Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (52 μέλη και 286 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο...Επιβεβαιώνεσαι απόλυτα...

Οπότε ετοίμασε το 20ρικάκι σου και κατηφόρησε αύριο στο Φυλής 65 για να πάρεις την στουντιακή Αγάπη-και με, κάτα πάσα πιθανότητα, φουλ πρόγραμμα...
και η ερώτηση του 1.000.000 δολλαρίων....να υποθέσουμε ότι η "στουντιακή" Αγάπη "πέθανε"??? ζήτω η "μπουρδελιακή" Αγάπη??

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
βόλτα(00.30-01.45) πριν από λίγο στην Ιάσωνος και σε μερικά επιλεκτικά στην Κολωνού

Ιάσωνος 30α Μαρία μελαχρινή το μαλλί πιασμένο αλογοουρά λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Σαμπίνα(και όχι Σαμπρίνα που την γράφουν μερικοί...) μελαχρινή κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

...σζνμυρνης 76... :happy:

Αντί να δίνεις 2 Χ 20€ στην κάθε μια στην Φυλής μύστη μου,πήγαινε σε αυτήν ας πούμε... :rockon:
Μην τις καλομαθαίνεις άλλη φορά,βάλε τις να σου πυρφορίσουν το καυλί ρε... :sunglasses:

Καλή είναι η κ.Εύα, μην την στενοχωρείτε γιατί τότε είναι που θα αρχίσει το τραμπούκισμα  :grin:

:grin:

Επισκέπτης
Καλημερα .

Υπαρχει καμια μαυρουλα προς φυλης μερια ? Μη μου πειτε για μεταξι , γιατι , με ολο το συμπαθειο , δε παω εκειπερα .

Ευχαριστω .

Μαυρούλες γιοκ στη Φυλής-η τελευταία που είδα ήταν μια Μάντα, πριν από τρία χρόνια, που δούλεψε ούτε για μια βδομάδα, στο Φωκαίας 24.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
και η ερώτηση του 1.000.000 δολλαρίων....να υποθέσουμε ότι η "στουντιακή" Αγάπη "πέθανε"??? ζήτω η "μπουρδελιακή" Αγάπη??

Lagonisian είναι σαν να σε βλέπω να έχεις σκύψει και να τρίβεις τα χέρια σου όπως ο θείος Σκρουτζ όταν μετράει τον θησαυρό του  :grin:

Μπουρδελιακή πια η Αγάπη και το Φυλής 65 που(μάλλον)θα δουλεύει στουντιακού επιπέδου...

(Όλοι για εσένα δουλεύουν παναθεμά σε;;;
Από τώρα φαντάζομαι τον πρόλογο σου:
"Ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν πέριξ της Φυλής όπου με την ευκαιρία είπα να τσεκάρω ξανά την Αγάπη........."  :grin: )

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
για θυμηστε που δουλευε και καμμια φωτο

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Lagonisian είναι σαν να σε βλέπω να έχεις σκύψει και να τρίβεις τα χέρια σου όπως ο θείος Σκρουτζ όταν μετράει τον θησαυρό του  :grin:

Μπουρδελιακή πια η Αγάπη και το Φυλής 65 που(μάλλον)θα δουλεύει στουντιακού επιπέδου...

(Όλοι για εσένα δουλεύουν παναθεμά σε;;;
Από τώρα φαντάζομαι τον πρόλογο σου:
"Ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις με έφεραν πέριξ της Φυλής όπου με την ευκαιρία είπα να τσεκάρω ξανά την Αγάπη........."  :grin: )
σε ποιον να το πω και να με πιστέψει...θα σηκωθούν να με χτυπήσουν οι πέτρες... :2funny: :2funny:

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Και μια είχε εργαστεί στο Φωκαίας 27Β πάνω,πέρυσι...μετά τέλος...  :sunglasses:
Αυτή που λες την έλεγαν Τζένη και την είχα καταξεσκίσει όταν δούλευε εκεί..Μάλιστα μου είχε δώσει και το τηλέφωνο της αλλά όταν την πήρα μου άρχισε τα "50 ευρώ σε hotel"και είπα ναι καλά στάνταρ... :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτή που λες την έλεγαν Τζένη και την είχα καταξεσκίσει όταν δούλευε εκεί..Μάλιστα μου είχε δώσει και το τηλέφωνο της αλλά όταν την πήρα μου άρχισε τα "50 ευρώ σε hotel"και είπα ναι καλά στάνταρ... :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστός ο καράφλας!  :)

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Καλησπερα παιδια.
Έκανα τώρα μια γύρα στη βέργας και πέτυχα μια χοντρούλα ξανθια την Καρολίνα με τεραστια βυζιά.
Την έχει παρει κανεις να μου πει εντυπώσεις?
Μου πε οτι ειναι καθε απογευμα εκει.
Δεν θυμαμαι ακριβως νουμερο στη βεργας.
Χθες εκει ημουνα...Φοβερη ΚΩΛΑΘΡΑ και ΒΥΖΑΡΕΣ.Μου εκανε ενα ισπανικο με BABY OIL και με ανατριχιασε απο καυλα....69 με θεα την ΤΡΟΦΑΝΤΗ πατουρα της οπως τις τσοντες.. γλωσσοφυλα, γερο σφυροκοπημα...ΟΡΜΑΑΑΑΑΑ  :rockon:

manolis187

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Την λενε Τζινα και ειναι στο στουντελο Λιοσιων 73 3η βαρδια...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.060
Πόντοι
42.697
Χθες εκει ημουνα...Φοβερη ΚΩΛΑΘΡΑ και ΒΥΖΑΡΕΣ.Μου εκανε ενα ισπανικο με BABY OIL και με ανατριχιασε απο καυλα....69 με θεα την ΤΡΟΦΑΝΤΗ πατουρα της οπως τις τσοντες.. γλωσσοφυλα, γερο σφυροκοπημα...ΟΡΜΑΑΑΑΑΑ  :rockon:

Ποια Καρολινα ειναι αυτη?
Η ξανθια απο Παρασιου 36 κ Πιπινου?

Επισκέπτης
Ποια Καρολινα ειναι αυτη?
Η ξανθια απο Παρασιου 36 κ Πιπινου?

:thumbsup:

Δουλεύει στο Βέργας 2,στην δευτερη βάρδια,εδώ και κάνα δεκαήμερο.
Πολύ καλή και φιλότιμη περίπτωση για αυτούς που τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος σε μιλφ έκδοση.

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom