Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (27 μέλη και 246 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
φιλε free ειχα πολυ καυλα σημερα γαμησα τρεις φορες με την μπελλα θα ξαναπαω σιγουρα και το αλλο το κοριτσακι που ηταν στην θεση της νταριας ηταν νοστιμο θα τα ξαναπαρω και τα δυο κοριτσια

satrapis21

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2015
Κριτικές
4
Like
49
Πόντοι
1
περασα απο φωκαιας 19 και δουλευε μια βανεσσα απο μολδαβια απο οτι ειπε η τσατσα, τουμπανο. Εχουμε εικονα για την εν λογω κοπελια;

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Να συμπληρώσω στην ωραία ενημέρωση από Μεταξουργείο του πορνοκαταδρομέα dmtrsxxx...

Φωκαίας 24:
Η Βιολέτα η ζουμερή και η Χριστίνα η αδύνατη σκουρόδερμη κοπέλα.
Καλησπέρα σε ολους μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμετέχουν στην ενημέρωση και βοηθάνε ιδιαίτερα.Η Βιολέτα φαίνεται οτι είναι πολύ καλη κοπελα παντα φιλική και θερμή στο σαλόνι

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Διδυμου 16
Τα δυο απολυτα μιλφ

Μαρια βυζαρου με ωραιο σωμα κοντο μελαχρινο μαλλι με ομορφη αποδοση στα ενδωτερα.
Ανννα κωλαρου με μπαμπατσικο σωμα κοντο μελαχρινο μαλλι με καλη διαθεση στα ενδωτερα

Προτεινονται και για παρτουζα !

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο....Μεταξουργείο 2η-3η βάρδια...με αρκετές κοπέλες σε δωμάτια... :tickedoff:

Ιάσωνος 33 - Χριστίνα (το στυλιάρι με μαλλί Φρου-φρου και ο ξυλουργός  :P) & Μαρία (με την κωλάρα)  :pipa1:

Ιάσωνος 30 πάνω - Βανέσα (ωραίο πιπινοτσουρκάκι)  

Ιάσωνος 27Α - Σακίρα (η μαυρούλα,προσπαθούσε να χώσει κόσμο σε δωμάτιο)

Ιάσωνος 37Α - Μαρία (τσουρκοειδές στυλιάρι)

Ιάσωνος 1 μεσαίο - στο αριστερό μαγαζί  Ρίτα (ρωσικό προμίλφ,οι αλλοδαποί έκαναν πάρτυ και πήραμε δρόμο  :badair:)

Υπηρεσία η κ.Νίκη....  :kneel: :kneel: :kneel:

Κολωνού 30 κάτω - Ηλέκτρα (η ξανθιά καύλα,με τα τατού) + 1 στο δωμάτιο

Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο με καλές εντυπώσεις...  :fuck2:

Κολωνού 15 δεξιά - Μαρία (η γνωστή με το κωλαράκι το πεταχτό και απαξιωμένη φατσούλα)

Την πήρα εγώ,με απλό πρόγραμμα  :rolleyes: :huh: ...γιατί με καυλώνει το κωλάκι της!
Πολύ καλή,εγαμεύθη με καλές εντυπώσεις...ήθελε να την γαμήσω δυνατά...πράγμα που έγινε!
Κάτι μαλάκες έξω φώναζαν και άνοιξα την πόρτα πριν ξεκινήσω με το Μαράκι και τους είπα να κάνουν ησυχία.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Πολύ καύλα η κοντοπούτανη.... :wanker:

Κολωνού 15 αριστερά - Νικόλ (η νέα πιτσιρίκα) και 1 στο δωμάτιο.

Κολωνού 11 ισόγειο - Ζωή (Αλβανοστυλιάρι)

Κολωνού 11 υπόγειο - Μόνικα + 1 στο δωμάτιο

Κολωνού & Λεωνίδου - Γκαμπριέλα (ξανθό στυλιάρι,με γυαλάκια 15€)

Κολωνού 23 κάτω - Χριστίνα (Κου,με τις βυζάρες έξω  :tits2:) 15€)

Το δωμάτιο από Κολωνού 15 δεξιά,που τίμησα τη Μαρία... :hi:

GeFVPL1.jpg

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Πριν λίγο....Μεταξουργείο 2η-3η βάρδια...με αρκετές κοπέλες σε δωμάτια... :tickedoff:

Ιάσωνος 30 πάνω - Βανέσα (ωραίο πιπινοτσουρκάκι)  
Κολωνού 15 δεξιά - Μαρία (η γνωστή με το κωλαράκι το πεταχτό και απαξιωμένη φατσούλα)
Κολωνού 15 αριστερά - Νικόλ (η νέα πιτσιρίκα) και 1 στο δωμάτιο.
Και εμενα μου αρεσε η Βανεσσα :cum: :cum: :cum: αλλα δεν υπαρχει καμια αναφορα για τις επιδοσεις της :think:.Εκανε ενα γρηγορο σαλοναρισμα :(.
Η Μαρια οντως εχει απιθανο κωλι! :wanker: Και η φατσα ειναι συμπαθητικη! :smitten:
Η Νικολ δεν μου αρεσε στη φατσα αλλα εχει καλο σωμα.Γενικα δεν με ενθουσιασε ομως.Περιμενα να δω κατι καλυτερο.
:hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Την καινουργια Αλινα απο Ιασωνος 10 ισογειο την εχει παρει καποιος? :think: Εντυπωσεις?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Την αλινα την ειχα δει πριν 2 βδομαδες σε μεταμεσονυχτια βολτα παρεα με αξιοτιμη αγωνιστρια,μη σας φανει περιεργο και ειναι περα για περα αληθινο οτι στο σπιτι μπηκαμε με φιλη μου ρωσσιδα που ειχε περιεργεια να δει πως ειναι οι οικοι ανοχη της αθηνας,ειχαμε πιει βεβαια αρκετα ξυδακια και δεν υπηρχαν καθολου αναστολες..η τσα2 με τα γιαλακια δεν εδειξε να απορει και οι δυο γυναικες αρχισαν (νταβαι γκαβαρι παρουσκις)...να μιλανε μεταξυ τους ρωσσικα...η αλινα δε δεχτηκε τριο,ισως κολωσε αν και η πρροσφορα των 50 ευρω για τριο ηταν δελεαστικη αλλα μαλλον η κοπελα ντρεπονταν να παει με αλλη γυναικα.Ομως εγω την ειχα βαλει στο ματι και πηγα ξημερωματα κυρικης αυτη τη τη φορα μονος μου...ειναι πιπινακι απο μολδαβια και μιλαει ρωσσικα και ρουμανικα..λιγα βασικα αγγλικα και καθολου ελληνικα,ηλικια γυρω στα 20 με 22...μωρουδιστικο προσωπακι,αδυνατο σωματακι με πολυ μικρο βυζακι.... το μουνακι στενο αλλα το εχει αφησει αξυριστο για μερικες μερες σε σημειο που αγκυλωνει..εμενα μου αρεσει και ετσι αν δε προκειται να το γλυψω...αρκετα φιλακια σε αυτια στηθος και κοιλια και πιπα αρκετα ικανοποιητικη απο το μικρο στματακι της.Λογω κορασης της ζητησα να κατσει απο πανω οπου χτυπιονταν λυσασμενα για πανω απο 7 με 8 λεπτα και προς το τελος ειχε πεσει πανω στο στηθος και μου εγλυφε τη μια ρωγα..αρκετα καλο γαμησι και σιγουρα θα ξαναδοκιμαστει.Η ευγενικη υπηρεσια με ρωταγε για τη φιλη μου και μου ειπε οτι ειναι πολυ ομορφη γυναικα...αυτα και να περνατε  καλα,πακα και σπακονιε νοτσε!!!!!!!!!!!!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Λιγο πριν την αλινα ειχα περασει απο τη φωκαιας27 υπογειο οπου ηταν η σοφη η ρουμανα,μιλφοσκυλο φατσα με προκλητικο σαλοναρισμα που για; καποιο λογο με εψησε να περασω,,υποσχονταν οτι κανει τα παντα,ακαποτο,γλυψιμο αρχιδιων κωλαρακι και τελειωτικο στο σωμα...μιλαει πολυ καλα ελληνικα...Δυστηχως πηγαμε να παιξουμε ξυλο..μπηκε μεσα και πηγε να βαλει προφυλακτικο με το στομα χωρις να μου εχει σηκωθει καν,,οταν της ζητησα να κανει οτι ειχε υποσχεθει μου ειπε απαξιωτικα οτι θα κανει οτι θελει εκεινη και αν μου αρεσει,της ειπα οτι δε θελω τιποτα και να δωσει τα λεφτα πισω..βγηκε βριζωντας και πεταξε το 20 ευρο στο πατωμα....Φ υσικα την εβρισα και γω και πολυ δυνατα...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΤΟΠΟΥΤΑΝΑΣ.Δοκιμασα και την ρωσιδα αννα στο κολωνου 30 στο καινουριο στο δευτερο οροφο...ξανθοκοκκινα μαλια με ζουμερο σωμα και νερουλο στηθος...δεν ηταν κακη αλλα μαλλον κουρασμενη..δε θα ελεγα οτι μου αρεσε αλλα εκατσε αρκετη ωρα στο δωματιο χωρις ενοχλησεις.Διαβαζω οτι γυρισε η αννα η μολδαβη που δουλευε και πιο παλια με τα μεγαλα ματια και για καπιους ροφοφατσα...Πριν κανα τριμηνο ειχε ρθει στο σπιτι μου...δουλευε σε 1 μικρο πρακτορειο νομιζω athens babes μαζι με αλλες 2 κοπελες τη 1 την ελεγαν στεφανια...ηρθε και εκατσε 1.30 ωρα για 130 ευρο...ηταν πολυ καλη με πολλα γλωσοφιλα κλπ...αν και τη θυμομουνα αρνιονταν οτι δουλευε στο μεταξουργειο....τελικα ξαναγυρισε στις ριζες θα τη βρειτε κολωνου 32 πρωινη βαρδια...φυσικα μη περιμενεται με 10 ευρο να κανει οτι εκανε στο σπιτι μου..

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Ξεχωριστά και περιεκτικά τα δύο παραπάνω post,δίνουν άλλον αέρα στην ενημέρωση! :thumbsup:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Ξεχωριστά και περιεκτικά τα δύο παραπάνω post,δίνουν άλλον αέρα στην ενημέρωση! :thumbsup:
Καλημέρα θα συμφώνησω με την παρατήρηση του Επιρρεπή για τα δυο παραπανω ποστ.Εγώ χτες αργά τα μεσανύχτα εκανα το λάθος να περάσω Μαραθωνος59 με μια Βαλερία πρωην Αγάπη νομιζω με καθόλου καλά αποτελεσματα θα γράψω κριτική αργότερα.Τα μαγαζιά αυτά αποτελούν τον ορισμο της απάτης καθώς και απο εμφάνιση αλλά ειδικα και απο υπηρεσίες είναι της ξεπετας κατώτερες του10€ου.Το οτι είναι κάπως πιο καθαρά τα μαγαζιά αυτά δεν σημαίνει πως μπορούν να αξιωνουν20€ σε καμια περιπτωση,τα έχω ξαναγράψει αλλά χτες είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία σίγουρα δεν θα υπάρξει αλλη φορά εκεί.Φυσικά καθένας μπορεί να επιλέξει οτι νομίζει προσωπικά πιστεύω οτι πρεπει να απαξιωθουν γιατί οι κοπέλες που δουλευουν αυτη την περιδο εκει είναι ασχετες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και εμενα μου αρεσε η Βανεσσα :cum: :cum: :cum: αλλα δεν υπαρχει καμια αναφορα για τις επιδοσεις της :think:.Εκανε ενα γρηγορο σαλοναρισμα :(.
Η Μαρια οντως εχει απιθανο κωλι! :wanker: Και η φατσα ειναι συμπαθητικη! :smitten:
Η Βανέσα για 10€,μια χαρά είναι...την έχει πάρει συναγωνιστής με μέτριες εντυπώσεις!
Αλλά να βλέπεις αυτό το κωλάκι στα 4...είναι καύλα... :erection:

Η Μαριακοντύλω...μια χαρά είναι τελικά,έστω και με απλό πρόγραμμα!
Στο 10€ ΟΚ...στα 15€ με τίποτα όμως... :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Η Νικολ δεν μου αρεσε στη φατσα αλλα εχει καλο σωμα.Γενικα δεν με ενθουσιασε ομως.Περιμενα να δω κατι καλυτερο.
:hi:
Σαν τα παιδιά της Μπιάφρας είναι η Βανέσσα ρε τύπε

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και εμενα μου αρεσε η Βανεσσα :cum: :cum: :cum: αλλα δεν υπαρχει καμια αναφορα για τις επιδοσεις της :think:

Η Βανέσα ξεκίνησε μαζί με την Τζέσικα (ίδια μέρα,ίδια βάρδια) στο Φυλής 86 ισόγειο.

Κριτικές για αυτήν υπάρχουν στα Κολωνού 27:

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Αν σού αρέσει ο σωματότυπός της,δοκίμασε την-είναι καλή και δοκιμασμένη επιλογή...  ;)

Σε περίπτωση που την πάρεις (και αν θες βέβαια...) πες μας τις εντυπώσεις σου!

ΥΓ:Περιμένουμε την νυχτερινή έφοδο στο Μεταξουργείο του φίλου Αόρατου.  :hi:

Πέρασα χτες από Μαρία Τσέχα στο δίδυμου 20
Αν εξαιρέσεις ότι έχει πολύ ωραίο κορμί και ωραία κωλαρα και πολύ ωραίο βυζι μέσα τίποτα ιδιαίτερο
Πολύ τυπικά πράγματα .Κριμα το κορμί
Θα γράψω κριτική.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Καλησπέρα σε ολους μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμετέχουν στην ενημέρωση και βοηθάνε ιδιαίτερα.Η Βιολέτα φαίνεται οτι είναι πολύ καλη κοπελα παντα φιλική και θερμή στο σαλόνι
Και πολυ ρομαντικη με τους καθαρους, καλοβαλμενους και ευγενικους Ελληνες

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μη τρελαινεσαι... χαχα !!!. Παντως ειναι καθαρη, εγω που τη καταχυσα μεσα εξω, πηγε για ντουζακι κατευθειαν !!!

Α είσαι κι εσύ fun της ακάποτης ηδονής; Κατάλαβα!!! :S :S :S :S

Κουβάδες σπέρμα έχει δει το μουνί της αυτηνής...Έ ρε που πήγα κι έμπλεξα και τώρα τραβάω τα βυζιά μου!!!! :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο περασα ως ειθισται απο βεργας 3,αριστερα η καιτη με την ελλη,δεξια η τζενη με την στελλα και στον οροφο η χρυσα
Εξηκιου 18 γ ηταν η μαρια απο διδυμου 20 πριν λιγο καιρο,μελαγχροινη με κανονικο σωμα αλλα μετρια και αχρωμη παρουσια γενικοτερα
Καταθεση φυσικα στην καιτη,δεν την αλλαζω,πολυ ωραια και σημερα,πραγματικα υπεροχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom