Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (24 μέλη και 166 επισκέπτες)

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Πορνορεπόρτερ DUDE καλημέρα!
Παίζει κάνα καλό μελαχροινό πιπινάκι μια και είμαι στο κέντρο;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πορνορεπόρτερ DUDE καλημέρα!
Παίζει κάνα καλό μελαχροινό πιπινάκι μια και είμαι στο κέντρο;

Αν σε βολεύει η Μαραθώνος,πήγαινε στο 59 και πάρε την Ελβίρα με το θεϊκό κωλαράκι.

Πριν από λίγο που την πήρα ήταν αρκετά καλή-επικρατούσε και απόλυτη ησυχία.

Επίσης λογικά στο Φυλής 61 πρέπει να δουλεύει και σήμερα πρωί (όπως και χθες) η Αλεξάνδρα-καλή περίπτωση κι αυτή.

Τέλος πάντων όπου κι αν καταλήξεις,πες μας τις εντυπώσεις σου!

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Αν σε βολεύει η Μαραθώνος,πήγαινε στο 59 και πάρε την Ελβίρα με το θεϊκό κωλαράκι.

Πριν από λίγο που την πήρα ήταν αρκετά καλή-επικρατούσε και απόλυτη ησυχία.

Επίσης λογικά στο Φυλής 61 πρέπει να δουλεύει και σήμερα πρωί (όπως και χθες) η Αλεξάνδρα-καλή περίπτωση κι αυτή.

Τέλος πάντων όπου κι αν καταλήξεις,πες μας τις εντυπώσεις σου!

Thank's είσαι ωραίος!  :kneel:
Θα ενημερώσω!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τώρα το μεσημέρι
Ιωαννίνων 3 κορινα,η καστανόξανθη κοπέλα από Τροφωνίου 11 αλλά και φυλής 109 επίσης
Ένα επίπεδο πιο κάτω εμφανισιακά από προγενέστερες φορές που την έχω δει
Ελαφρώς ατημέλητη και ίσως με λίγα κιλακια παραπάνω
Την έχω δει και με σαφώς καλύτερο και πιο σέξι κορμί
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο λωρη,καστανόξανθη ψηλή κατσαρομαλλα
Μακριά λεπτά πόδια,μάλλον λεπτό κωλο αλλά πρόσωπο και παρουσιαστικό γενικότερα που θυμίζει τρανσεξουαλ
Χωματιανου
11 ισόγειο ντενιζα,η όμορφη ψηλή μοντέλα του οίκου
11 όροφος αλεξια,σέξι ωραία παρουσία με κοντό καρέ καστανο μαλλί με λεπτό γυμνασμένο κορμί
Τέθηκε στα υπόψιν

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Σημερινη και χθεσινη επιδρομη στο Κολωνου 15 να δοκιμασω την στεγνη Μονικα. Πακετο και τις 2 φορες.. Αντι αυτης μια ξανθια με παχακια και ταττου την αλβανικη σημαια στην πλατη. Περασε αγνωστος πλην διαχυτικος  συναγωνιστης "για να την χυσει στην πλατη" οπως ειπε.  :wanker: Που πηγε η Μονικα;  :huh:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στα κεντρικά της Φυλής...

71 ισόγειο: Η μελαχροινή όμορφη Αντωνία η ψηλέγκω.

71 όροφος: κλειστό.

69 ισόγειο: Μεταγραφή!!!
Η Άννα η Πίτσος θα δουλεύει πλέον εδώ και στο 69 όροφος.

69 όροφος: Η ξανθιά ζουμερή Μαρία η Τσέχα.

65 ισόγειο: Η Λουίζα το μελαχροινό κοντούλι αδύνατο πιπινάκι.

65 όροφος: κλειστό.

86 ισόγειο: Η μελαχροινή Νικόλ,πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο με σκιστά μάτια και με ελαφρώς ζουμερό κορμί.

86 όροφος:κλειστό.

84 όροφος: Η κοντούλα μελαχροινή πιτσιρικα Μαρία πρώην Ιωάννα με ζουμερό στήθος και με τουρλωτό κώλο.

84 ισόγειο:Η μελαχροινή φολοπιπίνα Αντριάννα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Να πάει να χεστεί η Εστέλ....
Τις προάλλες και χωρίς λόγο....μου είπε:

"ΣυΓΓνώμη κύριε,εσάς δεν σας ξέρω".... :headbang: :headbang: :headbang:

Ούτε κατάλαβα γιατί το είπε...ούτε τι εννοούσε.... :jerking: :jerking: :jerking:
Άβυσσος η ψυχολογία της "τσούρκας".....
Κίτρινη κάρτα προσωρινά και βλέπουμε.... :hi:
Μάλλον έχει ψωνιστεί και έχει πιστέψει ότι είναι ο υπερμούναρος της Αθήνας και των λοιπών προαστίων,και θα πέσει η μούρη της αν δείξει ότι θυμάται κοινούς θνητούς...   :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μάλλον έχει ψωνιστεί και έχει πιστέψει ότι είναι ο υπερμούναρος της Αθήνας και των λοιπών προαστίων,και θα πέσει η μούρη της αν δείξει ότι θυμάται κοινούς θνητούς...   :jerking:

Δεν έχει να κάνει με το αν με θυμάται...για την συμπεριφορά της έχω ένσταση...
;)

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στα κεντρικά της Φυλής...
69 ισόγειο: Μεταγραφή!!!
Η Άννα η Πίτσος θα δουλεύει πλέον εδώ και στο 69 όροφος.

Σου δίνω και respect,μαλλιά μου... :rockon:

Άξιος ρεπόρτερ...
Ωραίος. :hi:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Φωκαίας...

17α: Η Αλεξάνδρα,κοπέλα με συμπαθητικλο πρόσωπο και με κανονικό ωραίο σώμα.Ομορφούλα.
Είναι η Αλεξάνδρα που τα απογεύματα δουλεύει στον όροφο.

17β: Η μελαχροινή Αντζελίνα,πιτσιρίκα με κοριτσίστικο προσωπάκι και με αδύνατο κορμάκι.

19: Η μελαχροινή Ιζαμπέλα με το χαρακτηριστικό μεγάλο τατουάζ στο δεξί πλευρό.Με σκούρο χρώμα δέρματος και με σχετικά αδύνατο σώμα-χαρακτηριστική τσιγγανόφατσα.
Πρόκειται για την παλιά Ιζαμπέλα του καταστήματος που έχει περάσει και από Αλκιβιάδου 16β.

25α: Η μελαχροινή Αλίσια.
Πιτσιρίκα με σκούρο χρώμα δέρματος,με τσουρκοπρόσωπο και με σχετικά αδύνατο κορμί.
Δοκίμαζε πάκικα μαγιουδάκια και καύλωσα με το κωλαράκι της.
Παλαιά κοπέλα και αυτή.

25β: Η Τζούλια με τα πίρσινγκ.

27 υπόγειο:Η Μαρία η κοντή ξανθιά Αλβανίδα με το πρόστυχο πρόσωπο και με ωραίες βυζάρες-αρκετά αδυνατισμένη.
(Με υπηρεσία την γνωστή Βουλγάρα κυρία που και να παντρευτείς μέσα στο δωμάτιο με την κοπέλα δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει πόρτα!!! )

27 ισόγειο: Η μελαχροινή Νικόλ.
Κοντούλα κοπέλα,σκουρόδερμη,με γλυκό πρόσωπο και με σώμα με πιασίματα.
Με ωραίο λάτιν κώλο.
Πρόκειται για την Νικόλ που ξεκίνησε στο Φυλής 69 ισόγειο και τελευταία δούλευε στο Διδύμου 22.Χθες ήταν απογευματινή στο Φωκαίας 24.

24: Η Άνυ η πορνοστάρ.

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
αυτή είναι ανάλυση!!!μήπως πέρασες και από φυλής 99??από όλες αυτές ποια προτείνεις γιατί έχω καιρό να τα επισκεφθώ??

ks106

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα...προταση για τωρα κατι αξιολογο απο ιασωνος κ περιξ;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σημερινη και χθεσινη επιδρομη στο Κολωνου 15 να δοκιμασω την στεγνη Μονικα. Πακετο και τις 2 φορες.. Αντι αυτης μια ξανθια με παχακια και ταττου την αλβανικη σημαια στην πλατη. Περασε αγνωστος πλην διαχυτικος  συναγωνιστης "για να την χυσει στην πλατη" οπως ειπε.  :wanker: Που πηγε η Μονικα;  :huh:

Λείπει από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας.

Υποτίθεται ότι επιστρέφει το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

(Λέω υποτίθεται γιατί το ίδιο ίσχυε και την προηγούμενη φορά αλλά την είχε κοπανήσει για την πατρίδα της)

DAVEMURRAY

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
12
Like
3
Πόντοι
10
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια:

▪Μαραθώνος 59: Η μελαχροινή ωραία Ελβίρα με τα σκιστά μάτια.Με απίθανο ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Δοκιμάστηκε με αρκετά καλές εντυπώσεις.

Αν και μου αρεσε και η Αγαπη τελικα περασα με την Ελβιρα οπως μου συστησε ο Dude.
Πολυ καλη η μικρουλα σε ολα της,με συμμετοχη ωραια στησιματα γενικα το εχει και το ζει.
Αν μου εδινε και γλωσσοφιλα θα ηταν το τελειο!Με την πρωτη ευκαιρια θα περιγραψω λεπτομερειες σε κριτικη.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην πρωινη αλλαγη :hi:

Κωνσταντινουπολεως 166 ημιυπογειο δεξια ΑΝΝΑ 6/10 Ξανθια αδυνατη με αδιαφορο προσωπο ΑΠΛΟ+69 Εχει περασει και απο Φωκαιας 9.Γυρολογος!!!

Ιασωνος 43 ΡΟΖΑΛΙΙΝΤΑ 6/10 η γνωστη μιλφ με σιλικονατα βυζια απο Φωκαιας 24! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε εδω.Ηταν και αλλη μια αδιαφορη.

Λεωνιδου 28 οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ 6/10 Ειναι η αδυνατη τσιγγανα με την παραξενη και εκφυλη φατσα που δουλευε παλαιοτερα Ιασωος 43 στη μεταμεσονυχτια αλλαγη.Συμφωνα με τις κριτικες φολα! ΚΩΛΟΣ+69 ανακοινωθηκε

Κολωνου 30β οροφος ΕΛΕΝΗ 7/10 η αδυνατη κοπελα που δουλευε παλαιοτερα Διδυμου 7 και αλλη μια νεαρη ξανθια με αδιαφορη φατσα με Αλβανικα χαρακτηριστικα , μικρο στηθος και σωμα με πιασηματακια ΑΠΛΟ και για τις δυο.Ανακοινωθηκε και παρτουζα
:hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Φωκαίας...

19: Η μελαχροινή Ιζαμπέλα με το χαρακτηριστικό μεγάλο τατουάζ στο δεξί πλευρό.Με σκούρο χρώμα δέρματος και με σχετικά αδύνατο σώμα-χαρακτηριστική τσιγγανόφατσα.
Πρόκειται για την παλιά Ιζαμπέλα του καταστήματος που έχει περάσει και από Αλκιβιάδου 16β.
Αυτη ειναι

Νομιζω παλια ανακοινωνονταν ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα :pipa2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom