- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.923
- Πόντοι
- 42.697
[size=11pt]Μεγάλη περπατησιά[/size]
10:58-19:08 (χθες)
[move] [/move]
[size=11pt]Μεγάλη περπατησιά[/size]
10:58-19:08 (χθες)
Στο Βέργας 3 στο δεξιό η Ναταλία πρώην Ελένη απο Αλκιβιάδους 16Β,λεπτούλα,με καρέ μαύρο μαλλάκι.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Το πρώτο σε αυτήν την κοπέλα κλασσικά με πολύ καλές εντυπώσεις όπως πάντα άλλωστε.Ζero έχεις τα χαιρετίσματα της.
Στο Αχαρνών 85 έγινε η δεύτερη συνεύρεση με την Μαρινάρα την καβλιάρα την ώριμη Ρωσίδα που άφησε τους παππούδες χωρίς σύνταξη πριν τους την πάρει η Τρόικα.Ψηλή,νταρντάνα,με καστανοκόκκινα σγουρά μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα,βυζάρες,σώμα με πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,ορχεολειχεία και γλωσσόφιλα.Γλύφει,φιλάει παντού.Δεύτερη φορά που την παίρνω συνολικά με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.Στο δωμάτιο μου έκανε παραπονάκια ότι ο zero την έχει αμελήσει για τα μάτια της ωραίας Ελένης,με ρώτησε αν την γνωρίζω προσωπικά για να της βγάλει τα μάτια και εγώ ποίησα την νύσσαν,κοινώς έκανα την πάπια.
Μετά το δεύτερο ξεμούζισμα κατευθύνθηκα προς Αττική.
Αυτό του είπα και εγώ....
Πέρα από την πλάκα,γαμιέται σαν σκυλί και είναι στανταράκι μου......
Άμα είναι αυτή ωραία φαντάζομαι πως θα είναι οι Ελλεηνίδες που συναναστρέφεσαιΠολυ μουναρος , αφου εγω δεν θα εμπαινα κανονικα για χαζοβολτα κατεβηκα αλλα δεν γινοταν μολις την ειδα λεω ενταξει αμα δεν περάσω θα με περάσουν για μαλακα
τελικα οι καλυτερες τσαρκες ειναι οι αυθορμητες
Άμα είναι αυτή ωραία φαντάζομαι πως θα είναι οι Ελλεηνίδες που συναναστρέφεσαι
Άμα είναι αυτή ωραία φαντάζομαι πως θα είναι οι Ελλεηνίδες που συναναστρέφεσαι
Γυναίκα γαρίδα τρως το σώμα και πετάς το κεφάλι τύπε.Την έχεις δει? και δεν σ αρεσε? με τέτοιο σωμα? περιεργο. Εγω το παραδεχομαι τέτοια γκομενα δεν εχω ριξει ποτε.
Αυτη σε ελληνιδα ξέχασε το θα έχει παει να γινει PR ή μοντελο ή σε καμια εκπομπη του Dancing with the stars. Τεσπα μη σπαμαρουμε τσαμπα και το θρεντ για μενα ειναι η τοπ που ειδα χθες στην βραδινη βαρδια.
Την έχεις δει? και δεν σ αρεσε? με τέτοιο σωμα? περιεργο. Εγω το παραδεχομαι τέτοια γκομενα δεν εχω ριξει ποτε.
Αυτη σε ελληνιδα ξέχασε το θα έχει παει να γινει PR ή μοντελο ή σε καμια εκπομπη του Dancing with the stars. Τεσπα μη σπαμαρουμε τσαμπα και το θρεντ για μενα ειναι η τοπ που ειδα χθες στην βραδινη βαρδια.
Μονο μαζι σου ειναι τοσο ρομαντικη η κοπελα!!!Φυλής 65 κάτω ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ αποκάλυψη. Τι μουναρα ειναι αυτη? με έλιωσε στα γλωσόφιλα και εγω την έλιωσα μετα στα 4 χεχε Δεν ηταν να μπω γιατι ημουν για στουντιακι αποψε αλλα ειπα να κανω μια χαζοβολτα απο τα παλιά τα μέρη και οταν την ειδα να σαλονάρει γυμνη στο σαλονι έπαθα πλάκα. Οποτε ειπα να την δοκιμασω και δεν το μετάνιωσα δεν ξερω αμα ειναι με ολους τοσο θερμή ή της βγηκε μαζι μου. Τι κωλαρα ειναι αυτη στα 4. Χάρμα σαν να εισαι με την γκομενα σου!
ρομαντικός με ποια έννοια απο αυτές που έχεις αναλύσει μύστη μου ???Ρομαντικε μου Ν.Σμυρνη απλα
Σχετικά με τον "ρομαντισμό" που συχνά επικαλείσαι, τόσο εσύ φίλε COBRA, όσο και κάποια άλλα μέλη της κοινότητας, θα ήθελα να επιστήσω, γι' άλλη μια φορά, σε όλους μας, την προσοχή που πρέπει να έχουμε σε ό,τι αφορά το σεξ στον αγοραίο έρωτα και ίσως, πια, όχι μόνο εκεί.
Επαφές χωρίς προφύλαξη με τις πόρνες είναι ανεπίτρεπτες. Τόσο καθεαυτές οι πράξεις, όσο και η διαφήμισή τους. Οι λόγοι είναι προφανείς. Το κακό είναι πως τέτοιες συμπεριφορές δεν επηρεάζουν μονάχα εκείνους που τις προκαλούν, αλλά δυστυχώς και όλους τους υπόλοιπους, μιας και λόγω της ζήτησης οι εκδιδόμενες ενίοτε (αν και ο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70773.msg5996053#msg5996053]streetwalker[/url], υποστηρίζει πως έχει ενδώσει το 90%, ενώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70773.msg6053115#msg6053115]εσύ[/url], σχεδόν όλες...) ενδίδουν κι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες για μετάδοση σεξουαλικών νοσημάτων μεταξύ των κοριτσιών, με κίνδυνο να την "πατήσει" και κάποιος που δεν φταίει σε τίποτα.
Μεγάλη προσοχή λοιπόν. Δεν είναι σωστό να παίζουμε με την υγεία μας και κυρίως με την υγεία των άλλων.
Μην κυνηγάς φαντάσματα και εσύ ρε γαμώτο...τέλος έχουμε πει όλα...ρομαντικός με ποια έννοια απο αυτές που έχεις αναλύσει μύστη μου ???
πολλά μπράβο καταρχήν στον ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και μετά στον professorx
τόσο για την συνεισφορά τους με ενημερώσεις και κριτικές αλλά όπως είπε
και ο φίλος cobra σε ποστ του για την εν γένη συμπεριφορά τους , γιατί υπάρχουν
και άλλοι που ενημερώνουν αλλά έχοντας ανοχή ανεξήγητη βρίζουν και προσβάλουν
Οι "ρομαντικοι", που ουτως η αλλως τα ψαχνουν και τα κανουν, την εκμεταλευονται με το να βρισκουν τις αισθησιακες υπηρεσιες που αποζητουν και οι υπολοιποι ενημερωνονται για το τι πραγματικα συμβαινει πολυ συχνα στο δωματιο και παιρνουν τα μετρα τους. Δηλαδη τις αποφευγουν... ;)