Ανοικτα αυτην ωρα Αχαρνων85 Ελλης3 φυλης74 ,φυλης109,Φωκαίας 27Β,Α,24,9
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το κοβεις να ξανανοιγουν δηλαδη?
Ε καθε φορα δεν ξανανοιγουν?
Μπορει να κανω και λαθος, αλλα ετσι θυμαμαι να γινεται καθε φορα.
Το θεμα ειναι γιατι γινεται ολο αυτο? Εαν ειναι επειδη ειναι παρανομα, θεωρητικα θα επρεπε να κλεινουν μια και καλη. Οχι οτι θα μας συνεφερε αυτο, αλλα τωρα φαινεται τελειως ανουσιο ολο αυτο.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από Λιοσίων...
Τροφωνίου 11α:Η ξανθιά κοντή ζουμερή Νάντια με το γλυκό πρόσωπο-πρόκειται για την Νάντια με τα γυαλάκια από Κολωνού 15α.
11β:Η γνωστή καστανή ομορφούλα Γιάννα με την πρώην κωλάρα.
13α:Τα δυο γνωστά μιλφ Ειρήνη και Αγκάπη.
13β:κλειστά.
Παιωνίου 47:Η Μιράντα το γνωστό σκουρόδερμο Βραζιλιάνικο κήτος.
Αδάνων 2:Η τρελλοΜπάρμπορα-φορούσε καπέλο αστυνομικού και ήθελε να με συλλάβει.
Το γύρισε από την άλλη πλευρά και "κοίτα, έγινα ναυτάκι!"...
Βέργας 2: Η ξανθιά χοντρή μιλφ Καρολίνα.
3:Δεξιά η Στέλλα με υπερπλούσια τα ελέη του Θεού σε κοινή θέα και η Τζένη η άλλη προκλητική ζουμερή μιλφ με τις βυζάρες.
Αριστερά η Βερόνικα,ψηλή μελαχροινή αδύνατη πιτσιρίκα με φάτσα και μύτη σαν την παλιά ηθοποιό την Ταΰγέτη...
Επάνω η καστανή γλυκιά μικρόσωμη πιτσιρίκα Αλίνα με το ωραίο κορμί που έχει κάποια τοπικά πιασίματα.
6α: Η ξανθιά μιλφογκιλφ Μαριάννα.
6β:Η κοκκινομάλλα μιλφογκιλφ Σοφία.
Εξηκίου 18γ:Η Μαρίνα, μελαχροινή Ρωσίδα πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο και ωραίο κανονικό σώμα.
18α:Η μελαχροινή νταρντανομούνα Τζούλια-μια μικρογραφία της γνωστής Ιζαμπέλας από Αλκιβιάδου.
Πιο κοντή,με το ίδιο γλυκό πονηρό πρόσωπο και με κορμί αρκετά γεμάτο-πολύ καλή περίπτωση για όσους τους αρέσει αυτός ο σωματότυπος.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.839
- Πόντοι
- 41.129
βρισκομουν εξω από το φ65, μια κορασιδα ηθελε να περασει αναμεσα από το μηχανακι μου και ένα αυτοκινητο αλλα δε χωρουσε...
μου λεει κανε πιο μπροστα λιγο..
δε θελω...απαντω
αντε γαμησου μου λεει ...
Ηταν η Αλινα από το 86,αναιδεστατη κορασιδα.
δε θελω...απαντω
βρισκομουν εξω από το φ65, μια κορασιδα ηθελε να περασει αναμεσα από το μηχανακι μου και ένα αυτοκινητο αλλα δε χωρουσε...
δε θελω...απαντω
Κλασικό ζώο...μας διαβάζει να ξέρεις... ;)
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Άνοιξαν και τα:
Φυλής 56:Η ξανθιά ζουμερή Ναταλία με το μυστήριο σαλονάρισμα και τις βυζάρες.
54:Η ξεπεταγμένη φοιτητριούλα Αλίνα με το κωλαράκι ποίημα και η μικρή Ορόρα με τις βυζάρες.
Διδύμου 7α:Η ξανθιά προκλητική Άννα Ιλόνα η οποία φοράει ενα πρόστυχο ολόσωμο λευκό δικτυωτό...
7β:Η μουνάρα Τζωρτζιάνα με δαντελωτό μαύρο εσώρουχο-σεμνό από μπροστά,(υπερ)πρόστυχο από πίσω...
Φυλής 56:Η ξανθιά ζουμερή Ναταλία με το μυστήριο σαλονάρισμα και τις βυζάρες.
54:Η ξεπεταγμένη φοιτητριούλα Αλίνα με το κωλαράκι ποίημα και η μικρή Ορόρα με τις βυζάρες.
Διδύμου 7α:Η ξανθιά προκλητική Άννα Ιλόνα η οποία φοράει ενα πρόστυχο ολόσωμο λευκό δικτυωτό...
7β:Η μουνάρα Τζωρτζιάνα με δαντελωτό μαύρο εσώρουχο-σεμνό από μπροστά,(υπερ)πρόστυχο από πίσω...
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Κι εγώ πραγματικά χάρηκα που σε γνώρισα και σε συγχαίρω και από δω για τις γνώσεις σου αλλά και τις πολύ καλές σου live ενημερώσεις!βόλτα(00.10-01.50 , βασικά διακόπηκε στις 01.10 αφού απέναντι από τα Κολωνού 32 πέτυχα τους Akis30 , pitsilisti , john_fystikis(χάρηκα που τον γνώρισα) , τον "βαλιτσάκια" και έναν ακόμα συναγωνιστή που δεν θυμάμαι και τα λέγαμε) στην τρέχουσα 3η βάρδια στο Μεταξουργείο
Ιάσωνος 20γ κοκκινομάλλα με κανονικό σώμα 2άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Είναι η κοπέλα που πέτυχα με Beverlys την Κυριακή στην 2η βάρδια στο δίπλα 20Α και παρουσιάστηκε ως Ρενάτα και το αναφέρω σε παράθεση στον TOMMY DEVITO συμπληρωματικά... . Χθες ο τσάτσος με την αφάνα μου την παρουσίασε ως Ντάνα!
Ιάσωνος 20β Κατερίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
Λίγο νωρίτερα από εσένα, εμένα μου ανακοίνωσαν ελεύθερο στοματικό αλλά και o billy13 νομίζω το έχει αναφέρει αυτό...
καλό ξημέρωμα
Επίσης πολύ καλές ενημερώσεις και εύγε σε xilnik/aoratos19/Dude007/Φ45/free.
Να συμπληρώσω επίσης στην 3η βάρδια...
Ιάσονος
1Α δεν μπήκαμε
1Β
αριστερά η μιλφ Σάρα, ξανθιά με ίσιο μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό
δεξιά η γκιλφ Σουζάνα, ξανθιά με ίσιο καρέ μαλλί, επιεικώς μέτριο πρόσωπο, κοντή με σχετικά κανονικό σώμα, 3αρι βυζί, κοιλιά και κώλος με πιασίματα, ανακοινώνεται τελειωτικό στο στήθος και κώλος.
1Γ την ώρα που περάσαμε ήταν κλειστό αλλά έπειτα από μακριά είδαμε φως οπότε άνοιξε και λογικά θα ήταν η νεαρή νόστιμη Μίνα με απλό πρόγραμμα.
2Α η σχετικά νεαρή Ναταλία, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο και σώμα, αυτό που λέμε γιουβαρλάκι με 2,5αρι-3αρι βυζί, απλό πρόγραμμα πλέον.
2Β δεν ανεβήκαμε, πιθανόν και να ήταν κλειστό
19
ισόγειο κλειστό
όροφος στην αρχή της 3ης πέτυχα την Λέιλα από Λεωνίδου 28 όροφος αλλά λίγο αργότερα όπως γράφτηκε έκλεισε.
Κολωνού
11Α όροφος κλειστός
11Α ισόγειο η νεαρή Μαρία από το Κολωνού 15Β, καστανή με μαλλί σπαστό κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο τραχύ πρόσωπο, κοντό στυλιάρι με 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι σε απλό πρόγραμμα.
11Β η νεαρή Μόνικα από Κολωνού 15Α, ξανθιά πλέον με ανταύγειες και ίσιο μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, κοντή με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
15Α η νεαρή Λάουρα πλέον και πρώην Τζέσικα γνωστή από Λεωνίδου 28 όροφο, Κολωνού 11Α/Β, ξανθιά κατσαρομάλλα, ωραίο πρόσωπο με ωραία μάτια, ψηλή αδύνατη και ψυχρή, 1,5αρι βυζί και άκωλη, απλό πρόγραμμα.
15Β η σχετικά νεαρή Σοφία με το μασάζ στο 20λεπτο στα 20 ευρώ, γεμάτη κοπέλα αλλά δεν την είδαμε καθώς ήταν δωμάτιο.
23Α η νεαρή Λαρίσα, ξανθιά με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο αλλά με πολύ τουπέ ως συνήθως, ωραίο αδύνατο κορμί με τατού στην μέση, 2αρι σιλικονάτο βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε προκλητικά μαύρα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
23Β η νεαρή Σάρα από Ιάσονος 20Β, μελαχρινή με μακρύ μαλλί (πιθανόν εξτένσιονς), καλό πονηρό πρόσωπο, ωραίο ζουμερό κορμί, 2αρι-2,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Να σημειώσω για την παραπάνω αλυσίδα για τους "fan(s)" προς μεγάλη τους λύπη και γκαντεμιά η υπηρεσία Μερόπη σταμάτησε οριστικά!
Άνοιξαν και τα:
Όταν με αφήσει να της γλύψω κωλότρυπα...και μουνάκι...θα πάω... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Ολα στη Φυλής κλειστά τώρα...μόνο η Αννα στη Διδύμου 7 ανοικτή...τελικά καμμιά τους δεν έχει χαρτιά...
Στη Λιοσίων όλα ανοικτά...δεν έγινε έφοδος εκεί...αλλά μόνο κάτι χοντρά μιλφ υπήρχαν...
Οσοι τρελένονται για μιλφ, σήμερα είναι η μέρα τους!..
Στη Λιοσίων όλα ανοικτά...δεν έγινε έφοδος εκεί...αλλά μόνο κάτι χοντρά μιλφ υπήρχαν...
Οσοι τρελένονται για μιλφ, σήμερα είναι η μέρα τους!..
Δεν είχα μπει να ενημερωθώ από το μεσημέρι,κατά τις 22:30 πήγα ''καρφωτός'' για το Λουλούδι της Ανατολής στο Φ71 στον όροφο,κλειστό :S,ελπίδα μήπως την έβρισκα στο παλιό της σπίτι Φ69 Α,αλλά μπάα... ,δύο αδιάφορες,κοίταξα στα διπλανά μόνο για το μάτι,πέρασμα από Φ54 όπου μου παρουσιάστηκε μια Αλίνα,ενδιαφέρουσα περίπτωση,στο Φ56 μια γεματούλα,όνομα δεν συγκράτησα,και λέω ''ας πάμε στο μισό κόστος,αφού ο σκοπός της σημερινής βόλτας δεν ευοδώθηκε,να αδειάσουμε το περίσσειο σπέρμα στην Άννα στο Κολωνού 30Β'',για την οποία είχα διαβάσει πρόσφατα καλή κριτική για milf.Την είδα πρώτα σε... πίσω κίνηση,αφού καυλάντιζε στο παράθυρο!Μπαίνοντας στο δωμάτιο σχετικά γρήγορα,με ρώτησε αν είδα αυτήν που δούλευε στο διπλανό,η οποία έκανε φουλ πρόγραμμα και τις έπαιρνε τους πελάτες!Της απάντησα ''όχι'' ειλικρινά,αφού ανέβηκα κατευθείαν στον όροφο.Έκανε κι ένα αρνητικό σχόλιο για τους άντρες που δεν σκέφτονται την υγεία τους,και τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια και ζητάνε κώλο...
Δεν ξετρελάθηκα,απλώς τυπική,δεν δυσκολεύτηκα να τελειώσω...
(Αυτή η Αλίνα που είχα στο μυαλό μου,από Σλοβακία,πρωτοεμφανίστηκε αρχές Σεπτεμβρίου,συνεχώς χαμογελαστή,μελαχροινή,όχι μουνάρα όπως θα'λεγες γι άλλες,με λίγο άσχημη οδοντοστοιχία,ξέρει κανείς που δουλεύει;Ήθελα να γλείψω λίγο μουνάκι σήμερα...)
(Αυτή η Αλίνα που είχα στο μυαλό μου,από Σλοβακία,πρωτοεμφανίστηκε αρχές Σεπτεμβρίου,συνεχώς χαμογελαστή,μελαχροινή,όχι μουνάρα όπως θα'λεγες γι άλλες,με λίγο άσχημη οδοντοστοιχία,ξέρει κανείς που δουλεύει;Ήθελα να γλείψω λίγο μουνάκι σήμερα...)
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Προχθές,στο Φ.56 πήγα με μία από τις 2,(κάνουν και παρτούζα),Μελίνα κατά δήλωσή της,Σλοβάκα,ψιλοάπειρη,μόλις 4 εβδομάδες στην Ελλάδα,μιλάει λίγα αγγλικά.Πίπα με δόντι και άτεχνη,αλλά δεν με πείραξε,με κέρδισε το μόνιμο γέλιο της και η διάθεσή της να ικανοποιήσει τον πελάτη.Σαν ''εξτραδάκι'',για πάρτη της βέβαια,αφού ολοκλήρωσα,κατάλαβα ότι ήθελε κι άλλο,και με παρότρυνε με το βλέμμα της για γλειφομούνι,στο οποίο και ανταποκρίθηκα φυσικά... (Αντίστοιχες κριτικές των ιερόδουλων για τους πελάτες τους υπάρχουν άραγε;,όχι μόνο για το κουτσομπολιό,αλλά και για τη βελτίωσή μας!
Στην Μελίνα αναφέρεσαι...
Εξαφανίστηκε-όταν είχε φύγει υποτίθεται ότι θα επέστρεφε σύντομα αλλά τελικά...τίποτα...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Θα ρεπαρε τυπε μου, τωρα εκει εργαζετε της επομενες μερες λογιακ θα ξανα ειναι Την αλινα δεν την ξερω δυστηχος κανω ολο κυκλους γυρο απο τα στανταρ μου, και οποτε κανω νεα δοκιμη ειναι πολυ μετρια και αγχωτικη με αποτελεσμα να ρεη αφθονα ο ιδρωτας οπως τησ παλιες αλλα οχι καλες αποχες...Αρε πως με εχουν κακομαθη τα στανταρακια μου λες και κανω ερωτα με γκομενες μουΔεν είχα μπει να ενημερωθώ από το μεσημέρι,κατά τις 22:30 πήγα ''καρφωτός'' για το Λουλούδι της Ανατολής στο Φ71 στον όροφο,κλειστό :S,ελπίδα μήπως την έβρισκα στο παλιό της σπίτι Φ69 Α,αλλά μπάα... ,δύο αδιάφορες,κοίταξα στα διπλανά μόνο για το μάτι,πέρασμα από Φ54 όπου μου παρουσιάστηκε μια Αλίνα,ενδιαφέρουσα περίπτωση,στο Φ56 μια γεματούλα,όνομα δεν συγκράτησα,και λέω ''ας πάμε στο μισό κόστος,αφού ο σκοπός της σημερινής βόλτας δεν ευοδώθηκε,να αδειάσουμε το περίσσειο σπέρμα στην Άννα στο Κολωνού 30Β'',για την οποία είχα διαβάσει πρόσφατα καλή κριτική για milf.Την είδα πρώτα σε... πίσω κίνηση,αφού καυλάντιζε στο παράθυρο!Μπαίνοντας στο δωμάτιο σχετικά γρήγορα,με ρώτησε αν είδα αυτήν που δούλευε στο διπλανό,η οποία έκανε φουλ πρόγραμμα και τις έπαιρνε τους πελάτες!Της απάντησα ''όχι'' ειλικρινά,αφού ανέβηκα κατευθείαν στον όροφο.Έκανε κι ένα αρνητικό σχόλιο για τους άντρες που δεν σκέφτονται την υγεία τους,και τους κάνουν ακάποτα τσιμπούκια και ζητάνε κώλο...
Ακριβώς!Στην Μελίνα αναφέρεσαι...
Εξαφανίστηκε-όταν είχε φύγει υποτίθεται ότι θα επέστρεφε σύντομα αλλά τελικά...τίποτα...
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
To ξερω bakalh και συμφωνω
Απλα πιστευα οτι δεν θα ηταν τοσο σκληρος και αμειλικτος σ αυτη την ανατομικη ιδιαιτεροτητα και θα συγκινουνταν απο τα ψυχικα χαρισματα αυτων των κοριτσιων
Μήπως έχουμε παρεξηγήσει τον άνθρωπο και τις αφήνει επειδή δε βρίσκει ανάλογη ανταπόκριση από τα κορίτσια; By the way, keep up the good work xilnik!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 5.975
Εκφραστείτε ελεύθερα κ. Πύραυλε! Μια οικογένεια είμαστε εδώ μέσα!
