Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (39 μέλη και 277 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επισκεφθηκα το Φωκαιας-Αχαρνων γωνια, το ισογειο, κι ειχε ενα υπέρμουνο ψηλο, μελαμψο, με ΒΥΖΑΡΕΣ (φαινονταν φυσικες), και μου 'πεσε το σαγονι...

Πανω που παω να πεταξω το μπλε, συγκρατω τον εαυτο μου ("μαλακα, θα κακογαμησεις - ΦΑΙΝΕΤΑΙ η δουλεια!")

Δεν ξερω... Επραξα ορθα??

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.470
Πόντοι
506
Επισκεφθηκα το Φωκαιας-Αχαρνων γωνια, το ισογειο, κι ειχε ενα υπέρμουνο ψηλο, μελαμψο, με ΒΥΖΑΡΕΣ (φαινονταν φυσικες), και μου 'πεσε το σαγονι...

Πανω που παω να πεταξω το μπλε, συγκρατω τον εαυτο μου ("μαλακα, θα κακογαμησεις - ΦΑΙΝΕΤΑΙ η δουλεια!")

Υπεροχες βυζαρες. Εχασες. Αξιζει να τις δεις ναχτυπιουνται πανω κατω. Μετριο, νορμαλ γαμισι. Ολα τα λεφτα για τους βυζους

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής

86 κάτω: Λαβίνια (η γνωστή πολύ όμορφη πιτσιρίκα) .

84 πάνω: Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα,πρώην στουντιακιά...φοβερή παρουσία η πιτσιρίκα  :tits2: ).

66Α: Ρενάτα (στα καλύτερα της,όλο και πιο μουνάρα γίνεται) .

56: Πατρίτσια (με πράσινα εσώρουχα,το μωρό  :-* )

Διδύμου

7Β: Τζωρτζιάννα (η καυλιάρα μας...προσωπική μου αδυναμία  :cum: :cum: :cum: ,με ροζέ εσώρουχο...μου είπε αν ήθελα να περάσω...να έβαζε το μαύρο που μου αρέσει  :-* :-* :-* :-* ) .

To top5,από τις κορασίδες που είδαμε σήμερα... :-*

Συνημμένα

• bill2!.png
    bill2!.png
    254,9 KB · Εμφανίσεις: 58

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Είναι μουνάρα,αλλά στο κρεβάτι είνα φόλα!!!

Το μυριστηκα, γτ, εξερχομενη τσίτσιδη απο το δωματιο ετρεξε μεσα στο μπανιο, και η γραφικη τσατσα του μαγαζιου εσπευσε να επεξηγησει: "Ειναι ΠΟΛΥ καθαρη. Παρολο που δεν κανει τιιιποτα περα απο νορμαλ, και παλι τρεχει να πλυθει αμεσως..."
Και σκεφτομαι: "Ωχ. Εχουμε πεσει σε ξενερωτη αρρωστοφοβικοξεπετα!"

Το θεμα ειναι, αφηνει να κανεις παιχνιδι με τα βυζια και τα αλλα καλλη της (πχ γλειψιμο βυζιου, χουφτωμα κωλου, σκαμπιλακια κλπ), ή κοιταει να σε διωξει οπως-οπως?  :think:

Αν κανει εστω και τα βασικα (δηλ. οχι κατι που να σε ξενερωνει), ισως περασω. Παραειναι δυνατο μουνι  :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Και κατι αλλο, ασχετο, απ' την αποψινη τσαρκα...

Μεσηλικας τσατσος, στο διπλανο δελο απο της Ρενατας, μου εκανε ανοιχτα ψηστηρι να κατσω να παιξει με την κωλοτρυπιδα μου (γλωσσες, δαχτυλακια κ.α.), για να γαμησω τζαμπα!!!

Μετα μου ελεγε πως οι παντρεμενοι του εχουν αδυναμια, γτ δεν γαμανε καλα, και τους τρωει ο κωλαρακος τους.

Μιλαμε για το γελιο του αιωνα  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ΥΓ: Εγω περιοριστηκα σε ατακες τυπου "ακου να δεις...", "ε, τι να πεις, ολα παιζουν", "οπως τη βρισκει κανεις..." και τετοια  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Στο τελος της 1ης βαρδιας σημερα ειδα

Φυλης 40 Ευα και Μονικα , υπο φυσιολογικες συνθηκες δεν θα πηγαινα ουτε δωρεαν αλλα το διπυρηνο τσιμπουκι συνεχιζει να ειναι προς αναζητηση ετσι ειπα στη τσα2 οτι θα ηθελα και τις κοπελες ... αλλα οταν ρωτησα τιμη ειπε 40 και εφαγαν πορτα.

συνεχεια με φωκαιας στο 27α το υπογειο πετυχα το μελαχροινο ποντικι με μαυρα εσωρουχα , δεν ξερω ονομα ενα πολυ πετιτ ασχημουτσικο πολυ μακρια απο τα γουστα μου.

Φωκαίας 27Β σε εκεινο με τα 4-5 ξυλινα σκαλακια ηταν μια ξανθια αδιαφορη με φουλ προγραμμα

Φωκαίας 27Β οροφος ηταν ... δεν θυμαμαι το ονομα της μελαχροινη με φουλ προγραμμα ,δεν μ'αρεσε ουτε αυτη

πηγα απεναντι στο φωκαιας 24 οπου ο τσατσος μου εδειξε την αννα , βαριομουν να γυρναω γυρω γυρω, με καυλωσε αυτο που ειδα και περασα ωραιο μουνακι , αρκετο καλο τρομπονι  :pipa2: και σεξ  :knockinb: με αποτελεσμα   να πυρφορισω :cum:

Θα ακολουθησει κριτικη ... οπως επισης κριτικη και για τη Ροξανα στο φωκαιας 17 που δοκιμασα σαββατο βραδυ και ενω τη προηγουμενη φορα ηταν φανταστικη ... χθες με αφησε με το πουλι στο χερι και εφυγε απο το δωματιο .... !

Αντε και καλη ορεξη ....

Xiao_Mi_IMG_20141130_1147.jpg

Αυτη ειναι η Αννα, των (καλων-ενθερμεων) κριτικων;
Που δινει και γλωσσοφιλα?

Τι εννοουμε "φουλ"? Μαζι με κωλο??  :think:

assosi

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1

συναγωνιστή να σου προτείνω  κάτι ?  :helpplea:
καλύτερα να έχεις ενοχές , πάρα απωθημένα . ( Froyd ) ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ και θα απαντήσεις στα ερωτήματα σου .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Κατάλαβα...Το "κάψαμε" και το Χριστίνα...
Χθεσινή καταδρομική κατά τις 9μμ στο ''σκυλί του πολέμου'' της Ιάσωνος,θα ακολουθήσει κριτική.
Οι πληγές και τα τραύματα,όταν δεν κλείνουν και δεν επουλώνονται οριστικά,κακοφορμίζουν!Δεν λέω ότι είναι εύκολο,αλλά δεν υπάρχει κι άλλος δρόμος...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτη ειναι η Αννα, των (καλων-ενθερμεων) κριτικων;
Που δινει και γλωσσοφιλα?

Τι εννοουμε "φουλ"? Μαζι με κωλο??  :think:

Αυτή είναι η ξανθιά Χριστίνα που παίζει τα πρωινά στο Φωκαίας 27 ισόγειο.

Πολύ καλή στο δωμάτιο και με υπερφουλ πρόγραμμα!  ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση στην τρέχουσα βάρδια  από την πολύπαθη περιοχή της  Λιοσίων ...

Χωματιανού 11α: Η ξανθιά υπερμουνάρα Ντενίσα.
Το έχει και το ξέρει-ακόμη και όταν δίνει  γνωστό πράσινο χαρτονόμισμα στην υπηρεσία της όχι για να λάβει και να δώσει ρέστα αλλά απλά για να το καταχωρήσει στο ταμείο του οίκου όπως συνέβη πριν από λίγη ώρα....

Χωματιανού 11β: Η μελαχροινή Ρουμάνα Κλαούντια με φυσιογνωμία νεαράς και αέρα παλαιάς εργαζόμενης διπλοτριπλοβάρδιας...

Εξηκίου 18γ: Το άξιο τέκνο-κατά το ήμισυ- της Φιλανδίας, Τζούλια την οποία και δεν είχα την τιμή να αντικρύσω διότι ευρίσκετο σε συνεύρεση ημίωρης διάρκειας...

Εξηκίου 18α: Η ξανθιά μιλφ Αλεξάνδρα.Μοιάζει με αξιωματικό του Γερμανικού στρατού που χαμογελάει ανακριτικά  προκειμένου να ομολογήσεις και πας να την πατήσεις-αν και μέσα σου ξέρεις την συνέχεια...

Εξηκίου 18: Η ξανθιά Σάρα.Όμορφη προμιλφ από τα ιερά χώματα του Μεταξουργείου-Ιάσωνος 1β, Λεωνίδου 28.
Συνηθισμένη στο ναρκοπέδιο του Μεταξουργείου,η Εξηκίου της φαίνεται σαν την Εκάλη της μπουρδελοΑθήνας-το βλέμμα της ήταν σαν να την έριξαν με αλεξίπτωτο, σαν να της λείπουν τα πρεζάκια της Ιάσωνος...

Μία όμορφη φολάρα...

Βέργας 2: Η μελαχροινή ψηλή νταρντανοΜόνικα.Κοπέλα με γλυκιά κυταρρυτιδα παντού-μόνο βυζιά της λείπουν γαμώτο...

Βέργας 3: Ώρα 12:27. Κλειστή η πόρτα, ανοικτό το φως.
"Κατάλαβα",σκέφτηκα. "12:28:01 θα περάσει κάποιος καυλιάρης και θα πει ότι ήταν ανοικτό.Άντε μετά να ψάχνω πάλι για νέο όνομα"...

Και όμως...Ανοικτά!

Δεξιά η βυζοΤζένη.Έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της και έχει γκλαμουροποιηθεί από τότε που ήρθε.
Έχασε αρκετή από εκείνη την Αλβανική νοικοκυρίσια αύρα αλλά δεν είναι κακή...

Αριστερά η Έλλη, αδύνατη, καχεκτική, κακομοίρικό στυλ και να δίνει και κώλο;Λυπάσαι να την ξεκωλιάσεις...

Επάνω η Χρύσα και η μελαχροινή μιλφ Μίλα.
Κοίταζα και σύγκρινα το βλέμμα τους: η Χρύσα κοιτούσε με αγωνία αν θα περάσεις μαζί της για να βγάλει τον άρτον ημών τον επιούσιον,η Μίλα αναρωτιόνταν ποια είναι η επόμενη ψωλή που θα φάω....
Άρτος και θεάματα...

6α: Η γνωστή βυζοΜαριάννα.

6β: Η βουβαλοΠατρίτσια η ακεντράριστη.

Παιωνίου 47: Τι γλυκό κορίτσι...Τι ναζιάρικο γατάκι...Η Αλεξάνδρα...
"Πάμε;",μου λέει αγαθά, σχεδόν παιδικά...Και εκεί που στενοχωριέμαι που δεν της έχω πάρει τον Τζον Τζον για να παίξει, μού πετάει νιαουρίζοντας: "Πάμε μωράκι μου να με ξεσκίσεις"...

Λιοσίων 91: Δύο πιτσιρίκες η μελαχροινή Εύα, την οποία και είχα ξαναδεί και η σχεδόν ξανθιά αρκετά γλυκιά Άννα.
Κοντούλα, με πολύ λευκό χρώμα δέρματος, κανονικό όμορφο κορμάκι-φανερά αμήχανη και ντροπαλή.

Μαζί τους η παλιά αλλοίθωρη καραβάνα η Τζοάννα με την κοιλούμπα...
Η Τζοάννα βιώνει ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα:
Θέλει να χωρίσει τον άνδρα της γιατί μπήκε-κατόπιν δικής της συναινέσεως- σε παρτούζα μαζί της και με την μικρή Εύα.

"Και πού είναι το κακό;",αναρωτήθηκα.
"Το κακό είναι γιατί αυτός ο αλήτης στην παρτούζα ότι έκανε, το έκανε μόνο με την Εύα.Με πλήγωσε αυτό, με τσάκισε",μού δήλωσε ενώ δάκρυα έτρεχαν στα αλλοίθωρα μάτια της.
"Να σου πω",έσκυψα και της ψιθύρισα: "Αυτή φταίει για όλα,η μικρή".
"Τώρα που το λες δεν το είχα σκεφτεί,δεν έχεις άδικο" μού απάντησε...
Είχα μέρες να βάλω καποιους να τσακωθούν....

Αδάνων 2: Ζει και βασιλεύει: Η κυρία Ζάννα...

Τροφωνίου 11α: Η Τζούλια.
Βγαίνει πάντοτε με βλέμμα σιγουριάς ότι δεν θα περάσεις μαζί της και στ'αρχιδισμού που σε αντικρύζει...

Τροφωνίου 11β: Η Άννα.
Απόλυτο σκότος στο σαλόνι-μάταια προσπαθείς να ξεδιαλύνεις το μυστήριο που έχεις μπροστά σου περί τίνος πρόκειται:Γυναίκα, άντρας, αντρογύναιο, εξωγήινος, κένταυρος;

Τροφωνίου 13α: Η μελαχροινή μιλφμιλφογκιλφ Ειρήνη.

13β: Η Μπετάρα.
Βγαίνει στο σαλόνι με αέρα και στυλ-μου θυμίζει εντυπωσιακές ξεπεταγμένες τύπισες με τα βυζιά εξω που την δεκαετία του 80 είχαν μπουτικ και σου κατέβαζαν το ένα ρούχο πίσω απ'το άλλο για να σε καταφέρουν να σε ζαλίσουν και να μη ξέρεις τι να πάρεις...
Ζαλιζόσουν βέβαια αλλά όχι απ'τα ρούχα αλλά με την τύπισα-στο τέλος δεν έπαιρνες τίποτα και έφευγες με την απορία "αν και με πόσα γαμιέται η ιδιοκτήτρια της μπουτικ"....

Αυτά....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Το έχει και το ξέρει-ακόμη και όταν δίνει  γνωστό πράσινο χαρτονόμισμα στην υπηρεσία της όχι για να λάβει και να δώσει ρέστα αλλά απλά για να το καταχωρήσει στο ταμείο του οίκου όπως συνέβη πριν από λίγη ώρα....

Συμφωνώ...η Ντενίσα είναι από τα καλύτερα μωρά,που έχουν εργαστεί σε οίκους...
Της το λέμε πάντα,για να ανεβάζει ψυχολογία...επειδή είναι και "καλό παιδί"... :)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

/
Χωματιανού 11β: Η μελαχροινή Ρουμάνα Κλαούντια με φυσιογνωμία νεαράς και αέρα παλαιάς εργαζόμενης διπλοτριπλοβάρδιας...

Εξηκίου 18γ: Το άξιο τέκνο-κατά το ήμισυ- της Φιλανδίας, Τζούλια την οποία και δεν είχα την τιμή να αντικρύσω διότι ευρίσκετο σε συνεύρεση ημίωρης διάρκειας...

Εξηκίου 18α: Η ξανθιά μιλφ Αλεξάνδρα.Μοιάζει με αξιωματικό του Γερμανικού στρατού που χαμογελάει ανακριτικά  προκειμένου να ομολογήσεις και πας να την πατήσεις-αν και μέσα σου ξέρεις την συνέχεια...

Εξηκίου 18: Η ξανθιά Σάρα.Όμορφη προμιλφ από τα ιερά χώματα του Μεταξουργείου-Ιάσωνος 1β, Λεωνίδου 28.
Συνηθισμένη στο ναρκοπέδιο του Μεταξουργείου,η Εξηκίου της φαίνεται σαν την Εκάλη της μπουρδελοΑθήνας-το βλέμμα της ήταν σαν να την έριξαν με αλεξίπτωτο, σαν να της λείπουν τα πρεζάκια της Ιάσωνος...

Μία όμορφη φολάρα...

Βέργας 2: Η μελαχροινή ψηλή νταρντανοΜόνικα.Κοπέλα με γλυκιά κυταρρυτιδα παντού-μόνο βυζιά της λείπουν γαμώτο...

Βέργας 3: Ώρα 12:27. Κλειστή η πόρτα, ανοικτό το φως.
"Κατάλαβα",σκέφτηκα. "12:28:01 θα περάσει κάποιος καυλιάρης και θα πει ότι ήταν ανοικτό.Άντε μετά να ψάχνω πάλι για νέο όνομα"...

Και όμως...Ανοικτά!

Δεξιά η βυζοΤζένη.Έχει ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της και έχει γκλαμουροποιηθεί από τότε που ήρθε.
Έχασε αρκετή από εκείνη την Αλβανική νοικοκυρίσια αύρα αλλά δεν είναι κακή...

Αριστερά η Έλλη, αδύνατη, καχεκτική, κακομοίρικό στυλ και να δίνει και κώλο;Λυπάσαι να την ξεκωλιάσεις...

Επάνω η Χρύσα και η μελαχροινή μιλφ Μίλα.
Κοίταζα και σύγκρινα το βλέμμα τους: η Χρύσα κοιτούσε με αγωνία αν θα περάσεις μαζί της για να βγάλει τον άρτον ημών τον επιούσιον,η Μίλα αναρωτιόνταν ποια είναι η επόμενη ψωλή που θα φάω....
Άρτος και θεάματα...

6α: Η γνωστή βυζοΜαριάννα.

6β: Η βουβαλοΠατρίτσια η ακεντράριστη.

Παιωνίου 47: Τι γλυκό κορίτσι...Τι ναζιάρικο γατάκι...Η Αλεξάνδρα...
"Πάμε;",μου λέει αγαθά, σχεδόν παιδικά...Και εκεί που στενοχωριέμαι που δεν της έχω πάρει τον Τζον Τζον για να παίξει, μού πετάει νιαουρίζοντας: "Πάμε μωράκι μου να με ξεσκίσεις"...

Λιοσίων 91: Δύο πιτσιρίκες η μελαχροινή Εύα, την οποία και είχα ξαναδεί και η σχεδόν ξανθιά αρκετά γλυκιά Άννα.
Κοντούλα, με πολύ λευκό χρώμα δέρματος, κανονικό όμορφο κορμάκι-φανερά αμήχανη και ντροπαλή.

Μαζί τους η παλιά αλλοίθωρη καραβάνα η Τζοάννα με την κοιλούμπα...
Η Τζοάννα βιώνει ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα:
Θέλει να χωρίσει τον άνδρα της γιατί μπήκε-κατόπιν δικής της συναινέσεως- σε παρτούζα μαζί της και με την μικρή Εύα.

"Και πού είναι το κακό;",αναρωτήθηκα.
"Το κακό είναι γιατί αυτός ο αλήτης στην παρτούζα ότι έκανε, το έκανε μόνο με την Εύα.Με πλήγωσε αυτό, με τσάκισε",μού δήλωσε ενώ δάκρυα έτρεχαν στα αλλοίθωρα μάτια της.
"Να σου πω",έσκυψα και της ψιθύρισα: "Αυτή φταίει για όλα,η μικρή".
"Τώρα που το λες δεν το είχα σκεφτεί,δεν έχεις άδικο" μού απάντησε...
Είχα μέρες να βάλω καποιους να τσακωθούν....

Αδάνων 2: Ζει και βασιλεύει: Η κυρία Ζάννα...

Τροφωνίου 11α: Η Τζούλια.
Βγαίνει πάντοτε με βλέμμα σιγουριάς ότι δεν θα περάσεις μαζί της και στ'αρχιδισμού που σε αντικρύζει...

Τροφωνίου 11β: Η Άννα.
Απόλυτο σκότος στο σαλόνι-μάταια προσπαθείς να ξεδιαλύνεις το μυστήριο που έχεις μπροστά σου περί τίνος πρόκειται:Γυναίκα, άντρας, αντρογύναιο, εξωγήινος, κένταυρος;

Τροφωνίου 13α: Η μελαχροινή μιλφμιλφογκιλφ Ειρήνη.

13β: Η Μπετάρα.
Βγαίνει στο σαλόνι με αέρα και στυλ-μου θυμίζει εντυπωσιακές ξεπεταγμένες τύπισες με τα βυζιά εξω που την δεκαετία του 80 είχαν μπουτικ και σου κατέβαζαν το ένα ρούχο πίσω απ'το άλλο για να σε καταφέρουν να σε ζαλίσουν και να μη ξέρεις τι να πάρεις...
Ζαλιζόσουν βέβαια αλλά όχι απ'τα ρούχα αλλά με την τύπισα-στο τέλος δεν έπαιρνες τίποτα και έφευγες με την απορία "αν και με πόσα γαμιέται η ιδιοκτήτρια της μπουτικ"....

Αυτά....

Περιεκτικη και ψυχαναλυτικη ενημερωση.....ευγε..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
Τι εννοουμε "φουλ"? Μαζι με κωλο??  Hmmm....

για μενα μονο κολο κ τ ξεκαθαρίζω απ τ αρχη......

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτή είναι η ξανθιά Χριστίνα που παίζει τα πρωινά στο Φωκαίας 27 ισόγειο.

Πολύ καλή στο δωμάτιο και με υπερφουλ πρόγραμμα!  ;)
Κανει φιλια σε ολους ;; ειναι ηρεμη στις κινισις της, αφηνη να γλυψης κολο η μουνι; σαφηνην αγαμασ ανετα η κλεβη αυτα μετρανε για πειτε τυποι μου  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και κατι αλλο, ασχετο, απ' την αποψινη τσαρκα...

Μεσηλικας τσατσος, στο διπλανο δελο απο της Ρενατας, μου εκανε ανοιχτα ψηστηρι να κατσω να παιξει με την κωλοτρυπιδα μου (γλωσσες, δαχτυλακια κ.α.), για να γαμησω τζαμπα!!!

Μετα μου ελεγε πως οι παντρεμενοι του εχουν αδυναμια, γτ δεν γαμανε καλα, και τους τρωει ο κωλαρακος τους.

Μιλαμε για το γελιο του αιωνα  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ΥΓ: Εγω περιοριστηκα σε ατακες τυπου "ακου να δεις...", "ε, τι να πεις, ολα παιζουν", "οπως τη βρισκει κανεις..." και τετοια  :2funny:
Μια ζωη τα ιδια λεει....Ηταν παλια και αλλος ενας κοντος ασχημος εμοιαζε παντα πιο μεγαλος απο την ιλικια του επαιζε στο  φυλης 65 πανο εχει χ :rockon:αθη πλεον...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπερα παιδια μεσημεριανη βολτα λιγο μετα της της 13.00 στο μεταξι ομως θα ξεκινησω την ενημερωση απο το τελος της βολτας γιατι στη Διδυμου22 εχουμε νεο οικο

Διδυμου22 Μαρια με καστανοκοκκινο κοντο μαλλι μετριο προσωπο σωμα με πιασιματα κανει φουλ προγραμμα ειναι η κοπελα που Δουλευει και Διδυμου20,Αγκυρας12Α,Β το μαγαζι πρεπει να ειναι της ιδιας αλυσιδας
Διδυμου20 Αννα η μυστηρια μελαχρινη Ρωσσιδα μιλφ με το ωραιο σωμα αλλα το παγερο βλεμα στο σαλονι
Διδυμου18Β Σοφια μελαχρινη ρωσσιδα προμιλφ που δουλεψε προσφατα Αλκιβιαδου16Α μελαχρινη κοντουλα λιγο μαυρο κοντο σπαστο μαλλι χαμογελαστη στο σαλονι

Κολωνου11Α επανω Παολα απο Λεωνιδιου28 ισογειο ψηλη με βαμενο μαυρο μαλλι
Κολωνου11Β δυο κοπελες η μελαμψη κοπελα κοντουλα με λατιν χαρακτηριστικα που δουλευε μεχρι και πριν λιγες μερες Φωκαιας25Α,Β και Αννα ξανθια μακρι μαλλι πολυ ομορφη στο προσωπο σωμα με πιασιματα
Κολωνου15 δεξια Αλεξανδρα αδυνατη νεαρη κοπελα με ωραια ματια ευδιαθετη με αρκετη ενεργεια στο σαλονι δουλευε προσφατα και κολωνου11Β
Ιασωνος19 κατω νεαρη ομορφη κοντουλα καινουργια κοπελα με καστανο μακρι μαλλι που δουλευει και απογευμα και επανω Ανελια προμιλφ ψηλη απο καλεργη33 Λιοσιων79Α,Ιασωνος44 διαδρομο εντονη χαλαρωση και κυτταριτιδα στο σωμα εχει χαλασει αρκετα καθολου διαθεση στο σαλονι
Ιασωνος27Α Μαρια μελαμψη κοπελα με ζουμερο σωμα καστανο μαλλι προσφατα την ειχα δει Φυλης69Β
Λεωνιδιου28 ισογειο Γκαμπριελλα νεαρη κοντουλα χοντρουλα μελαχρινη γλυκεια φατσα την προηγουμενη βδομαδα την ειχα δει Ιασωνος10
Ιασωνος37Α Ναταλι αδυνατη κοπελα οπως μου ειπε η τσατσα δεν την ειδα ηταν δωματιο
Ιασωνος37Β Μαρια μελαμψη κοπελα με γυμνασμενο σωμα μετριο αναστημα κοντο μαλλι ως τους ωμους
Κολωνου30Β ολγα ξανθια προμιλφ γνωστη με μεγαλη θητεια στο μαγαζι αυτο υπηρεσια ηταν η πολυ ομορφη κυρια Βερα
Κολωνου27Α Κλαουντια νεαρη ρουμανα μετριο υψος μετρια παρουσια
Κολωνου53 Δυο Χριστινες η μια μελαχρινη ψηλη με μαυρο ισιο μακρι μαλλι ωραιο σωμα αξιολογη παρουσια και η αλλη μια χοντρη με καστανοξανθο μαλλι τατουαζ στην κοιλια αδιαφορη

αυτα προς το παρον καλο απογευμα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι σε μερικα σπιτακια πανω από την λιοσιων,μιας που κατω απο αυτη την οδο καλυφθησαν πληρως
Αλκαμενους
113 δυο mlf,η μαρια,ψηλη μελαγχροινη με βυζαρες και η ξανθια νικη,η οποια αν και φαινεται να εχει προσθεσει ελαχιστα κιλακια με καβλωσε περισσοτερο από κάθε άλλη φορα
117 κριστυ,ξανθια κατσαρομαλλα mlf με θηλυκο ζουμερο κορμι
Περγαμου 27 δυο mlf επισης,η ξανθια ναταλι με νταρνανε σεξι κορμι και η δουκισσα μελαγχροινη με αρκετα κιλα παραπανω,ιδιως στην περιφερεια
Ρεμουνδου 21 ισογειο δυο κοπελες,η καρολινα από βεργας 2,ξανθια με πολλα κιλα παραπανω στη περιφερεια και η κλαρα,κοντοπουτανη mlf με κανονικο κορμι
21 oροφος κλειστος
Φυλης
109 οροφος βικυ,μελαγχροινη πιπινα με τσιγγανορουμανικη αυρα και ωραιες βυζαρες,ενδιαφερουσα επιλογη
134 οροφος η παολα από το υπογειο και από περγαμου 1
Δεν την αναγνωρισα ευκολα και χρειαστηκε να ρωτησω τα ονομα της,καθως ηταν πολύ ομορφη και το λεπτο κορμι της εξαιρετικο
134 ισογειο τζεσικα,η λεπτη ξανθια σταθερη κοπελα του οικου
136 αννιτα,καστανη κοπελα με κανονικο σωμα,πτηνομορφο προσωπο
Νομιζω ότι εχει δουλεψει και στον οροφο του διδυμου 8
Φωκαιας
17 η ειρηνη του μπεμπα,εχει φτιαξει φοβερο κορμι και είναι πολύ ελκυστικη ως παρουσια
19 μαγια,η πανεμορφη μελαγχροινη κοπελα από αλκιβιαδου 16γ
27 υπογειο αννα η πολωνεζα,λεπτη με πολύ γοητευτικο  προσωπο,ομορφα ματια και ωραιο λεπτο κορμι.Θα ηταν η επιλογη μου για καταθεση σημερα,αν δεν ηταν λιγο προχωρημενη η ωρα
27 ισογειο μαρια ,η καστανοξανθη κοντοπουτανη κοπελα ,σταθερη παρουσια του  οικου
27 οροφος καμελια,σεξι μελαγχροινη με φουλ προγραμμα,πολύ ενδιαφερουσα  για επενοχοποιημενο σεξ
24 αννυ η πορνοσταρ,πολύ ομορφη και προσεγμενη σημερα,υπεροχο λεπτο κορμι

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κανει φιλια σε ολους ;; ειναι ηρεμη στις κινισις της, αφηνη να γλυψης κολο η μουνι; σαφηνην αγαμασ ανετα η κλεβη αυτα μετρανε για πειτε τυποι μου  :rockon:

Πολύ καλή είναι σε όλα της-δοκιμασμένη στο παρελθόν σε κρυφό στούντιο.

Μπες στο Φωκαίας 27Β και θα βρεις γι'αυτήν μια κριτική του Professorx με τίτλο "Χριστίνα το νέο κανόνι".

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom