Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Περασμα απο Βεργας προς το τελος της πρωινης βαρδιας.Κοσμος πολυς λογω καλοκαιριας να μπαινοβγαινει στα σπιτια.Στο Βεργας 2 στα θεοσκοτεινο σαλονι και δωματια παρουσιαστηκε μια ψηλη,μονοκοματη νταρντανα αλλα με μικρο στηθος,παντελως αδιαφορη.Και παμε στο Βεργας 3 δεξια,μια και απο αναφορα πριν απο λιγο απο τον xilik οτι δουλευουν οι Στελλα και Τζενη εσπευσα για βυζοκαταθεση.Μια και θα τις εβλεπα για πρωτη φορα ειχα μια περιεργεια.Στο σαλονι παρουσιαστηκε πρωτα η Τζενη με μεγαλο στηθος σε στηθοδεσμο.Χαμηλων τονων,χαμογελαστη,μου ειπε παμε στο δωματιο,κανω σιγα σιγα και δε βιαζομαι.Μεγαλο στηθος και καπως αγρια χαρακτηριστικα προσωπου σε αποδεκτα επιπεδα.Κατοπιν ξεπροβαλε η Στελλα με ακαλυπτα τα βυζια.Βγηκε απ το κουζινακι σαν σιφουνας κανοντας σαν παρλιακο.Ελα μωρο μου,αχ,αχ,αχ και κατι τετοια απωθητικα ψευτικα.Βγαζοντας τα λεφτα απο τη τσεπη περιμενε η τσατσα την ετυμηγορια μου για το ποια θα προτιμησω.Με αντικειμενικα κριτηρια θα προτιμουσα τη Στελλα.Ποιο γλυκο ομορφο προσωπο και τεραστιες κρεμαστες βυζαρες.Περασα ομως με τη Τζενη λογω συμπεριφορας και τελειωτικου στο στηθος.Περασμα στο φωτεινο δωματιο με μεγαλους καθρεπτες.Η Τζενη πραγματι απεδειχθη καλη στα ενδοτερα.Αφθονα προκαταρκτικα στα ορθια,ισπανικο και στοματικο για ωρα πριν το κυριως πιατο χωρις σημαδια βιασυνης.Προσπαθει μεν να ικανοποιησει αλλα το κανει λιγο αγαρμπα και χρειαζεται συνεχεια υποδειξεις.