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
filos78 χαθηκαμε. Πρεπει να συντονισουμε καφεδακι και νεα βελτιωμενη συναντησηΕκφραστείτε ελεύθερα κ. Πύραυλε! Μια οικογένεια είμαστε εδώ μέσα!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.857
- Πόντοι
- 5.975
Πολύ καλημέρα φίλε μου! Θα χαρώ πραγματικά να συντονιστούμε και να τα ξαναπούμε!filos78 χαθηκαμε. Πρεπει να συντονισουμε καφεδακι και νεα βελτιωμενη συναντηση
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Σήμερα το πρωί 9:00 στο Μεταξουργείο πολλά δεν είχαν ανοίξει … αυτά βρήκα
Κολωνού
48 η Χριστίνα ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, ρωσίς κατά δήλωση της υπηρεσίας προμίλφ μου φάνηκε, κοιλίτσα και βυζάρες (4)
32 γωνία δύο κορίτσια η γνωστή κοκκινομάλλα με το προκλητικό εφηβικό στηθάκι και μία μελαχρινή πιο ψηλή 2,5 στήθος μέτρια σε όλα και στην διάθεση του σαλονιού
27 κάτω καστανά μαλλιά, στήθος να ξεχειλίζει και λίγη κοιλίτσα, πρόσωπο αδιάφορο γελαστή όμως
27 πάνω ψηλή μελαχρινή πολύ αδύνατη αλλά με φαρδιά ανατομικά λεκάνη στεγνή και άβυζη παρέχουσα 69 κατά τον υπηρέτη
30 πάνω η Όλγα το ξανθό άβυζο μίλφ καλή «ρομποτική» στο δωμάτιο (τηρεί το ίδιο πρόγραμμα ευλαβικά – vfm όμως)
30 κάτω η Ντάρια με τα «γλυπτά» στήθη
Ιάσονος
46 αριστερά μελαχρινό κοριτσάκι με κοιλίτσα, μπούτια και μικρό στήθος
46 μεσαίο ρουμάνα με φουλ (ακα και κώλο) λεπτή, 1,5 στήθος μεγάλη αναμονή για να την δούμε έμεινε πολύ ώρα στο δωμάτιο με τον προηγούμενο χωρίς ο υπηρέτης να μιλήσει/χτυπήσει
30 κάτω ξανθιά μιλφ με λίγα κιλάκια
Κολωνού
48 η Χριστίνα ξανθιά με ίσια μακριά μαλλιά, ρωσίς κατά δήλωση της υπηρεσίας προμίλφ μου φάνηκε, κοιλίτσα και βυζάρες (4)
32 γωνία δύο κορίτσια η γνωστή κοκκινομάλλα με το προκλητικό εφηβικό στηθάκι και μία μελαχρινή πιο ψηλή 2,5 στήθος μέτρια σε όλα και στην διάθεση του σαλονιού
27 κάτω καστανά μαλλιά, στήθος να ξεχειλίζει και λίγη κοιλίτσα, πρόσωπο αδιάφορο γελαστή όμως
27 πάνω ψηλή μελαχρινή πολύ αδύνατη αλλά με φαρδιά ανατομικά λεκάνη στεγνή και άβυζη παρέχουσα 69 κατά τον υπηρέτη
30 πάνω η Όλγα το ξανθό άβυζο μίλφ καλή «ρομποτική» στο δωμάτιο (τηρεί το ίδιο πρόγραμμα ευλαβικά – vfm όμως)
30 κάτω η Ντάρια με τα «γλυπτά» στήθη
Ιάσονος
46 αριστερά μελαχρινό κοριτσάκι με κοιλίτσα, μπούτια και μικρό στήθος
46 μεσαίο ρουμάνα με φουλ (ακα και κώλο) λεπτή, 1,5 στήθος μεγάλη αναμονή για να την δούμε έμεινε πολύ ώρα στο δωμάτιο με τον προηγούμενο χωρίς ο υπηρέτης να μιλήσει/χτυπήσει
30 κάτω ξανθιά μιλφ με λίγα κιλάκια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K