Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (53 μέλη και 285 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Μπήκαμε στοχευμένα μόνο στο Φυλής 71 όροφος όπου γινόνταν λαϊκό προσκύνημα στην μουναροΚατρίν,την οποία δοκίμασε ο εξωθεσμικός με πολύ καλές εντυπώσεις!
Καλημέρα ή Κατρίν μιλάμε είναι ή καλλονή της φυλής ξεχωριστή παρουσία μακράν ανώτερη από όλες εμφανισιακά.Πριν 40 λεπτά περίπου πέρασα από Καλυμνου48 όροφο να δω από κοντά την μιλφ Χριστινα που ανεφερε χτες ο Cobra ανεβασε και κριτικη με πρόθεση να δοκιμαζα αν μου αρεσε αλλά δεν ήταν εκεί από αύριο πάλι όπως με ενημέρωσε ή Κατερινα

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.923
Πόντοι
6.925
Στις 9:00 το πρωί στην Κολωνού κλειστά όλα ... με τέτοια ζέστη ποιος πάει πιο αργά ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η χριστινα στο ιασονος 46Α  θα ειναι σημερα απογευμα? Η καινουργια που λενε...Πρεπει να ειν;ι πολυ αξιογαμητη απο οτι διαβαζο...παντος εχω ακουση και αλλες φορες τετοια...πηγα...και εφαγα τη φολα μου...π.χ μαρια κατσαριδακι πιο παλια...Θα δειξη

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν και σκευτομε να επενδυσο ολο το μπατζετ μου στο.χριστινακι.καζαξταν.. μεχρι τελευταιας ρανιδος..και να μην μπω στην αγχωτικη διαδικασια νεας εβρεσης....Ειπαμε ειμαι και βραδυφλεγης μονογαμικος,για σου ριγομορτη αρχοντα...Dyde ενα μεγαλο μπραβο για της αμεσες απαντησης σου...και της κορυφαιες ενημεροσης σου  :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

▪Παρασίου 36:
Η Μαρία η ξανθιά τρελλοκοτσιδού με σχετικά καλό κορμί μέσα σε ένα μαύρο μίνι κολλητό φορεματάκι...
Βγήκε από δωμάτιο και είχε και άλλο ένα σε αναμονή...

▪Κωνσταντινουπόλεως 206:
Η Τάνια...
Ξανθιά,κοντούλα,
ζουμερή,ψιλομιλφ.
Με γλυκό πρόσωπο-ήταν σαν να έβλεπα την γνωστή Καρολίνα με τις βυζάρες σε small μέγεθος...

▪Ιωαννίνων 3 δεξιά:
Η μαυρούλα Μελίσα με τον απίστευτο κώλο και η ξανθιά-σχετικά αδύνατη-γνωστή μιλφογκιλφ Βανέσα...
Ανακοινώθηκε και για τις δύο κοπέλες πρωκτικό με 30 ευρώ.

▪Ιωαννίνων 3 αριστερά:
Η ξανθιά Κορίνα.
Μετρίου αναστήματος με γλυκό πρόσωπο...
Δεν έχει άσχημο σώμα-όπως έκανε στροφή στο σαλόνι πρόσεξα καλύτερα τον ωραίο κώλο της...
Σαφώς όμως σε χειρότερη κατάσταση εμφανισιακά σε σχέση με το παρελθόν.
Για όσους ενδιαφέρονται η Κρίστυ θα είναι το απόγευμα.

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Για τους μιλφάκηδες η ξανθιά Μελίνα...
Όχι η γνωστή Μελίνα από Περγάμου και Διδύμου.
Πρόκειται για την Μελίνα που δούλευε παλαιότερα στο στούντιο της Βουλιαγμένης 68. Με θηλυκό πρόσωπο και με σώμα με πιασιματάκια όχι ατσούμπαλα ή απωθητικά...
Και με ωραίο μαύρο (ημι)δικτυωτό...
Βγήκε στο σαλόνι αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή!

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά:
Η Ντιάνα (όπως μού την παρουσίασαν) ή Ντάνα (όπως έκανε καριέρα ως γυρολόγος φόλα στο Μεταξουργείο) ή Νταϊάνα  (όπως έχει δουλέψει σε πολλά μαγαζιά του 20άρικου).
Η γνωστή μελαχροινή με το ξινισμένο πρόσωπο αλλά με ωραίο σώμα.

▪Βιργινίας Μπενάκη 31:
Κλασσικά η ξανθιά μιλφογκιλφ τσαμπουκαλού Βίκυ.

▪Παιανιέων 24:
Η ξανθιά κοντή Αλεξάνδρα με το μέτριο πρόσωπο και το ψιλογεμάτο κορμί.

▪Ελευσινίων 22: κλειστό.

Και επειδή με ρωτάτε αρκετοί για το Λεωφ.Ιωνίας και σήμερα ήταν κλειστό.

Επίσης για τους μιλφάκηδες..

