Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (21 μέλη και 208 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά:
Η Αλεξία το ξανθό ψηλό μιλφ.

▪Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά:
Η Ναταλία.Ψηλή,μελαχροινή πιτσιρίκα,με γλυκό κοριτσίστικο προσωπάκι και με σώμα με λίγα πιασίματα-με ζουμερό κώλο.

▪Βιργινίας Μπενάκη 31:
Η ξανθιά μιλφογκιλφ Βίκυ.

▪Μαραθώνος 59:
Η Μαρσέλα με το ωραίο κορμί-με μια ωραία αντίθεση επάνω του,λευκά εσώρουχα με μαύρο καλσόν.

Η ευγενέστατη υπηρεσία με πληροφόρησε ότι στο Αχιλλέως 48 είναι η Αγάπη και η Βικτώρια.Πηγαίνοντας όμως να δω τις κοπέλες διαπίστωσα ότι ήταν κλειστό.

Επίσης κλειστά είναι και το Μαραθώνος 59 και το Κωνσταντινουπόλεως 206.

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται για την Ελβίρα,φεύγει σήμερα για την πατρίδα της.

ΥΓ:Το Αχιλλέως 48 άνοιξε τελικά και δουλεύει μόνη της η Βικτώρια.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
DEVITO,και εμένα αρχικά το μυαλό μου σε αυτή πήγε αλλά είναι η άλλη Αλεξάνδρα που όντως είναι σαν αδελφούλα της Ξένιας από Φωκαίας 17 και που έχει περάσει για λίγο από Ιερά Οδό 66,δούλεψε κυρίως Φωκαίας 17 και μετά άρχισε την περιήγηση- Τροφωνίου 11, Διδύμου 8, Αγ.Πέτρου 7 και τώρα Ξανθίππης 2.
Μουναροπίπινο!  :wanker:
Σωστος! :hi:
Απλως επειδη εγραψε για κωλαρα ο Roumanolagnos στην περιγραφη για αυτο το μυαλο μου πηγε στην αλλη.Πιο σωστος χαρακτηρισμος ειναι το "κωλαρακι" για την συγκεκριμενη καθοτι εχει αψεγαδιαστο κορμι! :erection: Στο προσωπο ομως χανει.Ειναι καπως παραξενο και εχει περιεργα χαρακτηριστικα.Η Ξενια ειναι πιο ομορφη , εχει πιο γλυκο προσωπο.Πολλες ιεροδουλες αδελφες μαζευτηκαν!!! :rockon: Μισελ/Εστελ,Νικολετα/Ελλη,Ξενια/Αλεξανδρα!!! :rockon: Οικογενειακη παραδοση! :rockon: Αν βεβαια ολες αυτες ειναι οντως αδελφες! :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Απλως επειδη εγραψε για κωλαρα ο Roumanolagnos στην περιγραφη για αυτο το μυαλο μου πηγε στην αλλη.Πιο σωστος χαρακτηρισμος ειναι το "κωλαρακι" για την συγκεκριμενη καθοτι εχει αψεγαδιαστο κορμι! :erection: Στο προσωπο ομως χανει.Ειναι καπως παραξενο και εχει περιεργα χαρακτηριστικα.Η Ξενια ειναι πιο ομορφη , εχει πιο γλυκο προσωπο.Πολλες ιεροδουλες αδελφες μαζευτηκαν!!! :rockon: Μισελ/Εστελ,Νικολετα/Ελλη,Ξενια/Αλεξανδρα!!! :rockon: Οικογενειακη παραδοση! :rockon: Αν βεβαια ολες αυτες ειναι οντως αδελφες! :rockon:

μια χαρα ειναι η αλεξανδρα, ακρως καυλωτική ... βεβαια γούστα είναι αυτά  :hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν απο λιγο βολτα αρχικά σε δύο επιλέγμενους στόχους αν και τους είχα εντοπίσει από τον τομμυ στην απογευματινή βάρδια
Τελικά όντως δεν είδα καμία από τις δύο κοπέλες που ήθελα
Ξανθιπης 2 λοιπόν ήταν η μαρίνα από φυλής 109 πολύ παλιότερα,κλασσική παρουσία εδώ,σχετικά λεπτή με καλό κορμί,παρουσία άνω του μέσου όρου θα έλεγα
Φυλής 200 τανια,ξανθιά κατσαρομαλλα με μεγάλη περιφερεια και όψη Ελληνίδας νοικοκυράς
Από τις γυναίκες που γυρνάς στο σπίτι το μεσημέρι μετά την δουλειά,τρως ένα σπιτικό φαγητό και ρίχνεις ένα ωραίο λαϊκό πήδημα και πέφτεις να κοιμηθείς χορτασμένος και ευτυχισμένος
Ρομαντισμοι και αισθησιασμοι εδώ δεν έχουν θέση
Φυλής
109
Ισόγειο η χριστινα με φουλ πρόγραμμα,γνωστή γυρολόγος,καστανομαυρα μαλλιά,κανονικό κορμί,μέτριο ύψος
Την έχω δει και φωκαιας και διδυμου
Νομίζω η χριστινα που δούλευε με βικτωρια στη φωκαιας 27 στο υπόγειο παλιότερα είναι πιο μινιόν και επομένως άλλη κοπέλα χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος
Όροφος κλασικά η ντελια με μαύρο δικτυωτό fishnet,μελαγχροινη ενδιαφέρουσα κοπέλα με ζουμερό κορμι
136 καρμεν,μελαγχροινη τσιγγανορουμανικης αυρας με κανονικό κορμί αρκετά σφριγηλο με καμπύλες
Αν και είχα εγκαταλείψει την ιδέα να περάσω από βέργας στην επιστροφή,τελικά τελευταία στιγμή το έκανα καθώς βρέθηκα σε πολύ καλή ψυχολογική φάση και έτοιμος για κατάθεση στην καιτουλα,όμως αυτή απουσίαζε
Αριστερά στο ισόγειο πάντως ήταν η ελλη που είχε δωμάτιό και στον όροφο ο υπηρέτης μου είπε ότι ήταν η χρυσα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αναζήτησα πρόσφατα τη Βικτώρια στο Αχαρνών 85, που έχει πάρει λίγα κιλά αλλά παραμένει μάχιμη, της παλιάς ρωσικής σχολής, και η τσαστά με ενημέρωσε ότι παντρεύτηκε και σταμάτησε το σπορ.
Ο καιρός θα δείξει της απάντησα και προφανώς αποχώρησα διότι η αντικαταστάτης της ήταν πολύ χοντρή για τα γούστα μου.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πορνολορδε μου αν διαβάσεις την κριτικη του Φανουρη γράφει ότι αυτή ειναι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πολλες ιεροδουλες αδελφες μαζευτηκαν!!! :rockon: Μισελ/Εστελ,Νικολετα/Ελλη,Ξενια/Αλεξανδρα!!! :rockon: Οικογενειακη παραδοση! :rockon: Αν βεβαια ολες αυτες ειναι οντως αδελφες! :rockon:

Μισέλ/Εστέλ είναι τσεκαρισμένο ότι είναι. ;)

Ξένια/Αλεξάνδρα ας δεχτούμε την μαρτυρία της δεύτερης στον Σπουγκένα μοιάζουν κιόλας.

Νικολέτα/Έλλη μάς πουλάνε φίδια.

Και υπάρχει άλλο ένα διδυμάκι αδελφών που δουλεύουν σε μαγαζιά αυτή την περίοδο!  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ξένια/Αλεξάνδρα ας δεχτούμε την μαρτυρία της δεύτερης στον Σπουγκένα μοιάζουν κιόλας.

Και υπάρχει άλλο ένα διδυμάκι αδελφών που δουλεύουν σε μαγαζιά αυτή την περίοδο!  ;)

Δεν ξέρω τι λέτε,εγώ είχα πάρει την "αυθεντική"  :grin: :grin: :grin: αδερφή Νικολέτας από Φ.66Α... :kneel: :kneel: :kneel:
Κοντεύουν 3 χρόνια,που τηνε γάμησα.... :'( :'( :'(

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Υπάρχει κι άλλο δίδυμο αδελφών-η μία στη Φυλής και η άλλη σε "περιφερειακό" σπίτι...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ειναι η Τανια που δουλευε πολυ παλιοτερα στο Φυλης66Δ, ΑγιουΠετρου7 κλπ κλπ;
Την εχω τεραστια αναγκη αυτη!  :wanker:

και φυλης 40.πιο παλια...τοτε ειχε ακομα ωραιοτερη κωλαρα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μίνι Live Ενημερωσούλα από Φυλής δεύτερη βάρδια 23/04/2015:

-Διδύμου 7Β (το δεξί όπως τα βλέπουμε) ήταν η ψηλή καστανόξανθη πιπινο-μοντέλα η Ξένια.

-Διδύμου 7Α (το αριστερό όπως τα βλέπουμε) ήταν η κοντή καστανόξανθη πιπινο-μοντέλα η Πατρίτσια.

-Φυλής 54Α στον Όροφο ήταν η έκφυλη πιπινο-μοντέλα η Βαλέρια με το ωραίο στήθος.

-Φυλής 54Β ισόγειο ήταν η χαμηλοβλεπούσα μελαχρινή πιπινο-μοντέλα η Νάντια (με την ωραία κολάρα που λένε).

-Φυλής 56 ισόγειο ήταν η Γνωστή Καστανόξανθη Μοντέλα η Αννούλα με τα ωραία μπλέ μάτια (ήταν δωμάτιο).

-Φυλής 66Α (το δεξί όπως τα βλέπουμε) ήταν η νταρντάνα ξανθιά η Ναταλία.

Αυτά τα ολίγα Πόρνοι μου από εμένα.

Υ.Γ. Και μια Ερώτηση: Το Αλινάκι που ρώτησα σε 2 τσα2 είπαν οτι ακόμα είναι στην Πατρίδα του,
    έχουμε καμμιά διαφορετική ενημέρωση; Γιατί νομίζω αναφέρθηκε οτι ήταν εδώ ή όχι;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σκορπιε μυστη μου έπρεπε ν αμαρτανεις την Μ.εβδομαδα που ήταν εδώ το αλινακι και ν αρχισεις την νηστεία την εβδομάδα του Θωμά που θα έλειπε :)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σκορπιε μυστη μου έπρεπε ν αμαρτανεις την Μ.εβδομαδα που ήταν εδώ το αλινακι και ν αρχισεις την νηστεία την εβδομάδα του Θωμά που θα έλειπε :)

Τα Ελληνο-Χριστιανικά μου ιδεώδη δεν μου επέτρεψαν να την δώ πέραν της Μ.Δευτέρας...χεχεχε

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Συμφωνώ venom
Eνας πόρνος πρέπει να έχει κάποιες αρχές ώστε να μην τον παρασύρουν οι κορασίδες από τα βάθη της ακολασίας στα βάθη της κολασης
Είναι απαραίτητο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Και υπάρχει άλλο ένα διδυμάκι αδελφών που δουλεύουν σε μαγαζιά αυτή την περίοδο!  ;)

την Έλλη την έχω στο fb, είναι η μικρότερη αδελφή της οικογένειας είναι η Πετρονέλα και η Νικόλ κατά σειρά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Φυλής 200 τανια,ξανθιά κατσαρομαλλα με μεγάλη περιφερεια και όψη Ελληνίδας νοικοκυράς
Από τις γυναίκες που γυρνάς στο σπίτι το μεσημέρι μετά την δουλειά,τρως ένα σπιτικό φαγητό και ρίχνεις ένα ωραίο λαϊκό πήδημα και πέφτεις να κοιμηθείς χορτασμένος και ευτυχισμένος
Ρομαντισμοι και αισθησιασμοι εδώ δεν έχουν θέση

πολυ ωραια περιγραφη!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

ΥΓ:[size=14pt]Το Αχιλλέως 48 άνοιξε τελικά και δουλεύει μόνη της η Βικτώρια.[/size]

:thumbsup:

YΓ. ωραιος και ο HotVenom!
scorpion.jpg

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Υ.Γ. Και μια Ερώτηση: Το Αλινάκι που ρώτησα σε 2 τσα2 είπαν οτι ακόμα είναι στην Πατρίδα του,
    έχουμε καμμιά διαφορετική ενημέρωση; Γιατί νομίζω αναφέρθηκε οτι ήταν εδώ ή όχι;

Λείπει ακόμη και δεν υπάρχει καμμία γνωστή ημερομηνία επιστροφής-έστω και κατά προσέγγιση.  :-

(Σε αντίθεση με Ορόρα που είναι γνωστό ότι δουλεύει ξανά-ύστερα από το Πασχαλινό διάλειμμα-Σάββατο και με Ρενάτα που επιστρέφει την εβδομάδα που μάς έρχεται)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom