Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (19 μέλη και 265 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
...ρε μαγκες???
εκεινη η σκυλομουρα η βικτωρια απο φωκαιας 27 υπογειο που γαμιοταν σαν να μην υπαρχει αυριο τι εγινε??ουτε την τσα2 με τα γυαλακια βλεπω πλεον στο μπουρδελακι!

Αθήνα βρίσκεται αλλά εκτός εργασίας.

Η υπηρεσία της δουλεύει που και που σε μαγαζί πέριξ της Λιοσίων.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Την δοκίμασα εγώ.Δεν λεει και κατι σε σχεση με τις αλλες πιπα δεν ξερει να κανει θελει υποδειξεις και το μουνι ξεχειλωμενο.Αυτα τιποτα το ιδαιτερο κατα τη γνωμη μου σε σχεση με τις αλλες.

Το μουνί της είναι ακριβώς όπως είναι καθεμίας πουτάνας. Πέρα για πέρα ξεχειλωμένο!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γιατί μωρή καυλιάρα θίγεσαι;
Μπας και είναι έτσι και το δικό σου; :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.137
Πόντοι
22.785
Γιατί μωρή καυλιάρα θίγεσαι;
Μπας και είναι έτσι και το δικό σου; :2funny: :2funny: :2funny:
.....

...... Αγαπητέ μου , είμαι βέβαιος ότι ουδέποτε μείωσα την προσωπικότητα σας , ύποκύπτοντας σέ έρεβώδη ψυχικά έλαττώματα, όρισμένων ένταύθα.......

Μελίρρυτος ήτο πάντα ό λόγος μου έναντι όλων ...........

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Αντί να βάλει μυαλό,μπας καιτηνεγαμήσει κανένας....κάνει και το βαρύ πεπόνι... :helpplea:
Ζήτημα χρόνου είναι πιστεύω να πάρει πούλο,από το τσαρδί...
Ωραίος. :hi:
Και μετά πέφτουν... Β'Εθνική,δηλ.Μετάξι;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τώρα το μεσημέρι
Βέργας 3
Δεξιά η τζενη,ξανθιά πληθωρική mlf και Στέλλα,καστανή ανάλογου σωματοτυπου
Αμφοτέρες με βυζαρες
Αριστερά κλειστό,και τα δύο στανταρακια μου δυστυχώς απουσίαζαν
Όροφο η ψηλή μελαγχροινη μιλα
Φυλής
84 όροφος μαρια,λεπτό μινιόν καχεκτικό κοριτσάκι
86 ισόγειο νικολ,μελαγχροινη ζουμερή κοπέλα με κορμί με πιασίματακια αρμονικά κατανεμημένα
67 ρομπερτα,μελαγχροινη κοπέλα,μαύρα μακριά μαλλιά τύπου farkeli,κανονικό σχετικά κορμί με πιασίματακια
69β νικολ,μελαγχροινη με πολύ ζουμερό κορμί αλλά εξαιρετικά σέξι καμπύλες,τσιγγανορουμανικης πιθανόν προέλευσης
71 ισόγειο αντωνια,πανύψηλο μελαγχροινο άγαλμα,δυνατό κορμί
Όσο και αν κοίταξα όμως μέσα στο άψυχο βλέμμα της,δεν μπόρεσα να διακρίνω ούτε ένα συναίσθημα

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην πρωινη αλλαγη :hi:

Ιασωνος 27α ημιυπογειο ΜΑΡΙΑ 7/10 Απο Ιασωνος 37,Φωκαιας 25α κτλ. Νεαρη κοντη Τσιγγανορουμανα με μακρυ μαυρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρο στητο στηθος και αδυνατο κορμι ΚΩΛΟΣ :cum:

Κωνσταντινουπολεως 166 ισογειο αριστερα ΛΩΡΗ 4/10 Μια ψηλη  μιλφ με ξανθο κατσαρο μαλλι , ασχημη και περιεργη φατσα με αγρια χαρακτηριστικα , αξιολογο στηθος και σωμα με πιασηματα  :blahblah1: :badair:

Ιωαννινων 3 ΚΟΡΙΝΑ 6/10 Σχετικα νεαρη ξανθια κοπελα με μαλλι λιγο πανω απο τους ωμους , μεσαιο στηθος , κανονικο αναστημα , μετρια προς αδιαφορη φατσα και σωμα με πιασηματα.Εχει δουλεψει και Χωματιανου 11β οροφος

Φωκαιας 25β οροφος ΑΛΙΣΙΑ 6/10 Νεαρη κοντη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , μελαμψο δερμα , μετρια γλυκια φατσα , μικρομεσαιο στηθος και κανονικο κορμι.Δεν μου εκανε κλικ!