Χθες στην Αχαρνών συνάντησα την Αντριάννα από Διδύμου 18β η οποία εκτός των ήδη γνωστών (ότι δουλεύει το καλοκαίρι στην Κω) με ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει Αθήνα το φθινόπωρο και θα αναζητήσει πλέον άλλο μαγαζί στη Διδύμου προκειμένου να εργαστεί.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Επιστροφή της Γιάννας στο μαραθωνος 59 το ισόγειο τώρα το μεσημέρι για όποιον ενδιαφέρεται

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.839
Πόντοι
5.975
Επιστροφή της Γιάννας στο μαραθωνος 59 το ισόγειο τώρα το μεσημέρι για όποιον ενδιαφέρεται
Προβλέπω γερό μποτιλιάρισμα στην Αχιλλέως με αυτήν την είδηση!!! Hotveeeenom άκουσες;  :rockon:

radioman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Την Σοφία σαν να την έχει πάρει το μάτι μου στο Μαγνησίας 11 (δεν θυμάμαι βάρδια).
Στο ίδιο μπουρδελάκι κάποιος συναγωνιστής έγραψε ότι είδε και την Σούζυ.
Όσο για την Αντζελίνα οι πληροφορίες λένε πως σταμάτησε το άθλημα.

Σε ευχαριστώ συναγωνιστή για τις πληροφορίες, θα ψάξω τη Σοφία στη Μαγνησίας 11,μου αρέσει γιατί είναι ομιλητική και κάνει καλή παρέα.Η Ατζελίνα σταμάτησε? εντύπωση μου κάνει!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

▪Ιωαννίνων 3 δεξιά:
Η μαυρούλα Μελίσα με τον απίστευτο κώλο και η ξανθιά-σχετικά αδύνατη-γνωστή μιλφογκιλφ Βανέσα...
Ανακοινώθηκε και για τις δύο κοπέλες πρωκτικό με 30 ευρώ.

Μαυρουλα? απιστευτος κωλος??! πρωκτικο??!!!.... για να παω να στοχευσω μια! :grin: θενκς Ντουντ :hi:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βλέπω την διαδρομή ανδρική κωλότρυπα...στόμα (γλυφοκώλι-γλωσσόφιλο)...να γίνεται αρκετές φορές σήμερα... :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το εχουν τεραστια αναγκη οι μυστες   :wanker:
Σκεφτομαι να πεταχτω και γω, μια δροσιστικη γλειφοκωλαδα ειναι οτι πρεπει τωρα με τις ζεστες :wanker:
Είναι πολύ ρομαντικιά......... :wanker:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Eπισης η καιτη από Ρεμούνδου 21 στον όροφο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αγκυρας 12Α

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Επίσης στο καλυμνου 48 στον όροφο επανήλθε η χριστινα,η ξανθιά mlf,vταρντανε κορμι με την καλή έννοια
Προφανώς έπεσε σύρμα ότι μετα τη διαφήμιση του cobra σημερα είχε ζήτηση και κατά πάσα πιθανότητα επιστρατεύτηκε τωρα το μεσημέρι

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
χθες απογευμα περασα απο αλκιβιαδου 16β οπου ηταν μια μιλφ σοφια αν ακουσα καλα...μπορω να πω οτι μου φανηκε πολυ ωραια καθως γουσταρω μιλφαρες εχουμε καμια πληροφορια μην φαω καμια φολα??

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
χθες απογευμα περασα απο αλκιβιαδου 16β οπου ηταν μια μιλφ σοφια αν ακουσα καλα...μπορω να πω οτι μου φανηκε πολυ ωραια καθως γουσταρω μιλφαρες εχουμε καμια πληροφορια μην φαω καμια φολα??

Καλύτερα φάε το 20άρικό σου σε παγωτά να δροσιστείς κιόλας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Σε μερικους ακομη οικους στη φυλης
84 οροφος δυο κοπελες,η πληθωρικη ξανθια λαουρα από το ισογειο του 86,τον οροφο του 109 και φωκαιας 25β με το φουλ προγραμμα και η αννα
Η αννα είναι  λεπτο  μελαγχροινο μπιμπελο με γλυκο προσωπο,αδυνατο κορμακι και  πολυ μικρο πισινο
86 οροφος η λωρα,μελαγχροινη κοντοπουτανη κοπελα με καλο σχετικα λεπτο κορμι και μετριο προσωπο
86 ισογειο η μελαγχροινη μαγια με το σεξι στεγνο κορμι και η μαριαννα  για την οποια διαβαζω εδώ και μερες
Λεπτη ξανθια σχετικα ψηλη,πολύ δυνατη  και ελκυστικη  παρουσια, μου αρεσε
Πραγματικα η ολη παρουσια της δειχνει μια ηρεμη δυναμη και πιθανον να το επιχειρησω να περασω στο δωματιο μαζι της
Καλυμνου 48 οροφος δυο ξανθια mlf,η κατερινα με το κοντο ξανθο μαλλι και η χριστινα,πιο ψηλη και νταρντανε σαν παρουσιαστικο
Αυτή που μου εκανε όμως τεραστια εντυπωση ηταν η κατερινα
Γοητευτικη,περιποιημενη,αρχοντικη,ωραιο κορμι για την ηλικια της,πραγματικα  της βγαζω το καπελο καθως αν και είναι χρονια στη δουλεια είναι παντα προσεγμενη και περιποιημενη
Κωνσταντινουπολεως 166 ισογειο η ξανθια μετα-mlf μελινα,σωμα με αρκετα πιασιματακια και ηλικια καπως πιο προχωρημενη σε σχεση με τον ορο mlf
Ωστοσο προσχαρη παρουσια και η ολη συμπεριφορα και αυρα της  υποδηλωνει αλλα και υποσχεται ένα χαλαρο και απροβληματιστο πηδημα
Υ.Γ Ωραια και περιεκτικα τα χτεσινα  ποσταρισματα απο spougena και cobra αντιστοιχα με καταθεσεις και εντυπωσεις απο τις κοπελες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Το ερώτημα είναι.. πηγαίνει κανένας Λιοσίων να καταθέσει σε αυτές τις θειτσες; :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom