xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Eιδες τελικα που εισαι και αισθησιακος και ρομαντικος..Κολωνού 11 όροφος: Η μελαχροινή, μετρίου ύψους, Μαρία, με σώμα με πιασιματάκια, μικρό στήθος και γλυκό πρόσωπο-γνωστή και σαν Μπέλα από Ιάσωνος 1β και 2α και β.
"Όταν η συμφορά συμφέρει, λογαριαζέ την για πόρνη..."
Κολωνού 11 ισόγειο: Η κοκκινομάλλα Μιρέλα, δίχως τα γυαλάκια της, με γεμάτο πλέον σώμα, ωραίο μεσαίο στητό στήθος-η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού.
"Άχνα βασιλικού πάνω από το εφηβαίο..."
Κολωνού 11 υπόγειο: Η πλατινέ μιλφ Χριστίνα, με λεπτό κορμί, μικρό στήθος, δηλώνει μικρή αλλά...
"Έλα να ανταλλάξουμε κορμί και μοναξιά..."
Κολωνού 15α: Η ξανθιά παλαιά μιλφ Μαρία γνωστή από σειρά μαγαζιών του Μεταξουργείου.
"Όλοι σε λένε κατευθείαν άγαλμα, εγώ σε λέω γυναίκα αμέσως..............
Σε λέω γυναίκα γιατ'εισ'αιχμάλωτη..."
Κολωνού 15β: Η ξανθιά εντυπωσιακή πιτσιρίκα Μαρία η επονομαζόμενη Τσέχα-ξεκίνησε πριν από κάτι χρόνια από τα υπόγεια της Κεραμεικού.
"Μη μελαγχολείς την ανάστασή σου.Είδες ποτέ σου θαύμα να χάλασε χατήρι παραμυθένιας τύχης;"
Κολωνού 30 ισόγειο: Η ωραία Ρουμάνα πιτσιρίκα Ντάρια.
"Γύμνωσε την επιθυμία σου ως το κόκαλο..."
Κολωνού 30 όροφος: Η ξανθιά όμορφη Όλγα.
" ....να νοιώσει την παρουσία της ηδονής ως μες τις κόρες των ματιών του..."
Κολωνού 32β: Η μελαχροινή, πλέον, Έλενα-Σκάρλετ Γιόχανσον και η μελαχροινή Αννούλα.
Η Έλενα με μελαγχόλησε σήμερα...Γιατί ήταν σαν να μου είπε τον δικό της στίχο...
"Από τον κόσμο των γρίφων φεύγω ήσυχη.Δεν έχω βλάψει στη ζωή μου αίνιγμα:δεν έλυσα κανένα..."
(Δάνεια από Οδυσσέα Ελύτη, Κική Δημουλά, Ντίνο Χριστιανόπουλο, Τίτο Πατρίκιο και τελευταίο-αλλά όχι έσχατο-τον Τάσο Λειβαδίτη:
"...Έτσι συνήθως έρχεται το φθινόπωρο....")
Μην το φοβασαι το συναισθημα,ειναι ωραιο να εχεις