Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (16 μέλη και 195 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλησπερα! σκεφτομαι να παρω την αννα πιτσος.. ειναι καλη??
Διαβασε τις κριτικες που υπαρχουν στο Φυλης 109β οπου δουλευε προσφατως πριν παρει μεταγραφη στο Φυλης 69α.

Εγω μια φορα που την πηρα δεν εμεινα ευχαριστημενος.Ηταν βιαστικη!
Τωρα ομως εχει προσθεσει κωλο στο προγραμμα της :zfuck:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Διαβασε τις κριτικες που υπαρχουν στο Φυλης 109β οπου δουλευε προσφατως πριν παρει μεταγραφη στο Φυλης 69α.
Εγω μια φορα που την πηρα δεν εμεινα ευχαριστημενος.Ηταν βιαστικη!
Τωρα ομως εχει προσθεσει κωλο στο προγραμμα της :zfuck:
Δύο φορές μ'έχει καυλαντίσει άσχημα εκεί που δουλεύει τώρα,(ιεροσυλία...),αλλά δεν πέρασα έχοντας πρότερη κακή ανάμνηση από το Φ.109!Είναι όμως μουνάρα,και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Δύο φορές μ'έχει καυλαντίσει άσχημα εκεί που δουλεύει τώρα,(ιεροσυλία...),αλλά δεν πέρασα έχοντας πρότερη κακή ανάμνηση από το Φ.109!Είναι όμως μουνάρα,και αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία...
Ρε φιλε την ειχα παρει ενα βροχερο απογευμα , δεν κυκλοφορουσε ψυχη στη πιατσα , και αυτη παρολα αυτα ηταν βιαστικη!!! :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: Τωρα που ειναι και στα Κεντρικα οπου εχει πιο πολυ κοσμο... Αστα να πανε!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όντως έχει γίνει και γαμώ τα μουνιά.... :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
351
Πόντοι
21
Παιδια το πρωι στις 7-8 η ωρα  στο μεταξι λειτουργει η 3η βαρδια η βραδυνη ή η πρωινη;
Μπορειτε να μου προτεινετε κανα καυλιαρικο μιλφ που να τα δινει ολα;Εχω δει καποιες κριτικες και κλινω προς τη αννα το μαιμουδακι και απο μιλφ στη λιντα στο ιασωνος 2 τη ναταλι στο κολωνου 23 και  τiς  τατιανα,αντζελα στο ιασωνος 31

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μάλλον της βγήκε μαζί σου... :grin: Ρε τρελοκομείο,εννοείται ότι έτσι είναι με το 99,9% των πελατών... :hi:
Όχι ρε γαμώτο διάβολε.

Δηλαδή μόνο εγώ είμαι ο μαλάκας που δεν μου έδινε γλωσσόφιλα;

Την Παναγία μου δηλαδή, πόσο μαλάκας άσχημος είμαι επιτέλους;;;;;;;;;

Δηλαδή το 99.9% των πελατών είναι τόσο όμορφοι;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Όχι ρε γαμώτο διάβολε.

Δηλαδή μόνο εγώ είμαι ο μαλάκας που δεν μου έδινε γλωσσόφιλα;

Την Παναγία μου δηλαδή, πόσο μαλάκας άσχημος είμαι επιτέλους;;;;;;;;;

Δηλαδή το 99.9% των πελατών είναι τόσο όμορφοι;

τύπε χαλάρωσε

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Φιλαράκι εν μέρει έκανα πλάκα. Όλα καλά. Πράγματι δεν μου έδινε φιλιά αλλά ντάξ, πιο πολύ αυτά που έγραψα τα έγραψα για να αστειευτώ.

Όλα καλά.

Πάω να παρω να ψυχοφάρμακά μου.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Φιλαράκι εν μέρει έκανα πλάκα. Όλα καλά. Πράγματι δεν μου έδινε φιλιά αλλά ντάξ, πιο πολύ αυτά που έγραψα τα έγραψα για να αστειευτώ.

Όλα καλά.

Πάω να παρω να ψυχοφάρμακά μου.
Κι εδώ αστειεύεσαι να φανταστώ!Σίγουρα μας πειράζει (με μένα προεξάρχοντα) να διαβάζουμε για ''υπηρεσίες'' που παρέχονται σε άλλους,αλλά σιγά μην βάλουμε και τον γάιδαρο να... κλάψει για τις τσούρκες!Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να μας απασχολήσουν...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κι εδώ αστειεύεσαι να φανταστώ!Σίγουρα μας πειράζει (με μένα προεξάρχοντα) να διαβάζουμε για ''υπηρεσίες'' που παρέχονται σε άλλους,αλλά σιγά μην βάλουμε και τον γάιδαρο να... κλάψει για τις τσούρκες.Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να μας απασχολήσουν...
Ναι φυσικά αστειεύομαι για τα ψυχοφάρμακα!

Δεν παίρνω, άλλωστε ο ψυχίατρός μου, μου είπε πως δεν χρειάζομαι άλλα.

(ναι, και εδώ αστειεύομαι)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πριν λιγο

Μαραθωνος 59 ισογειο , μια ξανθια με ελ.στοματικο , ηρεμο σεξουαλικο σαλοναρισμα, ειχε κατι που με καυλωνε και θα περναγα αν δεν την εβλεπα να βγαινει απο το δωματιο με το σωληναριο της κρεμας !
εφυγα και πηγα διπλα

Μαραθωνος 59 με τα σκαλακια, εκει ηταν η μαρσελα , μια νεαρη (καπου στα 25-30 τη κοβω) καλο κορμι μικρο στηθος , σαλοναρισε ολογυμνη οπως και η ξανθια στο διπλα στπιτι.
δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα για τα γουστα μου. του στυλ που εισαι σε μπαρακι με το κολλητο σου σε κοιταει σε παιζει και αναρωτιεσαι με το κολλητο να τη πηδηξω ή οχι ;

δεν ελεγε οχι στο δωματιο οπως εχουν αναφερει κι'αλλοι συναγωνιστες. ψιλοαδιαφορη πιπα, δεχτηκε δαχτυλιασμα που αρχισε να γινεται μουσκεμα πολυ γρηγορα, ειδικα οταν της τον εβαλα μεσα αρχισαν να τσιτωνουν και οι ρωγες της, το ευχαριστιεται το γαμησι. το γουσταρει.

καλο βραδυ

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Παιδια το πρωι στις 7-8 η ωρα  στο μεταξι λειτουργει η 3η βαρδια η βραδυνη ή η πρωινη;
Μπορειτε να μου προτεινετε κανα καυλιαρικο μιλφ που να τα δινει ολα;Εχω δει καποιες κριτικες και κλινω προς τη αννα το μαιμουδακι και απο μιλφ στη λιντα στο ιασωνος 2 τη ναταλι στο κολωνου 23 και  τiς  τατιανα,αντζελα στο ιασωνος 31
Ωραιο μιλφακι ειναι η Λανα απο Ιασωνος 37 ισογειο.Συμφωνα με τις τελευταιες ενημερωσεις δουλευει στη βραδυνη αλλαγη.Ανακοινωνεται ομως απλο προγραμμα.Δεν ξερω αν κανει κατι παραπανω με εξτρα λεφτα! ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Ωραιο μιλφακι ειναι η Λανα απο Ιασωνος 37 ισογειο.Συμφωνα με τις τελευταιες ενημερωσεις δουλευει στη βραδυνη αλλαγη.Ανακοινωνεται ομως απλο προγραμμα.Δεν ξερω αν κανει κατι παραπανω με εξτρα λεφτα! ;)
εδώ και πάρα πολλούς μήνες δουλέυει εκεί η Λάνα , ξεκίνησε απο το Ιάσωνος 1α και συνέχισε στο Κολωνού 15β ,
για να μην μπερδευτούμε δεν είναι η Λάνα με τα μεγαλύτερα βυζιά πού δούλευε Κολωνού 53 , και ναι με έξτρα
λεφτά μέσα κάνει ελεύθερο στοματικό

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
καλώς εχόντων των πραγμάτων , μάλλον ,θα ανοίξει καινούργιος οίκος στην Φωκαίας και συγκεκριμένα στον αριθμό 7

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ρομαντικός με ποια έννοια απο αυτές που έχεις αναλύσει μύστη μου ???  :grin: :grin: :grin:

πολλά μπράβο καταρχήν στον ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και μετά στον professorx
τόσο για την συνεισφορά τους με ενημερώσεις και κριτικές αλλά όπως είπε
και ο φίλος cobra σε ποστ του για την εν γένη συμπεριφορά τους , γιατί υπάρχουν
και άλλοι που ενημ :orchestra:ερώνουν αλλά έχοντας ανοχή ανεξήγητη βρίζουν και προσβάλουν  

Θα συμφωνήσω με τον άνωθεν...

Έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα με ορισμένους αλητήριους,κατακάθια της κοινωνίας που μπαίνουν και υβρίζουν σκαιότατα εμάς τους επιτυχημένους επαγελματίες με την -όντως πολύ περίεργη,για να μη πω ύποτη...- ανοχή της διοικήσεως του αγαπημένου μας ιστότοπου...

Κατόπιν τούτων...

Μπαν στον Αντισθένη!  :orchestra:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Περασμα προ 2ωρου περιπου από Φωκαιας 9.Στο αριστερο ηταν η καυλα η Αλεξια και η Βανεσσα.Περιμενα στο σαλονι να βγει η Βανεσσα καθως η άλλη ηταν ειδη στο σαλονι.Η Αλεξια οση ωρα περιμενα την Βανεσσα ειχε ερθει πανω μου και τριβοταν κλπ με δικη της πρωτοβουλια φυσικα.Μετα από λιγο βγηκε και η κοντη την ειδαμε ολοι και σηκωθηκα να φυγω.Καθως εφευγα η κοντη(Βανεσσα) με καραμουζιασε το καργιολακι ότι και καλα εκατσα και μου τριφτηκε η άλλη και μετα εφυγα λες και εγω της ειπα να το κανει η και γω δεν ξερω τι.Μαυρο από μενα πλεον στην κοντη αν και την συμπαθουσα εχει γινει μεγαλο καριολακι  :s&m_3: και δεν προκειται να την ξαναπαρω την καρια.Αυτη είναι ακρως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα αλλα δεν πειραζει αυτές χανουν...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Περασμα προ 2ωρου περιπου από Φωκαιας 9.Στο αριστερο ηταν η καυλα η Αλεξια και η Βανεσσα.Περιμενα στο σαλονι να βγει η Βανεσσα καθως η άλλη ηταν ειδη στο σαλονι.Η Αλεξια οση ωρα περιμενα την Βανεσσα ειχε ερθει πανω μου και τριβοταν κλπ με δικη της πρωτοβουλια φυσικα.Μετα από λιγο βγηκε και η κοντη την ειδαμε ολοι και σηκωθηκα να φυγω.Καθως εφευγα η κοντη(Βανεσσα) με καραμουζιασε το καργιολακι ότι και καλα εκατσα και μου τριφτηκε η άλλη και μετα εφυγα λες και εγω της ειπα να το κανει η και γω δεν ξερω τι.Μαυρο από μενα πλεον στην κοντη αν και την συμπαθουσα εχει γινει μεγαλο καριολακι  :s&m_3: και δεν προκειται να την ξαναπαρω την καρια.Αυτη είναι ακρως αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα αλλα δεν πειραζει αυτές χανουν...
Το έχει ο οίκος,μου φαίνεται....όλες βλαμμένες πρέπει να είναι εκεί μέσα... :headbang:

Πάμε λοιπόν για καραμούζα στην σαβούρα την Αλεξια...... :s&m_3:

Είναι όπως την περιγράφει ο ΜΈΓΙΣΤΟΣ ν.σμύρνης ,μόνο που έχει ισιώσει το τσουρκο-μαλλί... :pipa2:
Πάμε μέσα στο τσαρδί βλέπουμε την Αλεξια και ενώ πάμε να φύγουμε,σκάει πάκης με εμπόρευμα.....
-Της λέω,γιατί έκατσε αυτός...ψωνίζεις ?
-Όχι μου λέει,τι με πέρασες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...εγώ είμαι επιπέδου.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:...δεν ψωνίζω από αυτούς...
Όλα αυτά,ενώ με ακούμπησε ελαφρά με το χέρι της στον ώμο μου... :rolleyes:

Μωρή σάπια...σάλτα και γαμήσου...που περνάει από πάνω σου ο κάθε πικραμένος....
ΜΑΎΡΟ,από εμένα λόγω συμπεριφοράς,παλιο-πετούγια...

Άκου λέει,είναι επιπέδου το τσουρκόσκυλο....
Τυχερή που ήμουν με άλλους και δεν έφαγε τα καντήλια της.... :hi:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Ναι ρε Μπιλλαρα μαλλον εχουν ψωνιστεί τα καργιολακια  :s&m_1:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom