pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Εχθες το βραδυ Φυλης 69 οροφος ηταν μια αδυνατουλα ομορφουλα Χριστινα,ξερουμε τιποτα ;
νωρίτερα στην 2ή βάρδια
Αγκυρας 12α Ελενα ξανθια παχουλη μιλφ με 3αρια βυζια,με ακα τελειωτικο.
Φωκαιας 24 Νικολ μελαχρινη με πιασιματακια 1.5αρι βυζι με ακα και Καρολινα ξανθια με πιασιματακια 2.5+αρι βυζι,με ακα τελειωτικο,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
Φυλης 134 Τζεσικα ξανθια κανονικο σωμα ωραιο κωλο 2αρι σιλικονατο βυζι,απλο προγραμμα.
Βεργας 6β Πατριτσια ξανθια χοντρη με τεραστια κωλαρα 3αρι βυζι,απλο προγραμμα.
φωκαιας 17β δυο κοπελες.. η ξανθια ζωη με τρομερα βυζια και μια μελαχρινη ψηλη δε συγκρατησα ονομα
Εχθες το βραδυ Φυλης 69 οροφος ηταν μια αδυνατουλα ομορφουλα Χριστινα,ξερουμε τιποτα ;
Καλησπέρα κόσμε!
Προς ενημέρωση, πέρασα σήμερα μπας και δω την Πειραιωτισσα στο 113 άλλα παπαρια...
Είναι αυτή που είχα δει σε μια από τις (σπάνιες πλέον) βόλτες στη Φυλής,στο Φ.67;Μου είχε φανεί ενδιαφέρουσα περίπτωση.Πριν λίγο.....
Ιάσωνος 33 - Μαρία (ξωτικό/έχει φτιάξει καλό βυζάκι,η κορασίδα - απλό με 69)
Είναι αυτή που είχα δει σε μια από τις (σπάνιες πλέον) βόλτες στη Φυλής,στο Φ.67;Μου είχε φανεί ενδιαφέρουσα περίπτωση.
παιδες καλησπερα.την προηγουμενη εβδομαδα στο μ.αλεξανδρου 17 πηδηξα απο τον κωλο στην απογευματινη βαρδια μια χοντρη κοντη με βυζαρες και κωλαρα νομιζω μαρια την ελεγαν.επειδη μου αρεσουν τετοιες γυναικες πηγα σημερα να την ξαναβρω αλλα ο τσατσος μου ειπε οτι δουλευει αλλου και δεν θα ξαναρθει εκει. ο πουστης ομως δεν μου ελεγε που δουλευει.παρακληση οποιος την πετυχει να το αναφερει.ευχαριστω εκ των προτερων
Eύγε,πάντα μάχιμοςΕνημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...
Συνοπτική ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στα κεντρικά της Φυλής...
▪56:
Η Πατρίτσια το ξανθό πιπίνι με το θεσπέσιο κωλαράκι βγήκε πάλι με ύφος χιλίων καρδιναλίων...
Φυσικά όλοι έγιναν μπουχός...