Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (27 μέλη και 244 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτη η αρορα στο φ67 σαν πολυ κοντη ειναι και αξιζει να δοκιμαστει, τα βυζια φυσικα ειναι? τα χυνεις? κανεις δε δοκιμασε ρε παιδες?

Καλή είναι τύπε και το στήθος της φυσικό.
Όπως έγραψε και στην ενημέρωσή του ο n.smirni76 κάνει απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Επισκέπτης
στο κεραμεικού 23 νομίζω ότι άνοιξε καινούριο τσαρδί
είδα ανοιχτή πόρτα και μια ξύλινη ανεμόσκαλα, αλλά κόλωσα
να ανέβω πάνω εικάζοντας ότι μπορεί να είναι οικία κανενός
σομαλού με άγριες διαθέσεις  :fuck2:  :grin:

Καλά έκανες...

Πριν μιά ώρα κατέβαιναν από το σπίτι καμμιά δεκαριά Σομαλοί με κάτι σάριζες στα χέρια...

Θα καλοπερνούσες τύπε... :S

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Επίσκεψη αστραπή στην 2η βάρδια, χωρίς χρόνο για κατάθεση.

Αγκ. 12β: η Λάουρα (πρώην Λαβίνια από Περγάμου,  Φωκ. & Διδ.) και μια άλλη κοπέλα άλλα ήταν απασχολημένη.
Φυλ. 84α: μια κοντούλα γεματούλα ντυμένη μαθήτρια.
Φυλ. 84 1ος: η Μέγκυ και μια άλλη καινούργια κοντούλα γεματούλα με καρέ μαλάκι
Φυλ. 86 1ος: η Λαβίνια η μακρομαλούσα
Φωκ. 25 1ος: Γιουλάνα
Φωκ. 27 υπ.: η Βικτώρια
Φωκ. 27 ισ.: η τσα2 Εύα (που έχει εκτροχιαστεί & βρίζει άσχημα όσους δεν τιμούν το εμπόρευμά της) μας παρουσίασε μια τσίτσιδη καλύγραμμη κορασίδα. Αυτή είναι η Άννυ?
Φωκ. 27 1ος: η τσα2 Μις Πάρκινσον μας παρουσίασε το γνωστό σαμιαμίδι Χριστίνα, σε ξανθιά έκδοση (έχει ξεκινήσει από Φθλ. 66δ & μετά Φωκ. 24, Διδ.)

Η Έλενα από το Κολ. 15, που εμφανίστηκε τώρα τελευταία στο Φωκ. 27 1ος, που εξαφανίστηκε πάλι ?  :helpplea:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλά έκανες...

Πριν μιά ώρα κατέβαιναν από το σπίτι καμμιά δεκαριά Σομαλοί με κάτι σάριζες στα χέρια...

Θα καλοπερνούσες τύπε... :S

μπορεί να είχα και τα τυχερά μου  :rolleyes:

(χιούμοράκι αυπνίας)  :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
Επίσκεψη αστραπή στην 2η βάρδια, χωρίς χρόνο για κατάθεση.

Φωκ. 27 ισ.: η τσα2 Εύα (που έχει εκτροχιαστεί & βρίζει άσχημα όσους δεν τιμούν το εμπόρευμά της) μας παρουσίασε μια τσίτσιδη καλύγραμμη κορασίδα. Αυτή είναι η Άννυ?

μαυρο στη κωλοτσατσόγρια με την παρατεταμενη κλιμακτηριο!
ουστ η παλιολινατσα που θα βριζει τους πελατες! :thefinge:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
στο κεραμεικού 23 νομίζω ότι άνοιξε καινούριο τσαρδί
είδα ανοιχτή πόρτα και μια ξύλινη ανεμόσκαλα, αλλά κόλωσα
να ανέβω πάνω εικάζοντας ότι μπορεί να είναι οικία κανενός
σομαλού με άγριες διαθέσεις  :fuck2:  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Στουντιακή μεν απάντηση αλλά με βάση το σκεπτικό ενός στουντιακού ανθρώπου, λογική και όχι εντελώς λανθασμένη απάντηση...

Οπότε εμμέσως παραδέχεσαι ότι κάποιες φορές, για κάποιες κοπέλες εκείνο που σε κάνει να πληρώνεις ένα ποσό(μικρό ή μεγάλο)είναι ΚΑΙ οι χώροι του καταστήματος-και όχι αποκλειστικά κάποια συγκεκριμένη κοπέλα...
Σαφέστατα... ;) άλλωστε η(μικρή)εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι οι κοπελιές περνάνε από όλα τα πόστα του έρωτα....γιατί να την πηδήξω σε μια τρώγλη όμως με ποντίκια όταν μπορώ με ένα 10άρικο παραπάνω(Φυλής) να απολάυσω κάτι πιο κοντά στα γούστα μου και που να μην κινδυνεύει η σωματική μου υγιεινή. :huh:

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Σαφέστατα... ;) άλλωστε η(μικρή)εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι οι κοπελιές περνάνε από όλα τα πόστα του έρωτα....γιατί να την πηδήξω σε μια τρώγλη όμως με ποντίκια όταν μπορώ με ένα 10άρικο παραπάνω(Φυλής) να απολάυσω κάτι πιο κοντά στα γούστα μου και που να μην κινδυνεύει η σωματική μου υγιεινή. :huh:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο...Επιβεβαιώνεσαι απόλυτα...

