Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (27 μέλη και 225 επισκέπτες)

dcuplover

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η Ειρήνη φίλε μου είναι μια Ρωσίδα 37 ετών περίπου γεματούλα θα έλεγα, χαμογελαστή, μελαχροινή αλλά τ' αλλάζει που και που, με μεγάλα φυσικά μαλακά βυζιά!!
Κάνει ρουφηχτή πίπα, ανεβαίνει από πάνω, ιεραποστολικό, στα 4 και σέβεται τον πελάτη!!
Διάβασε κριτικές στην Κολωνού 27Α, Λεωνίδου 6 και Αχχιλέως 40 που εργάζεται τώρα 18:00 - 00:00!!
Η Ειρήνη είναι πολύ κορμάρα και εξυπηρετική, όμως μου την σπάει λίγο που δεν βγάζει κανένα ρούχο ρε παιδί μου. Οπως βγαίνει στο σαλόνι έτσι είναι και στο δωμάτιο.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Κατεβηκα πρωτα απο καρεα 30 κατα τις 11.30 και αφου το βρηκα κλειστο,
συνεχισα φυλης ψοφια πραμματα και στο γυρισμα για μεταξουργειο κλπ περναω απο Αχιλλέως 51
οπου ειναι η ρωξανα που σερβιρει κουλουρι..
απο εμφανιση ετσι κ ετσι,  αλλα κολαρα!!
Κατεθεσα τον οβολο μου, και κατηφορισα ανατολικα του κεντακι ταπι και ψυχραιμος..  :sunglasses:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Eπισκεψη σημερα το απογευμα αγ πετρου 9 ,οπου επισκεφτηκα την σοφια,μια κοκκινομαλα ψιλη κοπελα με ωραιο προσωπο και καταπληκτικο στηθος.Η κοπελα μοιαζει σαν στυλ με την μαργαριτα που δουλευε στη φυλης 134 πανω πριν λιγο καιρο,την μαδημενη μαργαριτα οπως ειχε πει ενας συναγωνιστης και τον πιστευω,αφου η συγκεκριμενη κοπελα ηταν μια απο τις δυσκολες περιπτωσεις,μονο που μαζι μου απο ενα σημειο και μετα ανθιζε.Βλεπετε δεν ειναι μονο οι γυναικες εξυπνες,και εμεις οταν θελουμε μπορουμε να κανουμε μια εξωτερικα ψυχρη γυναικα,πολυ θερμη και να περασουμε πολυ καλα μαζι της.Οταν ηρθε στο σαλονι η σοφια ημουν εγω και ενας  ξενος και περασαμε και οι δυο.Οταν ηρθε στο δωματιο μου ειπε οτι ηθελε
να ερθει πρωτα σε μενα και μετα να παει στον ξενο.Στο δωματιο
ηταν πολυ ζεστη,θερμη,χωρις αγχος,και ειλικρινα μετανοιωσα που δεν περασα και δευτερη φορα συνεχεια.Το μονο που με ξενερωσε και θελω να επισημανω ηταν πως οταν εφυγα ειδα δυο πακιστανους στο σαλονι οι οποιοι περιμεναν..ειναι κριμα αυτη η κοπελα να υποχρεωνεται να παιρνει αλλοδαπους.Σε διαφορετικη περιπτωση θα ηταν πραγματικα η σταθερη αγαπημενη μου

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
μπορει να μπει η παραπανω ενημερωση ως κριτικη για αγ πετρου 9
γιατι χτες παρολο που την εγραψα δυο  φορες λογω προβληματος δεν περασε

Επισκέπτης
Γεια σου ρε xilnik αρχοντα!!
Μ αρεσει που ενω γουσταρεις τα ct δε σνομπαρεις και τα σπιτακια τα οποια και τιμας συχνα απ οτι βλεπω....

Μαζι σου και γω ετσι ειμαι.....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
δεν σνομπαρω αγαπημενε μου φιλε lalak τα σπιτακια και τα κοριτσια γιατι δεν τα σνομπαρει το π..λι μου ,και πιστεψε με οσο περναει ο καιρος το εμπιστευομαι και σεβομαι τις αναγκες του περισσοτερο,θερμους χαιρετισμους :rockon:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα σορρυ για την αργοπορια αλλα λογω προβληματος στο site δεν μπορουσα να ενημερωσω νωριτερα.πρωινη επισκεψη λοιπον και το ρεπορτο εχει ως εξης:

αλκαμενους 117 η βανα μια μιλφ με κοντο ξανθο μαλλακι που ζητουσε 25 γιουρια
ρεμουνδου 21 κατω η λαουρα ξανθο μπαζακι μινιον
ρεμουνδου 20 η καμελια πολυ καλο μωρο απο θεμα εμφανησης ωστοσο δεν την ειδα και πολυ θερμη 25 και εδω τα γιουρια
ρεμουνδου 21 πανω η συλβια μαυρουλα που οταν ηταν να φυγωμααγκαλιασε τριβοταν πανω μου με πηγε στο δματιο και ξαπλωσε απο πανω μου.
περγαμου 1 η μονικα καλο μελαχροινο ψιλο
φ134 υπογειο η ανι αν δεν κανω λαθος καλη εμφανηση και πολλη σκουρο δερμα χωρις να δειχνει απο αυτες τις μαυρουλες
φ134 εισογειο η τανια νεο ψιλο μωρο αδυνατο με κοντο ξανθο καρε μαλλι
φ 109 κατω μελαχροινο κλο μωρο ο συναγωνιστης ειπε καλα λογια οταν βγηκε
φ 92 ενα μελαχροινο 35+ μωρο με σχιστα ματακια στιλ κατερινας ωραιο το μινακι που φοραγε σε ανεβαζε
φ 71 κατω η ξενια ενα ξανθο μινιον μωρο
φ 71 πανω ενα μελαχροινο μωρο επεισης συναγωνιστης ανεφερε πολυ καλα λογια και εφυγε με το χαμογελο στο στομα
φ 69 κατω η χριστινα οχι η γνωστη αλλα αργουσε πολυ μεσα
φ 69 πανω η γνωστη χριστινα
φ 67 υστερα απο πολυωρη αναμονη βγηκε ενα καστανοξανθο μωρο καλο αλλα με τουπε
στα 86 κατω μια γνωστη αδιφορη και πανω μια ξανθπουλα μετρια
στο 65 κατω μια ρωσιδα αν και εμοιαζε με σκανδιναβη με σκουλαρικι στη γλωσσα με τον τροπο που πηγαινε κατι πρεπει να ειχε παρει αυτη.
στο φ 84 κατω μια μελαχροινη βιαστικη
φ 84 πανω μια μινιον μελαχροινη που σε χαιδευε στιλ ελενας
φ 80 η βικτωρια μετριο μωρο με ωραιο στιτο βυζι
φ 59 ατω μια ξανθουλα με τατου πισω αδιαφορη για μενα
φωκ 17 κατω μια μινιον κοπελιτσα παιχνιδιαρα
φωκ 17 πανω μια κοντη μελαχροινη με πιασιματα που το επαιζε γκομενα
φωκ 25 κατω ενα νεο μωρο ξανθο κοντο μαλλι φαινονταν αλαλο ουτε κιχ δεν ακουσαμε
φ 27 η γνωστη μαυρουλα
διδυμου 18 στο τελευταιο η αντριανα οπου και κατεθεσα
διδυμου 18 στο μεσαιο η ολγα μιλφ που εκανε 69 και ακαποτο με 20 και κωλο στα 25 γιουρια
διδυμου 8 κατω η μαρια μιλφ και αυτη 69
φ 40 η λαρισα
και στο 54 κατω η μαρια ή ελενη ή και εγω δεν ξερω ποσα ονοματα εχει αλλαξει αυτη η κοπελα

σταρ ιερδουλο της ημερας θα εβαζα την καμελια απο ρεμουνδου λογω εμφανησης.παντως απεχω εδω και λιγο καιρο κρατωντας δυναμεις για το καλοκαιρινο ταξιδι(thailand sex trip)

Επισκέπτης
Eεεεετσι ο kazanovas  Hilnik!!!

Eνας αξιος μπουρδελιαρης που σεβεται και εκτιμαει πρωτα απ ολα τον πουτσο του! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλησπερα σορρυ για την αργοπορια αλλα λογω προβληματος στο site δεν μπορουσα να ενημερωσω νωριτερα.πρωινη επισκεψη λοιπον και το ρεπορτο εχει ως εξης:

ρεμουνδου 20 η καμελια πολυ καλο μωρο απο θεμα εμφανησης ωστοσο δεν την ειδα και πολυ θερμη 25 και εδω τα γιουρια
ρεμουνδου 21 πανω η συλβια μαυρουλα που οταν ηταν να φυγωμααγκαλιασε τριβοταν πανω μου με πηγε στο δματιο και ξαπλωσε απο πανω μου.
φ134 υπογειο η ανι αν δεν κανω λαθος καλη εμφανηση και πολλη σκουρο δερμα χωρις να δειχνει απο αυτες τις μαυρουλες
φ 92 ενα μελαχροινο 35+ μωρο με σχιστα ματακια στιλ κατερινας ωραιο το μινακι που φοραγε σε ανεβαζε
φ 71 πανω ενα μελαχροινο μωρο επεισης συναγωνιστης ανεφερε πολυ καλα λογια και εφυγε με το χαμογελο στο στομα
στο 65 κατω μια ρωσιδα αν και εμοιαζε με σκανδιναβη με σκουλαρικι στη γλωσσα με τον τροπο που πηγαινε κατι πρεπει να ειχε παρει αυτη.
φωκ 25 κατω ενα νεο μωρο ξανθο κοντο μαλλι φαινονταν αλαλο ουτε κιχ δεν ακουσαμε
φ 27 η γνωστη μαυρουλα
διδυμου 18 στο μεσαιο η ολγα μιλφ που εκανε 69 και ακαποτο με 20 και κωλο στα 25 γιουρια
φ 40 η λαρισα
και στο 54 κατω η μαρια ή ελενη ή και εγω δεν ξερω ποσα ονοματα εχει αλλαξει αυτη η κοπελα

σταρ ιερδουλο της ημερας θα εβαζα την καμελια απο ρεμουνδου λογω εμφανησης.παντως απεχω εδω και λιγο καιρο κρατωντας δυναμεις για το καλοκαιρινο ταξιδι(thailand sex trip)

Συγνωμη μπουρδελιαρηδες που ρωτω αλλα που τα θυμαστε ολα αυτα?Εχετε σημειωματαριο μαζι σας και κρατατε σημειωσεις?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
α ρε lostrome θα με κανεις να τρεχω τ απογευματα τωρα απ την επομενη εβδομαδα :rockon:
τι να κανω ρε lalak με την κριση αξιων που υπαρχει κατι πρεπει να σεβομαι και εγω :2funny: :2funny: :2funny:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
οι περισσοτερες ειναι γνωστες φιλε απ εκει και περα κινητα σημειοματαρια οτι βρουμε.τις διευθυνσεις τις θυμαμε ευκολα οσο για τα κοριτσια ε και αυτα ειναι σχεδον γνωστα.ειναι καλο να υπαρχει μια ενημερωση για το κοινο για βρησκουμε που και ποια και τι ωρες

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καποια στιγμη περιμενω να κανουμε μαζι ρεπορτο φιλε xilnik

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
lostrome θα σου πω ενα πραγμα και ειμαι σιγουρος θα το καταλαβεις και δεν θα με παρεξηγησεις,οταν βγαινω για κυνηγι ειμαι οπως ενας μοναχικος λυκος,θερμους χαιρετισμους
για την ερωτηση που εκανες lalak ειναι το ιδιο με το να σε ρωτησω αν θυμασαι τις cityτουριστριες..τι λες ,τις θυμασαι?
εγω ειμαι σιγουρος οτι τις σκεφτεσαι κιολας,οχι μονο τις θυμασαι :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
lostrome θα σου πω ενα πραγμα και ειμαι σιγουρος θα το καταλαβεις και δεν θα με παρεξηγησεις,οταν βγαινω για κυνηγι ειμαι οπως ενας μοναχικος λυκος,θερμους χαιρετισμους
για την ερωτηση που εκανες lalak ειναι το ιδιο με το να σε ρωτησω αν θυμασαι τις cityτουριστριες..τι λες ,τις θυμασαι?
εγω ειμαι σιγουρος οτι τις σκεφτεσαι κιολας,οχι μονο τις θυμασαι :2funny: :2funny: :2funny:

Πραγματικα δεν  τις θυμαμαι φιλε xilnik εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων...
Και φυσικα τις σκεφτομαι οταν ξαναρθουν μονο! :2funny: :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Xilnik & Lostromos ...Total Respect  :rockon:

Έεετσι, τις μέρες που δεν κάνω 'ελέγχους' είναι καλό να υπάρχουν
αξιόπιστες πηγές για να ξέρουμε που δουλεύουν οι αγαπημένες μας
(και αρκετές φορές γνωστές) τάνες  :boobies:

Π.χ. Απαντώντας στον Άρχοντα CT Lalakulaki για το που
τις θυμόμαστε, από την λίστα του Λοστρόμου, οι κάτωθι κυρίες
είναι 'γνωστές μου για τα καλά': Ξένια, Βικτώρια (αυτές οι δύο
είναι και φιλενάδες, και μια φορά είχα δώσει και στις δύο ένα
καρτοκινητό μου, και μετά με πειράζανε και καλά γιατί τις πηδάω και
τις δυό και δεν ...καψουρεύομαι μια από αυτές...αχαχαχα), και
βέβαια το χριστινάκι 'θέλω πούτζο, θέλω, σέξ, σέξ' του Φ69 πάνω. Ξέχασα και την Λαρίσσα, του Φ40, που μου παραπονιώτανε
γιατί και καλά πάμε στο σπίτι αυτό για κουλούρι και δεν την
πολυπέρνουμε...αχαχαχα

Ξεσκίστε τε όλες Καβλιάρηδες λέμεεε, έεετσι να γουστάρουμε  :rockon:

Υ.Γ. Αυτόν τον καιρό είμαι 'Ερωτευμένος' με το Ρενατάκι και δεν
κάνω συχνούς 'ελέγχους' γιατί τα γιούρα και το σπέρμα μου τα παίρνει αυτό το μωρό σχεδόν αποκλειστικά.  :grin:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Χθεσινή απογευματινή ενημέρωση

Ρεμούνδου 20 Κική
Ρεμούνδου 21α Μαρία(Κατάθεση)

Φυλής 92 μελαχρινή
Φυλής 69β μελαχρινή με καλό βυζί
Φυλής 59 πάνω μελαχρινή
Φυλής 134β ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί
Φυλής 65α μελαχρινή
Φυλής 67 μελαχρινή γερμανίδα
Φυλής 71α μελαχρινή
Φυλής 86β Τζούλια
Φυλής 86α ξανθιά που κάνει παρτούζα

Μονής Προδρόμου & Φυλής μιλφ

Φωκαίας 17β ισπανίδα ξανθιά
Φωκαίας 19 ξανθιά λεπτή
Φωκαίας 25α Άντζελα

Παρασκευή 4/7/2008 απόγευμα

Φυλής 66δ Αμαλία
Φυλής 59 κάτω Μύριαμ(Κατάθεση)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μπραβο στα παιδια για την ενημερωση που κανουνε!!!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Χθεσινή απογευματινή ενημέρωση

Ρεμούνδου 20 Κική
Ρεμούνδου 21α Μαρία(Κατάθεση)

Φυλής 92 μελαχρινή
Φυλής 69β μελαχρινή με καλό βυζί
Φυλής 59 πάνω μελαχρινή
Φυλής 134β ξανθιά λεπτή με μικρό βυζί
Φυλής 65α μελαχρινή
Φυλής 67 μελαχρινή γερμανίδα
Φυλής 71α μελαχρινή
Φυλής 86β Τζούλια
Φυλής 86α ξανθιά που κάνει παρτούζα

Μονής Προδρόμου & Φυλής μιλφ

Φωκαίας 17β ισπανίδα ξανθιά
Φωκαίας 19 ξανθιά λεπτή
Φωκαίας 25α Άντζελα

Παρασκευή 4/7/2008 απόγευμα

Φυλής 66δ Αμαλία
Φυλής 59 κάτω Μύριαμ(Κατάθεση)

Αγαπητε φιλε, η ενημερωση σου απευθυνεται μονο σε οσους ξημεροβραδιαζονται στα μπουρδελα και ξερουν ολες τις πουτανες με το μικρο τους ονομα. Ατομα που μπορει να πηγαινουν τσαρκα 1 φορα το μηνα δε καταλαβαινουν τιποτα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

φ 27 η γνωστη μαυρουλα
φ 40 η λαρισα

Πολυ καλη ενημερωση φιλαρακο.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αγαπητε φιλε, η ενημερωση σου απευθυνεται μονο σε οσους ξημεροβραδιαζονται στα μπουρδελα και ξερουν ολες τις πουτανες με το μικρο τους ονομα. Ατομα που μπορει να πηγαινουν τσαρκα 1 φορα το μηνα δε καταλαβαινουν τιποτα.
φίλε δεν ζήτησα και ταυτότητα από τις κοπέλες άμα πιστεύεις αυτο ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom