Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (16 μέλη και 178 επισκέπτες)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παληκάρια περασμα πριν λίγο απο Αχαρνων85 οπου δούλευε η Ντίνα βοριοκορεατισα η οτι είναι τέλος πάντων και μαζί της ηταν μια καινούργια κοπελα Ρωσσικής καταγωγής μάλλον Λουντμίλα καστανό μακρί μαλλί ευσωμη προς χοντρή μέτρια παρουσια.Επίσης στο Περγαμου1 ξαναλειτουργεί ο όροφος οπου δούλευαν δυο γκιλφονια ωραία μια καινούργια η Λύδια νταρντανα ψηλή ευσωμη με συμπαθητικό προσωπο κοντόκουρεμενο καστανοκοκκινο μαλλάκι πέρασα μαζί της για δοκιμή και ηταν πολύ όμορφη η συνεύρεση μαζί της θαυμάσιο γκιλφαρισμα καθώς η Λύδια ηταν άπειρη την κατεύθυνα καπως και είχε πολύ καλη απόδοσή θα ακολουθήσει κριτική πρεπει να γράψω μερικές γιατί τις έχω παραμελήσει,μαζί με την Λύδια δούλευε η Μαργαρίτα ξανθιά γκιλφ Ουκρανή που δούλευε πρωινή συνήθως πριν λίγους μηνες στο Αχαρνων85.Στο ισόγειο του Περγαμου1 δούλευε η Βουλγάρα Τζεσικα απο τα μαγαζιά φυλης134,Α,Β πολύ καλη επίσης αυτά για την ωρα καλη συνεχεια

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για όσους ενδιαφέρονται...

Στο Φωκαίας 24 δουλεύει τώρα η ξανθιά σιλικονάτη Μαξίμ.

Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα και 69 στο πρόγραμμα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το βραδι
Ευνειδων 5 αντζελα,μελαγχροινο ζουμερο αλλα α-σεξουαλικο κοριτσακι
Αλκαμενους
113 δυο κοπελες,η νικη,ξανθια mlf  που ηταν στο δωματιο και η ξανθια μασαζοmlf αλινα,με πολύ καλο κορμι για την ηλικια της και φοβερο στηθος
117 η βερονικα/νικα από αγκυρας και διδυμου μ ελευθερο στοματικο
Περγαμου 27 η ξανθια gilf ευα,πολύ γεματουλα και η μελαγχροινη προgilf αννα με το κοντο καρε μαυρο μαλλι και το σαφως καλυτερο σωμα
Ρεμουνδου
20 η ξανθια ντενισα  που ηταν στο δωματιο
21 ισογειο δυο κοπελες,η μελαγχροινη μιλφαρα υβοννη με θηλυκο σεξι κορμι και η καρολινα από βεργας 2 και παρασιου 36 με την μεγαλη περιφερεια
21 οροφος,δυο κοπελες,η ξανθια καιτη που ηταν δωματιο και η καστανη ερρικα,με αρκετα κιλακια στην περιφερεια,το κορμι της με αρκετα πιασιματακια,υστερει σαφως της γνωστης τριαδας
Αχαρνων 85 δυο κοπελες,η μελαγχροινη κοντουλα κορεατισα mlf ντινα και η λουμνιλα,ξανθος μιλφολουκουμας
Φωκαιας
17 ισογειο ιονελα,ξανθια ωραια σεξι γκομενα με κανονικο κορμι και φουλ προγραμμα
17 οροφος η γλυκια αλεξανδρα,καλο κορμι ,φουλ προγραμμα,σημερα δεν μου εκανε εμφανισιακα την ιδια εντυπωση με τις προαλες
19 ιζαμπελα,λεπτη μελαγχροινη κοπελιτσα,συμπαθητικη περιπτωση
27 ισογειο η μελαγχροινη εστελ με τις βυζαρες,δυνατη παρουσια,ωραιο λεπτο κορμι
27 οροφος το γνωστο διδυμο της ξανθιας χριστινας και της μελαγχροινης αννας
Αμφοτερες ελκυστικοτατες και οι δυο,αλλα η χριστινα μου αρεσει πολύ περισσοτερο,όπως σχεδον παντα οι ξανθες αλλωστε σε συγκριση με τις μελαγχροινες
24 μαξιμ,λεπτη ξανθια σεξι παρουσια,ωραιο μωρο
Βεργας 3
Δεξια ιουλιανα,καστανη σχετικα ψηλη κοπελα με κανονικο καλο κορμι,αξιολογη,νεα στην δουλεια
Αριστερα η βερονικα,μελαγχροινη,εδώ αξιζει ο ορος μουναρα,φοβερο αδυνατο σεξι κορμι
Οροφος η σουπερ σεξι ελενη/βικτωρια από φωκαιας  27,πολύ ωραιο ξανθο μωρο με υπεροχο κορμι,τρομερη βελτιωση εμφανισιακα και η μελαγχροινη mlf μιλα που σαφως υστερουσε
Και δυο στουντιακες πινελιες στα κασσανδρας
4β κατια ,ξανθια γλυκια λεπτη κοπελα,θυμιζει την ξανθουλα χριστινα από φωκαιας τα πρωινα πριν λιγο καιρο
4γ η σουπερ σεξι μιλφαρα μανια ,φοβερη αισθηση γυναικας και η μελαγχροινη λεπτη λαουριτα μ επισης σουπερ σεξι κορμι σε άλλη εκδοχη

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Διδύμου...

▪Διδύμου 7α: Η μελαχροινή Χριστίνα, κοντούλα, αδύνατη, με μικρό στήθος και με προκλητικό κωλαράκι.
Απίστευτη γυρολόγος πλέον-είναι η γνωστή Χριστίνα από Φωκαίας 27 υπόγειο και Εξηκίου 18γ με το πρώην φουλ πρόγραμμα.

▪Διδύμου 7β: Η Ελένη, ξανθιά κοπέλα με χαρακτηριστική φράτζα, με γλυκό πρόσωπο και με ελαφρώς ζουμερό σώμα.
Παλαιά κοπέλα-είναι η Νίκη από Κολωνού 48.

▪Διδύμου 8α: Τα δύο όμορφα ξανθά καυλοπιπινάκια.
Η Πατρίτσια με το νόστιμο μουτράκι και το ωραίο αδύνατο κορμί και η Αλίνα η φοιτητριούλα με ωραίο σώμα και με απίθανο κώλο.

▪Διδύμου 8β: Η ωραία αδύνατη Τζωρτζιάννα.

▪Διδύμου 16: Η ξανθιά μιλφ Λίλιαν με το γεμάτο κορμί και η ξανθιά Βαλέρια με θηλυκό πρόσωπο και με καυλωτικό γεμάτο σώμα.

▪Διδύμου 18α: Η ξανθιά χοντρούλα Άννα με βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρα.

▪Διδύμου 18β: Η μελαχροινή μιλφ Μαρία με το άσχημο πρόσωπο και την αχλαδοκωλάρα.

▪Διδύμου 20: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Νικόλ.
Κοντούλα, με συμπαθητικό πρόσωπο, με σώμα με πιασίματα με σχεδόν μεσαίο στήθος και ωραίο ζουμερό κώλο.

▪Διδύμου 22: Η γνωστή ξανθιά μιλφογκιλφ Ρωξάννη, η πρώην Αγάπη από Τροφωνίου 13, με ωραίες βυζάρες.

Διδυμου 27: Η ξανθιά μιλφ Μελίνα με όμορφο πρόσωπο και ωραίο κορμί για την ηλικία της, με καλό στήθος και με σχετικά γεμάτο- αλλά όχι αντιαισθητικό- κώλο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο...υπό καταρρακτώδη βροχή...στο Μεταξουργείο....
Τέρμα ρομαντική φάση,μόνο για πορνο/κομάντος.... :wanker:

h8JCrpF.jpg

Κολωνού 23Β - Έλενα (η μελαχρινή,με το καλό σχετικά σώμα)

Κολωνού 30Β - Ανδριάνα (το στυλιάρι καύλα,με τα γυαλιά - απλό πρόγραμμα)  :pipa1: έφευγε και την άλλαζε η μπαζο-μίλφ Άννα   :shit:

Κολωνού 15 δεξιά - Μέγκι (το γνωστό στυλιάρι...ζητούσε 15€ ,με απλό πρόγραμμα  :headbang:)

Κολωνού 11Α κάτω - Άννα (το μαϊμουδάκι...επέστρεψε ξανθό,απλό πρόγραμμα)

Τιμήθηκε από εμένα με σούπερ,εντυπώσεις - έστω και χωρίς 69 -  :grin:....θα ακολουθήσει κριτική! :wanker:

Ο ψευτοκλιματισμός που ζέστανε τον χώρο... :grin:

D0cbi3t.jpg

Ιάσωνος 20Γ - Τζανίνα (η ξανθιά φόλα με το καλό σώμα,γνωστή και από Φυλής 67 κτλ.)

Ιάσωνος 30Β - Τζούλια (η μαυρούλα με απλό πρόγραμμα + 69)

Ιάσωνος 33 - Μαρία (ξωτικό,με τούμπανο βυζάρες  :tits2:)

Την τίμησε ο εξωθεσμικός μου φίλος  :zfuck: ,σεληνιάστηκε και είπε ότι θα ξαναπάει αύριο  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

OPuFSf8.jpg

Αυτά τα λίγα κύριοι,διότι η βροχή ήταν δυνατή και αποχωρήσαμε... :hi:

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Για όσους ενδιαφέρονται...

Στο Φωκαίας 24 δουλεύει τώρα η ξανθιά σιλικονάτη Μαξίμ.

Με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό στο σώμα και 69 στο πρόγραμμα.

την ειδα τις προαλλες πολυ ωραια κοπελα αλλα απο υπηρεσιες δε ξερω,φοβηθηκα για φολα κ εφυγα :-

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Πριν απο λιγα λεπτα που περναγα το Διδυμου 27 ειχε κλεισει.Συγχαρητηρια σε ολους τους αξιομαχους για τις ενημερωσεις παρα τη βροχη μπραβο

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα παληκάρια περασμα πριν λίγο απο Αχαρνων85 οπου δούλευε η Ντίνα βοριοκορεατισα η οτι είναι τέλος πάντων και μαζί της ηταν μια καινούργια κοπελα Ρωσσικής καταγωγής μάλλον Λουντμίλα καστανό μακρί μαλλί ευσωμη προς χοντρή μέτρια παρουσια.Επίσης στο Περγαμου1 ξαναλειτουργεί ο όροφος οπου δούλευαν δυο γκιλφονια ωραία μια καινούργια η Λύδια νταρντανα ψηλή ευσωμη με συμπαθητικό προσωπο κοντόκουρεμενο καστανοκοκκινο μαλλάκι πέρασα μαζί της για δοκιμή και ηταν πολύ όμορφη η συνεύρεση μαζί της θαυμάσιο γκιλφαρισμα καθώς η Λύδια ηταν άπειρη την κατεύθυνα καπως και είχε πολύ καλη απόδοσή θα ακολουθήσει κριτική πρεπει να γράψω μερικές γιατί τις έχω παραμελήσει,μαζί με την Λύδια δούλευε η Μαργαρίτα ξανθιά γκιλφ Ουκρανή που δούλευε πρωινή συνήθως πριν λίγους μηνες στο Αχαρνων85.Στο ισόγειο του Περγαμου1 δούλευε η Βουλγάρα Τζεσικα απο τα μαγαζιά φυλης134,Α,Β πολύ καλη επίσης αυτά για την ωρα καλη συνεχεια

Μπραβο φιλε αορατε για την πληροφορια! :thumbsup:
Ξαναλειτουργει λοιπον το Περγαμου 1 οροφος και εκει επιπλεον θα βρισκουμε την Ουκρανη μιλφ Μαργαριτα (πρωην Δροσοπουλου 98 και Αχαρνων 85 οπως πολυ σωστα ανεφερες) η οποια για οσους αρεσκονται σε μιλφ ειναι παρα πολυ καλη στο δωματιο!
Περασα και εγω σημερα απο Αχαρνων 85 το απογευμα και ειδα την ψευτοκορεατισα Ντινα (Καζακστανη ειναι και πριν εργαζοταν σε μασαζ στον Ρουβα συγκεκριμενα) καθως και το γιουβαρλακι Λιουντμιλα που ειναι σαν το ανθρωπακι της Μισελεν :o
Ο καλος μου φιλος xilnik στην περιγραφη του που την αποκαλεσε "μιλφολουκουμα" ειναι πολυ επιηκης καθοτι παντα τζεντλεμαν!  :hi:

Να πω οτι με την σειρα μου κατεληξα στο Κων/λεως 166 υπογειο οπου εκει πηρα την Ναταλια την μουναρα-στηλιαρι (θα αρεσει στανταρ στον billy13   :P)
Μουναρα μεν απογοητευση δε στο δωματιο (θα ανεβασω κριτικη αργοτερα)
Περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο μοριο, βιαζεται στο δωματιο κτλ... :huh:
Ειναι ομως μουναρα και εχει απιστευτα ομορφη κωλοτρυπιδα υπερδουλεμενη την οποια ομως δυστυχως δεν δινει... :-
η θεα στα 4 ομως ειναι απιστευτη.
Αλβανιδα ειναι με την χαρακτηριστικη προφορα των ελληνικων οταν τα μιλανε οι αλβανοι που συστηνεται σαν ...Τσεχα  :sunglasses:

Καλα κανω και παιρνω μονο Ρωσοουκρανομολδαβες και παντα βγαινω ασπροπροσωπος!
:headbang:

και μια ρομαντικη φωτο απο το δωματιο του Κων/λεως 166  με το χαρακτηριστικο "βαθρο" μπροστα στο νυπτηρα προκειμενου να πλενουν και οι κοντοι την ψωλη τους!  :dancing:
www.imagebam.com/image/fcebfc393556828] [/URL]

[size=14pt]τελος ενα μεγαλο μπραβο σε
billy13xilnikaoratos19Dude007TommydeVitoheeloverΦ45 και ολα τα παιδια που ενημερωνουν!!!![/size]
URL]]

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Να πω οτι με την σειρα μου κατεληξα στο Κων/λεως 166 υπογειο οπου εκει πηρα την Ναταλια την μουναρα-στηλιαρι (θα αρεσει στανταρ στον billy13   :P)
Μουναρα μεν απογοητευση δε στο δωματιο (θα ανεβασω κριτικη αργοτερα)
Περασμα προφυλακτικου σε πεσμενο μοριο, βιαζεται στο δωματιο κτλ... :huh:
Ειναι ομως μουναρα και εχει απιστευτα ομορφη κωλοτρυπιδα υπερδουλεμενη την οποια ομως δυστυχως δεν δινει... :-
η θεα στα 4 ομως ειναι απιστευτη.
Αλβανιδα ειναι με την χαρακτηριστικη προφορα των ελληνικων οταν τα μιλανε οι αλβανοι που συστηνεται σαν ...Τσεχα  :sunglasses:

Μουναροπιπίνα η Ναταλία!  :wanker:

Είναι η Μπέλα από Περγάμου 1 την οποία είχα πάρει και για την οποία είπα χαρακτηριστικά(απαντώντας στον DEVITO) ότι αν έπαιρνε 10ρικο θα ήταν μια απλά καλή επιλογή-συγκρίνοντάς την με άλλες, πολύ καλύτερες,πιπινοκαταστάσεις  που υπάρχουν στο Μεταξουργείο και στη μισή τιμή!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Γεια σου φιλε Zero κριμα που δεν περασες καλα στο κωσταντινουπολεως τελικα καταληγω σε ενα συμπερασμα οτι καποια μιλφογκιλφονια αποτελουν εγγυηση και περναμε παντα καλα.Κορυφαια η φωτο με το βαθρο στο νιπτηρα γαμω τα σκηνικα πολυ αστειο ακριβως το ιδιο υπαρχει στο βεργας6Α εκει που ειναι η θεια Αλινα επισης αριστο γκιλφονι καλο βραδυ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Μουναροπιπίνα η Ναταλία!  :wanker:

Είναι η Μπέλα από Περγάμου 1 την οποία είχα πάρει και για την οποία είπα χαρακτηριστικά(απαντώντας στον DEVITO) ότι αν έπαιρνε 10ρικο θα ήταν μια απλά καλή επιλογή-συγκρίνοντάς την με άλλες, πολύ καλύτερες,πιπινοκαταστάσεις  που υπάρχουν στο Μεταξουργείο και στη μισή τιμή!

ειχες απολυτο δικιο!

Γεια σου φιλε Zero κριμα που δεν περασες καλα στο κωσταντινουπολεως τελικα καταληγω σε ενα συμπερασμα οτι καποια μιλφογκιλφονια αποτελουν εγγυηση και περναμε παντα καλα.Κορυφαια η φωτο με το βαθρο στο νιπτηρα γαμω τα σκηνικα πολυ αστειο ακριβως το ιδιο υπαρχει στο βεργας6Α εκει που ειναι η θεια Αλινα επισης αριστο γκιλφονι καλο βραδυ

ΡΩΣΟΥΚΡΑΝΟΜΙΛΦΟΓΚΡΑΝΙΑ ΦΟΡΕΒΕΡ!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:hi:

Μουναροπιπίνα η Ναταλία!  :wanker:

Είναι η Μπέλα από Περγάμου 1 την οποία είχα πάρει και για την οποία είπα χαρακτηριστικά(απαντώντας στον DEVITO) ότι αν έπαιρνε 10ρικο θα ήταν μια απλά καλή επιλογή-συγκρίνοντάς την με άλλες, πολύ καλύτερες,πιπινοκαταστάσεις  που υπάρχουν στο Μεταξουργείο και στη μισή τιμή!
[size=14pt]τελος ενα μεγαλο μπραβο σε
billy13xilnikaoratos19Dude007TommydeVitoheeloverΦ45 και ολα τα παιδια που ενημερωνουν!!!![/size]

Ευχαριστώ,αγαπητέ φίλε @ZeroTolerance για το tip...
Συμφωνώ με τον @Dude007...πάντως...
Μπράβο και από εμένα σε όλα τα παιδιά,που γράφουν στο παρόν thread... :kneel:
Ωραίοι. :hi:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Πριν από λίγο
Φωκαιας 24 αγάπη,απίστευτο σέξι μετά mlf
Η γυναίκα είναι μουναρα
Ρεμούνδου 21 δυο κοπέλες, η χριστινα,ωραία κοπέλα,αρκετά ψηλή,κανονικό θηλυκό γυναικείο κορμί και όμορφο πρόσωπο και η λαουρα
Η λαουρα είναι μελαγχροινη mlf με συμπαθητικό αξιοπρεπές κορμί,κανονικό,φορωντας  μαύρο σετ εσωρούχων
Την είχα ξαναδεί αχαρνων 85 μια Κυριακή πρωί πρόσφατα
Φυλής
109 όροφος οι δυο λαουρες
109β ισόγειο η εμυ
Όμορφη νεαρή καστανή κοπέλα με ωραίο σέξι σφριγηλο κανονικό κορμί  αρκετά ενδιαφέρουσα και φαινόταν να είναι αρκετά ζεστη μέσα στο δωμάτιό
Θα είναι μέχρι αύριο εκεί και από 1 Μαρτίου μετακομίζουν αγ Πέτρου 7 μου ανέφερε η υπηρεσια

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Bόλτα με @Filos 78 σε μερικά της Κολωνού,Φωκαίας και Φυλής,η σημαντικότερη είδηση είναι ότι επέστρεψε η Γιάννα στο Τροφωνίου 11 όροφος,με ενισχυμένο στήθος,όχι σιλικονάτο,αλλά με λίπος από τους μηρούς,όπως μου εξήγησε η ίδια.Δοκιμάστηκε για πρώτη φορά με καλές εντυπώσεις,τίμια,με καλή επικοινωνιακή προσέγγιση,θα ξαναδοκιμαστεί με υψηλότερες απαιτήσεις...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μουναροπιπίνα η Ναταλία!  :wanker:

Καλημέρα. Η Μπέλα έχει χνουδάκι στο άνω χείλος του στόματός της;
Και εγώ πήρα πρόσφατα μαι ωραία μελαχρινή και κοντή. Δεν συγκράτησα όμως όνομα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν άπειρη και τρακαρισμένη.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλημέρα. Η Μπέλα έχει χνουδάκι στο άνω χείλος του στόματός της;
Και εγώ πήρα πρόσφατα μαι ωραία μελαχρινή και κοντή. Δεν συγκράτησα όμως όνομα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν άπειρη και τρακαρισμένη.

Έχει ένα πολύ απαλό-σχεδόν αδιόρατο-χνουδάκι.

Ίσως να σού θυμήσει κάτι αν συγκράτησες τα μπλε μάτια της και τα δύο πίρσινγκ στα χείλη και στον αφαλό της ή το ψιλονερουλό στηθάκι της.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Bόλτα με @Filos 78 σε μερικά της Κολωνού,Φωκαίας και Φυλής,η σημαντικότερη είδηση είναι ότι επέστρεψε η Γιάννα στο Τροφωνίου 11 όροφος,με ενισχυμένο στήθος,όχι σιλικονάτο,αλλά με λίπος από τους μηρούς,όπως μου εξήγησε η ίδια.Δοκιμάστηκε για πρώτη φορά με καλές εντυπώσεις,τίμια,με καλή επικοινωνιακή προσέγγιση,θα ξαναδοκιμαστεί με υψηλότερες απαιτήσεις...

Τιμιότατη επιλογή η Γιάννα!

Κάπου,κάτι της λείπει για να χαρακτηριστεί άψογη ή τέλεια αλλά...εντάξει!

Είμαι περίεργος πώς έχει γίνει πλέον με το νέο,ενισχυμένο στήθος!  :tits2:

(Έχασε από την κωλάρα της  :kissass: και πήρε στα βυζιά!  :tits: )

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom