You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα συναγωνιστές, θα ηθελα να ρωτησω αν η Πωλινα που δουλευε στα σπιτακια στην Βεργας δουλευει ακόμη, σε ποιο και σε ποια βάρδια.
Εκτός Τετάρτης όλες τις υπολοιπες ημέρες της εβδομάδας θα την βρεις από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα στο Καλύμνου 48, το αριστερό σπίτι.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
:o :o :o :o δεν θα ξοδευτεί δα και πολύ το παιδί...1.35cm άνθρωπος είμαι...
Δεν ήθελα να τον βάλω σε έξοδα...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Tωρα το πρωι στη διδυμου,,μιας και μ εφερε ο δρομος απο εκει
8α αλεξανδρα,ξανθια ζουμερη σεξι κοντοπουτανη κοπελα,η πρωην σαντρα από αλκαμενους 117 όπως εχω διαβασει και εχω δει,αλλα με λιγοτερα κιλα τοτε
8β αννιτα,η ξανθια γυρολογος από φυλης,μονης προδρομου και αλκιβιαδου
Κορμι με αρκετους χυμους και γλυκο προσωπο
18 υπογειο δυο παρουσιες,η μελαγχροινη κοντοπουτανη mlf σοφια με καλο σωματακι αλλα μη προσεγμενη εμφανιση και η ξανθια γκρανυ ελενη με αξιοπρεπεστατο κορμι για την ηλικια της
20 η μελαγχροινη μαρια με φουλ προγραμμα,κοντοπουτανη με κανονικο αρκετα σφριγηλο κορμι,μετριο προσωπο,ασεξουαλικη αυρα
Αλκιβιαδου
16α η γλυκια μελαγχροινη νταρντανα ιζαμπελα
16β νικα,καστανη κατσαρομαλλα mlf,φουλ προγραμμα
Καλο κορμι σχετικα,μετριο προσωπο,χαρακτηριστικα γενικα κλασσικης ρωσσιδας μετριοκαλης mlf
16 δυο κοπελες,η ξανθια γεματουλα νικολ και η ντενισα,αξιοπροσεκτη
Καστανομαυρα μακρια μαλια,δυαρι πεσμενο στηθος,κανονικο αλλα πλαδαρο κορμι,πολυ γοητευτικο προσωπο ωστοσο,αρκετα ομορφο,όπως αρκετα ενδιαφερουσα συνολικα ως παρουσια
Φουλ προγραμμα και οι δυο
8α αλεξανδρα,ξανθια ζουμερη σεξι κοντοπουτανη κοπελα,η πρωην σαντρα από αλκαμενους 117 όπως εχω διαβασει και εχω δει,αλλα με λιγοτερα κιλα τοτε
8β αννιτα,η ξανθια γυρολογος από φυλης,μονης προδρομου και αλκιβιαδου
Κορμι με αρκετους χυμους και γλυκο προσωπο
18 υπογειο δυο παρουσιες,η μελαγχροινη κοντοπουτανη mlf σοφια με καλο σωματακι αλλα μη προσεγμενη εμφανιση και η ξανθια γκρανυ ελενη με αξιοπρεπεστατο κορμι για την ηλικια της
20 η μελαγχροινη μαρια με φουλ προγραμμα,κοντοπουτανη με κανονικο αρκετα σφριγηλο κορμι,μετριο προσωπο,ασεξουαλικη αυρα
Αλκιβιαδου
16α η γλυκια μελαγχροινη νταρντανα ιζαμπελα
16β νικα,καστανη κατσαρομαλλα mlf,φουλ προγραμμα
Καλο κορμι σχετικα,μετριο προσωπο,χαρακτηριστικα γενικα κλασσικης ρωσσιδας μετριοκαλης mlf
16 δυο κοπελες,η ξανθια γεματουλα νικολ και η ντενισα,αξιοπροσεκτη
Καστανομαυρα μακρια μαλια,δυαρι πεσμενο στηθος,κανονικο αλλα πλαδαρο κορμι,πολυ γοητευτικο προσωπο ωστοσο,αρκετα ομορφο,όπως αρκετα ενδιαφερουσα συνολικα ως παρουσια
Φουλ προγραμμα και οι δυο
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Πολυ σπανιο, ο ιος αυτος οπως και ο HIV δεν ζουνε στο σαλιο ουτε στα γαστρικα υγρα. Μονο αν η τυπισα ειχε παρει σπερμα αρρωστο στο στομα και στο καπακι αρχισε να πιπωνει το φιλο σου. Μονο ετσι ή αν απο καποιο χαλασμενο δοντι ειχε αιμοραγιαΚάνεις λάθος φίλε,πολύ καλός μου φίλος πριν μερικά χρόνια κόλλησε βλενοροια απο ακαποτο τσιμπουκι σε στούντιο.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Χθες στην απογευματινη αλλαγη
Αλκιβιαδου 16α αριστερα ΚΑΤΕΡΙΝΑ 2/10 , οταν η τσατσα ειπε αυτο το ονομα νομιζα οτι θα εμφανιστει η Κατερινα η Σερβα , αλλα τελικα ηταν μια χοντρη αδιαφορη Ελληνιδα μιλφ! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.
Αλκιβιαδου 16β μεσαιο ΝΙΚΑ 6/10 η γνωστη Ρωσιδα προμιλφ που δουλεψε παλαιοτερα Μεγ.Αλεξανδρου 28α.Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ+ΚΩΛΟΣ Η Ινκα που χαθηκε παλι?
Αλκιβιαδου 16γ δεξια Δυο κανουργιες ιεροδουλες 4/10 , περιπου προμιλφ ηλιακα.Με αδιαφορες φατσες και σωμα με πιασηματα και οι δυο.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ανακοινωθηκε , τα παντα δηλαδη εκτος απο κωλο.
Τροφωνιου 11 οροφος ΓΙΑΝΝΑ 5/10 καστανοξανθη νεαρη Αλβανιδα ιεροδουλη με μετριο προς ασχημο προσωπο , μικρα βυζακια , σωμα με πιασηματα και κωλαρα! Εχει παντως εμφανη ιχνη κυτταρυτιδας! ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε. Τιμηθηκε σημερα με σχετικα καλες εντυπωσεις.Θα ακολουθησει κριτικη.
Φωκαιας 17α ισογειο ΝΤΕΝΗ 7/10 νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι που ειχε μαζεμενο , μετριο σε ομορφια προσωπο που εχε λιγο αγρια χαρακτηριστικα , κανονικο κορμι , μικρα βυζακια και ενα μεγαλο τατου στην πλατη .Νομιζω ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.H Ξενια ποιες μερες δουλευει? Ξερει καποιος?
Φυλης 134β ημιυπογειο ΕΙΡΗΝΗ 7/10 νεαρη μελαχρινη κοπελα με μακρυ μαλλι που ειχε μαζεμενο , μετριο σε ομορφια αλλα ταυτοχρονα γλυκο προσωπο με εντονα μεγαλα ματια , ωραιο αδυνατο κορμι και μικρα βυζακια.Το σωμα της μου αρεσε αλλα η φατσα δεν μου εκανε κλικ! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Κωνσταντινουπολεως 166 ημιυπογειο ΕΡΡΙΚΑ 5/10 απο Λιοσιων 76β , μελαχρινη νεαρη πολυ κοντη κοπελα με κανονικο κορμι και αδιαφορη φατσα.ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε
Διδυμου 22 κλειστο ακομη!
Μεταξι
Κολωνου 15 δεξια ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 6/10 πρωην Τρελοντενισα ξανθια σχετικα νεαρη γυναικα με μετρια φατσα και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
Κολωνου 15 αριστερα ΣΥΛΒΑΝΝΑ 7/10 καινουργια κοπελα.Συμφωνα με την χοντρη τσατσα με τα γυαλακια , η κοπελα ειναι καλη στο δωματιο και εχει δουλεψει και αλλου εκτος Μεταξουργειου.Προκειται για μια κοντη πετιτ μελαχρινη κοπελα με μελαμψο δερμα , συμπαθητικο προσωπο χωρις ομως να ειναι κατι το ιδιαιτερο , κανονικο κορμι και βυζακια που φαινοντουσαν αξιολογα μεσα απο το σουτιεν.Ομως υποψιαζομαι οτι αν βγαλει το σουτιεν θα ειναι πεσμενα και νερουλα! Μοιαζει με την Μαρια-Λουιζα απο Κολοκυνθους 63 παλαιοτερα.Τελος παντων ειναι ενα πετιτ γυφτοειδες πιπινι! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Κολωνου 11 ισογειο ΜΟΝΙΚΑ 7/10 νεαρη ξανθια κοπελα με μετρια φατσα , ωραιο αδυνατο κορμι και μικρα βυζακια.ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
Αλκιβιαδου 16α αριστερα ΚΑΤΕΡΙΝΑ 2/10 , οταν η τσατσα ειπε αυτο το ονομα νομιζα οτι θα εμφανιστει η Κατερινα η Σερβα , αλλα τελικα ηταν μια χοντρη αδιαφορη Ελληνιδα μιλφ! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.
Αλκιβιαδου 16β μεσαιο ΝΙΚΑ 6/10 η γνωστη Ρωσιδα προμιλφ που δουλεψε παλαιοτερα Μεγ.Αλεξανδρου 28α.Εχει τιμηθει στο παρελθον με καλες εντυπωσεις! ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ+ΚΩΛΟΣ Η Ινκα που χαθηκε παλι?
Αλκιβιαδου 16γ δεξια Δυο κανουργιες ιεροδουλες 4/10 , περιπου προμιλφ ηλιακα.Με αδιαφορες φατσες και σωμα με πιασηματα και οι δυο.ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ανακοινωθηκε , τα παντα δηλαδη εκτος απο κωλο.
Τροφωνιου 11 οροφος ΓΙΑΝΝΑ 5/10 καστανοξανθη νεαρη Αλβανιδα ιεροδουλη με μετριο προς ασχημο προσωπο , μικρα βυζακια , σωμα με πιασηματα και κωλαρα! Εχει παντως εμφανη ιχνη κυτταρυτιδας! ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε. Τιμηθηκε σημερα με σχετικα καλες εντυπωσεις.Θα ακολουθησει κριτικη.
Φωκαιας 17α ισογειο ΝΤΕΝΗ 7/10 νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι που ειχε μαζεμενο , μετριο σε ομορφια προσωπο που εχε λιγο αγρια χαρακτηριστικα , κανονικο κορμι , μικρα βυζακια και ενα μεγαλο τατου στην πλατη .Νομιζω ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ανακοινωθηκε.H Ξενια ποιες μερες δουλευει? Ξερει καποιος?
Φυλης 134β ημιυπογειο ΕΙΡΗΝΗ 7/10 νεαρη μελαχρινη κοπελα με μακρυ μαλλι που ειχε μαζεμενο , μετριο σε ομορφια αλλα ταυτοχρονα γλυκο προσωπο με εντονα μεγαλα ματια , ωραιο αδυνατο κορμι και μικρα βυζακια.Το σωμα της μου αρεσε αλλα η φατσα δεν μου εκανε κλικ! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Κωνσταντινουπολεως 166 ημιυπογειο ΕΡΡΙΚΑ 5/10 απο Λιοσιων 76β , μελαχρινη νεαρη πολυ κοντη κοπελα με κανονικο κορμι και αδιαφορη φατσα.ΚΩΛΟΣ ανακοινωθηκε
Διδυμου 22 κλειστο ακομη!
Μεταξι
Κολωνου 15 δεξια ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 6/10 πρωην Τρελοντενισα ξανθια σχετικα νεαρη γυναικα με μετρια φατσα και κανονικο κορμι ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
Κολωνου 15 αριστερα ΣΥΛΒΑΝΝΑ 7/10 καινουργια κοπελα.Συμφωνα με την χοντρη τσατσα με τα γυαλακια , η κοπελα ειναι καλη στο δωματιο και εχει δουλεψει και αλλου εκτος Μεταξουργειου.Προκειται για μια κοντη πετιτ μελαχρινη κοπελα με μελαμψο δερμα , συμπαθητικο προσωπο χωρις ομως να ειναι κατι το ιδιαιτερο , κανονικο κορμι και βυζακια που φαινοντουσαν αξιολογα μεσα απο το σουτιεν.Ομως υποψιαζομαι οτι αν βγαλει το σουτιεν θα ειναι πεσμενα και νερουλα! Μοιαζει με την Μαρια-Λουιζα απο Κολοκυνθους 63 παλαιοτερα.Τελος παντων ειναι ενα πετιτ γυφτοειδες πιπινι! ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Κολωνου 11 ισογειο ΜΟΝΙΚΑ 7/10 νεαρη ξανθια κοπελα με μετρια φατσα , ωραιο αδυνατο κορμι και μικρα βυζακια.ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Μηπως ειναι η κοπελα που ειχε δουλεψει περυσι Φυλης 109α , Λιοσιων 76β ?Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην περιοχή της Λιοσίων υπό -κατά διαστήματα πυκνή- ψιλή βροχή και με μέτρια κίνηση από πλευράς κόσμου...
Λιοσίων 73α: Ξεκινάω από εδώ γιατί είναι δυο καινούριες κοπέλες.
Η Καρίνα, πολύ πιο ενδιαφέρουσα εμφανισιακά-καλή περίπτωση.
Σχετικά ψηλή πιτσιρίκα, με καστανό μαλλί, γλυκό νεανικό πρόσωπο, αρκετά λευκό χρώμα δέρματος, με ωραίο σώμα που είχε κάποια τοπικά πιασίματα.Φαινόνταν αρκετά άπειρη και αμήχανη.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
[move]ΠΡΟΣΟΧΗ!
Δυστυχώς η Τζίνα (Γεωργία) που είδα χθες στον όροφο της Κολωνού 47 στην απογευματινή βάρδια, ήταν η πρώτη της λίστας www.newsbeast.gr/society/arthro/343774/autes-einai-oi-*****-pou-pashoun-apo-aids/]εδώ[/url]...
Ευτυχώς δεν έκανα σεξ μαζί της...
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
ρε τι γαμαει ο κοσμος.......
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Καθώς βάδιζα στη Λιοσίων προς το εστιατόριο "Η Νάξος", ακούω πίσω μου κορναρίσματα.
Ήταν η Τζούλια Εξηκίου, με ένα λευκό i10.
Οδηγούσε και με χαιρετούσε ενθουσιωδώς, έχοντας στην αγκαλιά της ένα γαλλικό μπουλντόγκ.
Πάρκαρε, μιλήσαμε λίγο, μου ζήτησε να μπω να τη γαμήσω, αλλά δεν ενέδωσα, γιατί είχε βάψει τα φρύδια της μπλε και έμοιαζε με επιβάτη του Star Treck που τη γαμάει ο Δόκτωρ Σποκ.
Μέσα στο εστιατόριο, αναλογιζόμουν τι σημαίνει να σου κορνάρουν οι πουτάνες στο δρόμο και να σου ζητάνε να τις γαμήσεις.
Τη σκεφτόμουν που μου χαμογελούσε με το ζωάκι στην αγκαλιά, ώσπου είδα στον τοίχο του εστιατορίου αυτή τη φτηνή λαϊκή ζωγραφιά...
Ήταν η Τζούλια Εξηκίου, με ένα λευκό i10.
Οδηγούσε και με χαιρετούσε ενθουσιωδώς, έχοντας στην αγκαλιά της ένα γαλλικό μπουλντόγκ.
Πάρκαρε, μιλήσαμε λίγο, μου ζήτησε να μπω να τη γαμήσω, αλλά δεν ενέδωσα, γιατί είχε βάψει τα φρύδια της μπλε και έμοιαζε με επιβάτη του Star Treck που τη γαμάει ο Δόκτωρ Σποκ.
Μέσα στο εστιατόριο, αναλογιζόμουν τι σημαίνει να σου κορνάρουν οι πουτάνες στο δρόμο και να σου ζητάνε να τις γαμήσεις.
Τη σκεφτόμουν που μου χαμογελούσε με το ζωάκι στην αγκαλιά, ώσπου είδα στον τοίχο του εστιατορίου αυτή τη φτηνή λαϊκή ζωγραφιά...
Συνημμένα
karaflas85
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
δε διαφωνώ οσον αφορα τη σπανιότητα,απλά τονίζω ότι υπαρχουν και άλλα νοσήματα τα οποια μεταδιδονται μέσω στοματικου και καλό θα είναι να τα γνωρίζουμε.Πολυ σπανιο, ο ιος αυτος οπως και ο HIV δεν ζουνε στο σαλιο ουτε στα γαστρικα υγρα. Μονο αν η τυπισα ειχε παρει σπερμα αρρωστο στο στομα και στο καπακι αρχισε να πιπωνει το φιλο σου. Μονο ετσι ή αν απο καποιο χαλασμενο δοντι ειχε αιμοραγια
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Επαναλαμβάνω:
Η συγκεκριμένη κοπέλα κυκλοφορεί και εκδίδεται τις πρωινές ώρες στις οδούς Σωκράτους,Σατωμβριάνδου, Χαλκοκονδύλη και πέριξ ενώ τις νυχτερινές ώρες αναζητεί την δόση της στις ίδιες-πέριξ της Ομονοίας-περιοχές...
Η συγκεκριμένη κοπέλα κυκλοφορεί και εκδίδεται τις πρωινές ώρες στις οδούς Σωκράτους,Σατωμβριάνδου, Χαλκοκονδύλη και πέριξ ενώ τις νυχτερινές ώρες αναζητεί την δόση της στις ίδιες-πέριξ της Ομονοίας-περιοχές...
orinosleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 228
- Πόντοι
- 31
Αναδουλειές στις πουτάνες ή τους μένεις αξέχαστος !!!Ήταν η Τζούλια Εξηκίου, με ένα λευκό i10.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Α και κατι σημαντικο...
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Εγινε στοχευμενη καταδρομικη το απογευμα με Χαρη Ρωμα και LustForLife στο Κολωνου 47 οροφος..
Οντως η κοπελα που εργαζεται εκει ειναι αυτη η ΟΡΟΘΕΤΙΚΗ κατα 99%
http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/filescalendar/2012/April/ana/ana1.jpg[/img[/URL]]
Η αληθεια ειναι οτι το εντονο βαψημο της και το χαμηλο φως σε ξεγελαει.. αλλα κατα 99% αυτη ειναι..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ
Δεν γνωριζω τι πρεπει να γινει σαυτη την περιπτωση, ισως καποιος πρεπει να ειδοποιησει αστυνομια η δεν ξερω και γω τι..
[/quote] [img]http://3.bp.blogspot.com/-GXYEPU9-blw/TjgZdYF4BZI/AAAAAAAAD7I/f3Fk0LavAGw/s1600/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A3%CE%9F%CE%A7%CE%97.jpg
[size=30pt] ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΑΜΕΣΑ!!!!!![/size]
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μηπως ειναι η κοπελα που ειχε δουλεψει περυσι Φυλης 109α , Λιοσιων 76β ?
DEVITO την συγκεκριμένη κοπέλα που μού παραθέτεις ομολογώ πως δεν την ενθυμούμαι-ενδεχομένως και να μην την έχω δει.
Πάντως η περιγραφή ταιριάζει αρκετά.
Απλώς να επισημάνω ξανά ότι η κοπέλα που είδα χθες,φαινόνταν πολύ άπειρη και έδειχνε φανερά αμήχανη.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καθώς βάδιζα στη Λιοσίων προς το εστιατόριο "Η Νάξος", ακούω πίσω μου κορναρίσματα.
Ήταν η Τζούλια Εξηκίου, με ένα λευκό i10....
....Τη σκεφτόμουν που μου χαμογελούσε με το ζωάκι στην αγκαλιά, ώσπου είδα στον τοίχο του εστιατορίου αυτή τη φτηνή λαϊκή ζωγραφιά...
...Μοναδικές στιγμές με τη μάτια ενός ενσυνείδητα ανήθικου Ανθρώπου....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.066
- Πόντοι
- 42.697
Την τζουλια την εχω δει περσυ σε βενζιναδικο στις τζιτζιφιες με το ιδιο λευκο αμαξι στο οποιο μεσα ειχε κ το γαλλικο μπουλντογκ το οποιο αν κ κακομουτσουνο ειναι πιο ομορφο κ γλυκο απο την κακιασμενη αφεντικινα του
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Γεωργια (Τζινα) εσυ?Η πιθανότητα να κολλήσει κάποιος αν γαμήσει ακάποτα οροθετική γυναίκα είναι από 0,01% ως 0,4% (αν είναι πολύ αρρωστιάρα). Και τώρα ηρεμήστε και διαβάστε τι ισχύει στην Ολλανδία, όπου μια ιερόδουλη μπορεί κάλλιστα να είναι οροθετική και να εκδίδεται κανονικά:
Things to know before visiting the Red Light District:
Prostitution is legal, but the Netherlands government does NOT require STD nor HIV testing for the women and men are prostitutes. The government does offer free healthcare to these people and all of it's citizens, but it up to them to see that they are taken care of. The reasoning is that required test would scare away the ones who need it the most.
Are STD and HIV tests required for Amsterdam's Red Light District?
No, tests for STDs are not mandatory. But since they generally use condoms and virtually everyone has health insurance, which includes such tests, and for those people who don't have insurance (illegal immigrants primarily) there are free clinics, it is not relevant either. There is no reason not to be tested. There are a small number HIV positive prostitutes working (as there are HIV positive people everywhere), although condoms are used in all cases the risk is considered to be small, but there is a risk invovled. Anything they would do with you, they would do with anyone.
греческий94
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγώ προτείνω να ρίξουμε όλοι μαύρο στον συγκεκριμένο οίκο και να μην ξαναπάμε ΠΟΤΕ! Εγώ προσωπικά αυτό θα κάνω! >
[size=30pt] ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΑΜΕΣΑ!!!!!![/size]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K