Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (16 μέλη και 195 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
[size=11pt]Μεγάλη περπατησιά[/size]

10:58-19:08 (χθες)

[move] :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:[/move]

tumblr_n0ftkpHjse1r48bp2o1_400.gif

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
Στο Βέργας 3 στο δεξιό η Ναταλία πρώην Ελένη απο Αλκιβιάδους 16Β,λεπτούλα,με καρέ μαύρο μαλλάκι.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Το πρώτο σε αυτήν την κοπέλα κλασσικά με πολύ καλές εντυπώσεις όπως πάντα άλλωστε.Ζero έχεις τα χαιρετίσματα της.

Στο Αχαρνών 85 έγινε η δεύτερη συνεύρεση με την Μαρινάρα την καβλιάρα την ώριμη Ρωσίδα που άφησε τους παππούδες χωρίς σύνταξη πριν τους την πάρει η Τρόικα.Ψηλή,νταρντάνα,με καστανοκόκκινα σγουρά μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα,βυζάρες,σώμα με πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό,ορχεολειχεία και γλωσσόφιλα.Γλύφει,φιλάει παντού.Δεύτερη φορά που την παίρνω συνολικά με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.Στο δωμάτιο μου έκανε παραπονάκια ότι ο zero την έχει αμελήσει για τα μάτια της ωραίας Ελένης,με ρώτησε αν την γνωρίζω προσωπικά για να της βγάλει τα μάτια και εγώ ποίησα την νύσσαν,κοινώς έκανα την πάπια.
Μετά το δεύτερο ξεμούζισμα κατευθύνθηκα προς Αττική.

:sunglasses:

tumblr_inline_ncoskbrrmH1rqra0x.gif

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό του είπα και εγώ.... :tooth: :tooth: :tooth:
Πέρα από την πλάκα,γαμιέται σαν σκυλί και είναι στανταράκι μου...... :wanker: :wanker: :wanker:

Πολυ μουναρος παιδια μακαρι να μας γουσταρε μια τέτοια γκομενα θα ειχαμε πιάσει τζοκερ , παντως δεν θα εμπαινα κανονικα για χαζοβολτα κατεβηκα αλλα δεν γινοταν μολις την ειδα λεω ενταξει αμα δεν περάσω θα με περάσουν για μαλακα γλιτωσα και το 50αρι :2funny: :2funny:

τελικα οι καλυτερες τσαρκες ειναι οι αυθορμητες  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πολυ μουναρος , αφου εγω δεν θα εμπαινα κανονικα για χαζοβολτα κατεβηκα αλλα δεν γινοταν μολις την ειδα λεω ενταξει αμα δεν περάσω θα με περάσουν για μαλακα  :2funny: :2funny:

τελικα οι καλυτερες τσαρκες ειναι οι αυθορμητες  :rockon:
Άμα είναι αυτή ωραία φαντάζομαι πως θα είναι οι Ελλεηνίδες που συναναστρέφεσαι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Άμα είναι αυτή ωραία φαντάζομαι πως θα είναι οι Ελλεηνίδες που συναναστρέφεσαι

Την έχεις δει? και δεν σ αρεσε? με τέτοιο σωμα? περιεργο. Εγω το παραδεχομαι τέτοια γκομενα δεν εχω ριξει ποτε.
Αυτη σε ελληνιδα ξέχασε το θα έχει παει να γινει PR ή μοντελο ή σε καμια εκπομπη του Dancing with the stars. Τεσπα μη σπαμαρουμε τσαμπα και το θρεντ για μενα ειναι η τοπ που ειδα χθες στην βραδινη βαρδια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Την έχεις δει? και δεν σ αρεσε? με τέτοιο σωμα? περιεργο. Εγω το παραδεχομαι τέτοια γκομενα δεν εχω ριξει ποτε.
Αυτη σε ελληνιδα ξέχασε το θα έχει παει να γινει PR ή μοντελο ή σε καμια εκπομπη του Dancing with the stars. Τεσπα μη σπαμαρουμε τσαμπα και το θρεντ για μενα ειναι η τοπ που ειδα χθες στην βραδινη βαρδια.
Γυναίκα γαρίδα τρως το σώμα και πετάς το κεφάλι τύπε.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

την έχεις δει με πολιτικά ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει ρε παιδια γουστα ειναι αυτά μη βαρατε.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μού το λέγατε όλοι ότι είναι καθυστερημένος αλλά ομολογώ πως δεν το πίστευα ότι είναι τόσο πολύ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Κυριακάτικη μεσημεριανή βόλτα(12.00-13.40) σε κάποια περιφερειακά σπιτάκια

Κωνσταντινουπόλεως 206
206.jpg

Τάνια , ξανθιά μίλφ κοντούλα σώμα με πιασιματάκια και 2.5-3άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Ξανθίππης 2
image.jpg

Μαρίνα , ξανθιά με κανονικό σώμα ,2.5άρι ελαφρώς πεσμένο βυζί , απλό πρόγραμμα.

Λ.Ιωνίας 12
image.jpg

Όλγα καστανόξανθη χοντρή μιλφογκίλφ με μπουτάρες 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα , το απόγευμα θα δουλεύει η Άννα.
και η κάρτα του μαγαζιού
12_2.jpg

Περγάμου 27
image.jpg

Άννα , μελαχρινή παχουλή με κοντό αγορίστικο μαλλί 2άρι βυζί , με ακα.

Αλκαμένους 113
113.jpg

Αλίνα γκίλφ με ξανθό πλατινέ μαλλί , κανονικό σώμα 3άρια βυζί , πρώτα είπε απλό πρόγραμμα και μετά είπε τα πάντα εκτός απο κώλο...

Αλκαμένους 117
117.jpg

Άννα ξανθιά με πιασίματα 2άρι βυζί , με ακα τελειωτικό.

Ρεμούνδου 21α
image.jpg

κλειστό

Ρεμούνδου 21
image.jpg

Υβόννη καστανομάλλα με μακρύ βυζί κανονικό σώμα 2.5άρια βυζί , απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται , το απόγευμα θα δουλεύει η Χριστίνα ,
ενώ η Κάρλα αναμένεται να επιστρέψει τον Μάιο.

Αγίου Πέτρου 7
image.jpg

Ιζαμπέλα η ξανθιά άκωλη με την ψιλοκαμπούρα πρώην Μαρίνα απο Φυλής 71 , 84α , κανονικό σώμα 1.5-2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα.

Περγάμου 1
image.jpg

Γκαμπριέλα μελαχρινή μαυριδερή νταρντάνα , η μάγισσα Φούρκα όπως την λέω εγώ λόγω τις μύτης της , με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.

Καλύμνου 36
image.jpg

Ναταλί ξανθιά παχουλή μίλφ με 1,5-2άρι βυζί και το μεγάλο τατού στον γοφό , με ακα τελειωτικό , τιμήθηκε(θα ακολουθήσει κριτική)δεν ήταν ότι μου άρεσε
τόσο πολύ η κοπέλα(πάντως είναι πολύ καλή μέσα)αλλά ήθελα να περάσω μετά απο πάρα πολύ καιρό ξανά σε αυτόν τον καλτ οίκο.

Καλύμνου 48α
image.jpg

κλειστό.

Καλύμνου 48β
image.jpg

Πωλίνα κλασσικά στο δωμάτιο....σώμα με πιασιματάκια 3άρι βυζί , με ακα τελειωτικό , πρωκτικό και αυταρχικό.

Μαγνησίας 1
image.jpg

Μαρία καστανόξανθη με μαλλί μέχρι τους ώμους ,χοντρή με 3άρια , με ακα τελειωτικό.

Μαγνησίας 11
Μπάρμπορα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους πίρσινγκ στην μύτη , παχουλή με 2άρι βυζί, με ακα τελειωτικό και κώλο

αυτά τα λίγα , καλό μεσημέρι

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Φυλής 65 κάτω ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ αποκάλυψη. Τι μουναρα ειναι αυτη? με έλιωσε στα γλωσόφιλα και εγω την έλιωσα μετα στα 4 χεχε  :fuck1: :fuck1: Δεν ηταν να μπω γιατι ημουν για στουντιακι αποψε αλλα ειπα να κανω μια χαζοβολτα απο τα παλιά τα μέρη και οταν την ειδα να σαλονάρει γυμνη στο σαλονι έπαθα πλάκα. Οποτε ειπα να την δοκιμασω και δεν το μετάνιωσα δεν ξερω αμα ειναι με ολους τοσο θερμή ή της βγηκε μαζι μου. Τι κωλαρα ειναι αυτη στα 4. Χάρμα σαν να εισαι με την γκομενα σου!  
Μονο μαζι σου ειναι τοσο ρομαντικη η κοπελα!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Οι 10 στις 16 κριτικες εχουν γλωσσοφιλα! :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.519
Πόντοι
46.232
Ρομαντικε μου Ν.Σμυρνη απλα  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
ρομαντικός με ποια έννοια απο αυτές που έχεις αναλύσει μύστη μου ???  :grin: :grin: :grin:

πολλά μπράβο καταρχήν στον ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και μετά στον professorx
τόσο για την συνεισφορά τους με ενημερώσεις και κριτικές αλλά όπως είπε
και ο φίλος cobra σε ποστ του για την εν γένη συμπεριφορά τους , γιατί υπάρχουν
και άλλοι που ενημερώνουν αλλά έχοντας ανοχή ανεξήγητη βρίζουν και προσβάλουν  

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Σχετικά με τον "ρομαντισμό" που συχνά επικαλείσαι, τόσο εσύ φίλε COBRA, όσο και κάποια άλλα μέλη της κοινότητας, θα ήθελα να επιστήσω, γι' άλλη μια φορά, σε όλους μας, την προσοχή που πρέπει να έχουμε σε ό,τι αφορά το σεξ στον αγοραίο έρωτα και ίσως, πια, όχι μόνο εκεί.
Επαφές χωρίς προφύλαξη με τις πόρνες είναι ανεπίτρεπτες. Τόσο καθεαυτές οι πράξεις, όσο και η διαφήμισή τους. Οι λόγοι είναι προφανείς. Το κακό είναι πως τέτοιες συμπεριφορές δεν επηρεάζουν μονάχα εκείνους που τις προκαλούν, αλλά δυστυχώς και όλους τους υπόλοιπους, μιας και λόγω της ζήτησης οι εκδιδόμενες ενίοτε (αν και ο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70773.msg5996053#msg5996053]streetwalker[/url], υποστηρίζει πως έχει ενδώσει το 90%, ενώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70773.msg6053115#msg6053115]εσύ[/url], σχεδόν όλες...) ενδίδουν κι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες για μετάδοση σεξουαλικών νοσημάτων μεταξύ των κοριτσιών, με κίνδυνο να την "πατήσει" και κάποιος που δεν φταίει σε τίποτα.
Μεγάλη προσοχή λοιπόν. Δεν είναι σωστό να παίζουμε με την υγεία μας και κυρίως με την υγεία των άλλων.

Φανούρη, επειδή αναφέρθηκες σε μένα, να σημειώσω ότι η πείρα μου τα τελευταία 10 χρόνια στο ροζ σπιτάκια με έχει οδηγήσει σε αυτό το συμπέρασμα, δεν είναι στατιστικό γεγονός. Το δε ποσοστό, είναι επανάληψη του ποσοστού του μηνύματος της παράθεσης, ακριβώς για να δείξει πόσο "εύκολο" είναι να δελεαστούν τα κορίτσια σε παράνομα εξτράκια. Αν διαβάσεις το υπόλοιπο νήμα, δεν αναφέρθηκα ποτέ και πουθενά σε συγκεκριμένο όνομα, αν και το είχα κάνει στο παρελθόν σε αντίστοιχο νήμα (που το είχε ανοίξει γνωστός αγωνιστής, για την προστασία του κοινού αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι πήγαινε μετά σε κορίτσι με πλούσια παρουσία στα σχετικά νήματα, με γλυκά και λουλούδια για να του κάτσει ακάποτα).

Αυτό απλά για να διαχωρίσω την θέση μου, και να γίνει σαφές ότι προσωπικά ο streetwalker δεν γαμάει ακάποτα.

Αν θες πάντως μια χειροπιαστή ένδειξη του τι παίζει έξω, δες πόσοι πήγαν για εξετάσεις μετά την αποκάλυψη της Νατάσας.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρομαντικός με ποια έννοια απο αυτές που έχεις αναλύσει μύστη μου ???  :grin: :grin: :grin:

πολλά μπράβο καταρχήν στον ΦΑΝΟΥΡΗ ΤΖΟΥΡΑ και μετά στον professorx
τόσο για την συνεισφορά τους με ενημερώσεις και κριτικές αλλά όπως είπε
και ο φίλος cobra σε ποστ του για την εν γένη συμπεριφορά τους , γιατί υπάρχουν
και άλλοι που ενημερώνουν αλλά έχοντας ανοχή ανεξήγητη βρίζουν και προσβάλουν  
Μην κυνηγάς φαντάσματα και εσύ ρε γαμώτο...τέλος έχουμε πει όλα... :hi:
Ωραία η φωτογραφική σου ενημέρωση  :kneel: :kneel: :kneel: ...και ωραίο το μπλε μπουφανάκι με κόκκινο μπλουζάκι από μέσα... :grin:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Οι "ρομαντικοι", που ουτως η αλλως τα ψαχνουν και τα κανουν, την εκμεταλευονται με το να βρισκουν τις αισθησιακες υπηρεσιες που αποζητουν  :gay: και οι υπολοιποι ενημερωνονται για το τι πραγματικα συμβαινει πολυ συχνα στο δωματιο και παιρνουν τα μετρα τους. Δηλαδη τις αποφευγουν...  ;)

Ετσι ακριβως, οποτε οι πιο ενεργοι στο φορουμ χρηστες δεν θα πρεπει αν αποθαρρύνουν τους καμικαζε-ρομαντικους γουατεβερ απο το να γραφουν χαρτι και καλαμαρι αυτα που συμβαινουν, ουτως ωστε οι εχοντες σωας τα φρενας να ξερουν που βαδιζουν.  ;)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.124
Πόντοι
7.786
εγω θεωρω οτι στο θεμα με τα ακαποτα γαμησια και τα αλλα παρανομα εξτραδακια δεν εχω κανει  αλλα ειναι ευθυνη του αλλου αν θα κανει βεβαια αυτη που κανουν πρεπει να ενημερωνουν ωστε ο αλλος που θελει να παει σε μια κοπελλα  που κανει παρανομα εξτραδακια να ξερει τι θα κανει εγω δεν το υποστηριζω αλλα ειναι δικαιωμα του αλlου αν θα κανει η οχι απλως υπαρχουν και συνεπειες  στην υγεια του και της κοπελας που τα κανει

TONOROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
καλησπερα! σκεφτομαι να παρω την αννα πιτσος.. ειναι καλη??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom