zac123
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 143
- Πόντοι
- 6
Μιλάμε για τη Μαρίνα απο Φώκαιας 27 όροφο?
Όχι άλλη είναι. Αλβανίδα γύρω στα 30 αν κρίνω από το σώμα της. Καμία σχέση με την πιο μικρή και σφιχτή Μαρίνα του Φωκ27
Μιλάμε για τη Μαρίνα απο Φώκαιας 27 όροφο?
Που εμπλεξες τυπε μου ???Α είσαι κι εσύ fun της ακάποτης ηδονής; Κατάλαβα!!! :S :S :S :S
Κουβάδες σπέρμα έχει δει το μουνί της αυτηνής...Έ ρε που πήγα κι έμπλεξα και τώρα τραβάω τα βυζιά μου!!!!
Διδυμου 16
Τα δυο απολυτα μιλφ
Μαρια βυζαρου με ωραιο σωμα κοντο μελαχρινο μαλλι με ομορφη αποδοση στα ενδωτερα.
Ανννα κωλαρου με μπαμπατσικο σωμα κοντο μελαχρινο μαλλι με καλη διαθεση στα ενδωτερα
Προτεινονται και για παρτουζα !
Το είχες τεράστια ανάγκη μύστη μουΔ.7Β Τζωρτζιάνα
Τερμάτισε ο αισθησιασμός με αυτή μου την κατάθεση.
Θα ανέβει κριτική.
Δεν κάνει τέτοια πράγματα ο Βillys ρε τύπεΜπραβο μυστη μου
Ειμαι σιγουρος οτι το ειχες τεραστια αναγκη
Περιμενουμε ινφο στα παρανομα εξτραδακια
τη σακιρα τη μαυρουλα τι ωρα την πετυχες περιπου?.thanks. .γενικως που δουλευει τον τελευταιο καιροΠριν λίγο....Μεταξουργείο 2η-3η βάρδια...με αρκετές κοπέλες σε δωμάτια...
Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (το στυλιάρι με μαλλί Φρου-φρου και ο ξυλουργός ) & Μαρία (με την κωλάρα)
Ιάσωνος 30 πάνω - Βανέσα (ωραίο πιπινοτσουρκάκι)
Ιάσωνος 27Α - Σακίρα (η μαυρούλα,προσπαθούσε να χώσει κόσμο σε δωμάτιο)
Ιάσωνος 37Α - Μαρία (τσουρκοειδές στυλιάρι)
Ιάσωνος 1 μεσαίο - στο αριστερό μαγαζί Ρίτα (ρωσικό προμίλφ,οι αλλοδαποί έκαναν πάρτυ και πήραμε δρόμο )
Υπηρεσία η κ.Νίκη....
Κολωνού 30 κάτω - Ηλέκτρα (η ξανθιά καύλα,με τα τατού) + 1 στο δωμάτιο
Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο με καλές εντυπώσεις...
Κολωνού 15 δεξιά - Μαρία (η γνωστή με το κωλαράκι το πεταχτό και απαξιωμένη φατσούλα)
Την πήρα εγώ,με απλό πρόγραμμα ...γιατί με καυλώνει το κωλάκι της!
Πολύ καλή,εγαμεύθη με καλές εντυπώσεις...ήθελε να την γαμήσω δυνατά...πράγμα που έγινε!
Κάτι μαλάκες έξω φώναζαν και άνοιξα την πόρτα πριν ξεκινήσω με το Μαράκι και τους είπα να κάνουν ησυχία....
Πολύ καύλα η κοντοπούτανη....
Κολωνού 15 αριστερά - Νικόλ (η νέα πιτσιρίκα) και 1 στο δωμάτιο.
Κολωνού 11 ισόγειο - Ζωή (Αλβανοστυλιάρι)
Κολωνού 11 υπόγειο - Μόνικα + 1 στο δωμάτιο
Κολωνού & Λεωνίδου - Γκαμπριέλα (ξανθό στυλιάρι,με γυαλάκια 15€)
Κολωνού 23 κάτω - Χριστίνα (Κου,με τις βυζάρες έξω ) 15€)
Το δωμάτιο από Κολωνού 15 δεξιά,που τίμησα τη Μαρία...
Όλα στην κριτική Billy,αυτο είναι το σωστό,όχι εδωΠαιδιά δεν μπορώ να πω τι έγινε μέσα...
Σωστά.Όλα στην κριτική Billy,αυτο είναι το σωστό,όχι εδω
Η Σακίρα εργάζεται στα Ι.27Α και 37 πάνω 2η - 3η βάρδια.
Εννοείς την κοκκινομάλλα με το μαυρισμένο από σολάριουμ δέρμασημερα στο κλεισιμο της βαρδιας το βραδυ κατα τις 23,30 περασα με Αννα μυστηρια την Ρωσιδα μιλφ στο Διδυμου 22
Απολυτο στανταρακι ποτε δεν με εχει προδωσει
ΠΟλυ καθαρο μαγαζι, πολυ ωραιο κρεβατι και δωματιο και η Αννα κορμαρα
Κατ εμε κανει το καλυτερο γλειψιμο και στοματικο στην πιατσα
Την ειχα τεραστια αναγκη!
Εννοείς την κοκκινομάλλα με το μαυρισμένο από σολάριουμ δέρμα
που έχει ελαφρά εξωφορία ;
Μαυρο αν ειχα τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα!!! Θυμαμαι και εμενα μου εκανε καυλαντισμα στο σαλονι αλλα ευτυχως δεν περασα!Λιγο πριν την αλινα ειχα περασει απο τη φωκαιας27 υπογειο οπου ηταν η σοφη η ρουμανα,μιλφοσκυλο φατσα με προκλητικο σαλοναρισμα που για; καποιο λογο με εψησε να περασω,,υποσχονταν οτι κανει τα παντα,ακαποτο,γλυψιμο αρχιδιων κωλαρακι και τελειωτικο στο σωμα...μιλαει πολυ καλα ελληνικα...Δυστηχως πηγαμε να παιξουμε ξυλο..μπηκε μεσα και πηγε να βαλει προφυλακτικο με το στομα χωρις να μου εχει σηκωθει καν,,οταν της ζητησα να κανει οτι ειχε υποσχεθει μου ειπε απαξιωτικα οτι θα κανει οτι θελει εκεινη και αν μου αρεσει,της ειπα οτι δε θελω τιποτα και να δωσει τα λεφτα πισω..βγηκε βριζωντας και πεταξε το 20 ευρο στο πατωμα....Φ υσικα την εβρισα και γω και πολυ δυνατα...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΤΟΠΟΥΤΑΝΑΣ.
Παντως και στο 10ρικο ειδα οτι τα διωχνει τα Πακια!Η Μαριακοντύλω...μια χαρά είναι τελικά,έστω και με απλό πρόγραμμα!
Στο 10€ ΟΚ...στα 15€ με τίποτα όμως...
Ενταξει , γουστα ειναι αυτα ρε τυπε!Σαν τα παιδιά της Μπιάφρας είναι η Βανέσσα ρε τύπε
ΟΚ Δεν το ηξερα.Η Βανέσα ξεκίνησε μαζί με την Τζέσικα (ίδια μέρα,ίδια βάρδια) στο Φυλής 86 ισόγειο.
Κριτικές για αυτήν υπάρχουν στα Κολωνού 27
Αρχηγέ , για να σε φτιάξω, την τυπισσα την έπαιρνα προ πενταετίας
σε κρυφό στούντιο , με γλωσσόφιλα , γλειφομούνι και παρατεταμένο πήδημα !
Με πολύ περισσότερα χρήματα βέβαια .
Τότε ΔΕΝ έκανε ΑΚΑ πίπα .
Τώρα με 20 κάνει ΑΚΑ, λόγω κρίσης !
παρομοιως φιλε το εχω γραψει παλαιοτερα την επαιρνα και εγω προ 5ετιας και βαλε , μαζι με την Καζακα Ελενη σε κρυφο διαμερισμα στην οδο τηνου στην Κυψελη. 50 ευρω τοτε και εννοειται πως μου εκανε τοτε ακα στοματικο ;)
Καλως σας βρήκα.Χυστη καλως ηρθες
Εγω παλι οχι, να πω την αμαρτια μου. Μετρια εως ασχημη για τα γουστα μου. Προτιμω την εμφανιση καινουριων μουναρων παρα την ανακυκλωση μετριων.Εγκρινω μεταγραφη Μαντας στο Πιπινου65.
Μια τοσο ρομαντικη κοπελα, πρεπει να εργαζεται σε αντιστοιχα ρομαντικο χωρο