λίγο....τέλος πρώτης αρχές δεύτερης βάρδιας........
Ιάσωνος
20 αριστερά - Καρίνα (στυλιάρι...ψηλή με μικρό βυζάκι...γυφτοειδές)
10 κατω - Χριστίνα (μπάζο,χοντρή)
19 πάνω - Άλλα
30 πάνω - Τζέσικα
Κολωνού
32 γωνία - Μελίσα
11 πάνω - Άννα (στυλιάρι) & Άννα (γυφτοειδές μπάζο)
11 υπόγειο - Ζωή (στυλιάρι) & μία στο δωμάτιο
15 αριστερά - Νικόλ & μία στο δωμάτιο
15 δεξιά - Σάρα & μία στο δωμάτιο
Συνάντηση με Karampinas...τα είπαμε λίγο για το άθλιο επίπεδο της περιοχής....
Ευτυχώς που είδαμε 2 μουνάκια/στυλιάρια Κινεζάκια....
Διδύμου
7A - Άννα (Ιλόνα)
Φυλής
56 - Πατρίτσια
66Α - Ρενάτα
Συνάντηση με Πατριάρχη/Άγιο Παντελεήμων (μεγάλη η χάρη του)....
Όλες οι κορασίδες,είχαν κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα...με αποτέλεσμα να ξενερώσουμε και να επιστρέψουμε στη βάση μας άπραγοι...με συνοπτικές διαδικασίες....
Ιάσωνος
20 αριστερά - Καρίνα (στυλιάρι...ψηλή με μικρό βυζάκι...γυφτοειδές)
10 κατω - Χριστίνα (μπάζο,χοντρή)
19 πάνω - Άλλα
30 πάνω - Τζέσικα
Κολωνού
32 γωνία - Μελίσα
11 πάνω - Άννα (στυλιάρι) & Άννα (γυφτοειδές μπάζο)
11 υπόγειο - Ζωή (στυλιάρι) & μία στο δωμάτιο
15 αριστερά - Νικόλ & μία στο δωμάτιο
15 δεξιά - Σάρα & μία στο δωμάτιο
Συνάντηση με Karampinas...τα είπαμε λίγο για το άθλιο επίπεδο της περιοχής....
Ευτυχώς που είδαμε 2 μουνάκια/στυλιάρια Κινεζάκια....
Διδύμου
7A - Άννα (Ιλόνα)
Φυλής
56 - Πατρίτσια
66Α - Ρενάτα
Συνάντηση με Πατριάρχη/Άγιο Παντελεήμων (μεγάλη η χάρη του)....
Όλες οι κορασίδες,είχαν κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα...με αποτέλεσμα να ξενερώσουμε και να επιστρέψουμε στη βάση μας άπραγοι...με συνοπτικές διαδικασίες....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις