You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
τύπε μου. Στο ιασονος 46 μαρι η φυλακοβιΑ κορμαρ α άψογες υπηρεσίες μάγισσα κΙ Άι φωτιά στο κρεβατι εμένα δεν ξέρω κάθε φορά με τρελενη παρόλο που ειναι λιγο περίεργη ΕΜΥ νησιά με τρελενη γράφω απο κινιτο σου για τα λαθηπαιδια κανα ωραιο μιλφ ξερουμε να παω κατα της 12 στο μεταξι να ριξω
Crestmarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Σε λίγο θα χρειαζόμαστε και μεταφραστές για ελληνικά (σχετικά με το παραπάνω μήνυμα).παιδια κανα ωραιο μιλφ ξερουμε να παω κατα της 12 στο μεταξι να ριξω
Τέλος πάντων. Πολύ καλή περίπτωση είναι η ελληνοϊταλίδα Γωγώ στην Ιάσωνος 30Β.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Παρασίου 36
Καθώς έσπρωχνα την πόρτα του μπουρδέλου για να μπω, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων μπήκε άπλετο φως ημέρας.
Στους καναπέδες ήταν 4 μπαρμπάδες, που μαζεύτηκαν σαν στρείδια.
Silver alert!
Ανακοινώθηκαν τα τρία γνωστά θήλεα, Μόνικα, Καργιολίνα, Μαρία, άπαντα απασχολημένα εις την ψωλογλυπτικήν.
Συνεπώς, εκείνη την ώρα, στο μπουρδέλο ευρίσκοντο 4 άρρενες στην αναμονή, + 3 άρρενες στη συνουσία, + η βοηθός, + 3 πόρνες, + εγώ, + 1 ή 2 πατρόνες στο βάθος του μπουρδέλου, ήτοι συνολικά περί τα 14 άτομα...Εκείνη την ώρα, τόσο κόσμο, δεν είχε ούτε το παρακείμενο υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης στην Πλατεία Αττικής...
=====
Ακριβώς έτσι- και εγώ πέρασα 2 φορες και αποχώρησα
Παντως δεν ...λέει εκει πλεον με την πολυκοσμία και τους υπεργηρους
Καθώς έσπρωχνα την πόρτα του μπουρδέλου για να μπω, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων μπήκε άπλετο φως ημέρας.
Στους καναπέδες ήταν 4 μπαρμπάδες, που μαζεύτηκαν σαν στρείδια.
Silver alert!
Ανακοινώθηκαν τα τρία γνωστά θήλεα, Μόνικα, Καργιολίνα, Μαρία, άπαντα απασχολημένα εις την ψωλογλυπτικήν.
Συνεπώς, εκείνη την ώρα, στο μπουρδέλο ευρίσκοντο 4 άρρενες στην αναμονή, + 3 άρρενες στη συνουσία, + η βοηθός, + 3 πόρνες, + εγώ, + 1 ή 2 πατρόνες στο βάθος του μπουρδέλου, ήτοι συνολικά περί τα 14 άτομα...Εκείνη την ώρα, τόσο κόσμο, δεν είχε ούτε το παρακείμενο υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης στην Πλατεία Αττικής...
=====
aproblimatistos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα μαγκες.
χθεσινη απογευματινη εξορμηση στοχευμενα για την αλιονα...
Η τσατσα ειπε οτι θα γυρισει απο σεπτεμβρη,, για οπιο φιλο ενδιαφερεται.
Πηγα με την μελινα απο διδυμου 16β με σχετικα καλες εντυπωσεις.
καλη σας μερα
καλη σας μερα
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
1η σεπτεμβριου
Αααααα ωραια!!!!!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
την έχω πάρει πολλές φορές , απίστευτο εργαλείο στο κρεβάτι...
τωρα που τα εκανε και πλαστικα τα βυζακια της,μετραει ακομα καλύτερα!!
ηδονοβλεψίας
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
που μπορω να πετυχω καλο μιλφ στην πρωινη βαρδια?
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Δυστυχώς την πάτησα αν κ δεν με ένοιαξε κ τόσο μιας κ πήγα για να διώξω τα χοντρά...Ωραίος...αλλά ο φίλος κρητικός1985 την πάτησε...μακάρι να περάσει καλύτερα με κάποια άλλη...
Μετά όμως αποζημιώθηκα μια χαρά...Πάρα πολύ καλή η Καμέλια...
Δυστυχώς την πάτησα αν κ δεν με ένοιαξε κ τόσο μιας κ πήγα για να διώξω τα χοντρά...
Μετά όμως αποζημιώθηκα μια χαρά...Πάρα πολύ καλή η Καμέλια...
Να ακούς τον μύστη ν.σνμυρνη76...
καλησπερα συναγωνιστες πλεον δεν νομιζω να ενδιαφερονται πολλοι δοκιμασαμε και ξαναδοκιμασαμε βαρεθηκαμε τα πιο πολλα μιλφ ηρθαν ωριμα και γερασανε-κρεμασανε η κατασταση με τα υπαρχοντα ειναι τραγικη σε σημειο που οι τσατσαδες σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι πιο αξιολογες πρεπει οπωσδηποτε απο σεπτεμβριο να υπαρξει ανανεωση και αποσυρση για αρκετες στην κατηγορια των μιλφ-γκιλφ δε παει αλλο.Επισης μπραβο στα στελεχη πρωτης γραμμης που συνεχιζουν την ενημερωσηΚαλημερα μαγκες.
καλη σας μερα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πάντα τον ακούω,αν κ με τη Βαλέρια έπεσε έξω...
θα συμφωνήσω , είναι όπως ακριβός πρέπει να είναι μια πουτάνα στο κρεβάτι
δεν ξερω δεν εχω δοκιμασει, οταν λεω αδιαφορη χωρις να δοκιμαζω εννοω απο θεμα εμφανισης
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παρασίου 36
=====
Πάντως υπάρχει άνεση χρόνου. Δεν το κλαις το 20αρικο. Αλλά αυτό με τους γέρους είναι μεγάλη ξενέρα. Η γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα, μας μαυρίζει την καθημερινότητα με την άθλια χωριάτικη συμπεριφορά της, βρωμίζει φυσικά και τους οίκους ανοχής. Όλοι οι γέροι πάνε στο μπουρδέλο άπλυτοι, επιμένουν αυστηρά στην ακάποτη εκσπερμάτιση και φυσικά δεν εξετάζονται ποτέ για αφροδίσια. Τα ψωμιά τους τα έφαγαν έτσι κι αλλιώς.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Πάντως υπάρχει άνεση χρόνου. Δεν το κλαις το 20αρικο. Αλλά αυτό με τους γέρους είναι μεγάλη ξενέρα. Η γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα, μας μαυρίζει την καθημερινότητα με την άθλια χωριάτικη συμπεριφορά της, βρωμίζει φυσικά και τους οίκους ανοχής. Όλοι οι γέροι πάνε στο μπουρδέλο άπλυτοι, επιμένουν αυστηρά στην ακάποτη εκσπερμάτιση και φυσικά δεν εξετάζονται ποτέ για αφροδίσια. Τα ψωμιά τους τα έφαγαν έτσι κι αλλιώς.
Πάντως καί εμείς οι νέοι κάποτε θα γεράσουμε ,φίλε nicko7, διαφορετικά θα τα τινάξουμε τα πέταλα πριν την ώρα μας. Κάποτε κορόϊδεψα καί εγώ έναν γέρο καί μου είπε: "εκεί που είσαι ήμουνα καί εδώ που είμαι θάέρθεις.".Πάντως υπάρχει άνεση χρόνου. Δεν το κλαις το 20αρικο. Αλλά αυτό με τους γέρους είναι μεγάλη ξενέρα. Η γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα, μας μαυρίζει την καθημερινότητα με την άθλια χωριάτικη συμπεριφορά της, βρωμίζει φυσικά και τους οίκους ανοχής. Όλοι οι γέροι πάνε στο μπουρδέλο άπλυτοι, επιμένουν αυστηρά στην ακάποτη εκσπερμάτιση και φυσικά δεν εξετάζονται ποτέ για αφροδίσια. Τα ψωμιά τους τα έφαγαν έτσι κι αλλιώς.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω για τη συμπεριφορά και για την απλυσιά...αλλά να σου πω κάτι στην τελική?? μήπως και εμείς δεν θα φτάσουμε στην ίδια κατάσταση κάποτε??Πάντως υπάρχει άνεση χρόνου. Δεν το κλαις το 20αρικο. Αλλά αυτό με τους γέρους είναι μεγάλη ξενέρα. Η γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα, μας μαυρίζει την καθημερινότητα με την άθλια χωριάτικη συμπεριφορά της, βρωμίζει φυσικά και τους οίκους ανοχής. Όλοι οι γέροι πάνε στο μπουρδέλο άπλυτοι, επιμένουν αυστηρά στην ακάποτη εκσπερμάτιση και φυσικά δεν εξετάζονται ποτέ για αφροδίσια. Τα ψωμιά τους τα έφαγαν έτσι κι αλλιώς.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
το μόνο σίφγουρο...όπως επίσης και πως "τούτη τη γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε" που λέει και το νησιώτικο....Πάντως καί εμείς οι νέοι κάποτε θα γεράσουμε ,φίλε nicko7, διαφορετικά θα τα τινάξουμε τα πέταλα πριν την ώρα μας. Κάποτε κορόϊδεψα καί εγώ έναν γέρο καί μου είπε: "εκεί που είσαι ήμουνα καί εδώ που είμαι θάέρθεις.".
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
το μόνο σίφγουρο...όπως επίσης και πως "τούτη τη γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε" που λέει και το νησιώτικο....
σοφα λογια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K