Φυλης 109β ισογειο ΚΛΕΙΣΤΟ! :grin: Ακομα δεν βρηκαν την αντικαταστατρια της Αννας Πιτσος?!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ενημέρωση απλο την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας...

Νομίζω ότι της ξανθιάς Καρολίνας είναι χειρότερος

▪Φωκαίας 27 υπόγειο: Η μελαχροινή Κλαούντια.
▪Φωκαίας 27 όροφος: Η Άνυ η πορνοστάρ η οποία πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
▪Φωκαίας 24: Η ξανθιά μιλφ Αγάπη.
Μην την πειραζετε την Καρολινα! :grin: Μαλλον μονο εμενα μου αρεσει! :smitten:
Μηπως ρωτησες ποτε και αν θα δουλευει η Μαξιμ? Διαβασα οτι ειχε ξαναεμφανιστει πριν απο μερικες ημερες στη συγκεκριμενη αλυσιδα.
:hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Και μετά πέφτουν... Β'Εθνική,δηλ.Μετάξι;
Ειναι μερικες που οταν τις βλεπεις στη Φυλης σου φαινονται Θεες!!! :cum: Και μετα οταν υποβιβαστουν και τις βλεπεις στο Μεταξι σου φαινονται καπως πιο γηινες! :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Ειναι μερικες που οταν τις βλεπεις στη Φυλης σου φαινονται Θεες!!! :cum: Και μετα οταν υποβιβαστουν και τις βλεπεις στο Μεταξι σου φαινονται καπως πιο γηινες! :rockon:
Όπως λέει κι ένας συνάδελφος που έπαιζε ποδόσφαιρο,κι έμεινε στάσιμος λόγω... μουνίασης,''σε ό,τι κατηγορία είσαι,τέτοια μπάλα θα παίζεις!'' ;)

Panas1980

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2009
Κριτικές
14
Like
14
Πόντοι
11
Σημερα στην πρωινη αλλαγη :hi:

Ιασωνος 27α ημιυπογειο ΜΑΡΙΑ 7/10 Απο Ιασωνος 37,Φωκαιας 25α κτλ. Νεαρη κοντη Τσιγγανορουμανα με μακρυ μαυρο μαλλι , σχετικα ομορφο προσωπο , μικρο στητο στηθος και αδυνατο κορμι ΚΩΛΟΣ :cum:

Σημερινή κατάθεση, με καλές -για το δεκάρικο- εντυπώσεις. Τον παίρνει στον κώλο άνετα και αντέχει το σφυροκόπημα χωρίς να κλέβει.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Απλως στη Φυλης βαφονται πιο πολυ και ντυνονται με πιο σεξυ εσωρουχα και πορνοτακουνα! :cum: Λογω του αυξημενου ανταγωνισμου! Στο Μεταξι την ιδια κοπελα θα την δεις αβαφη και με κατι παντοφλες! :rockon:  
Εντάξει,είναι κι αυτό,αλλά τουλάχιστον οπτικά,αφαιρουμένης της απόδοσης,στη Φυλής είναι κατά γενική εκτίμηση πιο μουνάρες!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Συμφωνω! :thumbsup: Περα απο την εμφανιση , στο 20ρικο βρισκεις πιο καλες υπηρεσιες! :pipa2:
Έχω βρει και στο δεκάρικο απρόσμενες,κι έχω φάει φόλες στο εικοσάρικο,αλλά για τον μέσον όρο έχεις δίκιο! :thumbsup:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Όπως λέει κι ένας συνάδελφος που έπαιζε ποδόσφαιρο,κι έμεινε στάσιμος λόγω... μουνίασης,''σε ό,τι κατηγορία είσαι,τέτοια μπάλα θα παίζεις!'' ;)
Απλως στη Φυλης βαφονται πιο πολυ και ντυνονται με πιο σεξυ εσωρουχα και πορνοτακουνα! :cum: Λογω του αυξημενου ανταγωνισμου! Στο Μεταξι την ιδια κοπελα θα την δεις αβαφη και με κατι παντοφλες! :rockon:  

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εντάξει,είναι κι αυτό,αλλά τουλάχιστον οπτικά,αφαιρουμένης της απόδοσης,στη Φυλής είναι κατά γενική εκτίμηση πιο μουνάρες!
Συμφωνω! :thumbsup: Περα απο την εμφανιση , στο 20ρικο βρισκεις πιο καλες υπηρεσιες! :pipa2:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Έχω βρει και στο δεκάρικο απρόσμενες,κι έχω φάει φόλες στο εικοσάρικο,αλλά για τον μέσον όρο έχεις δίκιο! :thumbsup:
Ειπές σοφή κουβέντα συνάδελφε επιρρεπή μπορω άμεσα να αναφέρω δυο πολύ καλες περιπτωσεις που τιμανε το10€ακι προσφέροντας πολύ καλες υπηρεσιες 1)Σοφία απο Ιασωνος1β όροφος δεξια μελαχρινή νταρντανομιλφ και όμορφη δίνει ψυχή στο δωμάτιο πολύ τίμια και 2)Αντζελα απο κολωνου48 πρωινή βάρδια επίσης πολύ καλη και καθαρη.Πολύ ανωτερες σε σχέση δηλαδή με κάτι ξοφλημενες φαντάσματα πλεον όπως Αλιονα,Αντριάννα Διδυμου,Νίκη Αλκαμενους113,Ελένη Γκρανυ Αλκιβιαδου16Α και μια σειρα απο αλλες ξεραμενες τσιμουχες που έχουν ακόμα το θράσος να θελουν20€ αν είμαστε καλά τι να πει κανεις.Βέβαια γούστα είναι αυτά βιτσια,φετίχ καθένας επιλέγει οτι θεωρεί για αυτον καλλίτερο αλλά πιστεύω οτι η κοινη λογική υπαγορεύει πως οι παραπανω περιπτωσεις είναι απαράδεκτο να ζητανε20€

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Ειπές σοφή κουβέντα συνάδελφε επιρρεπή μπορω άμεσα να αναφέρω δυο πολύ καλες περιπτωσεις που τιμανε το10€ακι προσφέροντας πολύ καλες υπηρεσιες 1)Σοφία απο Ιασωνος1β όροφος δεξια μελαχρινή νταρντανομιλφ και όμορφη δίνει ψυχή στο δωμάτιο πολύ τίμια και Αντζελα απο κολωνου48 πρωινή βάρδια επίσης πολύ καλη και καθαρη.Πολύ ανωτερες σε σχέση δηλαδή με κάτι ξοφλημενες φαντάσματα πλεον όπως Αλιονα,Αντριάννα Διδυμου,Νίκη Αλκαμενους113,Ελένη Γκρανυ Αλκιβιαδου16Α και μια σειρα απο αλλες ξεραμενες τσιμουχες που έχουν ακόμα το θράσος να θελουν20€ αν είμαστε καλά τι να πει κανεις.Βέβαια γούστα είναι αυτά βιτσια,φετίχ καθένας επιλέγει οτι θεωρεί για αυτον καλλίτερο αλλά πιστεύω οτι η κοινη λογική υπαγορεύει οτι οι παραπανω περιπτωσεις είναι απαράδεκτο να ζητανε20€
Να προσθέσω και τη Μαρίνα στο Ιάσωνος 1α,Ελένη στο Κολωνού 30 όροφο,Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 όροφο,Λίλη στο Λεωνίδου 28 ημιόροφος,(που χάθηκε αυτή);
Από αυτές που ανάφερες στο εικοσάρικο,μόνο με Αλιόνα έχω περάσει μια φορά για την εμπειρία.Πέρα από το αν έμεινα ευχαριστημένος ή όχι,(έμεινα),πιστεύω ότι καλό είναι να μην αποδίδουμε τους παραπάνω χαρακτηρισμούς,και μόνο σαν ένδειξη αναγνώρισης για τις πολύχρονες υπηρεσίες τους!Αν δεν μας ικανοποιεί αυτό που προσφέρουν,απλώς δεν περνάμε.Νομίζω ότι κανείς μας δεν θέλει,όπου κι αν βρίσκεται,να τον έχουν για σκότωμα,όπως τα άλογα όταν γερνάνε... ;)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.942
Πόντοι
6.925

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Εντάξει φιλέ επιρρεπης ίσως δεν έπρεπε να είμαι τόσο καυστικος-αυστηρος με τους χαρακτηρισμούς που απέδωσα αλλά επιμενω για το20€ που θέλουν οτι είναι προσβολή προς τους θεσμούς καθώς 20€ σήμερα αντιστοιχεί σχεδόν σε μεροκαματο για πολλους. Είναι ο κορεσμός πλεον αφορητος που επι χρόνια σε κάποια μαγαζια βλέπουμε τις ιδιες καλη συνέχεια θα επανερθω αργά μετα τα μεσάνυκτα μάλλον με ενημέρωση απο κάποιο πεδίο αν ο καιρός επιτρεψει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom