Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (26 μέλη και 183 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
σημερα κουρεματαρα στο πορνοκομμωτηριο αγιου πετρου-αχαρνων γωνια! μετα κατηφορησα ΜΟΝΟ για μπουρδελοτσαρκα στο μεταξι οπου η γκομενα η αλβανιδα απο μεγαλου αλεξανδρου 25 μου εκανε ενα φοβερο πριβε μπροστα στα εκπληκτα ματια των πακιστανων στο σαλονι!δυστυχως δν ειχα 10 ευρω για να μπω αλλα το πριβε απο μονο του αξιζε! :kneel:

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Kαλησπερα φιλέ σου είναι ευκολο να δώσεις μια περιγραφή της κοπέλας?

Μελαμψή αδύνατη μετρίου αναστήματος με τριτοκλασάτη φάτσα παραπονεμένης νυφίτσας...πλαδαρό κορμί και είμαι σίγουρος με πεσμένο βυζί !

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Τωρα Μαραθώνος ....

δεξια όπως τα βλεπουμε  Κατερινα νταρντανα μελαχρινη με αρκετα βυζια και ελευθερο στοματικο τελειωτικο εμφανιζοταν βεργας 3
μεσαιο Ντιανα η ξανθουλα με καρε μαλλακι που εμφανιζεται βεργας 3  ανακοινωθηκε απλο προγραμμα...
και γωνια Αχιλλέως η Παολα πιπινακι χαμογαλαστο που οταν  το ρωτησα απο που ηταν μου πε πακισταν  :dancing: αλλα καμια σχεση .... επειδη μπηκα στ τελευταιο δεν πηγα αλλου .... η κοπελα μεσα ειναι αρκετα δεκτηκη και αφηνει προκαταρκτικα κανει ακα αλλα δεν ξερω αν ειναι τλειωτικο...

βασικα εψαχνα για βικτωρια απο ουκρανια (αμπελαλε!!)  :effemine: :gay:

Επισκέπτης
▪Αλκαμένους 117: Η ξανθιά ζουμερή Κρίστυ.
To μαντρόσκυλο του ακάπ, με ψόφησε η άτιμη :grin:

Φ71 ισόγειο: Η μελαχροινή πανύψηλη όμορφη Αντωνία.
Αυτή είναι πάνω από 1.85, αφού με το τακούνι μου ρίχνει ένα κεφάλι....
Άσε που έχει κάτι χερούκλες και με τις μακρουλές ποδάρες της, επομένως η τύπισσα είναι για τύπους άνω των 1.90 είτε να βάλουμε μαξιλάρια οι κοντύτεροι. Εγώ δε μπήκα μέσα, πρόγκηξα μη φάω και ξύλο από τη φοράδα. Αν ήμουν φραγκάτος, θα προσελάμβανα τέτοιες φοράδες για σωματοφύλακες!
Πάντως έχει ωραία μικρά βυζούνια για πολύ ρούφηγμα!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Παραμενει καραφολαρα αυτη η Αντωνια?

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Live σφηνακι! :hi:

Ιασωνος 19α ισογειο ΑΛΕΞΙΑ 7/10 ΑΠΛΟ

Ιασωνος 19β οροφος  ΝΙΝΑ 6/10 Μια κοκκινομαλλα κοντη κοπελα με μετρια προς αδιαφορη φατσα , μικρο στηθος και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ

Κολωνου 32α ισογειο ΓΚΑΜΠΥ 8/10 Το πιπινακι με το ομορφο αγγελικο προσωπο και το αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ

Κολωνου 30β οροφος ΑΝΝΑ 5/10 το γνωστο μιλφ ΑΠΛΟ και η ΚΑΤΙΑ 7/10 Νεαρη Ρωσιδα με κανονικο αναστημα , λευκο δερμα , σχετικα ομορφο προσωπο με χαρακτηριστικα Ανατολικου μπλοκ , μικρομεσαιο στηθος , σωμα με πιασηματα και λιγη κυτταριτιδα στον κωλο ΑΠΛΟ Συμπαθητικη εμφανισιακα.

Χωματιανου 11β οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ 7/10 Νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , κανονικο αναστημα , αξιολογο φυσικο στηθος , μελαμψο δερμα , σωμα με πιασηματα και ζουμερη κωλαρα! Δεν μου εκανε κλικ.
:hi:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Συναγωνιστή σε παρακαλώ επιβεβαίωσε. Η τρελλή πατάρα η Λάουρα άρχισε
να δίνει κώλο πάλι;
Θυμάμαι στο Φυλής 86Β όταν την έπαιρνα στα τέσσερα και γύρναγε και με
κοίταγε και μου έλεγε "σκίσε μου την κωλάρα".
Όλα τα λεφτά!
Ειναι μεγαλη καυλα να της σκιζεις τον κωλο στα τεσσερα!!! :cum: :zfuck:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Συναγωνιστή σε παρακαλώ επιβεβαίωσε. Η τρελλή πατάρα η Λάουρα άρχισε
να δίνει κώλο πάλι;
Θυμάμαι στο Φυλής 86Β όταν την έπαιρνα στα τέσσερα και γύρναγε και με
κοίταγε και μου έλεγε "σκίσε μου την κωλάρα".
Όλα τα λεφτά!
δίνει ακόμα κωλο ; Τι ωρες δουλεύει ;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Live σφηνακι! :hi:

Ιασωνος 19β οροφος  ΝΙΝΑ 6/10 Μια κοκκινομαλλα κοντη κοπελα με μετρια προς αδιαφορη φατσα , μικρο στηθος και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ
Υπάρχει περίπτωση να είναι η Νίνα,που δούλεψε για λίγον καιρό το φθινόπωρο στο Ιάσωνος 10 ισόγειο,με την Ελένη στο Κολωνού 30 όροφο τώρα;
(Πέρασα χθες μεσημέρι,επέστρεψε από το κρυολόγημα που την έβγαλε off,ξανατιμήθηκε!)

ghost7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2014
Like
10
Πόντοι
0
kalo μεσημερι σε ολους. εχω βαλει στο ματι για σημερα τ απογευμα 3 μωρακια με τ ιδιο προγραμμα (υπερφουλ) αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω κ ζητω την πορνοβοηθεια σας. ειμαι αναμεσα σε μια εκ των 2 στο φυλης 40 -μονικα,κορινα- η στην  ξανθιά χοντρούλα Άννα απο δυδιμου 18α. τ λετε; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kalo μεσημερι σε ολους. εχω βαλει στο ματι για σημερα τ απογευμα 3 μωρακια με τ ιδιο προγραμμα (υπερφουλ) αλλα δεν ξερω ποια να διαλεξω κ ζητω την πορνοβοηθεια σας. ειμαι αναμεσα σε μια εκ των 2 στο φυλης 40 -μονικα,κορινα- η στην  ξανθιά χοντρούλα Άννα απο δυδιμου 18α. τ λετε; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Καλησπέρα φιλέ γυμναζεσαι? Είσαι στον όγκο η στη γραμμωση?Αν είσαι στον όγκο και θες να παλαιψεις περνά με την Αννα εγγύηση αν είσαι στη γραμμωση περνά με αυτές απο φυλης40 και οι τρεις καλες περιπτώσεις...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια:

▪Αχιλλέως 48: Η ξανθιά ομορφούλα πιτσιρίκα Αγάπη με το γλυκό πρόσωπο και το ωραίο κορμί.

▪Μαραθώνος 59: Η μελαχροινή ωραία Ελβίρα με τα σκιστά μάτια.Με απίθανο ολοστρόγγυλο κωλαράκι.
Δοκιμάστηκε με αρκετά καλές εντυπώσεις.

▪Μαραθώνος 59α: Η γνωστή Γιάννα.

Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά: Η ξανθιά Άννα,η προμιλφ με το όμορφο πρόσωπο και το ωραίο αδύνατο σώμα.

Πρόκειται για την Άννα που δουλεύει κυρίως στο Κωνσταντινουπόλεως 206,τις προάλλες δούλευε στο Λιοσίων 76 ισόγειο ενώ την έχω πετύχει και στο Φυλής 134 ισόγειο.

▪Κωνσταντινουπόλεως 116 αριστερά: Η ξανθιά μιλφ Λώρα με το σγουρό μαλλί και το κανονικό,πολύ καλό-για την ηλικία της-σώμα.

Πρόκειται για την Λώρα που δούλευε γύρω στα 7 χρόνια στο Καλύμνου 36.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μάλλον θα θέλει να κατακτήσει τον @billy 13! ;)

Να πάει να χεστεί η Εστέλ....
Τις προάλλες και χωρίς λόγο....μου είπε:

"ΣυΓΓνώμη κύριε,εσάς δεν σας ξέρω".... :headbang: :headbang: :headbang:

Ούτε κατάλαβα γιατί το είπε...ούτε τι εννοούσε.... :jerking: :jerking: :jerking:
Άβυσσος η ψυχολογία της "τσούρκας".....
Κίτρινη κάρτα προσωρινά και βλέπουμε.... :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom