poutanolatris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Για αυριο πρωι τι εχετε να μου προτεινετε για φυλης?
μελινzτανες,κοτοπουλο σχαρας κτλΓια αυριο πρωι τι εχετε να μου προτεινετε για φυλης?
σε αυτο το μπιλιαρδαδικο ειχα δει το Ρεβη με εναν κυριο που κατεβαινανε προς Φωκαιας.ρε παιδια κανενα μπιλιαρδακι εχετα παιξει στην φυλης?
σε αυτο το μπιλιαρδαδικο ειχα δει το Ρεβη με εναν κυριο που κατεβαινανε προς Φωκαιας.
Μαλλον και το μπιλιαρδαδικο,περαν απο την `80ιλα που βγαζει ειναι και πολος ελξης καποιων πορνογερων.
Δε νομιζω να κανουνε μαλακιες ομως γιατι η στεκια δεν αργει να φυγει
Για αυριο πρωι τι εχετε να μου προτεινετε για φυλης?
thanks συναγωνιστή ;)amc_anthony13 σωσ-τοσσσσστ ο παιχτης ;)
Tην κοπελια που ειναι τα βραδια εκει τη ξερει κανεις?Καλο μουνιδιο..ρε παιδια κανενα μπιλιαρδακι εχετα παιξει στην φυλης?
Πρωινη βάρδια, φυλης 84Α (ισογειο) μελαχροινο απίστευτο κωραλακι, ήταν και στο 84Β είπε η τσατσα ότι δινει και κωλαρακι με 20. Ξερει κανείς τίποτα???
...και στο τέλος τον έβγαλα τον κίτσο καβλωμένο κάγκελο από την σούφρα της με το
κεφάλι της καπότας περιχυμένοι με 'σοκολάτα-κόλου', όχι τίποτα άλλο αλλά άμα γαμάμε κόλο να το επιβεβαιώνουμε με την 'σοκολάτα γαρνιτούρα'
Η ενημέρωση σου άψογη η περιγραφή πέραν του δέοντος περιγραφική. :S :S :S
Υ.Γ. θες την "σοκολάτα" για να καταλάβεις κώλο ?
είχα παίξει μ' ένα φίλο πριν κανά 5άρι χρόνια μεσημέρι μετα από κατάθεση...Εγώ είχα πάει για παρέα δε τα πήγαινα τα μπουρδέλα τότε...ρε παιδια κανενα μπιλιαρδακι εχετα παιξει στην φυλης?
Ευγε με εφτιαξες τώρα ξέρεις αν θα είναι να δοκιμάσω αυριο.
Αυτή ήταν όντως φίλε μου, έπαιζε ή στο 84Α ή στο 84Β, απίστευτο κωλαράκι όχι σαν τα γνωστά μπάζα που το δίνουν γιατί δεν έχουν και κάτι άλλο. Από πιπα τι έλεγε και γενικά ήταν καλή ή κομοδίνο εάν εξαιρέσεις το κωλαράκι....Και κάτι άλλο. Επιπλέον αυτής έπαιξε και στο 67 ακόμα καλύτερο κορμί – κωλάρα ίδιας συνομοταξίας πριν μια εβδομάδα αλλά δεν το χω ξαναδεί
Και τελευταίο...η αλεξάνδρα στο 92 δίνει κουλούράκι γιατι θέλω να το πάρω αυτό το τανάκι....