Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 491 άτομα (47 μέλη και 444 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Καλα, με υποχρεωσατε  :jerking:

Τελικα, τα επαιξα ολα για ολα.
Διεσχισα το μισο λεκανοπεδιο με ρισκο να μην πετυχω τη Χριστινα εν δραση, αλλα τελικα δικαιωθηκα.

Μπηκα, γαμησα - απροσμενα καλα για Φυλης - ξαλαφρωσα και εφυγα καρφι για υποχρεωσή μου. Αναμονη σχετικα μικρη, παρα τη σταθερη εισροη πελατειας, για τα σχιστα ματακια της Χριστινας.

Η κοπελα ειναι ο,τι η Γερμανια. Ριχνει 7-1 σε καθε αλλη πουτανα της περιοχης.  :rockon:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στην απογευματινή (2η) βάρδια (19:30-20:45) του Μεταξουργείου με υποτονική κίνηση και την σειρά που ακολουθεί...

Κεραμεικού
13 όροφος κλειστό
13 ισόγειο η Χριστίνα κλασικά, καστανόξανθη με ίσιο μακρύ μαλλί, καλό σχετικά πρόσωπο, κανονικό σώμα, 2αρι-2,5αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.
13 υπόγειο η Μαρία, μελαχρινή τραβελομούρα τόσο που μπορεί να ταν και τράβελος εγχειρισμένος, ωραίο κώλος, απλό πρόγραμμα.
Ενώ η φαφούτα ξανθιά τσατσά παρουσίαζε την κοπέλα δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε και είχε παιχτεί μεταξύ υπηρέτριας-πόρνης νωρίτερα αλλά μάλλον κάποια γκριμάτσα της πόρνης ή γέλιο της έκανε εξωφρενών την υπηρέτρια που με πέταξε έξω φωνάζοντας κλείνουμε. Ανεβαίνοντας τα σκαλάκια τις άκουγα να λογομαχούν... ότι να ναι!
15 όροφος κλειστό
15 ισόγειο κλειστό

Ιάσονος
2Α η Νάταλι από δίπλα, μελαχρινή με μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, αδιάφορη φάτσα, 1,5αρι βυζί, κοντή και χοντρούλα, αίσχος δλδ, απλό πρόγραμμα+αυταρχικό.
2Β κλειστό
1Α Παλίνα (λίγο ομορφότερη) και Λολίτα (πιο ψηλή), μελαχρινές χοντρές αδιάφορες, απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα.
2Β αριστερά κλειστό
  δεξιά η Ρωσίδα Νάταλι, μελαχρινή αδιάφορη κοντή και γεματούλα, φορούσε μαύρο διχτυωτό, απλό πρόγραμμα+ισπανικό.
2Γ η νεαρή Χλόη, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, καλό προσωπάκι, κανονικό αδύνατο σώμα, 1,5αρι-2αρι βυζί, ψηλούλα με ωραίο κωλαράκι, φορούσε μαύρα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
20Α η νεαρή Άννα από τον όροφο του 37 της Ιάσoνος το πρωί που την πέτυχα, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, κοιτώντας καλύτερα το πρόσωπο λόγο φωτισμού είναι επιεικώς μετριότατο και τραχύ, απλό πρόγραμμα. Υπηρέτης ο Τσαουσόπουλος ή καλύτερα το τέρας από την Πεντάμορφη και αυτόν.
20Β η μιλφ Σάρα, ξανθιά με καρέ μαλλί, καλό πρόσωπο, ψηλή σχετικά με ωραίο σώμα και κώλο, απλό πρόγραμμα.
20Γ η Σύλβια, μελαχρινή με συμπαθητικό πρόσωπο και πάντα με το χαμόγελο, 2αρι βυζί, κοντή και γεματούλα, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, απλό πρόγραμμα.
19 όροφος κλειστό
19 ισόγειο η νεαρή Αλίνα, μελαχρινή με το μαλλί αλογοούρα, συμπαθητικό πρόσωπο, 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
27Α κλασικά η Μαρία, ξανθιά με 2,5αρι σιλικονάτο βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα και με κώλο στα 15ευρώ.
30Α η νεαρή Άντζελα από δίπλα, Ιάσωνος 33 και Κολωνού 15 αρχικά, ωραίο πρόσωπο με κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά δόντια, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
30Β η Σοφία, ξανθιά με μαλλί στο ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, ζυμαρένιο κορμί, 2αρι βυζι και ωραίο κώλο και η μαυρούλα Τζούλια 2αρι-2,5αρι βυζί με τρελό κώλο και μέτρια φάτσα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
31 η αθίγγανη μιλφ Μαρίνα από Ιάσονος 36 και Κολοκυνθούς 38 όροφο, ξανθία με πρόστυχο μέτριο πρόσωπο, 3αρι βυζί και τατού πάνω από τον μικρό κώλο, απλό πρόγραμμα+ισπανικό.
31Β η καθυστερημένη Τζωρτζίαννα, μελαχρινή άβυζη με ροζ εσώρουχα και το νανάκι Χριστίνα, απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα.
Η Τζωρτζιάννα παρόλο το 2πλασιο+ μπόι της σε σχέση με της Χριστίνας η Τζωρτζιάννα είναι το υπάκουο σκυλί της.
33 η νεαρή Χριστίνα, πρώτη φορά την βλέπω, ξανθιά με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο και σκελετωμένο κυριολεκτικά σώμα, απλό πρόγραμμα.
36 η Ρωσίδα Μαρία, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, κοντόχοντρη με 3αρι βυζί, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, απλό πρόγραμμα.
37Α η μιλφ Αλβανίδα Ρόζα/Ροζαλίντα από το πρωί που την είδα, με κώλο και αυταρχικό στο πρόγραμμα.
37Β η Αλβανίδα Άντζελα από το Ιάσωνος 20Β πιο παλιά, καστανομελαχρινή με ίσιο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο, 2αρι βυζί και ωραία κωλάρα, φουλ πρόγραμμα ανακοίνωσε η υπηρεσία αν και νομίζω πως με το φουλ εννοούσε το πρωκτικό μόνο το οποίο προσφέρει και πολύ καλά.
44 δεξί, η Σόνια, ξανθιά με καλό πρόσωπο αλλά πεταχτά μεγάλα αυτιά, 2,5αρι βυζί και λίγο άκωλη, πάντα μέσα στην διάθεση η κοπέλα και μπράβο της, απλό πρόγραμμα.
44 αριστερό η νεαρή Μάρω, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί με πιασίματα όπως και ο ωραίος της κώλος, φορούσε μπλε εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
46 δεξιό η Νίκη, αδιάφορη μελαχρινή με γεματούτσικο κορμί, απλό πρόγραμμα. Υπηρεσία μια ψηλή ξανθιά skinny εντελώς ξινή και στρίντζο που πρώτη φορά είδα.
46 μεσαίο η Άντρεα, καστανή με χαμογελαστό πρόσωπο, γεμάτο κορμί με πολλά πιασίαματα και 2αρι βυζί, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, απλό πρόγραμμα.
46 αριστερό η Μαρία η "φυλακόβια" από το πρωί, καθόταν στο σαλόνι και βαριανάσαινε.
43 η μιλφ Εμμανουέλα, ξανθιά με κοντό μαλλί, τα κλασικά εκκεντρικά ζαρτιερικά της, 2,5αρι-3αρι βυζί και κανονικό σώμα (αδυνάτισε πάντως), άκωλη επίσης και η νεαρή μελαμψή Ιωάννα και όπως είπε η μαστουρωμένη κυκλοθυμική υπηρέτρια προέρχεται από στούντιο (μάλλον πάνω στη μαστούρα της έλεγε ότι να ναι), μελαχρινή με χαμογελαστό αδιάφορο πρόσωπο, κοντή με κιλά και κοιλιά, 3αρι βυζί και κώλος/μπούτια με πιασίματα, πάνω από τον κώλο φέρει τατού, φουλ πρόγραμμα+αυταρχικό για την πρώτη και τα πάντα όλα πλην κώλου για την δεύτερη και κάνουν και παρτούζα.

Λεωνίδου
28 ισόγειο κλειστό
28 όροφος κλειστό

Μεγάλου Αλεξάνδρου
22 όροφος κλειστό
22 ισόγειο κλειστό
20 υπόγειο η Καίτη, μελαμψή και μάλλον αθίγγανη με τιγρέ κορσέ, μελαχρινή με μακρύ μαλλί και αδιάφορο πρόσωπο, σώμα ατσούμπαλο με κιλά, απλό πρόγραμμα.
20 ισόγειο κλειστό
15 η διοπτροφόρος μιλφ Μαρία, ξανθιά με μπόλικα κιλά και ψηλή, αδιάφορο πρόσωπο και η μετάμιλφ Φωτεινή "Γκμοχ", ξανθιά με ίσιο μαλλί, κοντύτερη και λεπτότερη από την πρώτη και με πιο αδιάφορο πρόσωπο επίσης, με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό η πρώτη και με ελεύθερο στοματικό μόνο για την δεύτερη και κάνουν και παρτούζα.
17 η μιλφ Μόνικα, μάλλον Ελληνίδα, μελαχρινή με μέτριο πρόσωπο, κοντή με γεματούτσικο κορμί, φορούσε μαύρο μεσοφόρι, με κώλο στο πρόγραμμα.
25 κλειστό
28Α η νεαρή αθίγγανη Φλώρα, μελαχρινή με μέτριο πρόσωπο, 2αρι βυζί και λίγη κοιλίτσα, απλό πρόγραμμα.

Κολοκυνθούς
38 ισόγειο η Μαρία, μελαχρινή με αδιάφορο πρόσωπο, κοντή και χοντρούλα, 3αρι βυζί και κώλος/μπούτια με πιασίματα και η Άννα, καστανή με αδιάφορο τραχύ πρόσωπο, πιο αδύνατη και λίγο ψηλότερη από την πρώτη, και τα δυο τα μπάζα κάνουν και παρτούζα.
38 όροφος η Ελληνίδα μάλλον Μαρία, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο με προβληματική οδοντοστοιχία, 2,5αρι βυζί και κανονικό αλλά ατσούμπαλο σώμα, φορούσε μαύρα εσώρουχα, με ελεύθερο στοματικό.

Καλό βράδυ...

 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στην απογευματινή (2η) βάρδια (19:30-20:45) του Μεταξουργείου με υποτονική κίνηση και την σειρά που ακολουθεί...

30Α η νεαρή Άντζελα από δίπλα, Ιάσωνος 33 και Κολωνού 15 αρχικά, ωραίο πρόσωπο με κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά δόντια, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα.
Καλό βράδυ...

Ωραία ενημέρωση... Καλή η κοντή/αλβανόφατσα...για 10€... :fuck2:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
φιλος μου που εχει επαφες μαζι της μου ειπε οτι η Νικολετα δουλευει σε μπουρδελο στη γερμανια
περισσοτερες λεπτομερειες δε γνωριζω
:rockon: :rockon: :rockon:

Ο γιατρός/νιάου που είναι,να ενημερώσει....? :cum:
 
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Μηνύματα
915
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Οντως,
βεβαια ειναι λιγος καιρος που δεν εμφανιζεται στις βαρδιες των εν λογω studio.
aaaa ok,
γιατί τσέκαρα τα προγράμματά τους κ δεν την βρήκα κάπου με το όνομα Κάρλα
ευχαριστώ
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
Παρασίου 36
Καθώς έσπρωχνα την πόρτα του μπουρδέλου για να μπω, στο χώρο αναμονής και επιδείξεων μπήκε άπλετο φως ημέρας.
Στους καναπέδες ήταν 4 μπαρμπάδες, που μαζεύτηκαν σαν στρείδια.
Silver alert!

Ενώμιζα ότι στο συγκεκριμένο πορνείο εκτελούνται απλά προγράμματα. Αλλά silver alert χωρίς ακάποτο δεν γίνεται.
 
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Μηνύματα
915
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Δυο ερωτησούλες στους γύπες του site

1. Στο Φυλής 134β (υπόγειο), μια Μαρία ψιλολατίνα, αρκετά μαυρισμένη την ξέρει κανείς? Με καύλωσε το απόγευμα που την πέτυχα κ είπα να ψάξω λίγο μη φάω καμιά φόλα
2. Στο Διδύμου20, η Άννα, το μυστηριώδες μιλφ, πού έχει χαθεί?
 

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
6.795
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
Φιλε μου, οι πορνοενημερωτες δεν ειναι υπαλληλοι σου ουτε σου εχουν καμια υποχρεωση για να ποσταρεις με τετοιο υφακι
Για να μη σου απαντησε κανενας, υποθετω οτι κανενας δεν ηταν σιγουρος γι αυτο που ρωτας και δεν ηθελε να σε παρει στο λαιμο του
Δωσε και συ καμια ινφο πρωτα, αν θες να εχεις απαιτησεις

Φιλικα

Εγω ΠΑΝΤΑ δινω ινφος  ;)
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Ενώμιζα ότι στο συγκεκριμένο πορνείο εκτελούνται απλά προγράμματα. Αλλά silver alert χωρίς ακάποτο δεν γίνεται.
Ναι, απορώ κι εγώ...

...
Πύραυλε γιατί έχεις «κολλήσει» με το silver alert  /////   :humpleg:
Είναι συναρπαστικό να βλέπεις μπάρμπα στο μπουρδέλο.
Αυτός είναι η επιτομή του μπουρδελάκια και όχι ο νεαρός μπουρδελάκιας, ο οποίος είναι εφήμερος, περαστικός και συνήθως απομακρύνεται από το μπουρδέλο όταν σκαρώσει τη δική του οικογένεια.

Η ψωλή του μπαρμπα-μπουρδελάκια, στο διάβα των δεκαετιών, έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου.
Έχει μπει μέσα σε όλες τις μάρκες καποτών, έχει χύσει μέσα σε πλήθος απροσμέτρητο μουνιών, πρωκτών, στομάτων, βυζιών, κωλομεριών, μπουτιών, χεριών, και άλλων ανθρώπινων μελών (τυχόν κτηνοβασίες δεν υπολογίζονται)...

Μαλλιά μπαμπάκι, ψωλή φαρμάκι...
:rockon: :rockon: :rockon:
 

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Μηνύματα
139
Like
2
Πόντοι
1
Άντε και εις ανώτερα... Το επόμενο να είναι golden alert!
 

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.112
Κριτικές
26
Like
17.835
Πόντοι
4.496
το Παρασίου δεν είναι της Μαρίας 
Δεν εννοούσα την ιδιοκτησία απλά επειδή θεωρώ την τρελλοκοτσιδού ως δυνατό brand name από άποψη αναγνωρισιμότητας το ανέφερα έτσι. Sorry για το ατόπημα mpouzo κι ευχαριστώ για τη διόρθωση.  ;)
 

gpetr

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Μηνύματα
29
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές γεια σας. Ξέρει κάποιος την Ισαβέλα την χοντρούλα την ψηλή  που δούλευε μια περίοδο στην Διδύμου 18α που είναι τώρα? Κάτι άκουσα για Αλκιβιάδου ?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :)
 

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.112
Κριτικές
26
Like
17.835
Πόντοι
4.496
Μεγάλο respect σε Φανούρη Τζούρα , Ν.Σμύρνη , Lagonissian ,Πύραυλο, Mpouzokleido  :rockon: :rockon: :rockon:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
τωρα live βολτα με τον φιλο κρητικο85
ενημερωση επιγραμματικά
Φωκαιας

17β Εμμανουελα
19 Τζεσικα
27α Αννα κ Γαβριελα
27β κατω Μαρια
27β πανω Καμελια

Φυλης
66δ Αντζελα
56 Ντενισα
54 Βαλερια ,ειναι μεσα ο κρητικος

αυτα προς το παρον λεπτομεριες οταν παω σπιτι
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
συνεχεια live

ΔΙΔΥΜΟΥ

7α Γιαννα
8β Ανιτα κ Μαρια(οχι η Τσεχα)
16α Ειρηνη κ Ολγα
18β Συλβια
18α Αντριαννα
20 Μονικα ,μετα τις 5 Εβελινα που 20-21 του μηνα φευγει παλι

Αγκυρας 12α Γιαννα
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom