kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
gomenie αρχίζεις και με τρομάζεις!!Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω 1 βόλτα απο εκεί αύριο!
Την είχα δει πριν 3 ημέρες απογευματινή βάρδια . Μπορεί και να έχει περίοδο .Χμμμ..Είσαι σίγουρος;Σήμερα το απόγευμα που πήγα δεν ήταν εκεί,και θυμάμαι που είχε πεί οτι θα έφευγε κάποια στιγμή τον Αυγουστο...
( για κοίτα εδώ !!! )ελπίζω τουλάχιστον η Ιβάννα να είναι στο πόστο της και να είναι τόσο καλή όσο περιμένω
για καφεδακι πας στα ρδελα καμμενιδη?μα δεν θα πάω για να μαμήσω! ;)
Χμμμ..Είσαι σίγουρος;Σήμερα το απόγευμα που πήγα δεν ήταν εκεί,και θυμάμαι που είχε πεί οτι θα έφευγε κάποια στιγμή τον Αυγουστο...
Σύντεκνοι η Ντενίζα ακούσα να λέει η τσατσά σε προηγούμενο συναγωνιστη οτι θα επιστρέψι στις 28/8.
Θες δωρακι κουφαλίτσα???Φερτε τη ντενισα στα Χανια στις 28,θα πεσουν μπαλωθιές!!!!!!!!!!!!!!χαχαΣτα γενέθλειά μου ε???????????? Μια χαρά!!!!
Τίποτα το ιδιαίτερο το απόγευμα..όλα κλειστά..Γιατί άραγε?Τα μόνα που ίσως άξιζαν στο 54 ένα ξανθό λεπτό ψηλό με ωραία βυζόμπαλα που κάνει και ισπανικό και στο 134 στο ισόγειο ένα κοντούτσικο μελαχρινό με ωραίο αφράτο κωλαράκι και καυλωτικό βυζί..ίσως ξαναπεράσω αν δεν έκλεισαν όλα..Αυτά..
Η βανέσσα είναι στην φυλής ήταν καλύτερη τώρα στο μεταξουργείο έχει πέσει κατά πολύ .Να πω κι εγώ με την σειρά μου ότι σήμερα το απόγευμα πέρασα από Μεταξουργείο. Ήταν αρκετά ανοιχτά (σε αντίθεση με την Φυλής) αλλά... παίζει ΠΟΛΥ μπάζο ρε αδερφάκι μου! Και σε ΟΛΑ σου κάνουν 10 τεμενάδες για να μπεις!!!
Ερώτησις: Έχετε κόψει μια μελαχροινή καβλιάρα, με μακρύ μαλλί, σφιχτό σωματάκι και γαμάτο κώλο στο Ιάσωνος 20Α? Την έχω πετύχει 4-5 φορές αλλά... ρε παιδιά δεν την έχω πετύχει ΠΟΤΕ μέσα σε δωμάτιο... ΜΑ ΠΟΤΕ!!! Η γκόμενα κατά την γνώμη μου είναι πολύ δυνατό μουνί, ιδιαίτερα για τα standards του Μεταξουργείου. Ο λόγος όμως ότι είναι ΠΑΝΤΑ διαθέσιμη με έχει κάνει να μην μπω... Την έχει πάρει κανείς? Λέει τίποτα ή έχει φάει μαύρο κι αυτή και δεν πατάει άνθρωπος?
Η βανέσσα είναι στην φυλής ήταν καλύτερη τώρα στο μεταξουργείο έχει πέσει κατά πολύ .
η ίδια είναι απλός έχει αλλάξει look από τότε που ήταν στην φυλής και έχει κάνει και tatoo .Μάλλον είναι αυτή που λέω στο post μου.... πρέπει να έχει πέσει ΠΑΡΑ πολύ γιατί δεν την γαμεί κανείς!!!