Οπότε ετοίμασε το 20ρικάκι σου και κατηφόρησε αύριο στο Φυλής 65 για να πάρεις την στουντιακή Αγάπη-και με, κάτα πάσα πιθανότητα, φουλ πρόγραμμα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.855
Πόντοι
46.232
βόλτα(00.30-01.45) πριν από λίγο στην Ιάσωνος και σε μερικά επιλεκτικά στην Κολωνού

Ιάσωνος 43 Ιωάννα  καστανή με μπουκλέ μαλλί πια  παχουλή με τις μπουτάρες και τα μπράτσα , με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ και Άντζελα μελαχρινή με κανονικό ωραίο κόρμι 2άρι βυζί τατού τριαντάφυλλα στο αριστερό χέρι , με κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 46α Γκάμπι ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 46β  Νίκη μελαχρινή με κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 46 καστανή κατσαρομάλλα χοντρή με 3.5άρι βυζιά , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 44 νέο  Μαγδαληνή ψηλή ξανθιά ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα με λίγα παισηματάκια και ωραία 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 44 Μαρία η μις Πίγκυ ξανθιά χοντρούλα με 3άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 37 ισόγειο Λάνα η ξανθιά μιλφάρα καονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 37 όροφος Μαρία ξανθιά μαυριδερή κοντή λεπτή με ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 36  Βαλεντίνα ξανθιά μαυρούλα παχουλή με κωλάρα και 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 33 Σοφία ξανθιά με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 31α κλειστό.

Ιάσωνος 31 Ελβίρα μελαχρινή μίλφ κανονικό σώμα 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ μ κώλο 15 ευρώ.

Ιάσωνος 30β Τζούλια η μαυρούλα με κανονικό σώμα 2.5άρι υπέροχο βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 30α Μαρία μελαχρινή το μαλλί πιασμένο αλογοουρά λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Σαμπίνα(και όχι Σαμπρίνα που την γράφουν μερικοί...) μελαχρινή κανονικό σώμα πολύ ωραίο κώλο 2άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 27α κλειστό.

Ιάσωνος 19α κλειστό.

Ιάσωνος 19β κλειστό.

Ιάσωνος 20γ Αννα μελαχρινή πολύ λεπτή μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 20β ξανθιά με καρέ μάλλι μέχρι τους ώμους λεπτή με μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 20α Αντριάννα καστανόσκούρο μαλλί κανομνικό σώμα υπέροχο κωλαράκι 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Ιάσωνος 10 ισόγειο Νίνα καστανόξανθη λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 10 όροφος Αντριάνα του Billy13 κανονικό σώμα 2.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1γ Μίνα ξανθιά κουκλίτσα κανονικό σώμα πολυ΄ωραίο κωλαράκι 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1β δεξιά  Σουζάνα ξανθό γκράνι με κοντό μαλλί με πιασηματάκια 2άρι βυζί , με ακα και κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1β αριστερά Μπόνα ξανθιά μίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.

Ιάσωνος 1α κλειστό.

Ιάσωνος 2β κλειστό.

Ιάσωνος 2α Ρίτα ξανθιά μιλφογκίλφ κανονικό σώμα 2.5άρια βυζία , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ ανακοινώθηκε αλλά κάνει άκα τελειωτικό.

Κολωνού 27α μπήκα για να δώ το στουνιοκόριτσο που είχε αναφέρει ο Ερικ Καστελ...δούλευε κλασσικά η Μιρέλα ξανθιά μαυριδερή λεπτή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ , την ρώτησα και μου είπε ότι η φίλη της θα δουλεύει
απο αύριο Φυλής 65 με φούλ πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Μελίνα μελαχρινή παχουλή με 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα και Νάντια ξανθιά κατσαρομάλλα χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά κωλάρα , με ακα και κώλο στα 10 ευρώ.

Κολωνού 48 Μαρία καστανή χοντρή με 2.5άρια βυζιά , απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Βίκυ μιλφ (δεν την έχω ξαναδεί)ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους πιασιματάκια 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Κολωνού 53 Σιμόνα μελαχρινή με πολύ μακρύ μαλλί με πιασηματάκια 1.5άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και Αναστασία καστανόξανθο μιλφογκίλφ με πράσινα μάτια σώμα με πιασηματάκια 2άρι βυζί και τατουά πεταλούδα στο μπράτσο ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.

Καλό ξημέρωμα  

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Ιάσωνος 43 Ιωάννα  καστανή με μπουκλέ μαλλί πια  παχουλή με τις μπουτάρες και τα μπράτσα , με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα στα δέκα ευρώ και Άντζελα μελαχρινή με κανονικό ωραίο κόρμι 2άρι βυζί τατού τριαντάφυλλα στο αριστερό χέρι , με κώλο στα 10 ευρώ.

αρχισε αυτη να δινει κωλο;;;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.855
Πόντοι
46.232
Ωραια ενημερωση μυστη  :rockon:

Το ριξε στο 10ρικο η Αντριαννα;  :huh:
tnx , σήμερα πήγα σε όλες τις βάρδιες
όχι 15 ,αλλά επειδή γράφω συνέχεια για δεκάρικο την πέρνει και αυτήν η μπάλα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα .

Υπαρχει καμια μαυρουλα προς φυλης μερια ? Μη μου πειτε για μεταξι , γιατι , με ολο το συμπαθειο , δε παω εκειπερα .

Ευχαριστω .

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom