VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
ποια ρε;; η τσατσά;; :- :- :- ....τελικά είσαι μεγάλος καταδρομέαςοχι εννοώ σ αρεσει ; Γτ εμένα με καυλωνει λιγάκι!
ποια ρε;; η τσατσά;; :- :- :- ....τελικά είσαι μεγάλος καταδρομέαςοχι εννοώ σ αρεσει ; Γτ εμένα με καυλωνει λιγάκι!
κάτι μου κάνει ! Θα της το προτείνω !ποια ρε;; η τσατσά;; :- :- :- ....τελικά είσαι μεγάλος καταδρομέας
Δε φτάνει που βαράνε μύγες στη Φυλής, αντί να κοιτάξουν να βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αντιμετωπίζουν ακόμα ως πιρφόρους... Προφανώς υπάρχουν κάποιοι που συντηρούν αυτά τα (απαράδεκτα) μαγαζιά και μας χαλάνε την πιάτσα... Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση...
Στην τέταρτη δεκαετία της πορνοζωής μου,πρώτη φορά άκουσα ή διάβασα τέτοια μαλακία.Ποιά τσατσά δεν λέει ψέμματα για αυτή που πλασάρει;Πόσες φόλες διαφημίζονται για καλές;Πάμε καλά ρε;Δηλαδή μωρή βρωμιάρα,τι θα έλεγε η τσατσά;"Βιάζεται και είναι μαλάκω..Σίγουρα θα σου τη σπάσει."...Πάντως πρέπει να επιλέγουμε προσεκτικά που γαμάμε και να μην καίμε εύκολα εικοσάρικα.Όχι μόνο λόγω κρίσης,καθώς κάποιοι απο εμάς δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημμα,αλλά για να πατάξουμε την υπάρχουσα συμπεριφορα.Βέβαια με τόσους μικροτσούτσουνος αγαπούληδες δεν θα πάμε μπροστά,καθώς πάνε και λουλούδια στις φόλες.Θα πρέπει να όχι μόνο να τις αφήσουμε να ψωμολυσσάξουν,αλλά και να προωθήσουμε τίμια μουνάκια για να φανεί ποιός έχει πελατεία και γιατί.20 ευρώ παίρνει σήμερα ένα παιδί για 8 ώρες δουλειά και αν θα τα πάρει.Η εκάστοτε εκδιδόμενη θα τσιμπήσει 20 για δέκα λεπτά.Σκεφτείτε λίγο αναλογίες.Σε μια ώρα μια κοπελιά θα έχει μαζέψει 6 μεροκάματα.Οπότε πρέπει να μάθουν να σέβονται τον κόπο του άλλου και να μην το παίζουν ντίβες.Καλημέρα θα ήθελα να σας αναφέρω ενα περιστατικό που έγινε χτες βράδυ στο φυλης84Α και καλό ειναι να το γνωρίζεται.Εξωθεσμικος γνωστός μου πέρασε με την μελαχρινή κοπελα που παρουσιάζει σαν Ρωσσιδα η ξανθιά τσατσά ο φίλος έφαγε μια βιαστική ξεπετα φολα εντελώς και η κοπελα κατηγόρησε την τσατσά καθώς του έλεγε πως έπρεπε να είχε φύγει απο το μαγαζί και η τσατσά έβαζε πελάτες χωρίς να τους ενημερώνει οτι η κοπελα βιάζεται, επίσης του είπε πως ψευδώς την παρουσίαζε ως Ρωσσιδα ενω ηταν Ρουμάνα και πως το μονο που την ενδιαφέρει ειναι να αρπάξει το20€ ζήτησε συγνώμη απο τον γνωστό μου καθώς αυτός της είπε πως μπορεί να πηγαινει αφού δεν είχε όρεξη βιαζόταν και τον ξενερωσε είχε μάλιστα το θράσος να του πει πως τον περιμένει αλλη μέρα να τον ικανοποιήσει φυσικά της είπε πως δεν θα υπάρξει αλλη φορά.Τελικά η ξανθιά τσατσά δεν ειναι ξηγημενη αλλά μια κοινη απατεωνισα. Με όλες αυτές τις αηδιες και τους ερασιτεχνισμους το επίπεδο φυλής έχει πεσει δραματικά αρκετά μαγαζιά δεν έχουν λογο ύπαρξης πολλες κοπέλες δεν έχουν διάθεση για να προσφερουν υπηρεσίες σαν σωστές επαγγελματίες αγναντευουν απο τα παράθυρα βγαινουν στις πορτες βλέποντας με κυάλια κάποιον πελάτη σαν ανέφικτο στοχο και το Κ.Δ.Γ.Φ(κίνημα δεν γαμαω φυλής) μεγαλωνει.
Στην τέταρτη δεκαετία της πορνοζωής μου,πρώτη φορά άκουσα ή διάβασα τέτοια μαλακία.Ποιά τσατσά δεν λέει ψέμματα για αυτή που πλασάρει;Πόσες φόλες διαφημίζονται για καλές;Πάμε καλά ρε;Δηλαδή μωρή βρωμιάρα,τι θα έλεγε η τσατσά;"Βιάζεται και είναι μαλάκω..Σίγουρα θα σου τη σπάσει."...Πάντως πρέπει να επιλέγουμε προσεκτικά που γαμάμε και να μην καίμε εύκολα εικοσάρικα.Όχι μόνο λόγω κρίσης,καθώς κάποιοι απο εμάς δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημμα,αλλά για να πατάξουμε την υπάρχουσα συμπεριφορα.Βέβαια με τόσους μικροτσούτσουνος αγαπούληδες δεν θα πάμε μπροστά,καθώς πάνε και λουλούδια στις φόλες.Θα πρέπει να όχι μόνο να τις αφήσουμε να ψωμολυσσάξουν,αλλά και να προωθήσουμε τίμια μουνάκια για να φανεί ποιός έχει πελατεία και γιατί.20 ευρώ παίρνει σήμερα ένα παιδί για 8 ώρες δουλειά και αν θα τα πάρει.Η εκάστοτε εκδιδόμενη θα τσιμπήσει 20 για δέκα λεπτά.Σκεφτείτε λίγο αναλογίες.Σε μια ώρα μια κοπελιά θα έχει μαζέψει 6 μεροκάματα.Οπότε πρέπει να μάθουν να σέβονται τον κόπο του άλλου και να μην το παίζουν ντίβες.
Καλημέρα θα ήθελα να σας αναφέρω ενα περιστατικό που έγινε χτες βράδυ στο φυλης84Α και καλό ειναι να το γνωρίζεται.Εξωθεσμικος γνωστός μου πέρασε με την μελαχρινή κοπελα που παρουσιάζει σαν Ρωσσιδα η ξανθιά τσατσά ο φίλος έφαγε μια βιαστική ξεπετα φολα εντελώς και η κοπελα κατηγόρησε την τσατσά καθώς του έλεγε πως έπρεπε να είχε φύγει απο το μαγαζί και η τσατσά έβαζε πελάτες χωρίς να τους ενημερώνει οτι η κοπελα βιάζεται, επίσης του είπε πως ψευδώς την παρουσίαζε ως Ρωσσιδα ενω ηταν Ρουμάνα και πως το μονο που την ενδιαφέρει ειναι να αρπάξει το20€ ζήτησε συγνώμη απο τον γνωστό μου καθώς αυτός της είπε πως μπορεί να πηγαινει αφού δεν είχε όρεξη βιαζόταν και τον ξενερωσε είχε μάλιστα το θράσος να του πει πως τον περιμένει αλλη μέρα να τον ικανοποιήσει φυσικά της είπε πως δεν θα υπάρξει αλλη φορά.Τελικά η ξανθιά τσατσά δεν ειναι ξηγημενη αλλά μια κοινη απατεωνισα. Με όλες αυτές τις αηδιες και τους ερασιτεχνισμους το επίπεδο φυλής έχει πεσει δραματικά αρκετά μαγαζιά δεν έχουν λογο ύπαρξης πολλες κοπέλες δεν έχουν διάθεση για να προσφερουν υπηρεσίες σαν σωστές επαγγελματίες αγναντευουν απο τα παράθυρα βγαινουν στις πορτες βλέποντας με κυάλια κάποιον πελάτη σαν ανέφικτο στοχο και το Κ.Δ.Γ.Φ(κίνημα δεν γαμαω φυλής) μεγαλωνει.
Στην τέταρτη δεκαετία της πορνοζωής μου,πρώτη φορά άκουσα ή διάβασα τέτοια μαλακία.Ποιά τσατσά δεν λέει ψέμματα για αυτή που πλασάρει;Πόσες φόλες διαφημίζονται για καλές;Πάμε καλά ρε;Δηλαδή μωρή βρωμιάρα,τι θα έλεγε η τσατσά;"Βιάζεται και είναι μαλάκω..Σίγουρα θα σου τη σπάσει."...Πάντως πρέπει να επιλέγουμε προσεκτικά που γαμάμε και να μην καίμε εύκολα εικοσάρικα.Όχι μόνο λόγω κρίσης,καθώς κάποιοι απο εμάς δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημμα,αλλά για να πατάξουμε την υπάρχουσα συμπεριφορα.Βέβαια με τόσους μικροτσούτσουνος αγαπούληδες δεν θα πάμε μπροστά,καθώς πάνε και λουλούδια στις φόλες.Θα πρέπει να όχι μόνο να τις αφήσουμε να ψωμολυσσάξουν,αλλά και να προωθήσουμε τίμια μουνάκια για να φανεί ποιός έχει πελατεία και γιατί.20 ευρώ παίρνει σήμερα ένα παιδί για 8 ώρες δουλειά και αν θα τα πάρει.Η εκάστοτε εκδιδόμενη θα τσιμπήσει 20 για δέκα λεπτά.Σκεφτείτε λίγο αναλογίες.Σε μια ώρα μια κοπελιά θα έχει μαζέψει 6 μεροκάματα.Οπότε πρέπει να μάθουν να σέβονται τον κόπο του άλλου και να μην το παίζουν ντίβες.
Δεν ειναι οτι τα κρατανε τωρα πελατες.....Ειναι οτι χρονια πριν τα αφεντικα εχουν βγαλη γερο κασε....και αντεχουν τωρα στην.κριση...πλερονουν φωτα ρευματα...κτλ...Τωρα η κοπελες ειναι με ποσοστα ειδικα σημερα...και αυτες δεν εχουν αλλη επιλογη απλα καθοντα και οτι βγαλουν...Δεν θελει πολυ μυαλο τυπε μου,φιλικα πανταΔε φτάνει που βαράνε μύγες στη Φυλής, αντί να κοιτάξουν να βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αντιμετωπίζουν ακόμα ως πιρφόρους... Προφανώς υπάρχουν κάποιοι που συντηρούν αυτά τα (απαράδεκτα) μαγαζιά και μας χαλάνε την πιάτσα... Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση...
Σωστό και αυτό που λες, αλλά ας μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι και τα έτοιμα κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα) τελειώνουν.Δεν ειναι οτι τα κρατανε τωρα πελατες.....Ειναι οτι χρονια πριν τα αφεντικα εχουν βγαλη γερο κασε....και αντεχουν τωρα στην.κριση...πλερονουν φωτα ρευματα...κτλ...Τωρα η κοπελες ειναι με ποσοστα ειδικα σημερα...και αυτες δεν εχουν αλλη επιλογη απλα καθοντα και οτι βγαλουν...Δεν θελει πολυ μυαλο τυπε μου,φιλικα παντα
Συμφωνο τελειονουν τα ετοιμα....Ρισκο ειναι μεχρι να γινει ανακαμψη....Ετσι ειναι τα επηχηρηματικα μυαλα...-αφεντικα οικων!!!Σωστό και αυτό που λες, αλλά ας μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι και τα έτοιμα κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα) τελειώνουν.
Δεν ειναι οτι τα κρατανε τωρα πελατες.....Ειναι οτι χρονια πριν τα αφεντικα εχουν βγαλη γερο κασε....και αντεχουν τωρα στην.κριση...πλερονουν φωτα ρευματα...κτλ...Τωρα η κοπελες ειναι με ποσοστα ειδικα σημερα...και αυτες δεν εχουν αλλη επιλογη απλα καθοντα και οτι βγαλουν...Δεν θελει πολυ μυαλο τυπε μου,φιλικα παντα
κάπως έτσι είναι...Εγώ νομίζω ότι και τώρα κονομάνε πολλά, λιγότερα από πριν όπως όλοι (κρίση γαρ)
Μιλάμε για τεράστια μπιζνα με τεράστια κέρδη....... σιγά να μην μπαίνουν και μέσα - οι τύποι είναι killer
Επαναλειτουργια του Δροσοπουλου 98.Πρωινη και απογευματινη βαρδια η Μαρθα που δουλευε παλαιοτερα στο Κωνσταντινουπολεως 166
ενημερωση γι πρωινη βαρδια φυλη και γυρω